lauantai 12. tammikuuta 2019

Uusi ulottuvuus totuuden jälkeiselle ajalle

Kirjoitin toissapäivänä siitä kuinka PT-media oli kertonut tietävänsä varmuudella, että yksi Oulun ulkomaalaistaustaisten asukkien seksuaalirikosvyyhdin uhreista olisi tehnyt itsemurhan - eli asian, jonka poliisi oli aiemmin ehdottomasti kiistänyt.

Ilmeisesti PT-median uutinen yhdessä muun somekohun kanssa sai aikaan sen, että poliisi joutui perumaan aiemmat puheensa ja ilmoittamaan yhden uhreista kuolleen. Samalla meille kerrottiin jälleen uudesta alaikäisiin kohdistuneesta seksuaalirikoksesta.

Kiinnostavaa tässä oli kaksi asiaa: se millä tavoin maamme poliitikot ottivat tiedon vastaan sekä se, mitä poliisin toiminnasta on seurannut. Käyn ensin läpi tuon ensimmäisen ja sitten kommentoin jälkimmäistä.

* * *

Pääministeri Juha Sipilä (kepu) on ilmoittanut ymmärtävänsä täysin kansalaisten keskuudessa esiintyvän huolen ja järkytyksen ja vaatinut tiukasti kaikki noudattamaan maan lakeja ja oikeutta koskemattomuuteen. Hän haluaa myös rikolliset vastuuseen teoistaan.

Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala puolestaan kertoi, että "Oulu ja koko Suomi ovat varmasti äärimmäisen järkyttyneitä. Tämä panee kovasti miettimään, miten on mahdollista, että tällaista tapahtuu ja mistä se johtuu... Nyt on kyse tänne jotenkin oudolla tavalla keskittyneestä toiminnasta, mutta kuitenkin yksittäistapauksesta, jonka poliisi tutkii ja josta annetaan tuomiot"

Sisäministeri Kai Mykkäsen (kok) mielestä uudet seksuaalirikosepäilyt Oulussa edellyttävät toimia ulkomaalaistaustaista rikollisuutta vastaan - ja nopeasti. Sisäministeriössä valmistellaan hänen mukaansa suunnilleen kymmenen kohdan ohjelmaa, jota aiotaan käsitellä talven aikana hallituksessa. Ohjelman eduskuntaan viemisen aikataulusta hän ei kertonut.

Puheenjohtaja Petteri Orpo (kok) vahvisti, että kokoomus tulee esittämään lakien tiukentamista ulkomaalaisiin liittyvän rikollisuuden osalta ja että puolue pyrkii saamaan lait nopeasti käsittelyyn.

Sanna Marin (sd) ajatteli kovasti uhreja ja halusi tehdä kaikkensa lasten ja nuorten suojelemiseksi. Mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan.

Puheenjohtaja Pekka Haavisto (vihr) taas oli samoilla linjoilla Sipilän kanssa ja halusi rikolliset oikeuden eteen tuomittaviksi. Vasemmistoliiton Li Andersson puolestaan arveli, että lopultakin pitäisi "panostaa keinoihin, joilla viranomaiset tehokkaammin voi puuttua ja ehkäistä seksuaalirikoksia sekä nuorten suojaamiseen verkossa".

Tässä yhteydessä on syytä ymmärtää, että nyt nähdyt tapahtumat eivät olisi toteutuneet, mikäli Suomi olisi noudattanut samanlaista turvapaikkapolitiikkaa kuin Eila Kännön aikana. Eli ottanut maahan vain henkilöt, joiden turvapaikantarve on kiistaton. Nythän toimitaan toisin päin eli epäselvät tapaukset tulkitaan hakijan hyväksi.

Minusta onkin hämmästyttävää, etteivät pääministeri, sisäministeri tai oppositiojohtajat edelleenkään näe tarvetta humanitaarisen maahanmuuton oleelliselle kiristämiselle. Lähimmäs sitä pääsevät vaatimukset maasta poistamisen helpottamiseksi, mutta Perussuomalaisten pitkäaikaiselle ja käsillä olevien rikosten kaltaiset tragediat tehokkaasti estävälle linjalle ei ole halukkuutta siirtyä edes Oulun tapahtumien jälkeen.

