torstai 10. tammikuuta 2019

Valehteliko poliisi virkavastuulla Oulun raiskaustapauksissa?

Viime vuosina on keskusteltu paljon valeuutisista ja poliisin tiedotusohjeista mm. humanitaariseen maahanmuuttoon liittyen. Toisaalta myös ns. valtamedia on moneen kertaan jäänyt kiinni asioiden salailusta.

Nyt meillä on tähän asiakokonaisuuteen liittyen käsillä mielenkiintoinen tapaus, joka tulisi aivan ehdottomasti selvittää. Se on PT-median eilinen juttu, jossa väitetään varmana tietona, että "14-vuotias tyttö menehtyi oman käden kautta jo lokakuun lopussa. Tyttö ja hänen kaverinsa houkuteltiin Oulun kauppakeskus Valkeasta useamman arabin joukolla mukaan Tuiraan. Raiskaus tapahtui asunnolla."

Jutussa on oleellista se, että poliisi on nimenomaisesti eli ekplisiittisesti ilmoittanut, ettei sillä ole tietoa tällaisesta itsemurhasta. Tässä tapauksessa on siis niin, että virkavastuulla toimiva viranomainen on joko valehdellut tai epäonnistunut tehtävässään - tai vaihtoehtoisesti PT-media on toiminut valemediana.

Jälkimmäisen osalta joudun toteamaan, etten ole valmis tekemään ainakaan suoralta kädeltä tuollaista johtopäätöstä, koska kyseinen media on useita kertoja julkaissut tietoja, joista valtamedia on Suomessa vaiennut, mutta jotka ovat myöhemmin osoittautuneet oikeiksi. Lisäksi sillä on käsittääkseni läheiset suhteet Oulun raiskaustapausten julkituoneeseen henkilöön.

Poliisinkaan osalta en väitä, että se olisi epäonnistunut työssään tai valehdellut virkavastuulla. Mutta PT-median jutun jälkeen on syntynyt varteenotettava epäily jälkimmäisestä, eikä oikeusvaltiossa hallintoon kohdistuvia vakavia epäilyjä saa jättää selvittämättä.

Toivottavasti sisäministeriö ymmärtää kyseessä olevan poliisin luotettavuudesta kansalaisten silmissä ja selvittää sen tiedotustoiminnan asiallisuuden Oulun tapausten yhteydestä. Mikäli siinä ei ole moitittavaa on se uutisoitava kaikelle kansalle - ja tietenkin myös siinä tapauksessa, että on tapahtunut valeuutisointia virkavastuulla.

PT-median puolestaan toivoisi esittävän perusteet sille, millä perusteella se on tehnyt uutisensa 14-vuotiaan tytön itsemurhasta. Näin itse kukin voisi päätellä sen varmuuden tason, joka kyseisen sivuston uutisella on. Nythän meillä on ainoastaan kyseisen median sana, jossa väitetään tiedon olevan vahvistettu.

Tässä tilanteessa toivon myös, että arvoisa lukijani harkitsisi PT-median uutisen (siis tämän) ja miksei myös tämän oman kirjoitukseni jakamista eteenpäin. Näin kasvaisi paine palata asiaan sekä valtamediassa että sisäministeriössä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
"Ei tarvitse olla vihainen maahanmuuttajille, vaikka he välillä raiskaavat yhden tai kaksi pikkutyttöä"
Oulun tapahtumia ei saa käyttää vihan lietsontaan, vaan maahanmuuttopolitiikan perusteena
Pitäisi tehdä välikysymys Oulun raiskausringin takia

43 kommenttia:

 1. ""Toivottavasti sisäministeriö ymmärtää kyseessä olevan poliisin luotettavuudesta kansalaisten silmissä ja selvittää sen tiedotustoiminnan asiallisuuden ""

  Mutta kun tämä asiallisuuden -- tosiasioiden -- henki ei ole se henki missä viranomaiset toimivat. Viranomaiset toimivat niiden pykälien hengessä, jotka sanovat ettei julki saa saattaa sellaista tietoa, toistan: tietoa, joka voi aiheuttaa mielipiteiden "kiihottumista" jotakin suojeltavaa mutta määrittelemätöntä "kansanryhmää" vastaan.

