keskiviikko 29. joulukuuta 2021

Kieltolain opetus vaikuttaa koronapakkoon

Suomessa äänestettiin 90 vuotta sitten kieltolain päättämisestä. Kansa ilmaisi silloin selvän tahtonsa ja maan poliittinen apparaatti noudatti sen kehotusta, minkä seurauksena alkoholi teki paluun lailliseksi päihteeksi 5. 4. 1932 kello 10. 

Kieltolaki oli säädetty sen jälkeen, kun maamme eduskunta aloitti toimintansa. Se ei kuitenkaan onnistunut ensimmäisellä kerralla, koska tsaari kieltäytyi vahvistamasta autonomisen Suomen parlamentin yksimielistä päätöstä. Sen sijaan eduskunnan toinen yritys vuonna 1909 tuotti tulosta. 

Kieltolain seurauksena kansalaiset ostivat alkoholinsa laittomilta markkinoilta ja koska siellä myytiin vain salakuljetettua viinaa - vettähän ei kannata kuljetella - syntyi Suomeen ennennäkemätön viinan salakuljetusruljanssi

Pirtua salakuljetettiin Suomeen erityisesti Virosta ja Saksasta, mutta myös viinan kotipoltto yleistyi etenkin syrjäseuduilla. Näin suomalaiset muuttuivat olutkansasta väkevien kuluttajiksi. Samalla alkoholin kulutus nousi 1,4 litrasta sataprosenttista alkoholia noin kahteen litraan asukasta kohden ja juopuneena tehtyjen rikosten määrä kasvoi. 

Muina kieltolain haittapuolina on syytä mainita rikollisuuden kasvu ja myös verotulojen menetys. Lisäksi kansan parissa epäsuosittu laki heikensi yleistä oikeuden kunnioitusta.   

Kaiken kaikkiaan kieltolailla oli yksi opetus ylitse muiden: se osoitti selkeästi, ettei pakko ole aina paras ratkaisu. Tämä oppi on kuitenkin hankala sovellettava, sillä lainsäädäntö on myös keino ohjata ihmisiä toimimaan siten, että yhteiskunta toimii kaikkien kannalta mahdollisimman hyvin ja oikeudenmukaisesti. 

Hyvä ja ajankohtainen esimerkki tästä on koronarokotteiden ottaminen tai ottamatta jättäminen. Pieni osa kansastahan ei syystä tai toisesta halua ottaa rokotuksia, vaikka koko yhteiskunnan kannalta se olisi erittäin järkevää. 

Toistaiseksi kieltolain opetus on kuitenkin pitänyt, eikä ihmisten terveyttä ole lähdetty turvaamaan pakkokeinoin.  Siitä huolimatta suurin osa kansasta on rokotettu, mikä yhdessä muiden suojautumistoimien kanssa on mahdollistanut terveydenhuollon resurssien riittävyyden. 

Nyt kun koronaviruksen evoluutio on johtanut aiempaa lievemmän viruskannan kehittymiseen ja valta-asemaan, on enää huolehdittava siitä, että se leviää hallitusti rokottamattoman kansanosan parissa ja tuottaa siten heille samanlaisen suojan, kuin rokotteen avulla olisi saavutettu - vaikka rokottamattomuus johtaakin edelleen joihinkin kuolemantapauksiin. 

Sen jälkeen voimme huokaista helpotuksesta aivan kuin suomalaisten enemmistö vuonna 1932. Ja palata takaisin normaaliaikaan, jossa alkoholinhuuruisia huvitteluitakaan ei tarvitse rajoittaa enempää kuin yleisen järjestyksen kannalta on välttämätöntä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Koronaviruksen omikron-muunnos on aiempia variantteja säyseämpi, mutta tukkii terveydenhuollon
Sukulaiseni on alkoholisti
Myrsky viskilasissa paljasti valtionhallinnosta oivan säästökohteen

40 kommenttia:

 1. Uusi kieltolakiehdotus annettiin 15. maaliskuuta 1909,[14] ja sen vahvisti vasta 29. toukokuuta 1917 ruhtinas Lvovin johtama Venäjän väliaikainen hallitus,[15] joka määräsi sen astumaan voimaan kaksi vuotta myöhemmin, 1. kesäkuuta 1919,[16] mikä myös toteutui välillä tapahtuneista suurista poliittisista muutoksista huolimatta.Wikipedia)

  VastaaPoista
 2. "on enää huolehdittava siitä, että se leviää hallitusti rokottamattoman kansanosan parissa"...
  Helppohan se on sanoa, mutta mitenpä tuo tehtäisiin? Hallittu leviäminen. Tuskin onnistuu. Tuo tartuntakäyrän loiventaminen on niin kevään 2020 juttuja. Jos tuo onnistuisi, se olisi jo tehty.

