maanantai 27. tammikuuta 2020

Hämeenlinnan murha on monesta syystä merkittävä

MTV3 oli haastatellut viime viikolla Hämeenlinnassa tyttöystävänsä murhanneen ja itsemurhan tehneen laittoman maahanmuuttajan läheistä. Tämän mukaan turvallisesta Turkista Hämeenlinnaan vuonna 2015 saapuneella miehellä oli ollut kaikki hyvin ennen hänen hirmutekoaan.

Tosin sekä haastateltu läheinen että murhamies olivat joutuneet kokemaan Hämeenlinnassa väkivaltaa. Vuonna 2017 murhamiestä oli pidelty pahoin ravintolan edessä, mutta käräjäoikeus oli hylännyt pahoinpitelysyytteet, koska ei voitu varmuudella osoittaa, kuka miehen kimppuun oli käynyt.

Tällä hetkellä MTV3:n haastattelema läheinen murehtii sitä, saako tapaus ja sen uutisointi turvapaikanhakijoiden ja kantaväestön välisen vihan leimahtamaan. Oikea media puolestaan kertoi, että tekijä oli ilmeisesti palestiinalaistaustainen ja murhattu aktiivinen monikulttuurisuusaatteen kannattaja ja sateenkaariaktivisti.

Mikäli kaikki edellä kerrottu pitää paikkansa, on tapaus monesta syystä merkittävä.

Ensinnäkin murha liittyy niihin hirmutekoihin, jotka alleviivaavat maamme johdon epäonnistumista vuoden 2015 kansainvaelluksen edessä. Vastuussa olleet ministerit eivät silloin halunneet noudattaa Dublinin sopimusta, vaan päästivät turvallisesta Ruotsista meille ohjatut kehitysmaalaiset maahamme.

Toiseksi se osoittaa maamme johdon epäonnistumista vuoden 2015 tapauksen jälkihoidossa. Maastamme ei ole onnistuttu vieläkään poistamaan niitä elintasopakolaisia, jotka väärinkäyttivät vapaata turvapaikanhakuoikeutta. Murhaaja oli yksi heistä.

Kolmanneksi murha kertoo niistä riskeistä, joille maahanmuuttoaktivistit ymmärtämättömyyttään altistavat itsensä. Uhrihan oli yksi niistä ihmisistä, jotka olivat toimineet aktiivisesti sen puolesta, että maamme muutenkin löperö maahanmuuttopolitiikka olisi vielä avoimempaa.

Selvyyden vuoksi: tämä ei tarkoita, että uhri olisi syyllinen omaan kuolemaansa. Ei, vaan syyllinen on itsensä tappanut murhamies. Ja hänen assistenttejaan ne tahot, jotka ovat vaikuttaneet maamme maahanmuuttopolitiikan löperyyteen niin politiikassa, hallinnossa kuin mediassakin ja samalla jättäneet vähälle huomiolle ne riskit, jotka tällaiseen politiikkaan väistämättä liittyvät.

Oma toiveeni on, että edes tämä tapaus avaisi maamme poliittisten ja hallinnollisten päättäjien sekä myös median silmät ja johtaisi muutokseen, jonka seurauksena vuoden 2015 kaltaisen kansainvaelluksen toistuminen voitaisiin estää. Ja jolla vuoden 2015 kansainvaelluksen jälkeen maahamme jääneet laittomat maahanmuuttajat saataisiin lopultakin palaamaan kotimaihinsa tai edes eristettäisiin muusta väestöstä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Rinteen hallitus on marokkolaisen enon ja turkkilaisen espoolaismiehen kaltaisten asialla
Muslimien maahanmuutto on kytkettävä työllisyys ja rikostilastoihin
Oulun tapahtumia ei saa käyttää vihan lietsontaan, vaan maahanmuuttopolitiikan perusteena

15 kommenttia:

 1. Olisikohan niin että suomalainen nuori nainen menetti henkensä siksi, että ei suostunut miehen avioliittojärjestelyehdotukseen kielteiseen päätökseen päätyneen turvapaikkaprosessin jälkeen? Tämä tuli itselleni mieleen. Sitä ennen pieleen oli mennyt moni muu asia, kuten kuvaat. Yksilötason tragedia oli sitten se, että Lähi-idän miehelle ei anneta pakkeja ilman seuraamuksia.

  VastaaPoista
 2. Halla-aho ehdotti kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden eristämistä odottamaan palautusta kotimaahansa. Hän sai ehdotuksensa johdosta kuulla ivaa, pilkkaa ja syytteitä. Niinpä niin, aika osoitti Halla-ahon olevan oikeassa.

