perjantai 15. heinäkuuta 2022

Vastenmielisiä ihmisiä ja Rydman

Ensimmäinen tämän kirjoituksen vastenmielinen tapaus on 21-vuotias Nino Anton Casimir Kirvesoja, joka on mm. Helsingin sanomien mukaan syyllistynyt lukuisiin törkeisiin lapsen seksuaalisiin hyväksikäyttöihin ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavien kuvien levittämiseen. Kaikkiaan häntä syytetään 250 rikoksesta. 5 - 13-vuotiaita uhreja tällä pedofiilillä on yhteensä 132. 

Tapaus on ollut mahdollista vain siksi, että uhriksi joutuneet lapset ja varhaisteinit ovat olleet internetissä ja tulleet siellä houkutelluiksi paljastamaan itseänsä. Uutinen ei kerro, kuinka moni heistä on saanut nettikasvatusta vanhemmiltaan - mutta jokainen tapaus, jossa näin ei ole toimittu, olisi voitu todennäköisesti välttää.

Toinen tapaus koski miestä, jonka tytär puukotti hänet kuoliaaksi. Mahdollinen tappo johtui ilmeisesti siitä, että isä ensin raiskasi tyttären ja kävi myöhemmin vielä uudelleen tämän päälle, jolloin fyysisesti alivoimainen tytär puolustautui puukon avulla. 

Uutisen luettuani en jäänyt kaipaamaan miestä, joka raiskaa oman tyttärensä. Enkä myöskään kaipaa tyttärelle tapauksesta rangaistusta - en ainakaan kovin kovaa. Siis mikäli tapauksen kulku on sellainen kuin HS:n artikkelissa on kuvattu. 

Edellä kuvatut kaksi tapausta saivat ajatukseni hakeutumaan siihen pahuuteen, jota maailma on pullollaan. Tuota pahuutta on monessa mittakaavassa: aikamme suurin perkelehän on Vladimir Putin - jonka armeija pyrkii tarkoituksellisesti tuhoamaan ukrainalaisia siviilejä - mutta kuten yllä olevat tapaukset osoittavat, myös turvallisena pidetyssä Suomessa asuu vastenmielisiä ihmisiä. 

* * *

Tätä taustaa vastaan on palattava myös Wille Rydmanin (kok) tapaukseen, josta - niin ikään - HS julkaisi pienen jutun. Sen mukaan KRP ei ota hänen tapaustaan uudelleen tutkintaan, koska sen tietoon ei ole tullut mitään sellaista, jonka perusteella päätöstä pitäisi arvioida uudelleen. 

Rydmanin tapauksen uudelleentutkintaa oli pyytänyt Kokoomus, mutta jutussa haastatellun poliisin mukaan "asiassa ei ole syytä epäillä rikosta ja siltä osin asian selvittely on päättynyt". Se tarkoittaa selkokielellä, ettei Rydmania epäillä rikoksesta, eivätkä hänen mahdolliset tekonsa ole millään tavalla yhteismitallisia edelle kirjaamieni tapausten kanssa.

Tulee siis olemaan varsin mielenkiintoista, miten käy Wille Rydmanin HS:n aiempaa artikkelia koskevalle tutkintapyynnölle. Sehän maalasi miehestä varsin vastenmielisen kuvan. Tämän osoittaa esimerkiksi se, että hän tuli mainituksi tässä vastenmielisiä ihmisiä käsittelevässä blogimerkinnässä. 

JK kello 18.40. Tämän päivän aikana on ilmennyt, että poliisi aloittaa sittenkin tutkinnan Rydmanista, koska asiaan on ilmaantunut uusi todistaja. Myös Rydman on ehtinyt kommentoimaan asiaa ja kiistänyt ehdottomasti syyllistyneensä väitettyihin tekoihin. Motiiviksi hän epäilee entisen tyttöystävänsä kostoa. Jääkäämme seuraamaan tapausta. 

23 kommenttia:

  1. "Täpötäydessä" ostoskeskuksessa kuoli 18 ihmistä. Miltä kuulostaa? Aika huonoja ohjuksia. Lisäksi kuvista näkyy, että ostoskeskuksen parkkipaikka oli typötyhjä. Suosittelisin pientä kritiikkiä. Länsimediakin alkaa nykyään selvästi kiusaantua Zelenskyn hallituksen ulostuloista ja kiemurtelee usein vaivaantuneena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kertoo mv ryssäpainos.
      1700 siviikohdetta minne ryssä on iskenyt ja vain alle 300 sotilaskohdetta, ryssä ei tee muuta kun tappaa siviileitä.

