keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Kuun tavoittelu taivaalta on johtanut palestiinalaiset ahdinkoon

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump julkisti eilen vuosisadan diiliksi kutsumansa suunnitelman Israelin ja palestiinalaisten rauhansopimukseksi. Menemättä yksityiskohtiin on selvä, ettei suunnitelmalla tule olemaan palestiinalaisten hyväksyntää.

Trumpin suunnitelma on jälleen yksi askel eteenpäin siinä kehityksessä, jossa palestiinalaisille tarjolla olevat edut ovat kerta kerran jälkeen pienentyneet. Eli otetaanpa pieni kertaus historiasta.

YK:n suunnitelmassa 1947 palestiinalaisille olisi jäänyt kolme aluetta, Gaza, Länsiranta ja nykyisen Israelin luoteisosa. Tämä ei kelvannut palestiinalaisille, vaan he hyökkäsivät arabiveljiensä kanssa vasta perustetun juutalaisvaltion kimppuun.

Tämän seurauksena YK:n suunnitelman mukaiseen Israeliin liitettiin maan luoteisosa, mutta Länsiranta ja Gazan kaista jäivät arabien haltuun - tosin ensimmäistä hallitsi Jordania ja jälkimmäistä Egypti. Tämä ei kelvannut palestiinalaisille, vaan he jatkoivat vaatimuksiaan Israelin hävittämiseksi.

Vuoden 1967 sodassa Israel valloitti Länsirannan ja Gazan kaistaleen, mutta ei varsinaisesti liittänyt niitä itseensä. Tilanne ei muuttunut vuoden 1973 sodassa. Eikä se kelvannut palestiinalaisille.

Sittemmin juutalaiset ovat rakennuttaneet Länsirannalle ja Gazaan siirtokuntia, jotka rikkoivat alueen palestiinalaisasutuksen tilkkutäkiksi. Alueista jälkimmäinen sai vuonna 1994 itsehallinnon ja siirtokunnat purettiin.

Tämäkään ei tehnyt palestiinalaisia tyytyväisiksi, vaan Gazan alueelta tehdään vähän väliä rakettihyökkäyksiä Israelin puolelle sen sijaan, että kaistaleen asukkaat pyrkisivät kehittämään suhteitaan naapuriinsa saadakseen omat elinolosuhteensa nousuun.

Ja nyt Donald Trump on siis ehdottanut, että palestiinalaisille perustettaisiin oma valtio, jossa Länsirannan tilkkutäkki yhdessä Gazan ja pienten Egyptin rajalla olevien maa-alueiden kanssa muodostaisi uuden valtion. Eikä tämäkään siis tule kelpaamaan palestiinalaisille, vaan odotettavissa on edelleen kovenevia vaatimuksia.

Ymmärrän tietyllä lailla palestiinalaisia, sillä kyllähän minuakin harmittaa, että Neuvostoliitto otti toisen maailmansodan aikana pääosan Karjalasta, osan Sallaa ja Petsamon alueen. Eikä Venäjä ole luovuttanut niitä takaisin.

Tästä huolimatta olen tyytyväinen siitä, että Suomi on jatkuvan rähinöinnin, raketti-iskujen ja kovien vaatimusten sijaan kehittänyt suhteitaan itäiseen naapuriin. Näin meidän taloutemme on hyötynyt suuresti ja samalla olemme säästyneet monilla muilla suunnilla naapureihinsa aggressiivisesti suhtautuneen suurvallan aiheuttamilta konflikteilta.

Jos palestiinalaiset olisivat toimineet samoin, olisivat he voineet rakentaa itselleen kukoistavan kodin - sikäli kuin kansakunnan geenit ja kulttuuri olisivat sen sallineet. Näin ei kuitenkaan ole käynyt, joten jännitteet Pyhällä maalla tulevat jatkumaan läpi nähtävissä olevan tulevaisuuden. Ja samalla palestiinalaisten ahdinko jatkuu tästä ikuisuuteen.

Lopuksi totean, ettei Israel tietenkään ole mikään pyhä enkeli. Etenkin siirtokuntien rakentaminen on ollut kansainvälisten sopimusten vastaista ja nähtävissä jopa vähittäiseksi etniseksi puhdistukseksi. Kyse on vahvemman oikeudesta ja epäilenkin Israelin pitkän ajan tavoitteena olevan saattaa koko historiallinen Israel juutalaisten haltuun.

