tiistai 5. heinäkuuta 2022

Krista Mikkonen: maahanmuuttajengit johtuvat kantaväestön rasismista

Joskus on aika vaikeaa ymmärtää vihervasemmiston ajatuskulkua. Tuoreen esimerkin tästä tarjosi sisäministeri Krista Mikkonen (vihr), joka on tullut siihen johtopäätäkseen, ettei maahanmuutolla ole mitään tekemistä maahanmuuttajataustaisen katujengirikollisuuden kanssa. 

Hän oli nimittäin kertonut eduskunnassa näkemyksensä, jonka mukaan "on täysin selvää, että jengiytymiseen liittyviä ongelmia ei voida pysäyttää tai ratkoa maahanmuuttoa vähentämällä. Maahanmuuton ongelmiin ei vastata kiristämällä maahanmuuttoa koskevia sääntöjä; Suomi tarvitsee maahanmuuttoa. Sen sijaan on katsottava ketjut, joissa rasismi-syrjäytyminen-jengiytyminen-rikollisuus johtavat ikäviin kehityskulkuihin."

Eli hänen mukaansa maahanmuuttajajengien syntyminen Suomessa on kantaväestön vika. Tarkoittaako hän tällä sitä, että maahanmuuttajat ovat kuin isoja lapsia tai elukoita, joilla ei ole mitään vastuuta omista takemisistään?

Paitsi että kaikki maahanmuuttajaryhmät eivät muodosta katujengejä. Sen sijaan niitä muodostavat samat maahanmuuttajaryhmät, joiden nuorison pariin syntyy samanlaisia jengejä myös muissa Europan maissa. Ja joiden kotimaissa elämä on väkivaltaisempaa kuin muiden maahanmuuttajaryhmien kotimaissa. 

Mikähän mahtaa ministeri Mikkosen mukaan olla syynä näille korrelaatiolle ellei se ole kyseisten maahanmuuttajaryhmien genetiikka ja/tai kulttuuri? Suomalaisten rasismiko? 

JK kello 7:55: Yrjöperskeles ehti näköjään tarttua samaan aiheeseen - ja vieläpä perusteellisemin kuin minä tässä merkinnässäni. Siksi tahdon välittää ministeri Krista Mikkoselle saman viestin kuin Ykä oman kirjoituksensa lopussa eli todeta maan hallituksen sekä erityisesti sisäministeri Krista Mikkosen olevan merkittävä osasyyllinen suomalaisiin kohdistuvaan jengiväkivaltaan. Eikä asia korjaannu ennen kuin hallitus ja erityisesti sen sisäministeri muuttavat harhaiset käsityksensä tuon väkivallan syistä ja sen korjaamiseen tarvittavista keinoista.

25 kommenttia:

 1. Mikkonen tietää, että kehitysmaalaiset ovat isoja partalapsia ja elukoita, mutta silti vaatii paisuvaa invaasiota Afrikasta ja lähi-Idästä.
  Työperäisiä on maassame aivan tarpeeksi, mutta eihän näille moniosaaja-koneinsinööreille ole oikeanlaisia töitä tarjolla, joten niitä on haalittava rajattomasti lisää..
  Vihreiden tavoite on yhteiskunnan tuhoaminen.

  VastaaPoista
 2. Ihminen _ei_ ole rationaalinen eläin, eikä hänestä sellaista tule. Konformismi yms voittaa rationaalisuuden _aina_ 6-0, vaikka henki olisi menossa.
  Toisakseen vihreät haluavat tuulivoimalla käyvän ja kasvissyövän unelmayhteiskunnan, jossa elämä on pelkää urbaaniä pöhinää, festaria ja miekkaria medan pappa och samhället betalar, ja kumbayaa soi tauotta.
  Kyllä minäkin nuorena rakentelin unelmayhteiskuntia. Sitä kesti ihan kolmikymppiseksi asti ja ylikin.