Perussuomalaisista kansanedustaja Toimi Kankaanniemi muistutti Perussuomalaisten yrittäneen nostaa sisäistä turvallisuutta keskusteluun, mutta ilman muiden puolueiden kannatusta. Juho Eerola (ps) taas arveli, ettei kaikkia tapauksia ole vieläkään nähty ja Jani Mäkelä (ps) vaati pää- ja sisäministeriä kantamaan poliittisen vastuunsa ja eroamaan.

Laura Huhtasaari (ps) puolestaan muistutti poliisien resurssien ohjaamisesta rikosten torjunnan ja selvittämisen sijasta nettikeskustelujen seuraamiseen ja Jussi Halla-aho vihjaisi, että Mykkäsen puheet olisivat vain puheita, jotka voi hyvin unohtaa vaalien jälkeen. Tai ainakin siten minä hänen viestinsä tulkitsin.

* * *

Alussa mainitsemani toisen kohdan - eli poliisin ilmeisen virkavastuulla tapahtuneen valehtelun - osalta en ole huomannut kommentteja. Toisin sanoen sen enempää sisäministeriötä, oikeuslaitosta, lehdistöä kuin poliitikkojammekaan tämä asia ei näy kiinnostavan.

Nähtäväksi jää, nouseeko se vielä jossain vaiheessa agendalle, vai unohtuuko kokonaan. Joka tapauksessa tapahtunut antaa aivan uuden ulottuvuuden sille, mitä on alettu kutsua "totuuden jälkeiseksi ajaksi".

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Oulun tapahtumien poliittinen jälki on vahvempi kuin Turun terrori-iskun
Valehteliko poliisi virkavastuulla Oulun raiskaustapauksissa?
"Ei tarvitse olla vihainen maahanmuuttajille, vaikka he välillä raiskaavat yhden tai kaksi pikkutyttöä"

63 kommenttia:

 1. PT-media ansaitsisi journalismipalkinnon: todella tärkeä paljastus yhteiskuntakehityksestä.

  Oulun kaupunginjohtaja taas ansaitsisi Vuoden ongelmankieltäjä -palkinnon yksittäistapaus-horinallaan.

  Sitten vain lisäpaljastuksia - tämä toiminta ei voi rajoittua Ouluun.

  -Valtsu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PT-mediaa kannattaa seurata ja se ansaitsisi tosiaankin julkisen tunnustuksen - ei kuitenkaan kannata pidättää hengitystä sitä odotellessa. Oulun kaupunginjohtaja puolestaan taisi vain nolata itsensä, ressukka.

   Lisäpaljastuksia saattaa hyvinkin olla tulossa myös muualta kuin Oulusta - sillä veikkaan että tässä käsittelmäni tapauksen esilletulo ja Junes Lokan asuinpaikka Oulussa eivät ole sattumaa.

   Poista
  2. Tuotapa tuota, Oulussahan oli ja on kai vieläkin käytäntö, että näitä "sotalapsia" kotoutetaan viemällä heitä ala-asteelle ja päiväkoteihin. Eipä ole ihan äsken jukisuudessa ollut tämän toiminnan puuhatätien kommentteja, että miten meni niinku omasta mielestä. Kovasti hehkuttivat kuinka pakoloiset kotiutuu, kun saavat pikkutyttöjä sylissään pitää. Eivätkä taida juurikaan puhua pukahtaa asiasta, vaikka sitä suoraan asianomaisilta henkilöiltä kysyisi. Eikö lie tämä ookkonää-kaupunginjohtajatar yhtenä siinä mukana heilunu, ainakin pomona hyväksynyt alaistensa hölmöilyt.
   Arvelee Huru-ukko

   Poista
  3. Näyttää tapHtuneen vastaavaa Suomen keskivaiheillakin ja paikallinen media on hiljaa asiasta:

   https://pt-media.org/2019/01/03/turvapaikka-aktivistien-maskotteja-jyvaskylassa-raiskauskarajilla/


   Poista
 2. Debiili maanpetturi sipilä(jonka nimeä en kirjoita isolla tarkoituksella) ei ymmärrä yhtään mitään.En minä ole huolissani tai järkyttynyt - voin kertoa jopa salaisuuden.Aika pitkälti kukaan jonka tiedän EI ole.Sen sijaan - olemme raivoissamme.sipilän,orpon ja mykkäsen on aika erota.Tekevät sen itse tai siihen saattaa alkaa tulla hieman avustavia toimenpiteitä ulkoparlamentaarisesti kansalaisten puolelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalit ovat huhtikuussa ja silloin mitataan Sipilän ja kumppaneiden luottamus kansan parissa. Toivottavasti kaikki osaavat tehdä Oulun tapauksesta johtopäätökset.