Tämä ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että toimimalla toisin eli realistisesti minä tahansa ajankohtana vuoden 1948 jälkeisessä historiassa olisivat palestiinalaiset voineet pysäyttää Israelin laajenemisen ja siihen liittyvät etnisen puhdistuksen. Tätä he eivät kuitenkaan ole halunneet, vaan ovat mieluummin tavoitelleet ns. kuuta taivaalta. Toisin sanoen he ovat osoittaneet jo yli 70 vuoden ajan silkkaa tyhmyyttä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ellet ole meidän puolellamme, olet meitä vastaan
Trump tunnusti tosiasiat - entä sitten?
Gazalaiset ja Karjalan menetys

26 kommenttia:

 1. Kun järjenvastaista asiaintilaa jatketaan, pintaan nousee pian kysymys: kuka hyötyy. Näin on myös tässä tapauksessa. Jos halua tämän konfliktitilanteen ratkaisuun olisi, se olisi ratkaistu ajat sitten. Mutta kun todellinen tahto puuttuu, myös kyky puuttuu eikä mikään ulkopuolelta tarjottu ratkaisu tule koskaan olemaan niin hyvä, että se hyväksyttäisiin. Tämä asiantila jatkuu niin kauan, kuin valtaa pitävät henkilöt, jotka pystyvät käyttämään konfliktin pitkittämistä valtansa pönkittämiseen.

  Vertailukohdaksi voidaan tässä ottaa meidän oma siirtoväen asuttamisemme. Sotien jälkeen Neuvostoliitolle menetetyltä alueelta evakuoitiin 420 000 asukasta, 11 % Suomen väestöstä, ja heidät asutettiin uusien rajojen sisälle. Ei se aivan kitkattomasti onnistunut, mutta tuskinpa kukaan kehtaa väittää, etteikö asiaa olisi hoidettu ja etteikö ongelma olisi ajat sitten ratkaistu.

  VastaaPoista
 2. Röyhkeä juutalainen ja kiihkomielinen arabi eivät sovi naapureiksi.

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosiaan siltä, että Palestiinan valtaapitävien vastaus kaikkiin tilannetta helpottaviin ehdotuksiin on: ei käy! Mitään rakentavaa ja maltillista vastausta linjoilla: mutta meille ehkä kävisi... ei ole kuultu - tai niistä ei ole kansainvälisessä mediassa kerrottu. Jokuhan tästä tilanteesta hyötyy, luultavasti mm sotatarvikkeita valmistavat ja myyvät tahot, mutta Palestiinan tavallinen kansa se ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entäs nämä islamin uskonnolliset johtajat? Varmasti ovat osaltaan opettamassa Koraanin opetuksia miten juutalaiset täytyy tuhota ja samalla pönkittävät omaa asemaansa.
   Ajatelkaa vaikka Irania? Siellähän uskonnollinen johtaja on ylin vallanpitäjä vielä vuonna 2020.

   Poista
  2. Niin, Turun terroristi-iskun jälkeen mustapukuinen arabinainen huusi megafoniin
   'vääräuskoiset pitää tappaa' - kaksi poliisia oli tuolloin ~10m päässä - eivät tehneet muuta kuin hieman naureskelivat. TV1 kuvausryhmä filmasi koko tapauksen eli n ½tuntia - suoraa tv-lähetystä. Filmi varmasti tallessa ylellä ja monella kotinauhoittaja kuten mm kirjoittajalla.

   'Nomen est omen'

   Poista
 4. Tyhmyydestä sakotetaan sanotaan. Näinhän se on ollut tässäkin tapauksessa.

  No sitten voi miettiä taas kerran, että tarvitaanko Suomeen tai Eurooppaan näin tyhmiä ihmisiä? Pelastavatko he jotenkin Suomen tai Euroopan?
  Eivät pelasta. Uskommeko me (lue "suvaitsevaiset") tämän?
  Emme usko vaan sinnikkäästi rahdataan Lähi-itäläisiä tänne "rikastuttamaan" maatamme ja olemme (lue "suvaitsevaiset") tyhmiä ja tyhmyydestä siis sakotetaan - koko Suomea.

  VastaaPoista
 5. Miksi hyväksyä mitään jos samalla menettäisi marttyyristatuksensa ja löyhäpäisten kustantaman taloudellisen tuen? Afrikkalaisilla sentään kolonialismin valtti-luottokortti jota voi aina heiluttaa ja käyttää. Palestiinalaisien olisi alotettava ankea työntäyteinen arki jos suostuisivat.