  VastaaPoista
 3. Kauankohan menee proffallakin ymmärtää, että "rokotteita" ei luotu "koronaa" varten, vaan "korona" luotiin "rokotteita" varten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tässä tulee "salaliittoteoria" mieleen, tosin dilleen, että korona sattui sopvaan aikaan, lääkeyhtiöt otti tilaisuudesta vaaarin, varmasti on korruptuorahaa valunut miljoonia eri tahoille, joilla lietsotaan korohysteriaa, ja saadaan markkinoille testaamaton rokote, jonka vaikutus näyttää olevan aspiriin luokkaa, mutta ei tarvi tehdä kalliita kliinisiä kokeita ja valtioiden myötävaikutuksella lääkeyhtiöt tahkoo nyt miljradivoitttoja, ilmseisesti sikarokotteen kanssa jo yritettiin, mutta se meni vähän mönkään, nyt olviat paremmin valmistautuneet asiaa..

   Poista
  2. Kuin graniitista kalliolle tehty virallisen "totuuden" tukipilari: se ei horju ei huoju!

   Poista
  3. Ano 10.53. Olet siis sitä mieltä, että maailmassa on salaliitto, jonka vakutuksesta on julkaistu neljä ja puoli miljoonaa artikkelia COVID-19-virukseen liittyen? Ja olet myös sitä mieltä, että yksi minulle läheinen ihminen sairasti vakavan mielikuvitussairauden, jonka oireet vastasivat koronavirustartunnan aiheuttamia oireita. Ja että tähän mennessä koronaan kuolleiksi ilmoitetut vähintään 5,5 miljoonaa ihmistä on keksitty salaliittolaisten toimesta?

   Usko rauhassa, mutta on huvittavaa, että yrität uskotella kuvitelmiasi muille ihmisille.

   Poista
  4. Proffalle kirjotin salaliittoteorian lainausmerkkeihin, jos satuit huomaamaan ja jos luit tekstiä yhtään, niin kirjotin että korona sattui otolliseen aikaan lääketeollisuudelle, en ole väittänyt että on mielikuvitusta, ..

   Poista
  5. Voi hyvää päivää! On se uskomatonta, että Suomen koululaitosta kehutaan, mutta silti meillä on tällaisia typeriä, jotka uskovat salaliittoihin ja kaikenlaiseen huuhaahan.

   Poista
 4. Kokeelliset "koronarokotteet" eivät toimi kuten meille kerrotaan, ne eivät ole terveysturvallisia ottajilleen kuten vakuutetaan eivätkä ole tie ulos virustilanteesta kuten luvataan. Mitä enemmän rokotetaan, sitä enemmän tartuntoja ja oheishaittoja. On unohdettu - Terve ei tartuta!

  Koronavilkku, "rokotteet", sulut ja rajoitteet ja koronapassi: kaikki silkkaa poliitikkojen möhlimistä, "asiantuntijoiden" ja viranomaisten epäonnistumisia. Jos kyseessä ei ole ala-arvoinen, mutta tahaton osaamattomuus, niin toinen vaihtoehto on vielä ikävämpi: tarkoituksellinen toiminta. Miksi, mitä tavoitellaan siinä tapauksessa?

  On käynyt ilmeiseksi, ettei koronassa ole kyse niinkään kansanterveydestä, vaan valtapolitiikasta.

  Eduskunnan eilinen päätös rokotuspakosta ajoi Suomen valtion viimeisen rajan yli: nyt se on kansalaistensa vihollinen, tyranni ja perustuslain rikkoja valapatto. P*rkele!

  Katson, että yhteiskuntasopimus on kohdaltani päättynyt niiden suomalaisten kanssa, jotka tämän hyväksyvät. Hävetkää suomalaiset, häpeä Suomi, jos enää hävetä osaatte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista, kun eilisessä tekstiteeveen uutisessa oli että tehohoidossa on alle 60 koropotilasta, ei ollut tekstiä että yli 50, pienet sanat vaikuttaa kummasti, vai onko mediassa huomattu, että koronahysterian ja sen rummunlyöminen alkaa kääntyy sitä vastaan, eritoten kun tämä omrikorsn muunnosa ei olekaan ilemsisesti tavallista infulenssaa aphempi ..

   Poista
  2. "KOKEELLISET "koronarokotteet" eivät toimi..."

