perjantai 7. syyskuuta 2018

Muslimitytön kokema väkivalta herätti kysymyksiä

Helsingin Sanomat julkaisi pienen uutisen, jonka mukaan palestiinalaisnuorukainen tuomittiin pikkusiskonsa pahoinpitelystä. Pahoinpitely oli tytön ja syyttäjän mukaan jatkunut puolisen vuotta, mutta tuomio tuli ainoastaan siitä yhdestä tapauksesta, jolla oli ulkopuolisia silminnäkijöitä.

Pahoinpitelyn taustalla oli ennen kaikkea riita vaatetuksesta eli musliminaisen peittämisestä lumppuihinsa. Teini-ikäinen tyttö ei olisi halunnut sitä tehdä, mutta 17-vuotias velipoika pakotti.

Pikku-uutinen jätti avoimeksi yhden tärkeän asian. Eli miksei aiemmille pahoinpitelyille löytynyt todistajia? Vastaukseksi ei riitä se trivialiteetti, että ne tapahtuivat nuorten kotona.

Yksi mahdollisuus on tietenkin, että tyttö valehteli. Silloin on selvää, ettei todistajia ole. En pidä selitystä todennäköisenä.

Toinen mahdollisuus on, että tyttö ja veli asuivat kahdestaan. Silloinkaan ei todistajia olisi. Pidän kuitenkin tätäkin selitystä äärimmäisen epätodennäköisenä, sillä teinityttö ja niin ikään alaikäinen veli tuskin saisivat asua kahdestaan Suomeen tultuaan.

Kolmas ja todennäköisesti oikea selitys on, että nuorten kanssa samassa taloudessa asuvat vanhemmat tai vanhempi oli tietoinen pahoinpitelystä eikä halunnut oikeudessa todistaa poikaansa vastaan. Ja siten hyväksyi väkivallan. Ellei sitten ollut suorastaan painostanut poikaa huolehtimaan tytön vaatetuksesta perheen kunnian nimissä.

Jos ja kun kolmas selitys on oikea, on jälleen kerran syytä kysyä, miksi maahamme saapuneet muslimit eivät integroidu, vaan ylläpitävät keskiaikaista kulttuuriaan. Ja mitä asiantilan muuttamiseksi olisi tehtävissä?

Edelleen on kysyttävä - huomioiden edelle kirjoitetun lisäksi musliminaisten tyypillisen kotonaolon ja suuren lapsiluvun - että kuinka moni heistä elää sananmukaisesti miehensä (ja avioliittoa ennen sukulaismiestensä) nyrkin ja hellan välissä. Ja miksi me kansakuntana hyväksymme musliminaisten alistamisen ulkoisen tunnusmerkin, jonka käytöstä nyt uutisoitu väkivaltakin syntyi, eli pään peittämisen huivilla tai jopa naisten sulkemisen kokonaisuudessaan säkkiin ulkona liikkuessaan.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Vellihousuja
Grahn-Laasonen antaisi samaa lääkettä sekä sitä tarvitseville että meille muille?
Kotouttamisen haaveet

9 kommenttia:

 1. Yle tänään:

  Jari Korkki: Tuleeko Hägglundistakin nyt vaikeneva kenraali?

  Artikkelista poimittua:
  Kenraali Gustav Hägglund arveli kirjoittaneensa viimeisen kirjansa, mutta puhui silti suunsa puhtaaksi.
  Läntiset arvot eivät ole ihmiskunnan yleisiä arvoja.

  https://yle.fi/uutiset/3-10389532

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Muslimipoliitikko tarjosi Ruotsin kokoomukselle 3 000 ääntä vastineeksi moskeijan rakennusluvasta"
   Ääniä tarjosi Ruotsin ympäristöpuoluetta edustanut paikallispoliitikko.

   https://yle.fi/uutiset/3-10392236
   --------------------

   Ei ihan "länsimainen" tapa...

   Poista
 2. OM tänään:

  "Senegalissa työnteko ei ole arvossa"

  Artikkelista poimittua:

  Nainen kertoi, että senegalilaisille täytyisi opettaa säästämistä ja heidät täytyisi opettaa tekemään työtä.
  Nainen oli jutellut jopa erään paikallisen kansanedustajan kanssa, joka oli sanonut tämäkin naiselle, että "opettakaa nämä (senegalilaiset) tekemään työtä!"

  Naiset käyttävät paljon aikaa hiustensa laittamiseen ja lähes kaikilla on hiuslisäkkeet, koska he haluavat pitkät hiukset, jollaisia heille ei luonnostaan kasva.

