tiistai 18. syyskuuta 2018

Toivotan sinulle jaksamista, Jani Toivola!

Kansanedustaja Jani Toivola (vihr) on jäänyt Iltalehden tutkivan journalismin kautta kiinni hulppeasta taksimatkailusta veronmaksajien laskuun. Hänellä on toki siihen oikeus, mutta kävelymatkojen mittaisten ajojen runsaus on hämmentävää. 

Toivolalla on toki ollut selitys taksiajeluunsa. Sen mukaan hän on pystynyt hoitamaan kaikenlaisia pikkutehtäviä kuten kouluvierailuja paremmin taksilla ajellen kuin ilman. Selitys vaikuttaa järkevältä, mutta hiukan epäilyttävältä kun noita taksiajeluita on kertynyt myös pitkän sairasloman ajalta.

Tänä aamuna Iltalehti nosti Toivolan jälleen tikun nokkaan. Tällä kertaa hänen asumisestaan. 

Lehden mukaan Toivola on ilmoittanut asuvansa vakituisesti Riihimäellä, ja siten nostanut korotettua kulukorvausta. Kuitenkaan hänen naapurinsa eivät ole nähneet miestä aikoihin väitetyssä kodissaan, eikä Toivola ole puheissaan edes vihjannut asuvansa muualla kuin Helsingissä. 

Toivolan selityksen mukaan hän ei ole puhunut Riihimäestä, koska on halunnut varjella yksityisyyttään julkisuudelta. Tämä selitys ei ole uskottava juuri siksi, ettei naapureilla ole miehestä pitkään aikaan ensimmäistäkään havaintoa. Kyse lienee siten tarkoituksellisesta muunnellun totuuden puhumisesta.

Toivola ei varmasti ole ainoa asunto-olosuhteistaan valehteleva. Edelleen tunnetuin sellainen lienee Paavo Väyrynen (silloin kepu), joka aikanaan väitti asuvansa jalasmökissä Keminmaalla. Äskettäin paljon huomiota sai myös Teuvo Hakkaraisen (ps) asuinjärjestely Helsingissä, kun paljastui, ettei hänen käyttämänsä tila ollut tarkoitettu asunnoksi - Hakkaraisen tapauksessa tila oli kuitenkin vuokrattu asumista varten ja siihen sitä oli myös käytetty, joten kyseessä ei ollut korvauksen saaminen tyhjästä. 

Eikä Toivola ole myöskään ainoa taksia paljon käyttävä kansanedustaja. Vastahan esille nousivat Vesa-Matti Saarakkalan (sin) ja vähemmälle huomiolle jääneen Marisanna Jarvan (kepu) tapaukset. 

Kaikesta huolimatta on kuitenkin helppo arvata Toivolan tapauksen seuraava käänne. Se on sairasloma epärehellisyyden paljastumisen aiheuttaman paineen noustessa tarpeeksi korkealle. Hänen taannoinen taksiajelua sisältänyt sairaslomansahan johtui masennuksesta, joten miehellä näyttäisi joka tapauksessa olevan heikko stressinsietokyky. 

Siksi toivotankin tässä kirjoituksessa Toivolalle jaksamista. Samalla annan hänelle neuvon, että oma olo voisi olla paljon helpompi, kun pyrkisi elämään rehellisesti ja toimimaan kaikissa tilanteissa oikealla tavalla. Toisin sanoen välttämään tilanteita, joista voidaan todeta jälkikäteen hyvällä syyllä, että tilaisuus teki varkaan. 

Toivolan äänestäjille haluan puolestani todeta, että kannattaa miettiä tarkasti onko vihreän kansanedustajan rike niin suuri, että kannattaisi harkita uuden ehdokkaan valitsemista seuraavissa eduskuntavaaleissa. Ainakaan itse en voisi kuvitella äänestäväni päättäjäksi oman edun tavoittelemisesta epärehellisin keinoin kiinni jääneitä henkilöitä. 

Aiempia ajatuksia samsta aihepiiristä:


15 kommenttia:

 1. Eräällä tavalla on mielenkiintoista tuo, että myös tytär asuu virallisesti Riihimäellä. Sehän tarkoittaa, että kunnallista päivähoitoa on Helsingissä käytetty väärin. Tai voihan lapsi olla "yksityisessä" päiväkodissa, mutta kun yhteiskunta senkin maksaa, niin ehkä tuota voisi tutkia. Tai ei sittenkään. Ajatelkaa edes lapsia. Aika moni yhteiskunnallinen palvelu on sidottu asuinkuntaan ja tavallinen kansalainen ei kyllä saa palvelua, jos asuu Riihimäellä ja haluaa käyttää Helsingin palveluja.

  VastaaPoista
 2. Kovin tuntuu vihreillä miesoletetuilla olevan lahot latvat. Stressinsietokyky nollassa ja Toivola lienee niitä harvoja miesoletettuja joka sairastuu synnytyksenjälkeiseen masennukseen.
  Aikalailla varmasti Toivolakin on kohta taas saikulla.

  VastaaPoista
 3. Yle tänään:

  "Lähes 200 000 euron lahjukset: maksettuja ulkomaanmatkoja, vuokraetuja ja lainaa ilman takaisinmaksua – Vantaan ex-kaupunginjohtajan lahjustuomion käsittely alkaa hovissa"

  Käräjäoikeus tuomitsi Vantaan entisen kaupunginjohtajan Jukka Peltomäen 2,5 vuoden vankeuteen törkeästä lahjuksen ottamisesta.

  https://yle.fi/uutiset/3-10405539

  VastaaPoista
 4. ”Vihergate” jatkuu uusilla petospaljastuksilla. Jani Toivola kärähti ylisuuren kulukorvauksen huijaamisesta. Ja loppuviikosta ollaan jo pitkällä saikulla.

