Ruotsin vaalit 2018 tullaan muistamaan Ruotsidemokraattien noususta ja blokkipolitiikan jonkinasteista kriisistä. Ei kuitenkaan vallankumouksesta, sillä Ruotsidemokraattien kannatus jäi selvästi alle 20% haamurajan eli 17,6 prosenttiin. Parannusta edellisiin vaaleihin oli 4,7 prosenttiyksikköä.
Vasemmistoblokin pelasti se, että Ympäristöpuolue pääsi rimaa hipoen yli äänikynnyksen ja demarit onnistuivat lopulta saamaan jonkinlaisen torjuntavoiton ja keräämään 28,4 prosentin kannatuksen. Blokeittain tarkasteltuna vaalitulos tarkoitti vasemmistolle 40,6 ja oikeistolle 40,3 prosentin kannatusta.
Käytännössä Ruotsia hallinnee tulevaisuudessa demareiden johtama vähemmistöhallitus tai blokkirajat ylittävä koalitiohallitus, jossa joko Ympäristöpuolue ja jokin pienistä oikeistopuolueista on loikannut pois omasta blokistaan. Kolmas vaihtoehto on oikeiston vähemmistöhallitus, joka nojaa Ruotsidemokraattien tukeen ja tekee tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa. Näistä vaihtoehdoista jälkimmäistä pidän epätodennäköisimpänä jo senkin takia, että Ruotsin Keskustapuolue edustaa maahanmuuttopolitiikassaan toista ääripäätä.
Pienenä nyanssina on pantava merkille jälleen kerran kuinka vahvasti meidän pääministerimme elää omassa maailmassaan. Hän nimittäin tuli esittäneeksi näkemyksenään, että "minusta oli aika yllättävää, että maahanmuuttokeskustelu nousi näin keskeiseen rooliin Ruotsissa".
Siis yllättävää maassa, jossa autot palavat, maahanmuuttajista koostuvat rikollisjengit hallitsevat kymmeniä lähiöitä ja naiset pelkäävät kulkea öisin kaduilla? On hätkähdyttävää ja äärimmäisen ikävää - jopa pelottavaa - todeta, että pääministerimme kyky nähdä ympäröivää maailmaa on järkyttävän huono.
Seuraavaksi vaalikatseet on kiinnitettävä Suomeen. Meillähän on eduskuntavaalit ensi huhtikuussa ja silloin ratkaistaan suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuus pitkälle tulevaisuuteen. Siitä antoi oman muistutuksensa Pariisissa rautaputkella seitsemän ihmistä pahoinpidellyt afgaani, jota ei epäillä terrorismista.
Mutta joka voidaan kuitenkin nähdä esimerkkinä viime vuosikymmenien ranskalaisen maahanmuuttopolitiikan seurauksista. Ja jonka valossa suomalaisäänestäjät voivat vuoden 2019 vaaleissa valita haluavatko he myös Suomeen samanlaisen yhteiskunnan. Siis sellaisen, jota vastaan Ruotsissa äänesti eilen 17,6 prosenttia vaalilipukkeensa jättäneistä.
Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
HS selvitty Ruotsin demareiden alamäen syyt - vai selvittikö?
Vellihousuja
Mitä helvettiä! Niin mitä?
-
Omassa kritiikittömässä maailmassaan elää myös YLE. Tanskassa kiinnitettiin kovasti huomiota vaalien epädemokraattisuuteen, vaalijärjestelmä ei ole salainen, erilaista vilppiä on helppo harrastaa. Enkä koko aamun aikana kuunnellessani YLEä kuullut lausuttavan sanaa islam. SDP:llä seisoo vaalijulistessaankin Ett tryggare Sverige (Turvallisempi Ruotsi) ja niin Rosengård ja Rinkeby äänestivät sitä 77%:lla - näinkö se turvallisuus lisääntyy.
VastaaPoistaRuotsalaiset eivät ole solidaarinen kansa, he eivät välitä omien vanhuksiensa ja sairaidensa oloista, he eivät välitä sisäisestä turvallisuudesta; he mieluummin palvelevat muukalaisia.
Kannatan tulis satatuhatta turhapaikanhakijaa lisää Suomeen ja kaikki änkeis sitten Helsinkiin, olisi upeeta ..
