keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Ei irakilaisilta konstit lopu, eikä professori Janne Kotiaholta ymmärrys. Eihän?

Saimme jälleen eilen osoituksen siitä luovuudesta, jolla irakilaisten kansainvaellus on siunannut maatamme. Sankarimme on Suomen kansalaisuuden saanut irakilaismies, joka on tehnyt uraa yrittäjänä. Siis juuri sellainen menestystarina, jollaisia media on meille tavannut esitellä.

Paitsi että mies oli kansalaisuuden saatuaan ilmoittautunut uudelleen turvapaikanhakijaksi ja käyttänyt jo oppimansa suomen sijasta omaa kieltänsä asioidessaan viranomaisten kanssa. Miehen motiivina lienee ollut turvapaikanhakijoiden vastaanottoraha, jota hänelle ehdittiin antaa 5 200 euroa ennen kuin jekku paljastui.

Eikä siinä kaikki. Yrittäjämiehen liiketoimetkin ovat ehtineet herättää talousrikosepäilyjä. Mutta minä korrrosstan, ne ovat vasta epäilyjä - ainakin asiasta kertoneen uutisen mukaan.

Tapaus osoittaa yhdessä pari päivää sitten käsittelemäni - ja aiemmin esille tulleiden tapausten - kanssa sitä rajatonta luovuutta ja osaamispotentiaalia, jonka kehitysmaalaisten kansainvaellus on meille suonut. Mihin Suomi joutuisikaan tulevaisuudessa ilman siitä saatavaa hyötyä?

* * *

Irakilaisen luovuuden lisäksi on syytä kommentoida myös toista eilistä uutista. Sen mukaan Jyväskylän yliopiston professori Janne Kotiaho on kertonut länsimaisten ihmisten, kuten suomalaisten, kulutuksen tulevan aiheuttamaan maapallon elinolojen köyhtymistä siinä määrin, että 30 vuodessa puhutaan jo sadoista miljoonista pakolaisista.

Uutisen mukaan Kotiaho haluaisi suomalaisten lopettavan puheet lisääntymisestään, koska meillä on korkea elintaso. Tässä hän viittasi ympäristöjärjestöjen lanseeraamaan luonnonvarojen ylimenopäivään, joka on laskettu harhaanjohtavan johtopäätöksen tuottavan valtioiden väkiluvun, eikä oikeamman signaalin antavan pinta-alan, mukaan.

Plussaa professorille on annettava kuitenkin siitä, että hän on ymmärtänyt myös väestönkasvun liittyvän maailman resurssi- ja ympäristökriiseihin. Sekin kun tuntuu monille asiaa kommentoiville olevan liikaa.

Valitettavasti Kotiaho ei kuitenkaan tunnu huomanneen, että maailman väestö kasvaa nykyisin enää lähinnä kehitysmaalaisperheissä, eikä suomalaisten lisääntymisellä tai lisääntymättä jättämisellä, eikä edes elintasolla, ole sen kanssa mitään tekemistä. Sen sijaan tehokkaaseen väestöohjelmaan sitomattomalla kehitysyhteistyöllä - erityisesti akuutilla kriisiavulla - on sitäkin enemmän.

Samoin on Kotiahon mainitsemalla maahanmuutolla länsimaihin. Se kun levittää väestönkasvun - ja siihen liittyvät ongelmat - kautta maapalloon pitkittäen kehitysmaiden väestöräjähdyskuplan puhkeamista ja johtaen lopulta vieläkin vakavampiin seurauksiin kuin nyt odotettavissa olevat. Osittain myös siksi, että tänne muuttaneiden kehitysmaalaisten ympäristöjalanjälki muuttuu kehitysmaalaisesta länsimaiseksi kotipaikan vaihduttua.

Siksi Kotiahonkin kannattaisi käyttää tähän aihepiiriin saamansa medianhuomio suomalaisten syntyvyyden sijasta kehitysmaalaisten holtittoman lisääntymisen aiheuttamaan uhkaan koko ihmiskunnalle. Ja samalla käyttää luovuuttaan sen rauhanomaiseen ratkaisemiseen ennen kuin on myöhäistä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Irakilaisen uusi konsti meni hukkaan
Luonnonvarojen ylimenopäivä antaa väärän signaalin
Afrikkalaiset aktiivisina - EU suunnittelee taakanjakoa

16 kommenttia:

 1. Vihreäthän voisi ottaa vaaliteemaksi taas kerran maapallon pelastamisen ja kärkihankkeeksi syntyvyyden säännöstelyn Lähi-idässä sekä Afrikassa - ilman meidän verorahojen levittämistä.