   Pravda/Yle/THL-aivopestyille globalistirikollisten kuten Klaus Schwabin ja lääkemafian hyödyllisille idooteille se on vain tätä: https://beta.oikeamedia.com/o1-138512

   Sanna ja Klaus: https://www.riemurasia.net/kuva/Sanna-ja-Klaus-/227363

   Poista
  3. Kerropa miksi teho-osastoilla on nimenomaisesti rokottamattomia potilaita jos rokotukset eivät kerran toimi? Kyllä ne toimivat, vaikka eivät täydellisiä olekaan.

   Poista
  4. Kyllä teholta löytyy sekä rokotettuja että rokottamattomia. Mitä enemmän rokotetaan, sitä enemmän tartuntoja. Ja sitä enemmän yhä huonokuntoisempia rokotettuja potilaita. Mikä ihmeen uus-uskonto tai "tiedekultti" mRNA-piikeistä on oikeastaan tullut?

   Poista
  5. https://tekniikanmaailma.fi/kuka-muistaa-nykyista-pahempi-epidemia-riehui-euroopassa-vain-muutama-vuosi-sitten-ja-tappoi-yli-200-000-ihmista-enemman-kuin-normaali-kausi-influenssa/

   Poista
 5. Pientä kansantaloudellista hyötyä kieltolaista tosin oli. Esimerkiksi isoisäni perusti hyvinkin menestyneen yrityksen lukuisine työpaikkoineen pirturahoilla. Yrityksen toiminta kuitenkin loppui 80-luvun alussa, mutta tuotti paljon yhteistä hyvää.

  VastaaPoista
 6. Niinhän me mieluusti päättelemme, että siis pakko ei ole hyvä keino hyvienkään päämäärien ajamiseen.

  Tällöin me olemme jo julkilaisumattomasti valinneet sen yhteiskuntamoraalisen alustan, jolta asioita tarkastelemme. Eri järjestelmissä "pakko" koetaan eri tavoin. Vaikka se tuntuukin paradoksaaliselta, sosiaalisesti hyvin sitovissa kulttuureissa ja yhteisöissä kiellot ja kovat normit kuuluvat asiaan ja ne myös jossain määrin koetaan "vapauttavina".

  Vaikka oma eurooppalainen kulttuurimme on tuhansia vuosia jo suunnannut kohti yksilön omaa "tahtoa" ja "vastuuta", silti totalitarismien lumo on niin yleisinhimillinen asia, että se on omassakin historiassamme näkynyt. Kun yhteisö ja yksilö kriisiytyvät ja sosiapsyykkinen taantuma ottaa vallan, sivistyneenkin maailman yksilöt voivat kokea varsinkin "vastuun" katoamisen "vapauttavana".

  Nämä viimeaikaiset ilmiöt -- kuten pandemiadenialismi ja rokotevastaisuus -- on nähtävä oireina ja indikaattoreina siitä, miten pitkälle länsimaiset yhteiskunnat ovat esimerkiksi monikulttuurisuuden hajottavien vaikutusten vuoksi jo sisäisesti kriisiytyneet. Aika pitkälle.

  Niin sanotut durkheimilaiset "negatiiviset kultit" vahvistavat asemiaan. Vaaleissa yhä useampi äänestää ennemminkin "jotain vastaan" kuin "jonkin puolesta".

  En tiedä mitä pitäisi tehdä, kenen, tai onko edes mahdollista kenenkään tehdä mitään. Ihmiset kokevat niinkuin kokevat, eivätkä ymmärrä juuri mitään siitä milta pohjalta heidän tuntemuksensa muodostuvat. Olemme kohta jo siinä tilanteessa, että vain twiitit, imagot ja identiteetit merkitsevät. Poliittisia puolueita on tosiasiassa kohta vain kaksi: boom-boom-boomerit ja piss-piss-pissikset.

  VastaaPoista
 7. Olen eläissäni ottanut kymmeniä eri rokotteita. Viimeisimmät ovat olleet piikkejä kausiflunssaa vastaan. En siis miellä itseäni rokotevastaiseksi. Kuitenkaan koronarokotetta en tule ottamaan.

  Työhistoriaani sisältyy lähes 10 vuotta ahertamista lääketeollisuudessa, tehoaineiden valmistuksen parissa. Siksi syy kantaani on selvä: nämä "rokotteet" ovat keskeneräisiä. Ns. faasi III eli kliinisen lääketutkimuksen kolmas vaihe on tekemättä! Tämä vaihe kestää yleensä vuosia. Siinä selviävät etenkin k.o. aineen tuottamat pitkäaikaisvaikutukset - sekä hyvät että pahat.

