lauantai 18. tammikuuta 2020

Ahdistunut kansallissosialisti

Suomessa ei saa sanoa, että nykyisin kaikki terroristit olisivat muslimeja. Tämä johtuu siitä, että osa terroristeista toimii jonkin muun aatteen kuin islamin edistämisen nimissä.

Terrorismin kannalta maassamme on juuri nyt käynnissä mielenkiintoinen oikeusprosessi, jossa syytettynä on nuori latvialaismies, jota syytetään törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen suunnittelusta. Syyttäjän mukaan miehen oli tarkoitus räjäyttää pommi reilu vuosi sitten Helsingin keskustassa paikassa, jossa olisi paljon ulkomaalaisia ja muslimeja.

Jutussa on kiistatonta, että mies on puhunut suunnitelmistaan, ladannut netistä ohjeita ja tehnyt jonkinlaisen koepommin - tosin sellaisen, jolla iskua ei olisi saatu tehdyksi. Syytetyn itsensä mukaan hänen tarkoituksenaan oli räjäyttää pommi metsässä ja ”muistella lapsuutta”.

Latvialaisella on kansallissosialistisia aatteita, mikä kertonee jonkinlaisesta mielen epävakaudesta, mikä on saattanut johtaa siihen, että Euroopan väestön kehitysmaalaistuminen on johtanut tavallista suurempaan ahdistukseen. Siten syyttäjä ei ole tulkinnut miehen suunnitelmia ja tekoja terrorismin, vaan henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen, valmisteluksi.

Toisin sanoen syyttäjä arvelee miehen toimineen pikemminkin oman ahdistuksensa kuin jonkin poliittisen aatteen motivoimana. Siten hänestä ei tule esimerkkiä ei-muslimiterroristista edes siinä tapauksessa, että oikeus näkee syytteen toteen näytetyksi. Sen sijaan rikoshistoriaan kirjoitetaan tapaus vakavasta rikoksesta, jollaisia ei toivoisi näkevänsä Suomessa lainkaan.

Oikeuden ratkaisu on kuitenkin vielä tekemättä. Mikäli latvialaismiehen suunnitelmat aikanaan todetaan todellisiksi, on meidän oltava tyytyväisiä, etteivät ne toteutuneet.

Lisäksi meidän on syytä ymmärtää, että juuri tämä tapaus osoittaa sen, ettei kehitysmaalaisten kansainvaellus tuo tullessaan pelkästään näiden tekemää rikollisuutta ja taloudellista rasitusta. Sen lisäksi se aiheuttaa osalle eurooppalaisväestöstä niin suurta ahdistusta, että he päätyvät oikeuteen syytetyksi niin vakavasta asiasta, josta lievinkin rangaistus on ehdollinen vankeus.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Terroristimyönteinen laintulkinta
Miksi rikollisella on satunnaista uhria suuremmat ihmisoikeudet?
Terrorivapaa pommi

14 kommenttia:

 1. Hillitsisikö onnistuneet pommi-iskut kehitysmaalaisten invaasiota vai syttyisikö kostonkierre vai mitä tapahtuisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä veikkaan, että syntyisi punavihreä pöyristymisaalto, jossa pyrittäisiin syyllistettämään kaikki maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvat ahdistuneen kansallissosialistin tekosista ja vaadittaisiin rajojen avaamista entisestä avarammalle.

   Poista
 2. Heti kun sattui tuollanen tapaus niin Uuden-Suomen kahjot hyökkäsi otsoinen, kuten tämä Sini Lappalainen https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/suburbian/nyt-loytyi-persuhiljaisuus/
  Sitten löyty heti näitä jotka huutaa että kaikki on venäjän syytä, putinistikortit löyt heti
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/rescordis/venajamielinen-putinistifasisti-suunnitteli-pommi-iskua-helsingin-keskustaan-1-1-2018/
  Kummasti nuo löytää heti yhteisen sävelen Perususomalalisia vastaan toinen on entinen stlinistikommunistii ja toisesta ei ota selvää mikä oikeastaan on
  Se nyt ainaki on selvää miksi Tämä Sini Lappalainen putinistkortti heiluttelee kokoaika, selvähän se hänen mielessään Putin petti kommunisminaatteen ja siksi on paholainen ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös tämä ole sellainen jokaiselle jotakin tapaus.
   Maahanmuuton vastustajille löytyi maahanmuuttaja, ryssävihaa poteville venäläistaustaa ja laitavasemmistolaiselle kansallissosialismia ja vieläpä tämä on mitä ilmeisimmin tämä yksittäistapauskin. Ehkäpä juuri sen takia mitään somemyrskyä ei ole syntynyt vaan reaktiot ovat olleet harvassa ja vaisunpuoleisia.