  ...että nainen mainitsi senegalilaisten naisten pukeutuvan viimeisen päälle trendikkäästi, eikä islamilaisittain, vaikka väestö on valtaosin islamilaista.

  Tätäkin tarinaa miettiessä tulee mieleen Laura Huhtasaaren tuore neuvo:
  "Jos et halua asua Lähi-Idässä tai Afrikassa, niin älä sitten siirrä sieltä massamäärin väestöä tänne!"

  http://beta.oikeamedia.com/o1-81521

  VastaaPoista
 3. OM 6.9.18

  "Kepu Perussuomalaisten apajilla"

  Artikkelista poimittua:

  Enää ei voi mennä vaaleihin sammutetuin lyhdyin. Lähestyvät eduskunta- ja europarlamenttivaalit tunnistaa siitä,
  että puolueiden maahanmuuttolinjaukset kiristyvät. Tämä ei ole ihme, sillä puolueissa tiedetään, mistä ihmiset tykkäävät.
  ...........
  ...........

  Valittajien nalkutus voidaan torpata jo sillä perusteella, että Suomeen muuttaminen ei ole subjektiivinen oikeus, johon kenellä tahansa olisi oikeus.
  Sen sijaan jokaisella maalla on oikeus omaan turvapaikka-, väestö- ja maahanmuuttopolitiikkaan sekä rajapolitiikkaan,
  jonka tuloksena laittomat maahanmuuttajat voidaan ja pitäisi käännyttää ensimmäiseen turvallisena pidettyyn maahan.
  Niin tehdessään Sipilä olisi hoitanut tehtäväänsä myöhempien viisastelujensa edellyttämällä tavalla.

  Kyseessä oli pääministerin poliittinen linjakannanotto, mutta ikävää on, että käytännön toimet ovat vieneet aivan toiseen suuntaan.
  Haittamaahanmuuttoa vastustava linja on ollut johdonmukaisesti vain Perussuomalaisilla, jotka Sipilä savusti röyhkeästi ulos hallituksesta.

  Tulevaisuus näyttää joka tapauksessa hyvältä, sillä EU-komission johtoon on juoppo-Junckerin tilalle nousemassa baijerilainen maahanmuuttokriitikko Manfred Weber,
  joka lupaa parempia aikoja myös eurooppalaisen maahanmuuttopolitiikan kokonaisuudelle.

  http://beta.oikeamedia.com/o1-81506

  VastaaPoista
 4. Nyt feministeillä on tuhannen huivin paikka nostaa syyte Hesaria ja Suomen oikeuslaitosta vastaan, koska huivin käyttö on vapaaehtoinen valinta (näin meille on kerrottu) ja Hesari ja oikeuslaitos syyllistyvät rasismin, muukalaiskammon ja persuilun levittämiseen, syyttäessään viatonta musliminuorukaista siskonsa pahoinpitelystä.

  VastaaPoista
 5. Euroopan afrikkalaistamista vastustavat Visegrád-maat eivät enää ole yksin:

  ”Itävaltalainen poliitikko: Afrikasta on otettava alueita haltuun, jotta laiton siirtolaisuus saadaan hallintaan
  Itävaltalaisen FPÖ-puolueen johtotehtävissä vuodesta 1999 saakka toiminut Reinhard Bösch haluaa, että EU ottaa haltuunsa osia Afrikan maista, joihin perustettaisin pakolaiskeskuksia...”,
  https://www.kansalainen.fi/itavaltalainen-poliitikko-afrikasta-on-otettava-alueita-haltuun-jotta-laiton-siirtolaisuus-saadaan-hallintaan/

  (Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’, https://www.breitbart.com/london/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/ )

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 6. Tämä palestiinalaisroikale on tuloton, kun päiväsakko on 6 euroa. Hyvä kuitenkin, että kerroin oli kohtalainen. Jää unohduksiin, maksaako tyyppi sakkoja tai hänelle määrättyjä korvauksia.

  Mamman luvalla sitä tyttöä kurmootettiin, epäilen.

  VastaaPoista
 7. Olisi se vaan mukavaa, jos ei enää tarvitsisi ottaa yhtään näitä primitiivisiä olioita tänne sivistyneeseen maailmaan. Eihän noista koskaan tule olemaan muuta kuin haittaa ja rahanmenoa suomalaisille. Tarkoitan tietysti vain näitä humanitaarisia kultamunia, en mitään oikeita työperäisiä maahanmuuttajia. Jotta olisi toivoa muutoksesta, kannattaa äänestää perussuomalaisia, koska he ovat ainoita, jotka haluavat lopettaa nykyisen pelleilyn.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!