      Poista
    2. Kritiikkiä on syytä kohdistaa ensimmäiseksi tuollaisten Putinin trollien ulostuloihin, joissa kuurnitaan hyttysiä, usein nekin kuviteltuja, mutta niellään kameli, eli Venäjän hyökkäys ja brutaali sodankäynti.

      Poista
    3. Hyvä vertaus tuo hyttysten kuurniminen jne.. sitähän tehdään nyky-yhteiskunnassa kaiken aikaa, varsinkin (seksuaali)rikosasioissa. Jahdataan hyttysiä niiden kameleiden sijaan.

      Poista
    4. Historiassa niin suuressa kuin pienessäkin mittakaavassa tapahtuu usein, että hyvistä teoista on huonoja seurauksia, ja huonoista teoista hyviä.

      Yksi hyvä seuraus Putinin raakuuden paljastumisesta on se että nämä niin sanotut Putinin trollit nousevat vesiensä syvyyksistä pintaan kuin pullonkorkit. Jokainen voi nähdä millaiseksi ihminen muuttuu, kun ihanteelliseen ideologiaan alkaa sekoittua veren väriä, mutta varaa vaihtaa aatteita ei ole.

      Poista
    5. ""Täpötäydessä" ostoskeskuksessa kuoli 18 ihmistä." - kuulostaa Iltasanomien otsikolta

      Poista
    6. Brutaali sodankäynti, onko jotain muutakin sodankäynniti kuin brutaali ?

      Poista
    7. On. Muualla sotarikoksiin syyllistyneet joutuvat oikeuteen, kun taas Putin antaa heille kunniamerkin.

      Poista
    8. Saiko Dresdenin, Hirosiman ja Nagasakin pommittajat tuomion sotarikoksista?

      Vai onko niin, että siviilien tappaminen on ok, jos on hyvin puolella?

      Enkä ole putinin trolli, ihmettelen vaan tätä tekopyhyyttä. Siviilejä on tapettu sodissa aina. Vakain tuumin ja harkiten.

      Mites muuten Yemenin sota, sielläkin kuolee siviilejä mutta ei tunnu kenenkään silmäkulma kostuvan? Vain ukrainalaisen siviilin henki merkitsee jotain tässä ajan hetkessä.

      Poista
    9. Aina ilmestyy paikalle whataboutisti, joka alkaa länkyttää, että ei tämä nyt niin pahaa ole, kun aiemminkin on tehty pahaa. Eli Putinin puolestahan sinä puhut. Hyi helvetti.

      Poista
  2. Malmilla näen päivittäin, kun vastenmieliset helposti tiettyyn kulttuuritaustaan sijoitettavat miehet ahdistelevat lähinnä nuoria tyttöjä. Odotan HS:n raporttia.

    VastaaPoista
  3. Tuossa tytär puukotti isänsä itsepuolustukseksi - tapauksessa tullaan näkemään metoo-väeltä ja muilta feministeiltä täydellinen takinkääntö eli siltä puolelta ei tulla kuulemaan näkemyksiä, joiden mukaan ihmisellä on oikeus itsepuolustukseen jopa tappavaa voimaa käyttäen. Heille kyllä sopii miesten (=valkoisten heteromiesten) tuhoaminen vaikkapa mediavihjailulla jos nämä sattuvat esittämään epäkorrektin vitsin tai muutenkaan tekevän jotain heteroseksiin viittaavaa, mutta yksittäisen kansalaisen itsepuolustusoikeus on heille vastavallankumouksellista taantumusta.

    VastaaPoista
  4. Tarvittaisiin oikeasti kriittiseen ajatteluun opettavaa toimittajakoulutusta kommunistisen Tampereen yliopiston propagandalaitoksen vastapainoksi. Miksi tuota vasemmiston paskantuottoa tuetaan verovaroin?

    VastaaPoista
  5. Kokoomus munasi itsensä vaatiessaan Rydmanista poliisitutkintaa. Krp:n mukaan mitään rikosta ei Wille ole tehnyt.