  Viranomaiset ja poliitikot, jotka väittävät, että koronarokotteet ovat tutkittuja ja turvallisia, valehtelevat! Eivät he voi sitä tietää!

  Kuitenkin eri maiden viranomaiset ovat antaneet näille myyntiluvan. Käsittämätöntä, että esim. USA:ssa tavattoman tarkka FDA meni tälle linjalle. Paniikkireaktio?

  Mikäli faasi III olisi tehty, olisi myös tiedossa, että rokotteiden teho hiipuu yllättävän nopeasti. Uusia piikkeja tärvitaan jatkuvasti. Montako? Neljä, viisi, kymmenen, loputtomasti?

  Tiedettäisiin myös, että rokote ei suojaa tartunnalta. Ilmeisesti se kuitenkin vähentää vakavan tautimuodon riskiä. Tämä on melko pieni hyöty - toki tärkeä riskiryhmille.

  Koska virus selvästikin tarttuu myös rokotettujen välityksellä, Koko koronapassisirkus muuttuu kyseenalaiseksi. Passistahan on osin jo luovuttu sekä Suomessa että joissakin muissa maissa - ainakin määräajaksi. Eikö tämä jo paljasta melko paljon?

  Paras suoja koronaakin vastaan lienee hyvä käsihygienia, maskien käyttö ja tungosten välttäminen.

  Paraikaa leviävä omikron muunnos ei juuri eroa kausiflunssasta. Tämä on ollut tiedoss jo viikkoja. Kuitenkin Suomessa sekä poliitikot että viranomaiset jatkavat hysterian lietsomista. Syy on ainakin minulle epäselvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Pitkällä tähtäimellä olemme kaikki kuolleita." -- John Maynard Keynes

   Olen ilmeisesti elänyt eri maailmassa kuin niin sanotut rajoitus- ja rokotekriittiset, kun en ole viranomaistaholta huomannut mitään "sirkusta" tai "hysteriaa". Toki hölmöjä yrityksiä peitellä tietämättömyyttä, kuten niin sanotussa maskigatessa tapahtui.

   Poliitikot ovat asia erikseen, ja valitettavasti he ovat vain sellaisia jotka kansa ihan itse on valinnut.

   Poista
  2. Lääkemafian korruptoimat terveysviranomaiset vaikenevat mm. tästä:
   https://mkrsuomi.fi/ihmelaake-ivermektiinin-hoito-ohjeet-koronaan-vihdoin-suomeksi/

   Ohjeiden mukaan ivermektiinin korvikkeena voi käyttää mustakuminan siementä. Sitä on ammoisista ajoista lähtien käytetty sekä lääke- että maustekasvina eri puolilla maailmaa.
   Sitä on saatavilla ainakin ulkomaisista verkkokaupoista.

   Valmistuskustannuksiltaan HALPA ivermektiini on selvästi tarkoituksellisesti kiskurihinnoitteltu ainakin Suomessa ja sen saatavuus on heikkoa, sekin ilmeisen tarkoituksellisesti.

   Poista
  3. Ivermektiini toimii matojenpoistamisessa ja sitä käytetään siihen tarkoitukseen lähinnä karjalla, joskus myös ihmisellä huolimatta sen aiheuttamista pahoista sivuoireista. Koronaan sen ei ole todettu vaikuttavan, vaikka toki kokeita on tehty.

   Poista
  4. Professorin ja muidenkin lukijoiden kannattaisi perehtyä tämän anonyymin (arvelen, että on anestesialääkäri) blogikirjoittajan teksteihin, kuten tässä kirjoitukseen ivermektiinistä:

   https://injektiopiikki.com/2021/09/10/joe-rogan-syo-hevosille-tarkoitettua-matolaaketta-koronaan-nyt-on-pelkokerroin-kohdallaan/

   Nyt patenttivapaan ja muistaakseni alunperin Pfizerin kehittämän ivermektiinin vaikutustapa covid-19 virukseen ihmiskehossa on ihan samalla periaatteella toimiva kuin Pfizerin uuden ja huippukalliin Paxlovid valmisteenkin:

   https://injektiopiikki.com/2021/11/09/pfizer-skandaali-2-0-pfizer-on-keksinyt-uuden-laakkeen-koronaan-mutta-sama-aine-on-rekisteroity-tietokantoihin-jo-vuonna-2009/

   Ivermektiinin ei siis ole pelkkä matolääke. Informaation vääristely menee ei asiaan yvemmin perehtyneille usein tajuntaa sitovaksi, kun propaganda on riittävän laajaa ja jatkuvaa. Siksi printtimedian omistuksen keskittyminen länsimaissa alkoi jo noin 120 vuotta sitten. Tuolloinen ja sama nykyinen taloudellinen elitti länsimaissa hankki
   hallintaansa mm. Reutersin tietotoimiston ja 1910 luvun lopulla suuren osan USA:n keskeisistä printtimediataloista.