  VastaaPoista
 3. "Meillä on unelma" -porukka on lähes uskonnollinen lahko, jonka papitattarista yksi Mikkonen tuntuu olevan. Vaikka unelma törmää todellisuuteen, rahan syytäminen erilaisiin maahanmuuttoprojekteihin jatkuu ja lystin maksajia eli kantasuomalaisia syytetään rasismista ja ongelmista, jotka poliitikot ovat omilla päätöksillään tänne aiheuttaneet.

  VastaaPoista
 4. "Tarkoittaako hän tällä sitä, että maahanmuuttajat ovat kuin isoja lapsia tai elukoita, joilla ei ole mitään vastuuta omista takemisistään?" Kyllä tarkoittaa, sillä punavihreät ovat aina kohdelleet erityisesti islamilaisia ikään kuin he olisivat lapsia, jotka eivät kykene kontrolloimaan itseään eivät tekemään mitään omaehtoisesti.

  alhainen älykkyys - kulttuuri joka ei kannusta työskentelemään - muiden toiminnan sabotointi - syrjäytyminen älykkäiden ja yritteliäiden porukoista - jengiytyminen.

  VastaaPoista
 5. Jopa Ruotsin pääministeri on jengi asiassa herännyt - kenties tulevien vaalien johdosta?
  Pääministeri Anderssonin puhe Almedalenin politiikkaviikon ensimmäisenä iltana keskittyi sisäpoliitiikkaan.
  Uutisen mukaan hän totesi mm.

  "Andersson kertoi myös aikovansa pistää Ruotsia vaivaavan jengirikollisuuden kuriin.

  – Jos rikollisjengejä ei pistetä kuriin, ne uhkaavat Ruotsia ja maan demokratiaa."

  Toisin sanoen koko Ruotslainen yhteiskunta on vaarassa jengien vuoksi. Nyt kun siellä on herätty, voivat myös suomalaiset poliitikot herätä. Meilläkin on vaalit tulossa.

  https://yle.fi/uutiset/3-12521477

  VastaaPoista
 6. Joo, Ruotsissa kuriin laittaminen on sitä, että mamuja lyödään niskaan höyhenillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... ja päälle tarjotaan pullakahvit.

   Poista
 7. Samalla logiikalla mikkosen kurkun auki viiltämisellä ei ole mitään tekemistä rikosten kanssa.
  Kyseessä on vain rohkea kansalaisaktivismi ja misandrian vastainen taistelu.

  VastaaPoista
 8. "Joskus on aika vaikeaa ymmärtää vihervasemmiston ajatuskulkua".

  Oikeastaan ei ole. Käytännössä tuollaiseen ajatteluun ja toimintaan on vain kaksi vaihtoehtoa, dogmaattinen sokeus tai tietoinen epärehellisyys.

  Dogmaattinen sokeus on se luonteeltaan uskonnollinen piirre, jossa tietyt uskonkappaleet ovat iskostuneet mieleen ja niitä sitten toistellaan täysin ulkoisesta todellisuudesta riippumatta. Tästä esimerkkinä ne joka käänteessä samoja raamatunlauseita tai suuran säkeitä toistelevat uskovaiset.

  Tietoisessa epärehellisyydessä on kyse siitä, että toimitaan vahingoittamistarkoituksessa, mutta valehdellaan rutiininomaisesti. Toimitaan siis kuin väkivaltainen raiskaaja, joka hurskaalla naamalla väittää, että kyllä se raiskattu teki aloitteen ja pakko oli suostua, kun se niin halusi.

  VastaaPoista
 9. Oiva esimerkki jälleen minlälaisten aivopierujen laukomisiin Mikkonen on erikoistunut. Kun todellisuuden reaalimaailma ja ideologinen haavemailma eivät kohtaa niin näinhän siinä käy. Ei vaatimuksia kotoutumiseen, vika meissä kantaväestöläisissä kun emme kykene kotouttamaan haluttomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just, ei uskonnonkaltaisissa ideologioissa totuudella tai silminnähtävillä faktoilla tai luvuilla ole mitään merkitystä

   Poista
  2. Juuh, jos nyt ihan ei viellä ole kaikki täydellistä ja toteutuma ei aivan täysin vastaa ideologian ennustusta, niin kyllä se siittä oikenee..täydellistyy..kun vain sinnikkäästi jatketaan valitulla linjalla..lisätään vaikka maahantunkemista Afrikasta niin kyllä sitkeästi vaan toimitaan niin aivan varmasti kaikki muuttuu hyväksi ja täydelliseksi, miten teoria sanoo ja ennustaa

   Poista
 10. Suvakkien maailmanymmärrys menee heti päin prsettä jo siksi, että ensimmäinen prinsiippi on väärin...180 astetta eli perusteellisesti väärin.