  VastaaPoista
 6. Itse noin 2,5 vuoden ajan aluella liikkuneena ja toimineena, voin varmasti kertoa, että jännite ja vihanpito jatkuu ja jatkuu näiden välillä.

  Arabit siirtokunnissa ja Israelissa + lähimaissa opetetaan vaahtosammuttimen kokoisena näyttämään v-merkkiä muka kahden voitetun sotansa kunniaksi.

  En nyt äkkiä muista/tiedä mitkä ne on, sillä aina on arabeille tullut turpaan kahokoissa. Nyt taitaa olla kolmas sukupolvi menossa joka kahinoi...

  Ja Israel kostaa/maksaa takaisin aina heihin kohdistuneet iskut taistelulaji krav-magan mukaisesti.

  heppa

  VastaaPoista
 7. Ehkä Israel on väliaikainen ilmiö ristiretkeläisvaltioiden tapaan. Jerusalemin kuningaskunta muistutti alueeltaan nykyistä Israelia.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Jerusalemin_kuningaskunta

  Israel ei voi voittaa jokaista sotaa. Tarvitaan vain yksi häviö ja kaikki on loppu. Maan sisäpolitiikka on hyvin riitaista. Sitä voi seurata muun muassa sivustolta http://israelupdate.achlak.net/

  Maan viholliset tulkinnevat riitelyn heikkoudeksi, joka voi rohkaista niitä hyökkäämään.

  Israelin pelastus toistaiseksi on ollut sen naapurien vielä suuremmat sisäiset erimielisyydet.

  Alan ymmärtää, miksi Elon Musk haaveilee muutosta Marsiin.

  Acc

  VastaaPoista
 8. Nuorena tunsin henkilökohtaisesti vain yhden juutalaisen. Hän on nykyään professori amerikkalaisessa yliopistossa. Juutalaisilla on älyä.

  VastaaPoista
 9. Jotta totuus ei unohtuisi ja josta läntinen valheellinen valtamedia tiukasti vaikenee:
  kuka v. 1948 loi nykyisen Isrealin valtion ja on edelleen sen vahva tukija ja mitä hän on miehiään?

  N. 6 minuutin video: "Rothschild created Israel, forcing the British government to sign Balfour declaration",
  https://www.youtube.com/watch?v=DsRuB-Qw1b0

  Seuraavassa on kuvausta Israelin takana olevista Rotschildeista ja heidän kasaarimafiastaan:
  "The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild] Khazarian Mafia",
  https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

  Samasta aiheesta suomeksi: "Uusi maailman (epä)järjestys - Rotschild ja NWO",
  http://nwoumj.blogspot.com/2014/08/rotschild-ja-nwo.html

  Mainittakoon, että Rotschildien edustama taho hallitsee muutaman prosentin osuutta lukuunottamatta Yhdysvaltain valtamediaa.
  Rotschildit myös omistavat huomattavan osuuden maailman koko varallisuudesta ja hallitsevat vähintäänkin läntistä maailmaa orjuuttavaa velkaponzi-rahajärjestelmää, johon Suomikin on kytketty euron kautta.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne meni Kalergi-suunnitelman uskottavuus. Jankutus jostain kasaarimafiasta on kuin Runo Kurkon kynästä. Pakkomielteistä.

   Poista
  2. "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’",
   https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

   "Gunnar Heinsohn: 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä",
   https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

   Ja Rotschild satuolento?

   "Who Controls America?",
   http://www.thekeyofknowledge.net/Hebrew/XN_Control.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. "Kilpailu kulttuuripääkaupungin tittelistä: Unkarilainen kaupunki on liian valkoinen eikä siellä ole tarpeeksi maahanmuuttajia",
   https://www.kansalainen.fi/kilpailu-eun-kulttuuripaakaupungista-unkarilainen-kaupunki-liian-valkoinen-eika-siella-ole-tarpeeksi-maahanmuuttajia/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  4. Bolsevikki Vladimir Lenin tiettävästi aikoinaan lanseerasi sanonnan "hyödyllinen idiootti". Sille näyttää olevan edelleen jatkuvasti käyttöä:
   http://tapnewswire.com/wp-content/uploads/2014/09/10458164_340861276061320_7702776077035334353_n.jpg

   Poista
  5. "These 6 Corporations Control 90% Of The Media In America",
   https://www.businessinsider.com/these-6-corporations-control-90-of-the-media-in-america-2012-6?r=US&IR=T

   Se jolla on määräysvalta näissä yrityksissä sanelee sen mitä nämä firmat saavat kertoa kansalle ja mitä eivät eli amerikkalaisia koskevan aivopesu-agendan. Määräysvalta on keskittynyt tiukasti määrätylle taholle, joka ei salli kerrottavan agendansa vastaisia ja itsestään valonarkoja asioita. Vastaavantyyppinen mediakontrolli luonnollisesti pätee muissakin maissa.