   Ulkoparlamentaarisista avustuskeinoista - mitä niillä sitten tarkoitatkaan ei tässä asiassa seuraa mitään hyvää, vaikka toki rauhanomaiset mielenosoitukset ovat kaikkien oikeus.

   Poista
  2. Mitään ei voi tehdä suomalaisten turvallisuuden parantamiseksi (eli sulkea rajat roskaväeltä), koska jos tekee, joutuu hylkiöksi EU:ssa. Jää halit saamatta Mutti-Merkeliltä ja Macronilta eikä pääse taluttamaan hulluna humalassa hoipertelevaa Junckeria. Tai mikä pahinta, voi sanoa hyvästit haaveille korkeapalkkaisesta EU-virasta. Siinä tarpeeksi syytä näille selkärangattomille olla tekemättä mitään, millä olisi todellista vaikutusta.
   Ainoa, joka on ollut täsmälleen oikeassa ja nähnyt realistisesti koko maahanmuuton katastrofin, on ollut Halla-aho ja Perussuomalaiset. Joten kannattaa pitää mielessä äänestäessä. Mitään muuta mahdollisuutta muuttaa suuntaa ei ole.

   Poista
  3. Ryppy ja reikä sarjiksessa on hyvä kuva tästä eujohtajasta ja hyvä hälle annettu nimikin: Ischias Druncker.

   Poista
 3. Sipilä sanoo, että syylliset tulevat saamaan rangaistuksensa oikeudessa.

  Poliitikot eivät katso peiliin. Missä on se syyllisyydentunto, jota Sipilän, Orpon, Risikon, Mykkäsen, etc, pitäisi kantaa? He ovat vastuullisia toimijoita. Niin sanottu poliittinen vastuunkanto kääntyy käytännössä tarkoittamaan sitä, että he eivät edelleenkään pysty eivätkä ryhdy toimiin, jotka osoittelevasti paljastaisivat ja todistaisivat miten typerästi he tähän saakka ovat toimineet.

  Politiikka on pelkkiä väistöliikkeitä. Meillä poliittiseen kulttuuriin ei kuulu omakohtainen vastuunkanto. Väisteleminen johtaa peittelemiseen, ja kun tehtyjä viheitä ei myönnetä, myös korjaukset jäävät käytännössä vähäisiksi. "Emme me nyt kokonaan väärässä voineet olla."

  Mutta kun olivat. Totaalisesti tietämättömiä ja ymmärtämättömiä, harkitsemattomia, pelkän "poliittisen korrektiuden" papukaijoja. Suomi ei oikeasti tarvitsisi sellaisia poliitikkoja. Mutta he eivät tule ottamaan lusikkaa kauniiseen käteensä -- he tarvitsevat Suomea, vaikka se sitten maksaisi hintana Suomen.

  VastaaPoista
 4. Ainoa selitys, jonka olen keksinyt syyksi siihen, että Suomessa on edellä selkeästi esiin tullut korkeimman poliittisen johdon epäonnistuminen monissa asioissa koskettaen suomalaisten turvallisuutta, on se, että Suomessa on niin paljon Suomea ja suomalaisia inhoavia ihmisiä, että he ovat äänestäneet ja tulevat äänestämään jatkossakin näitä samoja poliitikkoja.
  Sen pituinen se. Valot on sammutettu jo, joten ei mitään nähtävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiltimpi selitys voisi olla että Suomi on valmis asiantuntijayhteiskunta. Kokonaisuus ei voi kuulua kenellekään koska kukaan ei ole kokonaisuuden asiantuntija. Opinnäytteet puuttuvat. Siirtymä parlamenttivaltaiseen järjestelyyn oli tällaiselle maalle katastrofi, vanha "vaalikuninkuus" oli pienempi paha. -jussi n

   Poista
 5. Tuhoisan maahanottopolitiikan sallineet huippupoliitikot ja sitä toteuttaneet huippuvirkamiehet vastuseen! Näinhän tehdään poliisijohdolle Aarnio-jutussa ja ilmavoimien johdolle "Lemmenjuoman" kertausharjoitusjuopottelun takia.