    Suosittelen Orpolle ja Mykkäselle siirtymistä ” taiteeseen”. 2020-luvun Pekka ja Pätkä odottavat tekijäänsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokoomus, jota itsekin olen vuosien varrella äänestänyt, on kaukana siitä vanhasta puolueesta. Ensin Orpo selitti vuonna 2015, että jo maahantulijoiden motiivien arvostelu on rasismia, sitten ehdotti toissa keväänä, että EU:n elvytyspaketista äänestettäisiin tyhjää ja nyt laitettiin puolue"toveri" roikkumaan löysään hirteen, vaikka jo kertaalleen on tutkittu, ettei mitään rikosta ole tapahtunut. Kaiken kaikkiaan raukkamaista toimintaa ja epäisänmaallista kun huomioidaan vielä, kuinka hanakasti toteutetaan vihervasemmistolaisen hallituksen hallitusohjelmaa.

      Poista
  6. Selittäisiköhän maailman pahuuden ilmastonmuutos? Varmaan lohkeaisi apurahaa sen tutkimiseen, jos muotoilisi kysymyksenasettelun sopivasti. Esimerkiksi: "Miten ilmastonmuutos vaikuttaa pahuuden ilmaantumiseen?" Siis olettamaalla ilmastonmuutoksen vaikuttavan asiaan. Sitten vain keksisi tarinoita, jotka sopisivat annettuun kehykseen. Pistetäänkö porukalla projekti pystyyn?

    VastaaPoista
  7. Niin sanottu yhteiskunnallinen tietoisuus on ihmisen suuri keinotekoinen tuote, joka omana aikanamme luodaan päivittäin miltei yksinomaan sähköisen viestinnän keinoin.

    Se että tämä tekniikka amputoi ajattelun kykyjä ei ole salaisuus, mutta se, että ajattelun uudenlaatuisesta institutionalisoitumisesta ei juuri enempää puhuta, on traagista. Elämme kasvavan kulttuurisen narsismin efektitodellisuudessa, jossa meistä kaikista tulee lähinnä vaikutelmien vastaanottajia -- reaktiot korvaavat syvyyssuuntaisen ajattelun.

    Niinpä journalistit ja poliitikot ovat pihalla ja orpoina, ja politiikasta tulee yhtäältä kipeiden kysymysten väistelyä ja toisaalta konformistisen Suuren Yhteisen Valheen tunnustamista. Poliitikot ovat kuin mekaanisia leluja, vieteriukkoja ja -akkoja, jotka nappulaa painamalla pälättävät suustaan omaa yleiskäsitteellistä stiiknafuulaansa.

    Samaan aikaan yhteiskunnan hajoamisilmiöt lisääntyvät. Onnellisin kansa purkaa patoutuneita paineitaan. Säkki vuotaa muutakin kuin rahaa, jolla tässä maailmassa ei pystytä mitään hyvää ja kestävää ostamaan.

    VastaaPoista
  8. Rydmanin tapaus oli sinetti sille, että vastuuton politiikka jatkuu seuraavien vaalien jälkeen. Tilaustyö, uskoisin. Näin kokoomuksen oikeisto-/konservatiivisiipi saatiin hiljaiseksi. Asian mittasuhteet, kun huomioi sen, ettei mitään edes rikokseksi epäiltyä ole tapahtunut viittaa hyvin vahvasti ajojahtiin. Tärkeää on jatkaa nykyisellä linjalla kohti maamme talouden ja tulevaisuuden tuhoa: lisää velkaa, haittamaahanmuuttoa ja hyväksytään EU:n päätökset, jotka tuhoavat suomen tulevaisuuden (metsät hiilinieluiksi, jne)

    VastaaPoista
  9. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/krp-epailee-wille-rydmanin-syyllistyneen-seksuaalirikokseen-esitutkinta-on-alkanut/8470310

    "Esitutkinta on KRP:n mukaan avattu, koska poliisi on saanut uusia tietoja asiassa. Lisäksi poliisi on kuullut ihmisiä, joita ei ole kuultu Wille Rydmaniin liittyneessä aiemmassa, vuonna 2020 tehdyssä esiselvityksessä. Uusien tietojen perusteella häntä on syytä epäillä rikoksesta."

    Tällainen oikeusvaltio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haista paska ja muuta nimimerkkisi !

      Poista
    2. Taisi P.O.-efekti iskeä KRP:hen? ;)
      Miksi muuten KRP tutkii tavallista raiskausjuttua?
      Eikö nuo ole paikallispoliisin rikospuolen hommia?

      Poista
    3. Ne tutkii sitä siksi että vääräoppinen paikallispoliisi ei löytänyt rikosta kun rikollinen oli löydetty. Ylempänä organisaatiossa on valveutuneempia puolueiden nimittämiä yksilöitä jotka osaavat nähdä mistä tuulee ja milloin henkilökohtainen velka on maksettava.

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!