  VastaaPoista
 3. Niin sanotut suvaitsevaiset eivät välitä riskeistä niin kauan kun väkivalta ei kohdistu heihin itseensä, uhreista viis veisataan.

  Sekin on valitettavaa, että tämänhetkiset johtavat poliitikot kuten sisäministeri Ohisalo eivät välitä suomalaisten turvallisuudesta.
  He päinvastoin lisäävät suomalaisten riskiä joutua silmittömien väkivallantekojen uhriksi tämän löperön siirtolaispolitiikan johdosta.
  Asiallisesti ottaenhan tänne tulijat todella harvoin ovat todellisen turvapaikan tarpeessa! Tämän ovat tänne tulleet jo osoittaneet. Se pitäisi poliitikoiden itselleen tunnustaa!

  Pahimmillaan joudumme siis odottamaan tilanteen muutosta seuraaviin eduskuntavaaleihin asti jolloin äänestävät antavat äänensä kuulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä hiljaisuus tietyiltä tahoilta esim hämeenlinnan osalta, kertoo siitä, että mikään ei muutu. On irvokasta, että kun irakissa palautettu kuoli niin hirveä haloo. Mutta nyt hiljaisuus. Kuten aikaisemmissa tapauksissa, esim porin kaksi brutaalia murhaa, silloinkin hyssyttelyä jne. Kunniamurhia molemmat. Hieman kyynisesti suhtaudun tuleviin vaaleihin. Näyttää siltä, että koko valtakoneisto media mukaan lukien on valjastettu vaientamiseen, mielipiteiden muokkaukseen siirtolaisiin myönteisesti, mielipiteiden kriminalisointiin jne. Ja aina ne vappusataset jne menevät läpi.

   Poista
 4. Mutta tiukemmat järjestelyt edellyttäisivät poliitikoiltamme -- ja myös valtamedian harhaan johdonmukaisesti johtamilta kansalaisilta -- nykyistä paljon valistuneempia käsityksiä siitä, miten kovia kognitiivisia tosiasioita niin sanotut "kulttuurit" ovat.

  Niin kauan kuin on mahdollista toimia yliyleistävillä yleiskäsitteillä muotoiltujen "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" mukaisesti, niin kauan kulttuurinen rikollisuus tulee jatkumaan ja vain lisääntymään. Niin kauan kansainvaeltajat tuovat kulttuurilleen ominaiset vihan muodot mukanaan ja muuttavat tämän turvallisen maan turvattomaksi.

  Kun silmäilee koostetta niistä yli kolmestakymmenestä surmatapauksesta joissa "turvapaikahakija" on tappanut kantasuomalaisia, kiinnittää huomiota esimerkiksi se seikka, että monen raa'an murhatyön jälkeen asianomainen tekijä on tehnyt itsemurhan. Jokainen Durkheiminsa lukenut tietää mistä tämä kertoo: siitä että tekijä on kasvanut sosiaalisesti sitovassa kunniakulttuurissa, jossa kriisiytymisen seurauksena tuhotarve ja itsetuho sulavat yhteen.

  Joudun viittaamaan tähän lehteen koska en ole facebookissa enkä ehdi nyt kaivaa muita linkkejä esille.

  Koska emme ymmärrä miten merkitseviä esimerkiksi nuo sosiaalisen sitovuuden asteet ennusteiden kannalta ovat, emme osaa varoa normimoraalin kasvatteja, jotka voivat ihmisinä olla hyvinkin hyvätapaisia, mutta jotka ennemmin tai myöhemmin kriisiytyvät kun sosiaalinen paine ympäriltä häviää. Kuka opettaisi tällaisia asioita nuorille tytöille, joita viehättävät vieraskulttuuriset nuorukaiset.

  Poliitikot tai viranomaiset eivät osaa muuta kuin huutaa: "Rasisti! Rasisti!" -- Kun sosiologian perusteetkin ovat omaksumatta, eikä minkäänlaista eläytymiskykyä kulttuuristen erojen suhteen ole, olemme aika toivottomassa yhteiskuntatilanteessa. Odotettavisssa on vain lisää näitä tapauksia -- ja niiden aiheuttama oman yhteiskuntamme hajoaminen ja luottamuksen katoaminen ajavat päättäjiä vain kiristyvien kontrollitoimien suuntaan.