  VastaaPoista
 6. Tässä yhteydessä voi toistaa taas kerran:

  "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be "New Norm",
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  "The EU has bribed 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.
  The EU is utterly corrupt. It cannot account for 95% of its expenditure. That’s not 5%, its ninety five % lost. Bribery is massive.” - http://eutruth.org.uk/

  Roomalainen poliitikko ja filosofi Marcus Tullius Cicero n. 2000 vuotta sitten:

  ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 7. Vaikuttaa siltä, että tämä Oulun kupla puhkesi parin oululaisen poliitikon ja vaihtoehtojulkaisujen sinnikkyyden takia. Kehityskulku oli suunnilleen sellainen, että ensin väitettiin, että varottelu alaikäisiin kohdistuvasta seksuaalisesta ahdistelusta ja raiskauksista on pelkkää pelottelua. Sitten, kun pelot toteutuivat, niistä vaiettiin niin kauan kuin voitiin ja lopulta yritettiin kiistää tapahtumat. Lopulta, kun sekään ei onnistunut, media meni mukaan, alkoi kertoa asioista ja poliitikot aloittivat kauhistelun ja kansalaisten järkytyksen ”ymmärtämisen”.

  No, Oulun kupla on nyt puhjennut, mutta jäljelle jää kysymys, kuinka monta puhkaisematonta kuplaa on jäljellä. Olisi se aika omituista, jos Oulu olisi ainutlaatuinen yksittäistapaus eikä mitään samanlaista olisi tapahtunut ja tapahtumassa muissa suurissa kaupungeissa. Todennäköisimmin kuitenkin paneudutaan vahinkojen rajoittamiseen, eli huomio kohdistetaan vain ja ainoastaan Ouluun. Tuskinpa kukaan näistä kauhistelijoista rientää ilmoittamaan, että ”Nyt on korkea aika selvittää, onko vastaavaa tapahtunut muualla Suomessa”

  VastaaPoista
 8. Vai Perussuomalaisten linja!

  Muistutan, että Perussuomalaiset olivat yksi kolmesta hallituspuolueesta silloin kun rajat avattiin kehitysmaalaisten invaasiolle.

  Linja, ja sen tulokset, on käytännössä nähty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää olevan yksi tämän porukan tervetulleeksi toivottanut anonyymi refugees hospitalityclubin jäsen ilakoimassa, että eivätpä saaneet perussuomalaiset rajavalvontaa toimimaan,vaikka kuinka yrittivät.

   Poista
  2. Yrittivät? Jos eivät olisi hyväksyneet rajojen auki pitämistä hallitus olisi kaatunut.

   Perussuomalaisille oli lopulta paikka kabineteissa tärkeämpi kuin periaatteet.

   Nyt sitten huutelevat puskista, ettei tuota porukkaa olisi pitänyt päästää maahan. Ei olisikaan, mutta Perussuomalaiset olivat siitä päättämässä -siitä ei pääse yli eikä ympäri.

   Voisiko Perussuomalaisilta odottaa virheen ja osallisuuden myöntämistä sekä nöyrää katumusta? Tuskin.

   Poista
  3. Voiko tältä anonyymiltä edellyttää rehellisyyttä? Tuskin.

   Poista
  4. Vastaappas parin kysymykseen. Rehellisesti.

   1: Olivatko Perussuomalaiset hallituksessa kun hallitus päätti näiden tulijoiden maahan tulon sallimisesta?

   2: Hyväksyivätkö Perussuomalaiset hallituksen linjan?

   Poista
  5. Anonyymille:
   1. Olivat, päättävissä elimissä vain olivat sinisten ministerit.
   2. Eivät, mutta sinisten ministerit päättivät asiasta Perussuomalaisten edestä.

   Jollet itse tiennyt ennestään vastausta näihin kahteen kysymykseen, pienetkin tyhmä, etkä trolli. Uskon sinun kuitenkin olevan vain pelkkä trolli, joten voit suoraan jättää mesoamisen siitä ettei sinisiä silloin ollut, vaan miettimään olisiko kenttäväki ollut kuitenkin tyytymätöntä näiden sinisten toimintaan ja vaikuttaneet siten kuin puolueessa yleensä vaikutetaan eli äänesti "petturit" ulos.