   Poista
  5. Professori on näköjään pätevämpi lääketieteen asiantuntija kuin esim. sivuston mkrsuomi.fi-sivuston lääkärit!!

   Professori vieläpä tietää ivermektiinin Nobel-palkinnon arvoiseksi katsoneita lääketieteen asiantuntijoita paremmin, että ivermektiinistä on jotain hyötyä vain matolääkkeenä:

   https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34466270/:
   Ivermectin: a multifaceted drug of Nobel prize-honoured distinction with indicated efficacy against a new global scourge, COVID-19

   eli suomeksi:

   Ivermektiini: Nobelin Nobel-palkinnon saanut monipuolinen lääke, jolla on osoitettu teho uuteen maailmanlaajuiseen vitsaukseen, COVID-19.

   Olen professorin kanssa samaa mieltä siitä, että maapallon liikakansoitus on vakava ongelma. Sitä en kuitenkaan ymmärrä, että professori näyttää kannattavan korkeimpien globalistirikollisten VÄKIVALTAISTA eugeniikka-agendaa Georgian opaskiviin hakattuun viidensadan miljoonan asukkaan tavoitteeseensa pääsemiseksi, mm. hyväksikäyttäen Anthony Faucin myötävaikutuksella kiinalaisessa laboratoriossa alkuunpantua covid-pandemiaa:

   "NIH (National Institute of Health) antoi lausunnon joka todistaa, että Fauci kiistatta valehteli kongressille väittäessään, että Wuhanissa ei harjoitettu gain of function tutkimusta Faucin myöntämällä rahoituksella. Kyse on siis viruksista, joita tarkoituksella manipuloidaan vaarallisemmiksi tartuttavuudeltaan tai taudinkuvaltaan. NIH myönsi nyt, että kyse todella oli gain of function tutkimuksesta ja Fauci on vastuussa sen rahoittamisesta.
   Mikäli Fauci joutuu vastaamaan valehtelustaan kongressille, siitä voi seurata enimmillään jopa viisi vuotta vankeutta...",
   https://oikeamedia.com/o1-168108

   Ks. myös www.shutterstock.com/fi/search/georgia+guidestones

   Poista
  6. Nimimerkille Unknown30. joulukuuta 2021 klo 10.13:

   Kirjoitat täyttä asiaa, varsinkin Pravda/Yle/THL-aivopestyille ylimpien globlistirikollisten/lääkemafian hyödyllisille idiooteille, joille suositeltavaa luettavaa olisivat myös
   Juha Ahvion seuraavat artikkelit:
   "Se on salaliittoteoria!", https://beta.oikeamedia.com/o1-138512
   "Uusi maailmanjärjestys: Mitä käsite oikeasti tarkoittaa?", https://www.oikeamedia.com/o1-157803

   Poista
  7. Todettakoon vielä vähän otsikon vierestä ja edellisen pohjalta, kuitenkin asiaan liittyen, että pandemin rokotelupia ja valmisteita länsimaissa ohjaava ylin taloudellinen eliitti on myös vastuussa ihmisperäisen ilmastonmuutoksen CO2 päästöihin perustavasta rahastus-huijauksesta. Jo muurahaisten CO2 päästöt ovat suurempia kuin koko ihmiskunnan fossiiliset CO2 päästöt vuositasolla. Ihmisten em. osuus CO2:n vuotuisesta ilmaantuvuudesta on ollut viime vuosikymmeninä korkeintaan tasolla 3-4% kokonaismäärästä. Lievästä CO2 nousutasosta viime vuosisatoina, nyt ilmakehässä noin 410 ppm 2 metrin mittaustasolla, on ollut vastuussa keskeisesti lämpiävät meret, jotka Henryn lain mukaisesti vapauttavat tällöin CO2:ta ja ihan eri määriä. Myös voimakkaasti lisääntyvän ihmismäärän aiheuttama maaperän hiilenkierron ja -sidonnan köyhdytys, alkuperäisluonnon hävitys infran ym. tieltä, sekä valaiden lahtaamisen aiheuttama merten planktonien raudan puute ja näin niiden heikentynyt CO2 sidonta, tuovat osansa ilmakehän CO2 ppm nousuun.

