keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

Nuori ukrainalaisnainen raiskattiin Saksassa

Suomen uutiset välitti saksalaisen Bild-lehden uutisen, jonka mukaan Düsseldorfissa sijaitsevassa pakolaisten vastaanottokeskuksessa raiskattiin 18-vuotias ukrainalaisnainen kymmenen päivää sitten. Huomioiden Ukrainan tapahtumat, on tapausta pidettävä raiskaukseksikin äärimmäisen iljettävä. 

Vielä iljettävämmän siitä tekee se, että tapaukseen liittyen ovat kiinni otettuna 37-vuotias irakilais- ja 26-vuotias nigerialaismies, jotka ovat lähteneet pakoon venäläisten hyökkäystä Ukrainaan. Siis henkilöitä, jotka ovat poistuneet maasta naisten ja lasten kanssa samaan aikaan kun ukrainalaismiehet ovat yksissä tuumin pyrkineet pysäyttämään hyökkääjän. 

Myös Saksan poliisien ammattiliiton puheenjohtaja on tuohtunut tapahtuneesta. Siksi hän otti tapaukseen kantaa vaatimalla, että tekijöille langetetaan "pikainen ja kova rangaistus, jota seuraa karkotus".

Nähtäväksi jää, kuinka tapaus päättyy Saksassa. Ja millä tavalla suomalainen valtamedia uutisoi siitä.  

15 kommenttia:

  1. Mutta nämä tapaukset eivät opeta mitään "maahanmuuttoasioista" vastaaville naisille, jotka kokevat tummarotuiset miehet suojelukohteikseen ja ukrainalaisnaiset kilpailijoikseen.

    "Maahanmuuttopolitiikka" on äärimmäisen sukupuolittunutta. Vaikka edessä olisi maailmansota -- tai vaikka maailmanloppu -- mikään ei muuta omaan uhriajatteluunsa syvästi käpertyneiden "ihmisoikeusaktivistien" tuntemia valikoituja sympatioita. Kulttuurisesta rikollisuudesta puhuminenkin yritetään vaientaa kuin päämääränä olisi todellakin juuri sellainen sensuurin pimennossa elävä yhteiskunta jollaisena itänaapurimme nyt niin havainnollisesti näyttäytyy.

    Eivätkä nämä ihmisoikeusaktivisti-ressukat tietenkään tajua omaa tilaansa. He ottavat totuutena täysin harhaisen käsityksen, jonka mukaan siitä, että kaikilla on "ihmisarvo", jotenkin seuraa se, että kaikki "kulttuurit" sopeutuvat keskenään. Ja saman totuuden kääntöpuoli on väite, että kulttuurisesta rikollisuudesta puhuminenkin johtaa ihmistuhontaan.

    He eivät käsitä olevansa näissä kansainvaelluskysymyksissä samanlaisia kuin Venäjän trollit, jotka mistään tosiasioista piittaamatta suoltavat jatkuvasti keskustelupalstoille Putinia puolustelevia kirjoituksiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähäinenkin tutustuminen Irakin, Nigerian ja vastaavien kulttuuriin ja muuhun elämänmenoon tuo vahvasti esiin, että nämä porukat ovat lähempänä ali-ihmisiä kuin normaaliin länsimaiseen elämänmenoon kykeneviä luontokappaleita.

      Punavihreät ovat muuten toimineet ihan Putinin trolleina viimeiset kymmenen vuotta nähdessään joka kulman takana ja kiven alla natseja.

      Poista
  2. BBC korjaa to vahinkoa:

    https://www.bbc.com/news/world-africa-60712913

    "He was some 8,700km (5,400 miles) away from the front line, in a small apartment in Nigeria's main city, Lagos.

    The philosophy graduate is one of several hundred Africans, from countries like Nigeria, Kenya, Senegal, South Africa and Algeria, who say they are willing to take up arms in the battle against Russia, partly to escape the bleak prospects faced by many young men at home.

    "We know that it's war, it's not child's play," he told the BBC. "But being a soldier in Ukraine would be better than being here."

    Nigerian valtio näkyy aivan oikein ymmärtäneen tässä myös luotavan uutta väylää Eurooppaan. Ilmeisestikin kognitiivisesti haasteellisessa maassa halutaan pitää itse kiinni kellokäyrän oikeasta laidasta.

    VastaaPoista
  3. Näitä kunnostautuneita sotapakolaisia ei nyt mitenkään voi julistaa suomalais-eikä saksalaismiehiksi, joten tehdään kuten ennenkin: Vaietaan.
    Kertoo, mikä aate on vallassa mediassa.
    Olemme mekin kansa. Emme kykene laittamaan taistolaiskommunisteja ruotuun yli 30 v Neuvostoliiton romahduksen jälkeenkään. Nyt niillä on Putlerin temppuilun myötä taas hetki aikaa pröystäillä.

    VastaaPoista
  4. TS tänään: "Somaleita solvaava lause toi satojen eurojen sakot".

    Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä, ettei sompuista saa sanoa halastua sanaa, kun kehuakaan ei voi.

    VastaaPoista
  5. Nekrunpalvojahuorien syytä - jokainen heistä on kollektiivisesti syyllinen ja heille on aika kostaa.Myös Suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mene kostamaan. MUtta ethän sinä mene.

      Poista
    2. Kyllä perärivistä huutelijoita tarvitaan. He ovat ensiarvoisen tärkeitä ja välttämättömiä. Ilman heitä ei giljotiinin terä nouse.

      Poista
    3. Olet Catalina itse aivan onneton perärivistä huutelija. Putinin perseennuolija.

      Poista
  6. Lienee turha luulla, että ns. suvaitsevaisto ottaisi mitenkään opiksi näistä esimerkeistä tai muuttaisi näkemyksiään ko. tekijöiden suhteen?

    VastaaPoista
  7. Olisi tuonkin neitosen kannattanut asettua johonkin Visegrád-maahan, niin tuota ei olisi tapahtunut.
    Sattuneesta syystä.

    VastaaPoista
  8. https://samnytt.se/30-procent-av-ukrainska-flyktingar-fran-andra-lander/

    Dock är en betydande andel av dem som kommer via officiella kanaler och identifieras av myndigheterna inte ukrainare. Så många som 30 procent består av migranter av andra nationaliteter.



    7,5 procent är algerier och 3,5 procent från Elfenbenskusten respektive Marocko. Andra grupper är migranter från Indien, Kyrgyzstan, Demokratiska republiken Kongo, Kamerun, Pakistan, Nigeria och Kina.

    Incitamentet för ekonomiska migranter att få asyl i Frankrike genom att låtsas vara ukrainare är att de får flyktingstatus med garanterat boende och stöd för utbildning, uppehälle och vård.

    VastaaPoista
  9. Ukrainan passilla maasta karanneille raiskaajille löytyisi epäilemättä keinot sovittaa rikoksensa etulinjassa miinanpolkijoina.

    VastaaPoista
  10. Turvapaikanhaakijat, kuten tämä ukrainalaisnainen ovat aivan eri asia kuin nämä tarhapaikanhakijat. Ja he tekevät juri sitä mitä osaavat, eli raiskaavat. Kaikki kaksijalkaiset kanasta lähtien kuten sanotaan. Ja jos ei ole kakisjalkaisia nelijalkaisetkin käy.
    Huru-ukko

    VastaaPoista
  11. Pakottava kiima iski heti kun poistuivat Ukrainasta.
    Ukrainassa tuosta teosta olisi tällä hetkellä tarjottu välitöntä niskalaukausta.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!