   Vaikka seuraava artikkeli on julkaistu runsaat 10 vuotta sitten pitää se olennaisilta osin paikkansa edelleen:

   ”Helsingin Sanomien johtama mediakontrolli Suomessa”,
   http://eaglesflysingly.blogspot.com/2008/05/helsingin-sanomien-johtama.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 10. Kasaarit, jotka eivät edes ole alkuperäisiä juutalaisia. Kääntyivät joskus v. 600 tai sinnepäin.
  Sionismi elää ja voi hyvin. Muu maailma aina huonommin.

  VastaaPoista
 11. "kehittänyt suhteitaan itäiseen naapuriin"

  Voisiko ennemmin sanoa että kehitti, koska virallinen Venäjä ei varmasti ole ollut tyytyväinen Suomen ajautumiseen Naton vasallivaltioksi. Huhujen mukaan muissa EU-maissa jo kuudetta vuotta voimassa olevia Venäjän vastaisia pakotteita on katsottu läpi sormien, mutta Suomessa tietysti ns. yhdessä sovittuja pelisääntöjä noudatetaan, vaikka henki menisi. Jos totta, niin tuskin tätäkään Suomen eduksi Venäjällä vallanpitäjät laskevat. Eli onko suhteiden kehittämisen aika ohi? Onko mitään edellytyksiä enää kehittää suhteita, koska Suomi on lojaali EU:lle eikä Venäjälle?

  VastaaPoista
 12. Palestiinalaiset ovat aivopesseet itsensä ekstaattiseen juutalaisvihaan ja ovat kyvyttömiä hyväksymään mitään sellaista lopputulosta, johon ei sisälly juutalaisvaltion tuhoamista. Tämä on valitettavaa ja johtaa palestiinalaisten kannalta vain kärsimysten lisääntymiseen.

  Ikävintä on, että nuoriso kasvatetaan lapsesta asti vihaamaan juutalaisia tavalla, josta eräs viiksekäs itävaltalainen olisi ollut ylpeä.

  VastaaPoista
 13. Googlaa Kalergi-suunnitelma.
  Jos se on mielestäsi puppua, miksi kaikki menee juuri niinkuin siinä on suunniteltu?

  VastaaPoista
 14. Valkoinen väestö tuhotaan

  VastaaPoista
 15. "I know thy works, and tribulation, and poverty, (but thou art rich) and I know the blasphemy of them which say they are Jews, and are not, but are the synagogue of Satan."
  - Revelation 2:9

  Kalergi-suunnitema

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentin piti tulla heti edellisen kommenttini jälkeen eli on väärässä kohdassa.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 16. Huomioonottaen muslimien suuren osuuden Ranskan väestöstä on Ranskan ex-sisäministeri Gérard Collomb jos kuka pätevä varoittamaan, että muslimit ottavat v. 2025 Euroopan valtaansa; Collomb’illa on virkansa puolesta ollut käytössään Ranskan tiedustelupalvelun hankkima tieto islamistijohtajien aikomuksista ja strategioista Ranskassa ja muualla.
  ”Ex-Innenminister warnt: Muslime werden 2025 Europa übernehmen”,
  https://paxeuropa.de/2020/01/07/ex-innenminister-warnt-muslime-werden-2025-europa-uebernehmen/

  "List of cities in the European Union by Muslim population", https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cities_in_the_European_Union_by_Muslim_population

  Eurooppaan tulevat muslimithan ovat lähes kaikki enemmän tai vähemmän värillisiä ja musliminainen synnyttää moninkertaisen määrän jälkeläisiä kantaeurooppalaiseen naiseen verrattuna. Muslimit ovat niinollen siinä mielessä Kalergi-suunnitelman ideaali-populaatiota.

  Seuraavassa on selostettu islamilaisen valtausoperaation 4 päävaihetta, joiden tarkempi kuvaus on itse artikkelissa:
  ”4 Stages of Islamic Conquest

  STAGE 1: INFILTRATION
  Muslims begin moving to non-Muslim countries in increasing numbers and the beginning of cultural conflicts are visible, though often subtle…

  STAGE 2: CONSOLIDATION OF POWER
  Muslim immigrants and host country converts continue demands for accommodation in employment, education, social services, financing and courts…

  STAGE 3: OPEN WAR w/ LEADERSHIP & CULTURE
  Open violence to impose Sharia law and associated cultural restrictions; rejection of host government, subjugation of other religions and customs…

  STAGE 4: Totalitarian ISLAMIC “THEOCRACY”
  Islam becomes the only religious-political-judicial-cultural ideology.