   Poista
 3. Kehitysmaalaisten mukana toden totta tulee vahingollisia lieveilmiöitä, IL eilen:

  "Siivooja käytti alaikäistä tyttöä törkeästi hyväksi Itis-kauppakeskuksessa Helsingissä"
  Miessiivooja pakotti alaikäisen tytön toistuvasti seksiin eri puolilla Itiksen kauppakeskusta.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/da8500ce-9cf7-42c5-924a-658026fc7d41

  Artikkelista poimittua:

  Kauppakeskus Itiksen siivoojana työskennellyt 25-vuotias mies tutustui 15-vuotiaaseen tyttöön ja tämän kaveriin yhteisen ulkomaalaistaustan johdosta.
  ...
  Mies ilmaisi tahtonsa hyvin suorasukaisesti. Kun hän uhkasi tappamisella, tyttö koki, ettei hänellä ollut muuta vaihtoehtoa kuin suostua.

  – Hän kertoi olevansa raiskaaja, tyttö kertoi myöhemmin poliisille.
  ...
  ...
  Oikeus tuomitsi vuonna 1990 syntyneen miehen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen.
  ...
  Hiljattain antamallaan päätöksellä Helsingin hovioikeus korotti tuomion kahden vuoden ehdottomaksi vankeudeksi. Päätös syntyi äänestyksen jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Voin kuvitella miten oikeuden puu-ukkojen päästä lastut lentelevät kun he näitä juristerisia hiuksia yrittävät halkoa. Ehkä nämä ongelmat sopisivat tippaleipäaivoille paremmin, niissä kun ei rajalinja ekspressiivisen ja instrumentaalisen käyttäytymisen välillä muutenkaan mihinkään sijoitu.

  Mutta sijoittuuko varsinainen -- siis "todellinen", "reaalinen" -- ongelma siihen eroon joka on kipeän psyyken ja sekavan ajattelun välillä? Onko siinä edes jokin todellinen raja -- eikä näitä alueita määritellä toinen toisillaan? -- Onko mitään ekspressiivistä käyttäytymistä joka olisi määriteltävissä muuten kuin päämäärärationaalisen ajattelun alueelta?

  Eli "tulkitsipa" oikeus motiivin miten tahansa, se tulkinta tehdään liimaamalla päämäärärationaalinen järki tapahtumisen päälle. Juristeria puhuu, tapahtuuko oikeus?

  Tällaiset oikeudenkäynnit ovat raakoja karikatyyreja siitä miten harhaista oma aikalaisajattelumme on. Lähtökohtana pitäisi tietysti olla se että "ensin pitäisi nähdä maailma oikein" -- eli lakien ei pitäisi edes yrittää tulkita todellisuutta ihan ikiomalla, juristerisia "tunnusmerkistöjä" määrittelevällä tavallaan. Ei ole olemassa mitään maailmaa jossa vallitsisi jokin "juristeriselle" ajattelulle ominainen moraali. On vain eri kulttuureita, jokaisessa yhteisössä omat sosiaalista sitovuutta luovat yhteisövoimansa, joista "moraali" on ehkä keskeisin.

  Rikokset -- sosiaalisuus tai epäsosiaalisuus yleensä -- on rikollisuutta vain siinä kulttuurissa ja yhteisössä jota tietty sosiaalieheys sisäisesti sitoo -- todellisuuden kannalta ainoa oikea johtopäätös on, ettei eri kulttuureissa vallitsevia moraalilaatuja pitäisi koskaan päästä sekoittumaan keskenään. Niin sanotussa "monikulttuurisessa" yhteiskunnassa moraali hajoaa ja "oikeudenkäytöstä" tulee tahatonta parodiaa.