   Poista
  6. Prkl autokorjaus... pienetkin => oletkin...

   Poista
  7. Kummastelijalle tiedoksi: Asiasta oli päättämässä Perussuomalaisten ministerit eikä Perussuomalaisten eduskuntaryhmä asettunut poikkiteloin.

   Ei kannata yrittää kipata vastuuta siniselle, joita ei tuolloin ollut edes olemassa.

   Vastuunkantoa toivoisin. Myös Persuilta.

   Poista
  8. Päättämässä oli Soinin porukka, ei Halla-ahon. Jos Halla-aho olis saanut päättää, niin matuvyöry olisi pysäytetty. Tämä on totuus ja turha vääntää valheita.

   Poista
  9. Orpo ja Sipilä eivät ottaneet Halla-ahoa hallitukseen siksi, että vaati hallitusohjelman noudattamista maahanmuuton osalta.

   Poista
  10. Vieläkö se anonyymi trolli on täällä sönköttämässä. Kyllä kaikki, jopa tuo anonyymi trolli, tietävät, että jos perussuomalsiet olisivat ajaneet hallituksen hajalle, seurauksena olisi ollut paljon paljon löysempi maahanmuuttopolitiikka ja suurempi tulijavyöry. Sitähän vihreät ja vasemmistoliitto kovasti ajoivat valittaen suureen ääneen, että hallitus tekee liiaksi perusuomalaisten mielenmukaista maahanmuuttopolitiikkaa. Anonyymistä vain ei lödy sen vertaa rehellisyyttä, että tämän myöntäisi.

   Poista
  11. Mielenkiintoinen keskustelu, kiitos siitä! Minun nähdäkseni sen myötä perussuomalaisten osuus ja toiminta hallituksen maahanmuttopoliittisissa päätöksissä tuli hyvin käsitellyksi - ja molempien keskustelun osapuolten näkemyksille on olemassa hyvät perusteet.

   Itse näkisin, että tapahtunut kertoo hyvin siitä vaikeudesta, jonka edustuksellinen demokratia tuottaa päätöksentekoon. Kyllä halla-aholaisilla oli aito halu toimia maahanmuuton suhteen järkevästi, mutta reaalipoliittiset vaihtoehdot johtivat heidän ja tavallisten suomalaisten kannalta vahingolliseen lopputuloksen - mutta todennäköisesti kuitenkin vuoden 2015 vaalituloksen asettamien reunaehtojen vallitessa parhaaseen saavutettavissa olevaan. Parempia vaihtoehtoja on saavutettavissa seuraavan kerran kevään vaalien kautta - mikäli äänestäjät niin haluavat. Tai Oulun ja mahdollisesti paljastuvien muiden samankaltaisten tapauksten johtaessa kauhistuttavuutensa takia ymmärryksen kasvuun myös muilla kuin perussuomalaisilla poliitikoilla.

   Poista
 9. Odottakaahan kun pääkaupunkiseudun grooming alkaa paljastumaan. Veikkaan, että uhreja on satoja. Politiikot ja poliisi on kusi sukassa tästä asiasta ennen vaaleja mutta kyllä se todellinen paukku on vasta tulossa.
  Olemme matalan intesiteetin sisällisodassa kähtäviä vastaan ja jossain vaiheessa koko homma räjähtää silmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan ja pelkään tällaisia paljastuksia kauhunsekaisin tuntein. Toistaiseksi voi vain toivoa, ettei sellaisia tapaukseia ole ollut. Ja ettei sellaiste poissaolo julkisuudesta johdu poliisin kykenemättömyydestä eikä ainakaan asioiden salailusta.

   Poista
 10. "Poliittinen järjestelmä, joka on tuomittu
  tuhoon, tekee vaistomaisesti paljon sellaista,
  mikä nopeuttaa sen tuhoa."
  -Jean-Paul Sartre-

  VastaaPoista
 11. Päivittäistapauksia.

  heppa

  VastaaPoista
 12. Kun hehkutetaan omien nuoriemme valistamisesta somen vaaroista ja ulkona liikkumisesta on muistettava, että:

  Kun emme enää uskalla piirtää kuvaa parakkaasta miehestä, on meille vieras kulttuuri saanut osavoiton.