  Se on se henki, jolla niin viranomaisten kuin valtamedian itsesensuuri luodaan ja kipeiden kysymysten kohdalla ammottavat tabuaukot sivuutetaan. Se on tiedon torjunnan, puhumattomuuden ja niin sanotun "poliittisen korrektiuden" henki.

  Emme ymmärrä millaisia tiedollisen ja älyllisen epärehellisyyden oikeuttajia nuo lait "kansanryhmää vastaan kiihottamisesta" ja "uskonrauhan rikkomisesta" ovat. Ne lait tekevät tyhjäksi lopulta kaikki yritykset yhteiskunnallisen luottamuksen ylläpitämiseksi. Nytkin on lopulta sama, miten viranomaiset reagoivat -- jälleen on pala luottamusta syöty.

  VastaaPoista
 2. Minä uskon ihan aikisten oikeasti, että Oulun polliisi salaa/on salannut tietoja mamujen raiskausringeistä Oulussa. Siitä on julkisuudessa jo niin paljon näyttöä, PT-media, Asyl valtuutettu/varavaltuutettu Oulussa ja monet muut asioista ovat kertoneet. Ja kun vertaa herra isoherra polliisn juttuihin, niin paskaa puhuu. Vaan siellähän oulussa on jo perinteitä salata mamujen rötöstelyjä, mm- tämä demarivaltuutetun tapaus, jossa hän nai omaa tytärtään, ja jolle tehtiin muutama aborttikin sen takia. Eipä siitäkään polliisi tai muut viranomaiset juurikaan hiiskuneet.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 3. Kuolintodistus riittänee ? Semmonen on Junes Lokalla ainakin jos käsitin oikein...kuolinilmoitus ollut lehdessä. Jaksamis/tsemmpitoiveita uhrin isän fb-sivulla, mm oulun valtuuston puheenjohtaja Hänninen on käynyt kirjoittamassa uhrin isän fb-sivulla. Ei tässä valitettavasti ole mitään epäselvää arvon professori. Professori voit itse ottaa yhteyttä näihin ihmisiin joka paljasti tämän asian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei ole oleellista se, onko minulle tai jollekin muulle yksityishenkilölle jokin epäselvää. Oleellista on se, että asia selvitettään julkisesti ja siitä tehdään sen jälkeen tarvittavat johtopäätökset.

   Poista
 4. Thanks for sharing, this is a fantastic blog post. Much thanks again.

  VastaaPoista
 5. Ehkä vaalien läheisyys saa Mykkäpojan ja Häkkäpojan käynnistämään selvityksen Oulun poliisin toiminnasta. Itsemurhan aiheuttaja oli kuitenkin raiskaaja, ei poliisi.

  VastaaPoista
 6. "Toivottavasti sisäministeriö ymmärtää kyseessä olevan poliisin luotettavuudesta kansalaisten silmissä ja selvittää sen tiedotustoiminnan asiallisuuden Oulun tapausten yhteydestä."

  Kyse on paljon merkittävämmästä asiasta kuin poliisin luotettavuudesta kansalaisten silmissä. Kyseessä on Suomen kansalaisten turvallisuus, jonka turvaamiseksi poliisin tulisi kaikin keinoin toimia. Turvallisuus ei lisäänny sillä, että gallupit osoittavat kansalaisten "luottavan" poliisiin tai sisäministeriin apulaisineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaisten turvallisuus ei ole ollut kolmen viimeisen sisäministerin agendalla. Orpo seisoi tumput suorina, kun Suomeen saapasteli 32000 elintasosiirtolaista, mutta laittoi sentään varusmiehet kantamaan tulijoiden laukkuja. Risikon suurin huoli oli vihapuhe. Hän oli Kolehmaisen kanssa sitä, että no nyt on tekemisen meininki, kun laittoi poliisit kyyläämään vihapuhetta. Mykkänen nyt on aivan omaa luokkaansa, päätavoite tuntuu olevan haalia niin paljon sosiaalipummeja maahan kuin mahdollista, ja pitää täällä nekin, jotka ovat saaneet kielteisen päätöksen. Nyt vaalien alla sitten aletaan esittää maahanmuuttokriittistä, kuten Risikko tv-haastattelussa. Pikkuisen myöhäisherännäiseltä vaikuttaa.