   Ihmisten fossiilisten polttoaineiden globaalilla käytöllä on tässä olematon merkitys, luonnon kompensaatio mekanismien, kuten maailman vihertymisen eri kertaluokkaisuuden vuoksi. Mutta öljyn ja kaasun kivihiilen määrällistä käyttöä on helppo kontrolloida ja näin myös rahastaa. Kyse on vain vedätyksestä. Ihmisen em. CO2 päästöillä ei ole ollut, viimeisen 100 vuoden aikana tai aiemminkaan, lämpötilojen muutoksiin juurikaan merkitystä globaalissa ilmastossamme. Ihmiset on suurin joukoin ja ainakin länsimaissa Big Moneyn ohjaamana manipuloiden opetettu uskomaan, että näin olisi, mikä on tietenkin valitettavaa meille kaikille.

   Tälle fossiilisia polttoaineita korvaavalle, typerälle ja alkuperäiselle luonnolle lisää vahinkoa aiheuttavalle öljypuu-, litiumaivos-, tuulimylly- ym. teolliselle toiminnalle ei olisi pitänyt antaa taloudellista valtaa ja verorahoitusta toteuttaa niitä, jota nyt koko ajan virallisesti poliittisin päätöksiin hallinnoiden teemme. Maailman lainarahoitusta keskeisten keskuspankkien avulla hallitsevan, pienen taustalla ohjaavan, rahaeliitin eduksi.

   Poista
  8. Jatkanpa tässä nyt sitten toisena anonyyminä vähän otsikon vierestä:

   Elon Musk on hämäävästi VARASTANUT ns. sähköautonsa tuotemerkiksi Nikola Teslan sukunimen. Muskin "sähköauton" akut täytyy ladata fossiilisella polttoaineella, tuuli-, vesi-, aurinko- tai muulla hankalasti/kalliisti tuotetulla energialla tai säteilysaasteista jätettä tuottavalla ydinvoimalla kehitetyllä sähköllä.
   Aivopestyt hyödylliset idiootit ovat innoissaan tästä "päästöttömällä sähköllä" kulkevasta ihmemenopelistä!

   NIKOLA TESLAN PÄÄSTÖTÖN sähköauto ei tarvinnut akkua ja siihen ulkopuolelta ladattua energiaa: http://whitetv.se/images/stories/tesla%20fri%20energi.jpg

   Globaali rikollinen ”eliitti” on yli sadan vuoden ajan estänyt tuon itsessään ilmaisen ja päästöttömän energialähteen käyttöönoton. Samat, mm. Wall Streetillä ja Lontoon Cityssä majailevat kovimman luokan globalistirikolliset ovat myös mm. ilmastohuijauksen, KORONAHUIJAUKSEN ja velkaponzi-rahajärjestelmän takana sekä onnistuivat aikoinaan manipuloimaan kahden maailmansodan syntymisen suuresti hyötyen niistä.
   He myös rahoittivat Venäjän bolsevikkivallankumousta, suorittivat massiivisen läntisen teknologian siirron Neuvostoliitolle, auttoivat Hitleriä pääsemään valtaan sekä auttoivat myös Kiinan kommunistit valtaan.

   "Salaliittoteoriaa, salaliittoteoriaa" huutavat ylimpien globalistirikollisten etäkontrolloiman valtavalemedian aivopesemät hyödylliset idiootit!
   Ylimpien globalistirikollisten tärkein propagandakanava Suomessa, Brysselin Pravda muistaa harva se päivä varoittaa "foliohattu-salaliittoteoreetikoista"!

   Poista
 8. Professori ei uskalla ajatella valtavirran vastaisesti, vaikka mRNA-rokotteiden tehottomuudesta ja haitoista on vaikka kuinka paljon tietoa, jota rokotefirmat eivät maksa.

  https://mobile.twitter.com/IPiikki/status/1475900570775044108/photo/1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä rokotteiden haitoista ja tehosta/tehottomuudesta on paljonkin tietoa. Sen mukaan rokotusten hyöty on oleellisesti suurempi kuin sen haitat.

   Poista
  2. Proffa kirjottaa hyvin monesta asiasta, mutta kuten sanotaan jokaisella on se sokea piste ..

   Poista
 9. Kaikki te, jotka olette koronarokotetta vastaan tai suhtaudutte kovin kriittisesti siihen, selittäisittekö minulle yhden asian.