  Kun luovumme laulamasta virsiä koulujen päätösjuhlissa, on meille vieras kulttuuri saanut osavoiton.

  Kun emme voi asiallisestikan kritisoida uskontoja tai toisiin kultuuriin liittyviä tapoja, on meille vieras kulttuuri saanut osavoiton.

  Kun puhumme betoniporsaiden sijasta siirrettävistä betoniesteistä, on meille vieras kulttuuri saanut osavoiton.

  Kun valitsemme terveydenhuollon työtehtäviin tekijät sukupuolen mukaan, jotta voimme toteuttaa asiakkaiden toiveet hoitohenkilökunnan sukupuolesta, on meille vieras kulttuuri saanut osavoiton.

  Kun alamme lisääntyvästi vahtia naisten ja lasten liikkumista ja käyttäytymistä kodin ulkopuolella ja somessa, on meille vieras kulttuuri saanut osavoiton.

  Kuinka monta osavoittoa tarvitaan voittoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun naiset lisääntyvät tulijoiden kanssa ja kantasuomalainen mies jää ilman suominaista. Silloin voitto on täydellinen. Hyvin etenee. Lisänä homotus , feminismi+ muu syntyvyyttä alentava vouhotus.

   Poista
 13. "Tämä panee kovasti miettimään, miten on mahdollista, että tällaista tapahtuu ja mistä se johtuu..." pohdiskelee Oulun kaupunginjohtaja kultapossu.

  Ehkäpä vastaus tuohon kysymykseen löytyy seuraavasta:
  https://www.independent.co.uk/voices/rotherham-grooming-gang-sexual-abuse-muslim-islamist-racism-white-girls-religious-extremism-a8261831.html

  "White girls and non-Muslim girls are bad because you dress like slags. You show the curves of your bodies (showing the gap between your thighs means you’re asking for it) and therefore you’re immoral. White girls sleep with hundreds of men. You are the other girls. You are worthless and you deserve to be gang-raped.”

  Joukkoraiskaukset on yksi tapa käydä jihadia täällä vääräuskoisten keskuudessa.

  Oulussa kiinniotetut seksuaalirikoksista epäillyt ovat lähtöisin useammasta maasta. Joten kuka tai mikä heitä yhdistää? Kaikki ovat käyneet Oulussa kuuntelemassa saman imaamin uskon-höpinöitä.

  Ehka olisi aika selvittää mitä se imaami omien joukossa paasaa, julkisuudessa hän on ollut jossainmäärin toruva niitten poliisin toimesta kiinniotettujen väitettyjen tekojen suhteen.

  VastaaPoista
 14. "White girls sleep with hundreds of men." väitti pakistanistaustainen joukkoraiskaaja uhrilleen Iso-Britanniassa.

  Syyllinen kaikkeen siis on pornoteollisuus, joka tuotteissaan antaa ymmärtää että valkoinen nainen on halukas makaamaan kenen kanssa hyvänsä, ja sitten kun kaukomailta tänne ilmaantunut rauhanuskoiselle täällä niin sanotusti jää mulkhu käteen kun naiset eivät käyttäydykkään täällä kuin pornoteollisuus antaa ymmärtää, niin ihmekkö tuo jos rauhanyuskontoa sotaisesti harjoittava mies vetää rasistikortin käteen pelkkää turhautuneisuuttaan.

  VastaaPoista
 15. webgirls.pl In relation to combating candida albicans, patients frequently have their function eliminate for these people. Simply because candidiasis can simply grow to be chronic and continuing. Bearing that in mind, in this article, we are going to existing a wide range of some of the finest confirmed candidiasis treatment method and avoidance ideas about.

  VastaaPoista
 16. webgirls When it comes to combating candida albicans, patients frequently have their job cut out on their behalf. This is because candida albicans can certainly come to be long-term and on-going. Knowing that, in the following paragraphs, we will existing a variety of the best verified candidiasis treatment method and elimination recommendations all around.

  VastaaPoista
 17. https://gameeffect.xyz Lots of people have loved the game of baseball for many years. There are followers worldwide, from specialized tiny-leaguers to pass away-tough spectators. This information has ways to prove how pleasurable baseball actually is.

  VastaaPoista
 18. https://gameboot.xyz You see them on mags and so on Television set, people who seem like their forearms and thighs will explode since their muscle tissues are extremely big! There is not any need that you should consider the body for that stage when you don't desire to, as being the easy methods in this article will assist you to create muscle tissue in the healthful method.