   Poista
 7. Slovakian demari-sisäministeri Denisa Saková ei ole Brysselin korruptoima maanpetturi:

  "Slovakiassa Euroopan viimeiset järkevät demarit?

  Vuonna 2018 EU-maa Slovakia myönsi ennätyksellisen pienen määrän turvapaikkoja. Maan sisäministeri Denisa Saková (demari) perustelee tätä sillä, että kaikki turvapaikkahakemukset käsitellään tiheän seulan läpi ja lukuisat matut, erityisesti syyrialaiset, ovat matkalla taloudellisin eikä humanitäärisin perustein..."
  https://mvlehti.net/2019/01/10/slovakiassa-euroopan-viimeiset-jarkevat-demarit/

  Brysselin Kalergi-suunnitelman mukainen diktaatti:

  "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be "New Norm"",
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 8. Punainen polpo on kansan vihollinen.On aika aseistautua ellei ole sitä vielä tehnyt jotta voi puolustautua tehokkaasti sen mielivaltaa ja sen tukemia tunnuksettomia vihollistaistelijoita vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisten aseistautuminen ei johda mihinkään hyvään. Sen sijaan oikeusvaltio on saatava noudattamaan periaatteitaan.

   Poista
  2. Oikeusvaltio meni jo kauan sitten ihmisoikeuksien,ihmisarvon ja kansainvälisten sopimusten nimissä eikä se tule takaisin lässyttelemällä.Tuo toivotaantoivotaan linjasi toki ei ole mitään uutta.Montako vuotta olet toivonut että hesari muuttuu journalismiksi?10?15?Ikävä kertoa että siinä vaiheessa kun punaisen polpon toiminta alkaa erehdyttävästi muistuttamaan nkvd:n toimintaa on todellakin korkea aika aseistautua.Siitä ei toki seuraa mitään hyvää - mutta aivan varmasti vähemmän pahaa kuin siitä että niin ei tee.

   Poista
 9. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin ei näistä Oulun tapahtumista kirjoitettu ennen kuin tulivat oikeudessa käsittelyyn ja silloinkin vasta Junes Lokan toimesta. Herää siis kysymys, yritettiinkö asia pimittää ns. suurelta yleisöltä brittiläiseen tapaan rasismn pelossa? Jos näin on, media ja poliisi ei hoida tehtäväänsä.

  VastaaPoista
 10. Kyllä "raiskatuksi tuleminen" on tässä tapauksessa täysin näiden pikkupissisten omaa syytä. Kuka pakottaa niitä lähtemään ostoskeskuksesta jonkun ventovieraan ählätin asunnolle polttamaan tupakkaa ja vetämään pään täyteen viinaa? Kun leikkii tulella tarpeeksi kauan, siinä polttaa näppinsä. Olihan antiikin Rooman mytologian raiskatuksi tullut ja sen vuoksi itsemurhan tehnyt hyveellisyyden perikuva Lucretiakin tunnettu siitä, että lähti vapaaehtoisesti raiskaajansa Sextus Tarquinius Priscuksen asunnolle polttamaan pilveä ja harrastamaan pettingiä. Raiskatuksi tultuaan oli vielä pitänyt yhteyttä Priscukseen somen välityksellä ja jatkanut kontaktia niin, että oli säännöllisin väliajoin käynyt Priscukseen kämpillä antamassa tämän "raiskata" itseään, niin kuin nämä Oulun prinsessat ovat tunnetusti tehneet.

  Sanontahan kuuluu, että niin makaa kuin petaa ja ennen maa repee ennen kuin huora häpee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä se Oulun Komissaario täällä itkee?
   Siehän jo 'vastuullisessa mediassa' tuon ruikutit kaikelle kansalle.

   Poista
  2. Mietin, että poistanko kommentin. Päätin kuitenkin jättää sen tekemättä. Sen sijaan totean, etteivät uhrit ole tässä raiskanneet ketään eikä heitä pidä syyllistää itseensä kohdistuneesta rikoksesta.

