perjantai 21. syyskuuta 2018

Mitä tapahtuu eurooppalaisten genetiikalle tulevaisuudessa?

Eurooppaan on viime aikoina suuntautunut jatkuva kehitysmaalaisten maahanmuutto. Kansainvaelluksen huippu oli vuonna 2015, mutta ihmisvirta ei ole pysähtynyt sen jälkeenkään: viime vuonna EU:n alueella rekisteröitiin noin 650 000 turvapaikkahakemusta, joista 5046 Suomessa.

Kysymys tietenkin kuuluu, mitä tällaisessa tilanteessa tapahtuu eurooppalaisille ja heidän geeneilleen. Juuri nyt saattaa näyttää siltä, että ihmisvirta johtaa tulijoiden ja kantaväestön eristäytymiseen toisistaan, mutta suurissa kaupungeissamme yleinen näky ruskeahipiäisistä lapsista valkoisten äitiensä kanssa kertoo jotain aivan muuta.

Asiaa voi tarkastella myös historiallisten tapahtumien valossa. Siihen tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kaksi aivan äskettäin julkaistua tutkimusta.

Ensimmäinen niistä kertoo tapahtumista nykyisessä Siperiassa. Siis Denisovan luolassa, mistä on löytynyt denisovalaisten jäänteitä.

Nature lehdessä julkaistiin pari viikkoa sitten Svante Pääbon ryhmän tutkimus, jossa oli analysoitu yhden uuden Denisovan luolasta löytyneen ihmisjäänteen DNA:n. Tulos oli hämmästyttävä, sillä kyseisen luupalan aikanaan omistaneen naisen äiti oli neandertalilainen ja isä denisovalainen.

Jo aiemminhan olemme tienneet, että neandertalilaiset ovat risteytyneet meidän Afrikasta myöhemmin saapuneiden ns. nykyihmisten kanssa. Ja denisovalaiset joidenkin Itä-Aasian kansojen esivanhempien kanssa. Lisäksi ainakin joillain aiemmin eläneillä nykyihmisillä on ollut enemmän neandertalilaisten geenejä kuin meillä tänä päivänä elävillä.

Näyttäisi siis siltä, että ihmispopulaatioiden kohdatessa risteytyminen on ollut hyvin tavallista niin kauan kuin ihmisiä on elänyt ja kohdannut. Näin lienee myös nykyisin.

Tavallisia näyttävät olleen myös ihmisryhmien vaellukset. Edelle linkittämästäni uudesta tutkimuksesta nimittäin selvisi, että tutkitun naisen äiti oli läheisempää sukua Euroopasta aiemmin löytyneille neandertalilaisille kuin Denisovan lähellä eläneille. Siten kansainvaelluksissa ei sinänsä ole mitään uutta, ei edes silloin kun matkat ovat pitkiä.

Toisen ihmisten liikkuvuutta valaisevan tutkimuksen julkaisi italialaisryhmä. Siinä oli tutkittu toskanalaisten vainajien ja nykynaisten äitilinjaa pitkin periytyvää mitokondriaalista DNA:ta.

Tutkimuksen taustana oli tieto siitä, että Toskana sijaitsee Italian länsirannikolla paikassa, jonka yli erilaiset kansat ja kulttuurit ovat vaikuttaneet vuosituhansien ajan. Siellä ovat valtaa pitäneet paitsi kuluisat Medicit, niin myös etruskit, roomalaiset, lombardit ja ranskalaiset.

Tutkimusryhmän analyysin mukaan monet Toskanassa nykyisin elävät naiset ovat kaikesta huolimatta jopa 5000 vuotta sitten alueella eläneiden naisten suoria jälkeläisiä. Löydöstensä perusteella tutkijat arvelivatkin, että kansakuntien valloitusretket eivät niinkään vaikuta naislinjoihin, vaan näkyvät paremminkin mieslinjoissa. Päätelmää tukevat monet aiemmat tutkimukset, joista ensimmäisenä mieleeni nousee Tsingis-kaanin Y-kromosomin asema maailman yleisimpänä Y-kromosomina.

Nähtäväksi jää, millä tavalla nykyinen kansainvaellus vaikuttaa eurooppalaisten perimään tulevaisuudessa. Todennäköistä kuitenkin on, että Euroopassa elävien ihmisten geneettisen monimuotoisuuden kehittyminen tulee noudattamaan samankaltaisia kehityskulkuja kuin aiempienkin ihmisryhmien.

Eli etnisten ryhmien välillä tapahtuu ajan myötä geeninvaihtoa, jossa mitokondriot säilyvät vahvasti eurooppalaisina, mutta muu genomi mukaan lukien miesten Y-kromosomit koostuvat sekä eurooppalaisista että muualta tulleista DNA-sekvensseistä.

Siitä, minkälaisen kulttuurievoluution Eurooppa tulee kohtaamaan geneettinen tutkimus ei - ainakaan vielä nykyisin - kuitenkaan kerro mitään. Mutta se on kuitenkin luultavaa, että nykyihmisellä kulttuurin vaikutusta monipuolistuvaan geenipooliin vaikuttavan luonnonvalintaan ei voi vähätellä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ihminenkin voi kääpiöityä
Kulttuuri muokkaa evoluutiota
Miksi neandertalilaiset hävisivät?