  VastaaPoista
 19. new web slots that meets the gaming lifestyle of people in the 5G era perfectly You will find full fun. from the integration of all online games Put it in one website, apply for membership only once. Enjoy all the famous games unconditionally. don't waste time pgslot

  VastaaPoista
 20. In order for us to play gambling games, it is necessary to learn what you should know first. There are forbidden things that should not be done in playing slots because it will make you unsuccessful. If you accidentally do these forbidden things, I can say that you may fail to make a profit for sure, so today let's take a look at what we should learn in How to play gambling games like online slots games and what prohibitions do we need to know? บาคาร่า

  VastaaPoista
 21. slotbar888 Asian direct web slots The most trusted website for gamblers We are ready to serve you a new kind of fun. You will find a new type of slot game. that best meet the needs of riders We have selected quality slots games from all over the world. Come for you to experience more than 300 games, each game is packed with images, lights, colors, sounds and effects that are put to the fullest. You will remove all the same old betting images. Just sign up to play games with the best direct website slotbar888. Slotxo

  VastaaPoista
 22. If today you are looking for an online gaming website that is worth investing in. Open for free membership Was able to click into our website now. There are both free applications and unlimited promotions. Guarantee that you will receive worth every investment for sure. Let's take a look at the great promotions along with the privileges of this website. Is there anything you shouldn't miss? amb

  VastaaPoista
 23. How to play slots games?
  Online slots games that have been popular for a long time. In addition to being a game that is easy to play, not complicated and also entertains the players. It is also a game that can make you money. But the player must understand and study the rules well before placing a bet. This will allow you to have unlimited fun and enjoyment. In addition, anyone who wants to learn more about how to play online slots games. We recommend you to click on this link. For newbies, learn how to play slots for free. pgslot

  VastaaPoista
 24. which if you choose to play online slots games at the specified time It will help you that can make money playing easier than ever. Because it is another technique of placing bets. That will help players more easily enough. บาคาร่า ออนไลน์

  VastaaPoista
 25. For the PG SLOT online slot game camp, there would be no slot spinner who doesn't mention it. About this popular online slot website which makes the website become สล็อต

  VastaaPoista
 26. Spins Played by admin You can choose to use it according to your needs. free unlimited pgslot

  VastaaPoista
 27. Full service in all aspects Raise the kingdom of online slots, more than 300 games on a single website. ambbet

  VastaaPoista
 28. new and unique with both cute game themes An online game in an intense adventure genre. and action-style games superslot

  VastaaPoista
 29. Forgot your password or any other important information to access it. For players who have to face this problem. It is recommended that you try to keep a record of the information. ambbet

  VastaaPoista
 30. Below, three reasons as to why you should lose weight are outlined and these reasons may serve as the motivation that y superslot

  VastaaPoista
 31. Slotxo online slot games on the website that is easy to play and has a jackpot The most easy to crack and there are slots games. to choose to play a lot สมัครสมาชิกสล็อต pg

  VastaaPoista
 32. Refusing to withdraw money to customers by citing various reasons But the problem mentioned above It definitely won't happen to you if you apply for pgslot with us. ambbet

  VastaaPoista
 33. is a provider of online slots games that can be played through the web, easy to break pgslot

  VastaaPoista
 34. The behavior of RNG is that it will randomly randomize numbers indefinitely without repeating. AMBKING

  VastaaPoista
 35. You can also withdraw by yourself. We have updated online betting games to be up to date all the time. There are also many interesting games for you to bet on more than 200 games as well. amb

  VastaaPoista
 36. This is a merest refined post. Thankyou pro posting this remarkable article.
  토토사이트 추천

  VastaaPoista
 37. Biggest straight web slots Slot game breaks hard From the website AMBBET.BAR, we collect slot games from all camps. pgslot เว็บตรง

  VastaaPoista
 38. A game that many people know very well. Best game to make money on mobile The most popular right now pgslot

  VastaaPoista
 39. conditions for receiving prize money or bonuses Or various symbols to understand when we understand the form of playing, rules, conditions or nature of this jili

  VastaaPoista
 40. Blogs have led to the democratization of book publishing, as self-published authors can Digital Field Hikes market their works directly to readers without traditional publishing barriers.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!