  Sharia becomes the “law of the land.
  All non-Islamic human rights cancelled.
  Enslavement and genocide of non-Muslim population.
  Freedom of speech and the press eradicated.
  All religions other than Islam are forbidden and destroyed.
  Destruction of all evidence of non-Muslim culture, populations and symbols in country (Buddhas, houses of worship, art, etc)…”

  Koko artikkeli: https://civilusdefendus.wordpress.com/civil-defense/4-stages-of-islamic-conquest/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 17. Ylen vihreänpunaisille, suomalaisvihamielisille propagandisteille maahantunkeutujien määrä on tärkeintä ja laatu ei edes mainitsemisen arvoinen asia:

  "YLE RIEMUISSAAN AFRIKKALAISTEN LASTEN LISÄÄNTYMISESTÄ SUOMESSA"
  Yle Radio Suomen klo 12.00 uutislähetyksessä (kohdasta 01:42 eteenpäin) uutistenlukija kertoi iloisella äänellä, kuinka suomalaisten synnytysluvut ovat parantuneet afrikkalaisperäisellä väestönvaihdolla:

  Maahanmuuttajat helpottavat jo merkittävästi Suomen vauvapulaa. Tilastokeskuksen mukaan joka seitsemäs Suomessa syntynyt lapsi on ulkomailta tulleen äidin synnyttämä. Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla joka neljännen lapsen äiti on taustaltaan ulkomaalainen. Vuodesta 2001 ulkomaalaisten äitien osuus kaikista äideistä on kolminkertaistunut.

  Samaa kansallismasokistista "ilouutista" toistellaan myös Ylen verkkosivujen jutussa.
  ...
  Toimittaja Antti Ruonaniemen hymistelevässä jutussa kerrotaan ihailevaan sävyyn afrikkalaisten väitetystä lapsirakkaudesta ja vieraanvaraisuudesta ikään kuin ilman näitä kutsumattomia kestovieraita suomalaiset jäisivät näistä tavoista paitsi. Kokonaan keskustelun ulkopuolelle jää se, mitä vaikutuksia kasvava afrikkalainen populaatio tuo Suomen tuotannolle, joka on perustunut korkeaan koulutustasoon. Yleisälykkyyttä mittaavat tulokset varsinkin Saharan eteläpuolelta kertovat populaatioista, joiden olisi vaikea menestyä ja tuoda lisäarvoa kognitiivisesti haasteellisessa teknoyhteiskunnassa. Voi vain ihmetellä, miksi Suomen teknologiateollisuuskin haluaa työmarkkinoille vierasta väkeä, jotka entistään laskevat Pisa-tuloksia."

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/01/yle-riemuissaan-afrikklaisten-lasten.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 18. Jo se YK:n alkuperäinen jakosuunnitelma oli epäilemättä aika omituinen. Sen mukaanhan kumpikaan muodostettavista valtioista ei olisi ollut alueeltaan yhtenäinen, vaan ne olisivat koostuneet kolmesta osasta, jotka koskettivat toisiaan vain yhdessä nurkkapisteessä.
  Vähän niin kuin shakkilaudasta olisi repäisty kuuden (3*2) ruudun kokoinen osa, asetettu se kartalle, jolloin valkoiset ruudut olisivat tulleet toiselle, mustat toiselle valtiolle.
  Jos se olisi toteutunut, olisiko niihin nurkkakohtiin, joissa saman valtion eri osat koskettavat toisiaan, rakennettu eritasoristeykset ilman liittymäramppeja? Niin että israelilaiset toisaalta ja arabit toisaalta olisivat shakkilähettien tavoin voineet siirtyä nurkittain ruudusta toiseen samanväriseen ruutuun, mutta eivät valkoisesta ruudusta mustaan tai päinvastoin. Sillä varsin todennäköisesti rajat olisi siinäkin tapauksessa suljettu.
  Herää epäilys: sotia niiden maiden välillä olisi kuitenkin käyty, ja niissä ne risteyssillat olisi ammuttu hajalle. Tai jos israelilaisten tie olisi ollut ylempänä, ylittänyt siltaa myöten palestiinalaisten tien, niin olisi saattanut käydä myös intifadassa.


  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!