8 kommenttia:

 1. Heavy Neander ei käynyt koskaan kiertueella Afrikassa, joten afrikkalaiset jäivät ilman neandertaligeenejä, Neandertaligeenipuutetta ovat myöhemmin paikanneet Amerikan aikaisemmat eurooppalaiset orjien omistajat Amerikassa ja kolonialistit Afrikassa. Geenitieteilijät voisivat myös tutkia kuinka paljon geenit vaikuttavat kulttuurien ja yhteiskuntien kehittymiseen, jos nyt vaikuttavat ollenkaan, mutta ei oppi ojaan kaada.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen toi Soinin tapaus, jos olisi ollut muslimi niin vahervasemisto silittelis sitä aborttiasiassa ..

  VastaaPoista
 3. EU-diktatuurille taas lisää yksi kanto kaskessa Kalergi-suunnitelman toteutuksessa eli eurooppalaisen genetiikan tuhoamisessa:

  "Bulgaria liittyy Puolan ja Tšekin lisäksi Unkaria tukevien maiden joukkoon ja vastustaa Unkaria uhkaavia EU-sanktioita.",
  https://www.kansalainen.fi/bulgaria-astui-unkaria-tukevien-maiden-joukkoon/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös Tanskassa näyttää hallitus ja sikäläinen Yle ottaneen vastaavansuuntaista muutosta enteilevän askeleen politiikassaan ja toimivan siten täysin vastakkaisella tavalla kuin Brysseliä kumartava Suomen punaliberaalien punaporvarien kansanpetturi-hallitus ja sen monikulttuuria ja muita kulttuurimarxistisia perversiota taukoamatta kaiuttava propagandakone Yle:

   ”Infowars 20 Sept. 2018: Acc. to new contract with the Danish government, he Danish Public Broadcaster must make it clear that Danish society is based on principles of “democracy and has its roots in Christianity” – NO LONGER ON MULTICULTURALISM AND ”INTEGRATION”!

   AND THIS IS HIGH TIME:

   A Danish lawyer arranged a demonstration in a big Ghetto at Taastrupgaard, Copenhagen,

   His welcome confirmed the the existence of a no-go-zone for whites and that the inhabitants there are certainly not2 integrated” in spite of knowing the worst words of the Danish proletarian language after 9 years´? schooling! (Video below).
   But what else can you expect for peopple coming from countries with IQs from 68-83?

   “You whore, man”
   “I am fucking your mother, man”
   “”Gay, man”
   “This is not Denmark”
   “This is Paki land” and again
   “This here is Paki land”.
   “Here is only for Pakis”…”

   Koko artikkeli linkeineen: https://new.euro-med.dk/20180920-eu-integration-no-go-zone-dies-ist-kanakenland-schwuler-mann-ich-ficke-deine-mutter-this-is-paki-land-gay-man-i-am-fucking-your-mother.php

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 4. Tää onki mielenkiintoista
  http://mikkokangasoja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261307-dalai-lama-ajoi-median-kriisiin-ja-peittelyyn
  Dalai tais tökätä ampiaspesään

  VastaaPoista
 5. Suomessa naiset ovat aina olleet haarat auki vieraileville tähdille, se on nähty ettei paljoa ole väliä mistä barbarian mutakuopasta on joku ryöminyt. Mutta onko tämä suuntaus muualla euroopassa? USA taas on mielenkiintoinen esimerkki siitä etteivät rotujen väliset suhteet siellä ole erityisen suosittuja vaan pikemminkin marginaalissa ja eri ihmisryhmät pitävät selkeää hajurakoa toisiinsa.

  VastaaPoista
 6. Näin Yhdysvalloissa:

  PERCENTAGE OF WHITES IN AMERICA

  1920 : 90% White
  1930 : 90% White (no change)
  1940 : 90% White (no change)
  1950 : 90% White (no change)

  1965 : 89% White (1% less white)
  1970 : 87% White (2% less white)
  1980 : 83% White (6% less white)
  1990 : 76% White (7% less white)
  2000 : 72% White (4% less white)
  2010 : 68% White (4% less white)
  2015 : 61% White (7% less white)
  (See here for 2015 figure)

  CHANGE FROM 1950 : 32% less white.

  Note. The figures from 1920 to 2010 given above come from the US Census Bureau.

  "The Coudenhove-Kalergi Plan: White Genocide by Design (Part 2)",
  https://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/05/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-by-design-part-2/

  Artikkelin ykkösosa: https://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/04/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-by-design-part-1/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 7. Geenitutkimus on tuonut esille sellaista, jonka pitäisi olla erityisesti länsimaisille ihmisille ja varsinkin ”Israelia rakastaville” kristityille pakollista luettavaa:

  ”The Fraudulent Khazar Claim to Palestine” https://www.henrymakow.com/2018/09/fraudulent-khazar-claim.html

  Artikkelin kirjoittaja Henry Makow on kanadalainen englanninkielisen kirjallisuuden professori ja kristinuskoon kääntynyt juutalainen.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!