  Jos ei olisi ollut rokotetta, miten tästä pandemiasta olisi selvitty? Mikä olisi ollut realistinen vaihtoehto?

  Olisiko kaikkien pitänyt vaan sairastaa korona ja sitä kautta yhteiskunta olisi jossain vaiheessa saanut vastustuskyvyn?

  Kun vaikeita tautimuotoja olisi tullut paljon, miten sairaaloiden toimintakyvystä olisi pidetty huolta?

  Jos sairaalat olisi täynnä koronapotilaita, miten olisi menetelty muun terveydenhoidon ja sairaaloiden muiden sairauksien hoitojen tai leikkauksien suhteen?

  Miten yhteiskunnan elintärkeät toiminnot olisi varmistettu kun suuri joukko ihmisiä olisi yhtä aikaa sairaana?

  Tiedättekö miten pitkään long covid vaikuttaa niihin, jotka joutuvat koronan sairastamaan ja miten pahat jälkivaikutukset sillä on ihmiseen?

  Yllä muutama asia mitkä äkkiseltään tulivat mieleeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäni häiritsi heti alusta asti se, että kenties poliittisista syistä venäläinen perinteiseen tapaan toimiva Sputnik-rokote ja suomalainen turvallinen nenäsumute syrjäytettiin. Tilalle alettiin lopata näitä kalliimpia länsirokotteita, joiden toimintaperiaate poikkeaa perinteisistä rokotteista. Niitä ei ehditty edes testata kuin koe-eläimillä. Eläinkokeissa niiden todettiin pahentavan rokotetun tautia.

   EU-komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen tyrkyttää rokotteita suurella innolla, vaikka on oikeastaan asiassa jäävi, sillä hänen miehensä on mukana mRNA-rokotteita kehittelevässä yritystoiminnassa. Rokotetehtailijat myös rahoittavat rokotetutkimusta kuten Tampereen yliopiston yhteydessä olevaa rokotetutkimuskeskusta, jonka johtajaa Rämettä haastatellaan Ylellä ahkerasti. Kriittisiä lääkäreitä ei päästetä ääneen.

   Miksi näitä keskeneräisiin rokotteisiin törsättyjä miljardeja ei suunnattu alunperinkin hoitoihin?

   Tuossa yllä olevassa linkissä on kaaviokuva, jossa on verrattu Tanskan, Suomen ja Kongon tartuntatilastoja. Yle valehtelee, että Kongossa on kaaos, vaikka jokainen näkee, että rokotekattavuudeltaan korkeammissa maissa sairastutaan paljon herkemmin.

   Poista
  2. "Kriittisiä lääkäreitä ei päästetä ääneen."

   Kuten näitä: https://mkrsuomi.fi/
   - lukemattomien muiden lääkärien joukossa eri puolilta maailmaa!

   Poista
  3. Kyllä korona-rokotteet on testattu koe-eläinten lisäksi myös ihmisillä ennen kuin ne on hyväksytty yleiseen käyttöön. Testausta toki tehtiin eri vaiheiden osalta päällekkäin, jotta pandemia saataisiin hallintaan nopeammin.

   Poista
  4. Faasi III on EMA:n ja FDA:n hyväksyminä meneillään väestöjensä alueella yli 5 vuotiailla, lihasinjektiovalmisteilla, joita ei ole aiemmin ihmisrokotteina laajasti käytetty. Pitkäaikaisshaitat em. Uuden tyyppisistä valmisteista ihmisille ovat edelleen täysin epäselviä.
   Samaan aikaan WHO:n 01.06.2021 maailmanlaajuiseen hätäkäyttöön hyväksymä ja yli 100-vuotisen perinteisen tekniikan mukaisesti valmistettu (kuten Salkin poliorokote) eli inakivoitua virusta kehoon lihasinjektiona annettava, covid-19 rokote Sinovac (CoronaVac), on 6/2021 alkaen odottanut hyväksyntää esim. EMA:saa, mutta hyväksyntä ei etene. Miksi?
   EMA saa 85% rahoituksestaan lääketeollisuudelta, lähinnä Big Pharmalta, jonka on stajat hallinnoivat myös koko ns. länsimediaa oppikirjoista, tiedelehdistä ja printtinediasta aina digimediaan saakka.
   THL:n Hanna Nohynek ei vastaa email-tiedusteluuni, että milloin arviolta Sinovac hyväksytään EMA:saa levitykseen EU:n alueella. Hanna Nohynek on THL virkatyönsä ohella myös WHO:n SAGE rokoteasiantuntijatyöryhmän jäsen, joka saa rahoituksensa mm. Bill Gatesin säätiöltä. Sinovac covid-19 rokote on ollut 1/2021 alkaen maailmanlaajuisessa levityksessä ja sen on saanut yhden kerran ainakin 2 miljardia ihmistä. Perusongelma tässä covid-19 pandemiassa on keskeisesti taloudellisen vallan keskittyminen aivan liiaksi pienelle taustalla pysyvällä eliitille.
   Käsitykseni mukaan näitä taloudellisen vallan lankoja, koko julkisen poliittisen tason yläpuolella, sen ylimmällä tasolla länsimaissa, pitää käsissään luokkaa 10 ihmistä ja Bill Gates ei ole yksi heistä.