  Nollatoleransseja, sensuuria ja yhä kovempia rangaistuksia. Ilmianto- ja irtisanoutumiskulttuurin juhlaa. Tie vie totalitarismiin "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" aatekulisseissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tunne asiaa kovinkaan hyvin, mutta olen antanut itseni ymmärtää, että vääräuskoisen tappamalla "oikeauskoinen" pelastaa oman taivaspaikkansa.


   Eli kun nämä avioliittotoiveet kariutuvat suomalaisneidon vastustelemiseen, pitää hänet tappaa ja tehdä se vielä mahdollisimman "näyttävällä" tavalla ettei itse joudu kadotukseen.

   Jos näin on, on suomalaisen naisen tappaminen todellisuudessa äärimäistä itsekkyyttä. Vääräuskoinen saa kuolla, jotta tappajan oma etu toteutuu.

   Poista
 5. Suomi on muiden pohjoismaiden tapaan eräänlainen laajennettu perhe, jossa kansalaisten välinen keskinäinen luottamus on korkealla tasolla.

  Kun tällaiseen yhteiskuntaan tuodaan kunnaikulttuurissa eläneitä ihmisiä alhaisen luottamuksen yhteiskunnista, seurauksena on joskus Hämeenlinnan tapauksen kaltaisia tragedioita.

  Kun näitä tapauksia tulee tarpeeksi, ihmisten luottamus toisiinsa vähenee. Koska tapauksista syytetään yksinomaan kantaväestöä ja vihaisesta puheesta seuraavat rangaistukset kohdistetaan yksinomaan kantaväeöstöön, luottamus viranomaisiin heikkenee.

  Tästä syytetään edelleen "polarisaatio", joka on saatu aikaan holtittomalla maahanmuuttopolitiikalla ja sen seurauksilla. Kuitenkin valtaeliitti syyttää ja rankaisee "polarisaatiosta" niitä, jotka ovat varoittaneet kehityksen seurauksista eli "äärioikeistoa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, tiedä sitä mihin sitten uskoo...
   Yle eilen:

   "Lehti: Äärioikeistolaiset kasvava ongelma Saksan armeijassa – erityisen paljon ääriajattelua on paljastunut erikoisjoukoissa"

   https://yle.fi/uutiset/3-11176418

   Poista
 6. Hämeenlinnan tapaus oli odotettavissa.
  Viherkommunistisen feministihallituksen lemmikit tulevat pitämään huolen, että jossain vaiheessa vastaavien tapausten suuren lukumäärän vuoksi näitä myös paapovan valheellisen valtamediankin on pakko myötää, että enää ei ole kysymys ”yksittäistapauksesta” – vaihtoehtomedian ja persujen taholta tulevan paineen vuoksi. Ilman tuota painetta meillä olisi hyvin pian avoimet rajat ja kaikilla tummilla pojilla, viherkommunisti-hallituksen lempilapsilla olisi vapaa pääsy maahamme tekemään lisää ”tapaus-hämeenlinnoja”.

  ”MEDIA JAHTAA RASISTISIA TOTUUSPUHUJIA, MUTTA VAIKENEE KUN JOUTOVÄKI MURHAA SUOMALAISIA
  perjantai 24. tammikuuta 2020

  https://1.bp.blogspot.com/-27ZRYbKNM7U/XiuBJevds7I/AAAAAAAAEFk/6znxHbxaPj06KWAYTvDvbqBVSRwgC2iXwCLcBGAsYHQ/s1600/Ohisalo%2Bmamumurhaaja.jpg
  Mitä pidemmälle vaalikausi etenee, sitä selvemmin vihreiden tekopyhyys alkaa paistaa valtamedian kiillottaman julkisivun alta. Valveutuneille kansalaisille vesimelonien (päältä vihreä, sisältä punainen) kaksinaamaisuus on ollut selvää jo puolueen perustamisesta lähtien. Sen sijaan kaiken nielevälle maan hiljaiselle enemmistölle vasta puolueen merkittävä hallitusasema on tiputtanut loputkin suomut silmiltä, kun heille on valjennut millaisesta omaa etuaan ajavasta omahyväisestä joukkiosta on kyse.