   Ainoat syylliset tapahtuneeseen ovat maahanmuuttajataustaiset rikolliset. Sekä epäsuorasti heidät tänne päästäneet poliitikot. Jälkimmäisten vastuulla on yhteiskunnan pitäminen turvallisena ja sen yhtenä osana rikolliset tulee saattaa oikeuteen ja sen jälkeen poistaa Suomesta.

   Poista
  3. Pretenders-yhtyeen laulaja Chrissie Hynde puhui melko viisaasti naisen omasta vastuusta raiskatuksi tulemiseensa omaelämäkertansa julkaisun yhteydessä vuonna 2015. Kirja käsitteli muiden muassa moottoripyöräjengiläisten suorittamaa joukkoraiskausta, jonka uhriksi Hynde joutui 21-vuotiaana lähdettyään huumeiden vaikutuksen alaisena näiden matkaan "bilettämään". "Katsoitpa asiaa miltä kannalta hyvänsä, se oli kaikki minun tekemisiäni ja kannan siitä täyden vastuun," Hynde sanoi. Hän lisäsi myös, että keskiyöllä alusvaatteisillaan kadulla kännissä kukkuva nainen kerjää tulla raiskatuksi. "Jos olisin vaatimattomasti pukeutunut, pysyttelisin omissa oloissani enkä käyttäytyisi seksuaalisesti provosoivasti, silloin sanoisin, että se on täysin raiskaajan vika." Kuten odottaa saattaa, Hynden lausunnot herättivät valtavan raivon häntä "uhrien syyllistämisestä" syyttäneiden feministien keskuudessa. Samanlainen dynamiikka toimii pitkälti tässäkin tapauksessa.
   Se, että raiskaaminen on laitonta ei tarkoita, etteikö sitä tapahtuisi. Siksi on holtitonta riskinottoa lähteä päihtyneenä moottoripyöräjengin matkaan tai mennä ilmaisen alkoholin toivossa matun kämpille, koska molempien ryhmien edustajat ovat tunnettuja väkivaltaisuudestaan ja arvaamattomuudestaan. Ei liene liian vaikeaa ymmärtää? Gramma ennaltaehkäisyä vastaa tonnia hoitoa. Ei se uhrista syyllistä tekijän tekoihin tee, mutta joissakin tapauksissa raiskaus olisi ollut täysin uhrin itse ennalta ehkäistävissä.

   Poista
  4. (jatkoa edelliseen)
   Pahan valtamedian mukaan kaikissa Oulun seksuaalirikosjupakan tapauksissa ei ollut kyse raiskauksista vaan alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joka oli jatkunut kuukausitolkulla. Mistään pakotetusta kontaktista ei siis ollut kyse, vaan molemminpuolisesta viestittelystä ja etukäteen sovituista tapaamisista. Monet tytöt ovat jo 13-15-vuotiaina seksuaalisesti aktiivisia ja he varmaan aidosti kokivat, että läpsyt olivat heidän poikaystäviään. Ajatus näiden tyttöjen passiivisesta objektimaisuudesta on kaikessa naiiviudessaan huvittava.
   Muutenkaan ei voi kuin ihmetellä, että mitä ihmettä näiden tyttöjen päässä on liikkunut silloin kun he päättivät lähteä ostarista ventovieraiden arabien kämpille juomaan alkoholia ja tupakoimaan. Ns. "kunniallisen tytön" käytöstä tuollainen ei ainakaan ole. Jos minua olisi tuonikäisenä joku mamu alkanut ostarissa lähentelemään ja kinuamaan lähtemään hänen kämpilleen illanviettoon, olisi minulle ainakin tullut ensimmäisenä mieleen "mitäköhän vittua tuokin minusta oikein mahtaa haluta?" (pun intended) ja ottanut ritolat. On tärkeää, että tekijöitä rangaistaan, mutta eivät uhritkaan mitään neitsytmarttyyrin kruunua kantavia pyhimyksiä ole, eikä heitä sellaisina tule esittää. Tärkeää olisi, että ottaisivat tapahtuneesta opiksi sen verran minkä pystyvät ja välttäisivät vastaavaa tolloilua jatkossa.