   Poista
 10. En ota tässä kantaa koronaan tai rokotteisiin, mutta...
  Onko kellään antaa historiasta esimerkkiä yhteiskuntien sulkutiloista jonkin kulkutaudin takia??
  Sulkutiloilla en tarkoita esim. niitä tilanteita ruton aikana jolloin jotkin kylät tai kaupunkivaltiot sulkivat rajansa (rajojen sisällä elämä oli normaalia)...
  Tarkoitan siis tosiaankin tätä tätä absurdia tilannetta jossa valtiot määräävät kansalaisiaan keskeyttämään tai lopettamaan elinkeinonsa harjoittamisen ja työssäkäynnin!
  Itse taloushistorian harrastajana en ole löytänyt ko. esimerkkiä!

  -Raksaäijä-

  VastaaPoista
 11. Sata vuotta sitten tuberkuloosi tappoi tuhansia vuosittain. Yhteiskuntaa ei kuitenkaan suljettu, vaan taudin kanssa elettiin, kun muutakaan ei voitu. Rakennettiin tuberkuloosiparantoloita, kuten Aallon suunnittelema Paimion parantola.

  Miksi koronan takia suljetaan ravintoloita ja kuntosaleja?

  Jo 2020 kesällä tiedettiin aika hyvin, kiille korona on vaarallinen eli yli 80-vuotiaille, muuten heikoille ja sairaasti ylipainoisille.

  Miksi ei vain suojata näitä ryhmiä? Ruotsi toimi sittenkin viisaammin, kun ei sulkenut maata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruotsissa on kuollut yli 15 000 ihmistä, Suomessa alle 1 600. Jokainen päätelköön siitä, kummassa maassa toimittiin viisaammin.

   Poista
  2. Nythän tämä Covid viruksen omrikon muunnos onkin ilmeisesti melkosen laimea, mutta mediassa koronahysteria senkn lisääntyy `?

   Poista
  3. Proffa, voitko taata, että yksikään noista Ruotsin kuolleista ei olisi kuollut ilmankin koronaa samalla aikavälillä? Asia, jota uutisoinnissa kieltäydytään analysoimasta. Jos on perusterveys niin heikko, että kuolee körinään, niin eikö silloin ole loogista olettaa, että moni muukin voi sen hengen viedä. Vetoaminen pelkkään kuolleitten lukumäärään on esimerkki Theodore Dalrymplen varoittamasta sentimentalismin myrskystä.

   Itsekin tiedän useita taudin sairastaneita ja hyvin ovat elossa vieläkin. Yhtään tautiin kuollutta en tunne.

   Koska proffa on tiedemies, niin voisi odottaa häneltä tieteellisempää lähestymistä tähän asiaan tunteilun sijasta.

   Poista
 12. Ruotsissa epäonnistuttiin yli 80 vuotiaiden, heikkojen ja sairaiden suojaamisesta. Muuten haitat yhteiskunnan mm. elinkeinotoiminnalle ja kansalaisille kuten koululaisille olivat dramaattisesti vähäisempiä.

  VastaaPoista
 13. Itse olen tyytyväinen, että professori suhtautuu terveellä tavalla pakkoihin eikä kannata niitä.

  Youtubessa vaikuttava brittitohtori John Campbell sanoo tällä videolla, että omikron syrjäyttää deltan. Hän siteeraa tutkimusta, jonka mukaan omikronin sairastaminen suojaa myös delta-variantilta. Tämä taas tarkoittaa, että vaarallisempi variantti katoaa ja korvautuu lievemmällä omikronilla. Delta-tartunta ei toisaalta suojaa omikron -tartunnalta kuten eivät kätössä olevat rokotteetkaan.

  https://www.youtube.com/watch?v=PYLbJ0H8zdc&t=920s

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!