  Aivan kuin eilinen ideologinen virkamiesnimitys ei riittäisi, tänään kuultiin iltapäivälehdistä rikosuutinen, joka on suoraa seurausta vihreiden ajamasta turvapaikkapolitiikasta. Hämeen poliisi on vahvistanut, että Hämeenlinnassa alkuviikosta tehdyn murhan epäilty on ulkomaalaistaustainen mies. Ylen erittäin niukkasanaisessa uutisessa Poliisi: Hämeenlinnan murhaepäilty on kuollut ei kerrota mitään murhaajan turvapaikanhakijataustasta eikä surmatun suomalaisnaisen monikultturismi- ja sateenkaari-ideologiasta. Yleltä jäi myös kertomatta murhan groteski piirre, joka liittyy vahvasti Lähi-idän arabimuslimien kulttuuriin: uhrilta oli leikattu pää irti.

  Suomalaistytön rotumurha on poliittisesti merkittävä, koska vihreiden suhtautumisesta siihen voidaan päätellä, kuinka johdonmukaisesti puolue noudattaa tasavertaista turvapaikkapolitiikkaa. Kun Irakissa tapettiin viime vuonna Suomesta turvapaikkaa hakenut entinen Saddam Husseinin hallinnon upseeri, sisäministeri Ohisalo nosti asiasta valtavan metelin ja vaati turvapaikanhakijoiden palautusten keskeyttämistä välittömästi. Siitäkin huolimatta, että hylkäävän päätöksen saanut mahdollinen sotarikollinen palasi omin neuvoin kotimaahansa ja kuoli siellä hämärissä olosuhteissa. Joka tapauksessa Ohisalo käytti kuolemantapausta keppihevosenaan ja väitti, että syy Saddamin upseerin kuolemaan oli Suomen kielteinen turvapaikkapäätös ja siitä seurannut karkotus.

  Aivan samalla perusteella voidaan väittää käänteisesti, että irakilaismiehen Hämeenlinnassa alkuviikosta murhaama 20-vuotias ex-tyttöystävä olisi elossa, mikäli ”pakolaisen” karkotus olisi toteutettu asianmukaisesti…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/01/media-jahtaa-rasistisia-totuuspuhujia.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 7. Murhattu tyttö oli sateenkaari-ihminen. Siinä on sovittamaton ristiriita, kun poikaystävä oli muslimi.

  VastaaPoista
 8. Yle tänään:

  "Hämeenlinnan murhatutkinta edistynyt – epäilty surmasi ensin naisen ja sitten itsensä"

  https://yle.fi/uutiset/3-11177177

  Artikkelista poimittua:

  Mies on surmannut ensin naisen ja sitten itsensä. Tekotapa on raaka ja julma ja teko on tehty teräaseella.
  ...
  ...
  Poliisi muistuttaa, että myös sosiaalisessa mediassa voi kirjoituksellaan tai julkaisullaan syyllistyä rikoksen tunnusmerkistön täyttävään toimintaan.
  Poliisi seuraa tiiviisti sosiaalisen median kirjoituksia.
  ----------------

  Siinä ne tärkeimmät seikat yleltä...

  VastaaPoista
 9. Päätöntä tuo suvakkien touhu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moninverroin tuhoisampaa on se, että ne ovat tällä hetkellä tukevasti vallankahvassa!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 10. Viherkommunistisen feministihallituksen meille pilvin pimein toivomia tummia lemmikkejä paapoo myös valheellinen valtamedia Polpon avustamana:

  ”Valemedia vaikeni ”brittiläisen” lapsensurmaajan henkilöllisyydestä

  Lapsen murhaaminen ymmärretään Suomessa poikkeuksellista julmuutta ilmentäväksi teoksi, joka osoittaa tekijänsä ajatusmaailman poikkeavan jyrkästi kaikesta, mitä voidaan jollakin tavoin ymmärtää.

  Kun monikulttuuri-ideologian lähettiläänä Suomeen tullut Zulfigar Ali Sohrab (290482-) surmasi kouluikäisen sukulaispoikansa jouluyönä 2018, valtamedia ja poliittinen poliisi tekivät kaikkensa salatakseen tekijän henkilöllisyyden ja nimen.

  Kansalaiset kuitenkin selvittivät hänen taustansa ja sen, että murhaaja oli Helsingin apulaispormestariksi ilman asianmukaista tutkintoa valitun Nazima Razmyarin (sd.) Facebook-kaveri. Suomalaisen ihmisen ainoa kaveri taitaa olla perussuomalainen ihminen.