  Toki olisi hyvä mainostaa suomalaista innovaatiota - hormonikierukkaa. Ehkäisyteho alkaa välittömästi asennuksen jälkeen!

  Mielestäni esim. Emma Kari ja Marjaana Toiviainen tekisivät isänmaallisen teon kun lähtisivät mainostamaan naisille tätä upeaa mahdollisuutta.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Hormonikierukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehitysyhteistyö pitäisi aina sitoa väestöohjelmiin ja vieläpä niiden tuloksellisuuteen.

   Poista
 2. Onko tässä ratkaisu kodittoman ihmisen - esim. pakolaisen ongelmaan?
  Innovaatio on jostain syystä ruotsalaisen Björnin tekemä...

  "Kodittoman miehen ratkaisu asunto-ongelmaan: Seilaa edestakaisin ruotsinlaivalla"
  "Lipun Tukholmasta Maarianhaminaan saa vajaalla kymmenellä eurolla, ja hintaan sisältyy aamiainen."

  Artikkelista poimittua:

  "Sitten kunnan sosiaalityöntekijät ilmoittivat, ettei hän ollut etsinyt omaa asuntoa riittävän aktiivisesti, eikä ollut siksi enää oikeutettu kunnan apuun."
  Hakenut satoja asuntoja
  – Olen hakenut lähes 700 asuntoa. Siitä on todisteet osto- ja myyntikauppapaikka Blocketin [vastaa Toria] sivustolla.

  https://yle.fi/uutiset/3-10164748

  VastaaPoista
 3. Kalergi-suunnitelman eli kantaeurooppalaisten valkoisen kansanmurhan toteutus sujuu sutjakkaasti:

  "Jussi Halla-aho: Euroopan väestönvaihdos on käynnissä ja se on nopeaa", https://www.nykysuomi.com/2018/04/18/jussi-halla-aho-euroopan-vaestonvaihdos-kaynnissa-ja-se-nopeaa/  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Maailmanpelastaminen vaikuttaa toivottomalta. Vihreät heristävät sormea suomalaisten lisääntymiselle. Samaan aikaan samat henkilöt haukkuvat ali-ihmisiksi niitä, jotka haluavat lopettaa kansainvaellukset vanhanaikaisia rajatarkastuksia käyttäen. Tänne tulleiden siirtolaisten tusinalapsisista yksinhuoltajaperheistä (joita yhdellä miehellä voi olla neljä)kirjoitetaan sankaritarinoita. Äärisosialistinen ja samalla äärikapitalistinen EU saarnaa väestönvaihdon välttämättömyyttä ja autuutta. Saksan parlamentissa naisedustaja kiittelee tulevaisuutta, jossa naiset kulkevat hunnutettuina.
  On päivän selvää, että pääsy suoraan "terveyseläkkeelle" länsimaahan on ylivoimaisen tehokas vetotekijä siirtolaisille, varsinkin, kun sosiaalitukia oikein mainostetaan monilla kielillä. Siinä on yksi syy "pakolaisuudelle". Toinen asia on se, että länsimaat ovat edistäneet kehitysmaiden oloja niin, että väestön luonnolliset lisääntymisrajoitteet ovat hävinnneet, mutta tilalle ei ole tullut järkiperäistä perhesuunnittelua. Professori Kotiahon moralisoivilla säädöillä mentäessä ylimenopäivä siirtyy lähemmäs tammikuun ensimmäistä. Masentavaa, kun eivät edes kaikki professoritkaan osaa laskea yksi ynnä yksi. Peruskoulusta on kai kulunut liikaa aikaa.
  Tällaisessa ristiaallokossa ei voi muuta kuin seurata katseella mieletöntä maailmaa ja odotella seuraavaa toisinajattelijoiden massamurha-aaltoa, johon sosialistiset yhteiskuntakokeilut päätyvät.