  Eli että rotueroja ei muka ole, no näkeehän sen jo ulkomuodosta, että on. Sinänsähän esim. ihonvärillä ei oo merkitystä vaan merkitsevä on se päänupin sisältö, eli älykkyyys ja vaikkapa impulssikontrollin määrä.

  Ja näissä on huomattavia eroja eri rotujen välillä, jotka taasen selittävätkin koko ihmiskunnan maailmanjärjestyksen. Kun kaikista, valtavista todisteista maailmassa tämä aivonuppien erilaisuus selittää aukotttomasti kaikki tällaset jutut aina köyhyydestä, rikolllisuudesta katujengeihin asti kaikilla tasoilla.

  On noi suvakit ihme puupäitä kun näin itsestäänselvää ja yksinkertaista faktaa ei suostuta näkemään ei hyväksymään saati ymmärtämään

  VastaaPoista
 11. Just just...Pikipäiden, Homo Sapiens Niggerus, käyttäytyminen ja laumaantuminen johtuu lajiominaisuuksista, siinä on yksinkertaisin ja kaikenkattava selitys..

  Ugh, olen puhunut..näin helppoo se on jäsentää maailmaa ilman raamatunkokoisia tekosyitä ja selityksiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nih, "jengiytyminen" on lajityypillistä käyttäytymistä noille, faktaa joka mikään sosiologinen paskapuhe ei milloinkaan tule muuttamaan

   Poista
  2. On toi seinähullu ämmä, ja noikin ulostulot on vain se, mitä se uskaltaa sanoa julkisuuteen (kuten ny Virheillä on taktiikka) Todellisuudessa tuossa pimeässä pääkopassa on paljon radikaalimpiakin ajatuksia, mutkun ne olis liian hulluja tuoda ainakaan viellä julkisuuteen, Puolueen johto on kieltäny hulluimmat ideat ja lausunnot (vaikka tietty tosiasiallisesti kannattaa sellasii) siis ettei äänestäjiä karkoiteta ihan kokonaan

   Poista
 12. On paradoksaalinen tosiasia, että juuri täydellistynyt yksilöllinen eriytyminen teki eurooppalaisen uuden ajan ihmisen kykeneväksi ymmärtää sosiologiaa. Tarvitaan aivan erityinen positio, tarkkailuetäisyys, jotta yksilö pystyy jäsentämään itsensä irti taustastaan ja voi havaita itsessään vaikuttavat yhteisötekijät. Sosiologia alkaa sen tosiasian ymmärtämisestä, että on olemassa yhteisövoimia, yhteisöominaisuuksia ja yhteisöilmiöitä, jotka eivät ole palautettavissa yksilöiden ominaisuuksiin ja pyrkimyksiin.

  Minkäkokoisin kirjaimin lehdistön pitäisi nuo ministeri Mikkosen rasistilaisunnot uutisoida, jotta tiedonvälitystä seuraavalle suurelle yleisölle syntyisi tiedollisesti pätevä käsitys siitä, miten hirvittävästä ymmärtämättömyydestä niissä on kyse? Että meillä on siis hallituksessa ministeri, joka yrittää panna viralta sosiologian autonomisena tieteenä?

  Että meillä on siis hallituksessa omat harhaiset mussuhumanistiset aatteensa tiedollisiksi totuuksiksi ylevöittänyt ministeri, joka on valmis tuomitsemaan ja varmaan myös rankaisemaan oman kansansa ihmisiä siitä, että nämä pitävät käytännön elämässä tiettyä etäisyyttä tänne vaeltaneisiin kehitysmaakulttuurien ihmisiin? Ministeri joka ei pysty hyväksymään tosiasiaa, ettei siitä, että kaikilla on "ihmisarvo", mitenkään seuraa se, että kaikki "kulttuurit" sopeutuisivat keskenään.