VastaaPoistaRuotsidemokraattien menestystä seuratessa tulee väkisinkin mieleen, että tämä menestys olisi ollut hyvä asia 2000-luvun alussa mutta nyt on jo liian myöhäistä.
VastaaPoistaToivottavasti olet väärässä. Tai toivottavasti ainakin Suomessa herätään Ruotsin tilanteeseen ajoissa.
PoistaJuuri nythän näyttäisi olevan aikaa, koska uusia haittamaahanmuuttajia ei tule kuin joidenkin tuhansien ihmisten vuosivauhdilla. Viimeisen 12 kuukauden aikana Maahanmuuttovirasto on tehnyt 3103 myönteistä päätöstä - sekin on toki paljon, mutta ei sittenkään katastrofi ennen kuin vuosikymmeniä jatkuttuaan.
Ruotsidemokraattien vaalivoitto oli selkeä. Hykerryttävää siinä on se, että Suomessakin se jurppii suvakkeja. Jotain kiristyksiä joutuu seuraava hallitus tekemään Ruotsissa.
VastaaPoistaSD sai yhteensä 1.1 miljoonaa ääntä. YLE oli kasannut joukon pölvästejä kommentoimaan eilisillan ”thrilleriä”.
Poista60- ja 70-luvulla ei SD:lle ollut tilausta Ruotsissa vaikka maahanmuutto oli laajaa silloinkin. "Slussenin sissit" ja "en finne igen" olivat tapeetilla silloin tällöin, mutta negatiivisina maahanmuuton ilmiöinä nämä eivät kehittäneet uuden puolueen tarvetta. SD astui areenalle v. -88. Tasaisesti jatkuneet, kehitysmaalaisesta maahanmuutosta johtuneet lieveilmiöt ja niiden eskaloitumisen ennakoiminen synnyttivät SD:n ja SD:llä on mahdollisuus kasvaa yhä edelleen, jos kehitysmaalaisten aiheuttamia lieveilmiöitä ei muut puolueet saa kuriin. Löfven vihjaisi blokkipolitiikan heittämisestä historian romukoppaan ja tulee olemaan mielenkiintoista seurata, kuinka puolueiden yhteistyö tulee kehittymään jos blokkipolitiikka syrjäytetään. SD on ollut koko ajan konsekventti kehitysmaamaahanmuutto-analyysissään, mutta muut puolueet ovat olleet pöyristyksestä paska jäykkänä, koska kehitysmaamaahanmuuton kritisoiminen on rasismia, fasismia ja yleensäkin niinkuin ällöä. Viime aikoina puolueet ovat kierrelleet SD:n kannanottoa kehitysmaamaahanmuutosta kuin kissa kuumaa puuroa ja puuro on ilmeisesti jäähtynyt sen verran että sitä on jo voitu maistaa ja nyt SD:n analyysi ei enää olekaan ällöä rasismia ja fasismia, vaan hyvin suolattua ja maukasta puuroa. Proffa! Suomen pääministerillä menee ilmeisesti n. 20 vuotta, ennenkuin hän ymmärtää kehitysmaamaahanmuuton kehittämiä lieveilmiöitä ja luulisin että tuo 20 vuotta on vakio monen muunkin poliitikon kohdalla. Ainakin Ruotsissa on ollut.
VastaaPoista1960-luvulla suomalaiset menivät Ruotsiin töihin. "Slussenin sissit" ys. olivat sen tosiasian lieveilmiö eli poikkeus. Nykyisin Ruotsiin ei mennä töihin, vaan eläminen kansankodin turvaverkon varassa on pääasia - mahdollinen työnteko poikkeus.
PoistaKyllä, Ruotsi tienasi ja tienaa vieläkin suomalaisilla. Kun kuuntelee Suomen viideskolonnalaisia niin suomalaiset muuttivat Ruotsiin saadakseen ryypätä ja reuhata, lol, perkele.
Poista"minusta oli aika yllättävää, että maahanmuuttokeskustelu nousi näin keskeiseen rooliin Ruotsissa"
VastaaPoistaMiksi media haastattelee Sipilää Ruotsin vaaleista. Mies on niin pihalla, että melkein keneltä tahansa saisi parempia kommentteja.