  VastaaPoista
 6. Mahtaakohan meillä ylipäänsä olla sellainen järjestelmä, että tuon kaltainen kusetus ei olisi yhtä yleistä kuin esim. ruotsissa?

  VastaaPoista
 7. Olli Pusan varsin lukemisen arvoinen artikkeli:
  "Euroopan suuri huijaus",
  http://oikeamedia.com/o1-63600

  Vaikka Pusan esittämät tosiasiat ovat vähänkin todellisia vaihtoehtomedioita seuranneille itsestäänselvyyksiä, niin valtaapitävät maanpetturit eivät ole tietääkseenkään niistä.

  VastaaPoista
 8. Linkkisi tekstin "oikeamman signaalin antavan" alla vie blogger.com -sivulle, eli ei liennyt tarkoituksenasi.

  VastaaPoista
 9. Näillä tulijoilla ei ole mitään sellaista moraalia kuin on länsimaalaisilla. Se johtuu etupäässä heidän uskonnostaan. Kukaan länsimaalainen ei esim. voisi esittää, että hänellä on sellainen jumala, joka ottaa hänet luokseen paratiisiin, jos hän tappaa mahdollisimman monta puolustuskyvytöntä miestä, naista ja lasta. Länsimaalainen pitää tällaista henkilöä surkeana halveksittavana raukkana eikä minään paratiisin arvoisena sankarina.

  VastaaPoista
 10. Minusta tästäkin tapauksesta voi ajatella positiivisesti: nythän on osoitettu, että Suomen kansalainenkin voi anoa turvapaikkaa Suomesta. Mikä tilaisuus mm. kodittomille.

  VastaaPoista
 11. Toistaiseksi Suomessa on vielä mahdollisuus mielenosoitukseen rikollisia vallanpitäjiä vastaan:

  ”Mielenosoitus sananvapauden puolesta 12.5.2018 Helsingissä – Nyt kaikki mukaan!
  Tapahtuma alkaa Kansalaistorilla kello 14.00. Näytetään yhdessä, mitä mieltä olemme Suomen tämänhetkisestä tilanteesta ja annetaan äänemme kuulua.

  Kaikki kansallismieliset ovat tervetulleita mielenosoitukseen. Yhdistämällä voimamme voimme saada aikaan muutoksen tähän hulluuteen!

  Ennen näkemättömän vainon kohteena oleva MV-lehden perustaja Ilja Janitskin vangittiin täysin vailla perusteita. Tule mukaan taisteluun Iljan ja sananvapauden puolesta!

  Facebookin tapahtuma: https://www.facebook.com/events/209829479783272/…”

  https://mvlehti.net/2018/04/18/mielenosoitus-sananvapauden-puolesta-12-5-2018-helsingissa-nyt-kaikki-mukaan/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin vallanpitäjämme vainoavat Polponsa avulla heidän rötöksiään paljastanutta sananvapaustaistelija Janitskinia:

   "Janitskinin vangitsemisoikeudenkäynti käydään Pasilan poliisitalossa suljetuin ovin", http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2018/04/janitskinin-vangitsemisoikeudenkaynti.html

   "Kiduttaako Pasilan poliisi Ilja Janitskinia säteilyaseilla?",
   http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2018/04/kiduttaako-pasilan-poliisi-ilja.html

   Poista
 12. Ei ole ihmettelemistä, että vallanpitäjiemme propagandakoneelle Ylelle valittiin pääjohtaja, joka mm. on
  avoimesti tunnustautunut MV-lehden sekä muiden vaihtoehtomedioiden vihaajaksi.

  Ylewatch-blogisti otsikoi: "MAANPETTURIKOMMUNISTIA YLISTÄVÄSTÄ YLIOPPILAASTA YLEN UUSI TOIMITUSJOHTAJA",
  http://ylewatch.blogspot.fi/2018/04/maanpetturikommunistia-ylistavasta.html

  VastaaPoista
 13. Samaa soopaa tuo Kotiahon juttu kuin suomalaisten syyllisyys valtamerissä velloviin muovilauttoihin ja jotkut esittävät ihan vakavissaan, että kun suomalaiset siirtyvät sähköpyöriin ja -autoihin ja lopettavat muovipussien käytön, niin maailma pelastuu! Voi pyhä yksinkertaisuus!

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!