  VastaaPoista
 5. Yle tänään:

  "Poikkeuksellinen hankinta toteutuu Perhossa: kunta ostaa tukinmittauslaitteen kuntapäättäjän sahayritykselle"

  Kunta ottaa lainaa hankintaa varten, ja yritys maksaa laitteen takaisin kunnalle viidessä vuodessa.

  Valtuusto myöntyi hankintaan tiukan äänestyksen jälkeen, äänin 11–8.

  https://yle.fi/uutiset/3-10409720

  VastaaPoista
 6. Näin käy kun kansanedustajille ei tehty palikkatestejä heti alussa. Palikkatestin läpäissyt kansanedustaja olisi ollut palajon palajon ovelampi kusettamisen jalossa taidossa, jos olisi edes yrittänyt kusettaa. Jos palikkatestejä ei tule olemaan jatkossakaan, niin hallituksen pitäisi ainakin järjestää kurssi "Kuinka hillotolppaa nuoleskellaan taidolla, ilman kiinnijäämisen pelkoa".

  VastaaPoista
 7. Mitenkäs on jos Pekka Pulliainen jää sairaskirjoille ja sairaana ollessan kuitenkin ajelee taksilla firman piikkiin, koska hänellä on muita töitä hoidettavana, niin eikös Pekka silloin yritä tehdä niin sanotut hassanit!

  VastaaPoista
 8. Päivän kuva: "Vihreät arvot",
  https://mvlehti.net/2018/09/17/paivan-kuva-vihreat-arvot/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 9. Toivola on päässyt "kansanedustajaksi" kahdesta eri ominaisuudesta, eikä kumpikaan juuri edesauta Suomen kansan etuja.

  VastaaPoista
 10. Nyt Toivolan kannattaisi pikaisesti vetäistä 2xR-kortti
  (pigmentti + sukupuolinen suuntautuminen) esiin, niin
  loppuu negatiivisten asoiden käsittely valtamedioissa kuin seinään.

  Vihreät näyttävät kunnostautuneen näin vaalien lähestyessä.
  On Aino Pennasta Lentokoneessa, Touko Aaltoa homoklubilla
  ja Jani Toivolan taksi- ja asumissekoilua. Mitähän seuraavaksi...?

  T. Luca

  VastaaPoista
 11. Mikä Toivolan tausta on? Onko hänet adoptoitu, kun koko nimi on suomalainen?

  Terveisin,
  Dissidentti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wikipedian mukaan isä on kenialainen ja äiti suomalainen.

   Poista
 12. Yle tänään:

  Toivola siirtää kirjansa Helsinkiin – taustalla kulukorvausepäselvyydet

  Riihimäen asunnon kansanedustaja Jani Toivola (vihr.) kertoo jättävänsä vapaa-ajan käyttöön. Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtajan mukaan Toivola on toiminut eduskunnan sääntöjen mukaisesti, eikä puolueella ole mandaattia puuttua asiaan.

  https://yle.fi/uutiset/3-10411222

  VastaaPoista
 13. "HACK GEEKS"

  Oletko koskaan miettinyt, onko mahdollista hakata asioita, miten hakkerit tekevät sen elokuvissa?🤔🤔

  Joo sen mahdollinen !!! 😁😁😁

  "Niin kauan kuin se on tekniikka, se voidaan pakata"

  Hakkerointi voidaan helposti tehdä tietokoneviruksella tai vakoiluohjelmilla (riippuen siitä, mitä hakkeri aikoo tehdä) kohdennetulla laitteella.🤐🤐

  Meillä HACK GEEKS: ssä tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen hakkerointipalvelun

  Ymmärrämme huijausten ongelmat kaikkialla internetissä ja siksi annamme sinulle vankan todistuksen palveluistamme.

  Meillä on hackerone.comin parhaat hakkerit, jotka ovat aina valmiita hakemaan sinua milloin tahansa, missä tahansa, missä tahansa laitteessa, organisaatiossa, liittovaltion virastoissa, yliopistossa, yliopistossa, josta ajattelet.

  Voimme auttaa:

  * Hakata, kloonata tai seurata puhelinta? 📱📲

  Esim. Puhelimien kloonaus

  Vakoilee lapsia, vaimoa tai miestä.

  Käyttäjän sijainnin ja päivittäisen rutiinin seuranta.

  * Sniffin poistaminen, poistaminen tai muuttaminen tiedostoon yrityksessä, järjestössä tai liittovaltion virastossa?📃📃

  Esimerkiksi luokkien muuttaminen yliopistossa.

  Identiteetin muuttaminen.

  Tietojen, kuten rikosrekisterien ja todisteiden, poistaminen.

  Tiedostojen ja todisteiden muuttaminen liittovaltion tiloissa.

  Tiedostojen ja asiakirjojen varastaminen yrityksiltä ja organisaatioilta.

  * Kadonnut BitCoin💰💰

  * BitCoin-kaivostoiminta💰

  * Hakkeroida sähköpostiviestiä tai sosiaalisen median tiliä? 💞

  * Siirtää varoja ilman, että niitä havaitaan?💷💵💴

  * Voit lisätä luottotietosi? 🔝🔝

  * Voit estää luotto- / maksukortin?💳💳

  * Saavutetaan musta luottokortti / debit-kortti💳💳

  Kaikki nämä ovat mitä voimme tehdä sinulle.

  Olemme descrete ja eivät altista palvelua sinulle kenellekään.

  Yhteydenotto:

  thehackgeeks@gmail.com

  Odotamme innolla hakkerointia.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!