  VastaaPoista
 5. "Latvialaisella on kansallissosialistisia aatteita, mikä kertonee jonkinlaisesta mielen epävakaudesta..."

  Millä logiikalla tämä päätelmä on tullut? Mitkä muut aatteet kertovat mielen epävakaudesta? Sosialismi, sosiaalidemokratia, kommunismi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli tietenkin vain oma mielipiteeni. Perustan sen siihen, että kansallissosialismin historiallisesta todellisuudesta on julkisuudessa esillä riittävästi tietoa, jotta kukaan ei ole voinut välttyä kuulemasta sen mielettömyydestä. Siten henkisesti vakaa ihminen tuskin sortuu kyseisen aatteen kannattajaksi.

   Muista mainitsemistasi aatteista kommunismilla on yhtä ikävä historia kuin kansallissosialismilla, mutta se on pidetty varsin tehokkaasti julkisuudelta piilossa. Siksi siihen voi joku vakaakin ihminen sortua.

   Sosialistit ja demarit ovat ainakin Suomessa tehneet pesäeron väkivaltaiseen historiaansa heti punakapinan jälkeen. Siten nämä aatteet - vaikka kantavatkin kommunistien kanssa yhteistä historiaa - houkuttelevat myös vakaasti ajattelevia ihmisiä.

   Poista
 6. Ano klo 16.19 kysyy olennaista. Nimittäin usein poppoo unohtuu, että Hitler ja Hitlerin tekemiset eivät ole suoranaisesti kansallissosialismin tekemisiä vaan nimenomaan "hitlerismin". Näet mm. Ernst Röhm piti Hitleriä kansallissosialismin pettäjää, samoin kuin monet muut puolueen alkuperäiset ideologit. Joten rehellisyyden nimessä kansallissosialismia pitäisi arvostella alkuperäisen puolueohjelman mukaan, ei Hitlerin tekemisten mukaan. Alkuperäinen ideologia ei ollut missään nimessä yhden miehen diktatuuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Röhm ja kumppanit olivat vastine venäjän trotskilaisiin ja Hitler vastine staliniin, sinänsä hassua, hitler oli itävaltalainen ja stalin georgialainen ..

   Poista
  2. Tarkoitin kirjoituksessani "hitlerismiä" eli Hitlerin versiota kansallissosialismista, jota SS-merkin itseensä tatuoinut latvialainenkin epäilemättä edusti.

   Poista
 7. Näin Ruotsissa:

  "40 procent fler våldtäkter efter sex år med feministisk regering" [muista matujen tekemistä rikoksista puhumattakaan],
  https://samnytt.se/40-procent-fler-valdtakter-efter-sex-ar-med-feministisk-regering/

  Meilläkin on nyt viherkommunistis-feministinen katastrofi-hallitus, jolle Ruotsin tie on Suomenkin tie mitä ilmeisimmin: "turvapaikan haku on perusoikeus" sisäministeri Ohisalon mukaan -
  kunhan Suomen valtakunnanrajalla vain muistaa taikasanan "asylum", joka kännyköiden ansiosta varmasti tiedetään Afrikan kaukaisimmassakin kolkassa.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin "monikulttuurisuus" toimii Ruotsissa:

   "Professor i statsvetenskap: Invandringen kan få Sverige att "vittra sönder"
   Demokratin och välfärdssamhället i Sverige kan erodera bort om "mångkulturen" fortsätter fungera så dåligt som den gjort. Det menar Tommy Möller på Di Debatt.
   ...Det har bland annat lett till problem i sjukvård och skola, kommuner som går på knäna på grund av skenande kostnader för försörjningsstöd, en dramatisk bostadsbrist samt gängkriminalitet.
   ...
   Sverige kan stå inför en framtid där förståelse och samhörighet upphör, vilket kan få allvarliga konsekvenser.
   "I värsta fall undergrävs förutsättningarna för själva demokratin..."

   Koko artikkeli: https://www.friatider.se/professor-i-statsvetenskap-invandringen-kan-fa-sverige-att-vittra-sonder

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!