  Ministeri jonka ajattelu on pelkkää tunnustuksellista ideologiaa. Ministeri joka varmaan uskoo omat valheensa. Ministeri joka on valmis panemaan moralistien varjeleman Suuren Yhteisen Valheen toiseen vaakakuppiin, ja tuomitsemaan linnaan jokaisen, joka ei yhtä vahvassa uskonhurmassa tunnusta samaa ideologiaa kuin hän.

  VastaaPoista
 13. "...maahanmuutolla ole mitään tekemistä maahanmuuttajataustaisen katujengirikollisuuden kanssa." Vihreiden päättely on kyllä harhaista. Heidän mielestään ilmeisesti huumeiden maahantuonnilla ei ole mitään tekemistä pahenevan päihdeongelman kanssa, vaan huumeet pitää heidän mielestään peräti laillistaa. Tällaisten johtajien ohjauksessa sitä kellutaan maailman myrskyissä. Huh, huh!

  VastaaPoista
 14. Tuhka sanoisi että sisäministeri Krista Mikkonen (vihr) puhuu omille kannattajilleen ja äänestäjilleen. He ovat ne jotka hänen täytyy vakuuttaa, muilla ei ole vaikutusta. Niin kauan kun kupla säilyy kaikki on kunnossa.

  VastaaPoista
 15. Jostain syystä vihervasemmisto on erittäin Suomi-vastaista, kuin jokin viides kolonna, joka asettaa aina ulkomaalaisten edun ja ihmisoikeudet etusijalle, ja vähät välittää suomalaisten vastaavista. Tuppurainen on sen aivan suoraan sanonutkin.
  Näillä ihmisillä on tiettyjä unelmia, kuten rajoittamaton oikeus hakea turvapaikkaa, monikulttuurisuus, ilmastonmuutoksen torjunta, EU-eliitin saappaiden nuoleminen (tukipaketit), jne. Näitä toteutetaan, maksoi mitä maksoi.
  Kyky tai halu arvioida asioiden seurauksia puuttuu täysin, samoin suhteellisuudentaju. He eivät pysty esim näkemään, millainen yhteiskunta Ruotsista on tullut tolkuttoman maahanmuuton seurauksena, eivätkä tajua sitä, että Suomen reilun viiden miljoonan kansalaisen resurssit eivät riitä koko maailman ongelmien ratkaisuun. Tämän vihervasemmistolaisen alamittaisen hallituksen toiminta on ollut katastrofaalista. Ainoa järkevä asia on Nato-hakemuksen jättäminen.

  VastaaPoista
 16. Onko arvon Professori tähän väitökirjatutkimukseen jo törmännyt? :D

  https://areena.yle.fi/1-50961451?seek=90

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita toki lainausmerkkeihin, kun puhut tässä tutkimuksesta ja väitöskirjasta.
   "Tutkija" myöntää, harvinaista kyllä, että tulos on enimmäkseen hänen itsensä kokemaa ja uskomaa, ei tieteelistä faktaa. Ja harvinaista, että ylenannon toimittaja moista edes kysyy.
   Huru-ukko

   Poista
  2. Kyllä se Oulun yliopisto ihan väitöskirjaksi väittää?

   https://www.oulu.fi/fi/vaitokset/kuljeskeleva-tutkimus-turvapaikanhakijuudesta-ja-odotuksesta

   Poista
 17. Paljonko lyödään vetoa että Mikkosen paapoman paskasakin uhrit ovat pääasiallisesti POIKIA joten misandrinen vihreä ihmispaska röhkii rasismista??
  Paljonko lyödään vetoa?

  VastaaPoista
 18. Vastuukäsitys omasta itsestä on täysin erilainen kuin länsimaisella ihmisellä. Kaikki on ins a**ah, eli jo ennalta päätetty, johon yksilö ei voi vaikuttaa.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!