  Kun tuomioistuin totesi tekijän syyllistyneen murhaan mutta jätti hänet tuomitsematta, Yleisradio jätti vielä tuolloinkin mainitsematta syyllisen nimen ja hänen taustansa, vaikka kulttuuritaustalla oli aihetta olettaa olleen vaikutusta tekijän käsityksiin oikeasta ja väärästä siinä missä hänen oletetulla ”mielentilallaankin”. Hänet päästettiin siis vähällä ja passitettiin elinkautisen vankeusrangaistuksen sijasta hoitoon.

  Ilta-Sanomat raportoi laajasti hänen rikoshistoriansa, samoin MTV3, mutta kumpikaan ei kertonut hänen nimeään eikä ulkomaalaistaustaansa. MTV3:n selitysten mukaan naapurit pitivät tekijää ”reippaana ja kunnollisena”. Tapausta pidettiin ymmärrettävästi ”järkyttävänä ja hirveänä”, mutta valtamedia olisi voinut peittää tekijän taustan vähemmälläkin maalailulla.

  Mikä paljastavinta: laajan uutisoinnin keskellä valtamedia ei puhua pukahtanut tekijän kansalaisuudesta, etnisestä taustasta, nimestä eikä muista ominaisuuksista mitään, paitsi että pääkaupunkiseudulla vuodesta 2001 asuneen ja 1982 syntyneen toistuvaisrikollisen sanottiin olleen ”räjähdysherkkä mies”. Ehkä tämä tieto riittikin valistuneille suomalaisille..."

  http://jukkahankamaki.blogspot.com/2020/01/valemedia-vaikeni-brittisurmaajan.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkoa edelliseen kommenttiin:

   "Ja sitten tämän päivän aiheeseen. Kun Espoon Suurpellossa asuva 35-vuotias Britannian kansalainen Ayesha Ali tappoi 2-vuotiaan lapsensa viime viikolla, valtamedia teki jälleen kaikkensa vaietakseen tekijän etnisestä ja muslimitaustasta. Esimerkiksi Iltalehti uutisoi laajasti tapahtumasta ja jopa siitä, että Espoon epäilty lapsimurha kohosi Britanniassa ykkösuutiseksi.

   Mutta suomalainen valtamedia ei kertonut niitä olennaisia seikkoja, jotka Britannian The Sun ja Sunday Mirror toivat kuvien kanssa julki epäillyn taustasta. Sen sijaan suomalainen valtamedia kääntyi etsimään syyllisiä Suomen oikeuslaitoksesta, joka oli antanut tapetun lapsen vanhemmille avioeroasiaan liittyvän väliaikaismääräyksen vain hieman ennen henkirikosta.

   Suomessa lapsensurman taustasta ja henkilöistä kertoi luotettavasti ja rehellisesti valtamedian ”valhemediaksi” nimittelemä MV-lehti. Ayesha Ali oli muuttanut lapsen isän Adnane Osmanen kanssa Suomeen viime vuoden tammikuussa Adnanen saatua apulaisprofessorin viran (pääasiassa verovaroilla ylläpidetyn) Aalto-yliopiston eräänlaisena lahjana maahanmuuttajalle. Cambridgen yliopistosta valmistunut Ayesha puolestaan työskenteli englanninkielen opettajana yrityksissä.

   On erikoista, että edes brittiläisessä huippuyliopistossa kouluttautuminen ei riitä sivistämään noita muutamia edes sen vertaa, että ymmärtäisivät pidättäytyä tappamasta omia jälkeläisiään vain jonkin tuomioistuimen antaman väliaikaismääryksen vuoksi, jolle ilmeisesti oli selvä tarve. Äidin ratkaisullako nyt muka toteutui lapsen etu?

   Lukiessani ensimmäistä kertaa valtamedian uutisjutut ”Espoossa asuvasta britistä”, joka tuolla tavalla surmasi lapsensa, mieleeni juolahti kysymys, mikä mahtaa olla nimeltä mainitsematta jätettyjen epäiltyjen muu tarkempi tausta.

   Ensin he vievät meiltä yliopistotyöpaikat ja sitten osoittavat sivistystä kansalaisyhteiskunnassa. Näin se monikulttuurinen vallankumous syö omat lapsensa. Valtamedia puolestaan pitää suomalaisia pilkkanaan tukiessaan islaminvihreän hallituksen mädätyspolitiikkaa omalla pimitys- ja vaikenemistoiminnallaan. Ei tarvitse varmaan sanoakaan, mitä ajattelen luudan, harjan ja varren työllisyystarpeesta valtakuntamme rajoilla.”

   http://jukkahankamaki.blogspot.com/2020/01/valemedia-vaikeni-brittisurmaajan.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!