   Poista
 11. Mikä vitun Oulun komissaari? Vähentäisit sinäkin sitä liiman haistelua, niin et näkisi salaliittoja joka puolella. Miksi sellainen tyttö, joka menee ventovieraan äijän asuntoon naimaan ja kännäämään itkee ja ruikuttaa raiskauksesta julkisesti? Kai sellaisellekin kuuluu jokin vastuu ja roti omasta käytöksestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi olla että vastuullista mediaa lukemalla ovat pikkutytöt saaneet liian ruusuisen kuvan näistä aavikkokulttuurien casanoovista. Syy ei näin pelkästään lepää näiden sinisilmien hartioilla

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Eiköhän asia tullut jo selväksi. Pidetään keskustelu asiallisena.

   Poista
 12. Asiassa on se puoli, että poliisi ei ole pakosti suoraan valehdellut, sillä puheenaiheena olivat myöhemmät joukkoraiskaukset mahdollisen itsemurhan liittyessä aikaisempiin tapahtumiin. Tietoista harhaanjohtamista se tietysti on, jos itsemurha pitää paikkansa.

  Joka tapauksessa joku leikkii nyt maineellaan, ja vaikka toivoisi sen yleisesti ottaen olevan mieluummin yksityishenkilöt kuin suomalainen turvallisuusorganisaatio, niin PT-median tiedot vaikuttavat todennäköisiltä. Tällaista väitettä ei ilman vankkoja taustatietoja esitetä ja Oulun poliisi ei tuonut julki joukkoraiskauksiakaan ennen kuin sen tekivät samat piirit, jotka ovat myös itsemurhasta kertoneet.

  Se että lapsia ja nuoria raiskaavat äijäringit koetetaan vaieta, on häpeällistä. Lähinnä miettii, onko viestinnällinen suunnittelu tehty Oulussa vai - mitä pidän todennäköisempänä - Helsingissä. Meillä kun on vaalit tulossa ja nämä uutiset eivät ole valtaapitävien eduksi. Synkkää toimintaa joka tapauksessa.

  -Valtsu-

  VastaaPoista
 13. There is definately a great deal too find out about this topic.

  I love all of the points you have made. 토토

  VastaaPoista
 14. Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It truly useful
  & it helped me out a lot. I hope to give something back and
  help others like you aided me.
  경마
  온라인경마

  VastaaPoista
 15. This is a really very informative article, there is no doubt about it. Thanks for sharing this article with us. This is very nice of you. 바카라

  VastaaPoista
 16. It was an awesome post to be sure. I completely delighted in understanding it in my noon. Will without a doubt come and visit this blog all the more frequently. A debt of gratitude is in order for sharing 사설토토

  VastaaPoista
 17. Real money online casinos are safe and secure to play at and your most important choice is going to be looking for great game selection 파워볼

  VastaaPoista
 18. This is a great post and enjoy the look of your blog very much. Thanks for sharing. 온라인경마

  VastaaPoista
 19. It was a great speech, thank you for sharing. 슬롯머신

  VastaaPoista
 20. Great article post.Really looking forward to read more. 토토사이트

  VastaaPoista
 21. Super, ᴡhat a web site it is! Thiiѕ web site gives helpfcul facts to us, keep it up. 바둑이사이트

  VastaaPoista
 22. This is one very interesting post. I like the way you write and I will bookmark your blog to my favorites. 바카라사이트

  VastaaPoista
 23. I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! 카지노사이트

  VastaaPoista
 24. Youre so cool! I dont suppose Ive read something such as this before. So nice to find somebody with authentic applying for grants this subject. Feel free to visit my website; 먹튀검증

  VastaaPoista
 25. I needed to thank you for this great read!! I definitely enjoyed every little bit of it. I’ve got you book-marked to look at new stuff you post? Feel free to visit my website; 바카라사이트

  VastaaPoista
 26. Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon everyday. It will always be useful to read content from other authors and use something from other websites. Feel free to visit my website; 바카라사이트

  VastaaPoista
 27. There is certainly a lot to learn about this topic. I really like all the points you made. i enjoy to read all comments here! i really like the website you share on us .I appreciate the effort you made.Very informative idea.i want to invite you to visit my site please try it.thank you so much Feel free to visit my website; 토토사이트

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!