Minäkin myös katselin tuota Sipilän kommenttia pariinkin kertaan ja ihmettelin että voiko äijä olla noin pihalla naapurin suurimmasta ongelmasta.
VastaaPoistaMutta kyllä se vaan voi, meinaan on se sen verran pönttö tuo arvoisa pääministeri.
Selitys ruotsindemokraattien ja Afs:n ennakoitua pienempään menestykseen saksalais-ruotsalaisen Henning-Witten mukaan:
VastaaPoista"Extremt valfusk 2018
1.Valsedlar har plockats bort eller gömts bakom andra
2:Folk har påverkats av vallokalmedarbetare att rösta emot deras vilja, rädsla för stigmatisering
3.Valsedlar har plockats bort efter valet eller felaktigt ogiltigförklarats.
4.Elektronisk fusk när rösterna efter manuell räkning kommit in i det elektroniska systemet.
5.Fusk när invandrare fick nytt svenskt medborgarskap. De flesta röster då vänster.
För punkt 1 har inkommit många belägg. Det är den enklaste och primitivaste formen av valfusk. Om Sverige hade ett ärligt valsystem hade samtliga partierna funnits på en valsedel. OSSE har kommit med massiv kritik mot det svenska valsystemet.
För punkt 2 har vissa uppgifter inkommit.
För punkt 3 har vi vid lunchen den 10 sept. 2018 inte fått hela bilden.
För punkt 4 har WTV under Almedalsveckan 2018 på Gotland fått kontakt med en källa som vill förbli anonym och är rädd för sitt liv, som påstår att mjukvara har utvecklats att fuska fram felaktiga elektroniska röstresultat. För att implementera denna software behövs det kanske att släcka ner valmyndighetens hemsida.
För punkt 5 finns litet forskning, men de flesta migranter har kastat sina ID-handlingar och ljugit om sina asylskäl.
En fördel har den katastrofala migrationspolitiken som både Alliansen och S/MP är ansvariga för: även den dummaste fattar att den politiken är fel. Att drabbas av dålig svensk sjukvård och fattigdom som pensionär är också lätt att begripa. Därför är det omöjligt att S, MP, SD eller FI kan ha fått de valresultat som nu anges officiellt.
Mest förvånande är sossarnas 28,4%. Detta öppnar för misstanken att S har kontrollerat valfusket. Qui bono!..."
Koko artikkeli: http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2174.html
Kalergi-suunnitelma
Ylewatch-blogisti on myös seurannut meillä valtaapitävien punaliberaalien punaporvarien Yle-propagandakoneen kulttuurimarxistis-feministisellä aivopesulla höystettyä Ruotsin vaalien kommentointia ja käsittelyä:
Poista"YLEN VAALISTUDIOSSA RUOTSALAINEN DEMOKRATIAILVEILY",
http://ylewatch.blogspot.com/2018/09/ylen-vaalistudiossa-ruotsalainen.html
Kalergi-suunnitelma
Ruotsin vaalilipukesysteemi on aivan käsittämätön. Osaako joku sanoa miksi sellainen on edes käytössä?
VastaaPoistaYmmärrän että esimerkiksi Intiassa, jossa on lukutaidottomuutta, vaaliliput ovat julisteen kokoisia, täynnä puolueiden logoja joiden kohdalle laitetaan rasti. Mutta miksei Ruotsissa ole käytössä normaalia blankkolippua, johon vain laitetaan ehdokkaan numero?
Jo se mahdollisuus, että joku voi varastaa vastustamansa puolueen lipukkeet äänestyspaikalta pitäisi pistää kv. oikeuden arvioitavaksi.
t: V-tuuntunut Stadilainen
"Mutta miksei Ruotsissa ole käytössä normaalia blankkolippua, johon vain laitetaan ehdokkaan numero?"
VastaaPoistaSikäli kuin olen oikein ymmärtänyt, listavaalijärjestelmässä ei ole edes ehdokkaita samalla tavoin kuin henkilöpainotteisessa vaalissa. Yksittäiset ehdokkaat menevät läpi sitä mukaa kuin heidän listansa äänimäärä siihen oikeuttaa. Sekin on jo sinällään minusta käsittämätöntä äänestäjäkunnan aliarviointia ja minä olen sentään vihonviimeinen ihminen, joka kuvittelee kadunmiehellä olevan tolkkua missään määrin.