torstai 28. tammikuuta 2021

Eduskunnan hallintovaliokunta vaati törkeisiin rikoksiin syyllistyneitä ulkomaalaisia poistettavaksi Suomesta

Iltalehti uutisoi, että Riikka Purran (ps) johtama eduskunnan hallintovaliokunta vaatii yksimielisesti törkeisiin rikoksiin syyllistyneitä ulkomaalaisia poistettavaksi nopeasti maasta. Jutun mukaan kyse on EU-direktiivin yhden osan implemetoinnista myös Suomen lakiin. Tämä oli aikanaan jätetty tekemättä, koska sen nähtiin olevan vastoin Geneven pakolaissopimusta. 

Hallintovaliokunnan lausunto menee seuraavaksi eduskunnan täysistunnon käsittelyyn ja siellä toivottavasti läpi. Sen jälkeen hallituksen on ryhdyttävä toimiin lain muuttamiseksi. 

Uutinen oli sikäli mukava, että normaalin loogisen ajattelun perusteella vakavien rikosten tekijöitä ei ole mitään syytä hyysätä maassamme. Eikä etenkään, mikäli he ovat saapuneet tänne oman kertomansa mukaan kotimaassaan uhkaavan vainon takia. 

Sen sijaan on hämmästyttävää, ettei Suomi sisällyttänyt kansalliseen lainsäädäntöönsä tätä EU-direktiivin osaa jo vuosia sitten, vaan on oikein erikseen tahtonut suojella muulle väestölle uhan muodostavia vakavien rikosten tekijöitä. Kysymys tietenkin kuuluu, että ketkä olivat eduskunnassamme keskeisiä vaikuttajia, joiden vaikutuksesta eduskunta on aikanaan päätynyt tähän nurinkuriseen direktiivin pilkkomiseen? 

Valitettavasti tämän aamun lyhyt googlaussessio ei johtanut tämän asian selvittämiseen, joten jätän asian selvittämisen tutkivasta journalismista palkkansa saaville ammattitoimittajille. Omalta osaltani jään puolestaan seuraamaan, kuinka asian käsittely etenee eduskunnassa ja missä vaiheessa edellä mainittu direktiivi saadaan voimaan kokonaisuudessaan - ja ketkä vastustavat sitä mahdollisesti kuluvan vuoden käsittelyssä. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Uudenvuodenlupauspyyntö valtamedialle, poliitikoille ja virkamiehille
Voidaanko yli 90% kannatusta nauttiva kansalaisaloite hylätä eduskunnassa?
Kansalaisaloite rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkoittamisesta saa ilmaa siipiensä alle

11 kommenttia:

 1. Joopa joo : )
  Eiköhän Hutisalo kohta juokse selittään jotain ..

  VastaaPoista
 2. Suomen poliitikoille tyypillistä on, että se vähäinenkin järki, mikä näissä EU-direktiiveissä saattaa olla, onnistutaan täällä torppaamaan jollain typerillä ihmisoikeusharhoilla. Täällä periaatteena on, että vain rikollisten ja roskaväen ihmisoikeuksilla on merkitystä, ei normaalien lainkuuliaisten kansalaisten, jotka myös yleensä joutuvat näiden kullannuppujen rikosten uhreiksi. Mikä helvetti niissä rikollisissa on puolustamisen ja hyysäämisen arvoista.

  VastaaPoista
 3. Kun "normaali looginen ajattelu" pannaan toiseen vaakakuppiin, ja narsistiseen uhriajatteluun kuuluva voimaantuminen uhrirooleihin samaistumisesta toiseen vaakakuppiin, painot jakautuvat suunnilleen samassa suhteessa kuin jäävuoren pinnanylinen vs. pinnan alle jäävä osa.

  Eli logiikka voi painaa ehkä yhden kymmenesosan verran, uhriajattelu yhdeksän kymmenesosaa.

  "Ihmisarvo- ja -oikeusideologiat" eivät suinkaan ole mitään logiikkaa, vaan nimenomaan ja pelkästään uhriajattelun tuotteita, jotka de facto ovat tuiki tarpeellisia vain narsististen tuntojen voimaannuttajina. Mikään ei kanna mukanaan kirkkaampaa kunnian kruunua kuin se, että pääsee "auttamaan" uhristatuksella leimattuja ihmisiä. Siksi vihreän ihminen huutaa ja kiljuu lentokeneessa estääksen rikollisen palauttamisen, ja siksi sisäministeri voi pokkana eduskunnasssa väittää, ettei meillä synny terrorismia koska hallitus pitää potentiaalisista terroristeista niin hyvää huolta "ettei ole tarpeen ryhtyä sellaisiin tekoihin".

  VastaaPoista
 4. Halvin tapa olisi palauttaa törkeään rikokseen syyllistynyt lähtömaansa viranomaisille.
  Samalla tiedotetaan viranomaisille, mitä henkilö on tehnyt ja pyydetään käymään oikeutta.
  Suomessa oikeudenkäynti vaan maksaisi paljon, kestäisi kauan valitusvaiheineen ja
  henkilön elättäminen sinä aikana lisää.
  Lisäksi vapaana ollessaan kyseinen henkilö voisi tehdä lisää rikoksia.
  Lopulta saattaisi käydä niin, että henkilö vapautettaisiin aukottomien todisteiden
  puutteessa ja maksettaisiin tuhdit korvaukset.

  VastaaPoista
 5. Ei punainen fasistihuora ohisalo tule äänestäjiään maasta poistamaan.Päinvastoin - tappava kulkutauti riehuu maailmalla mutta punainen fasistihuora ohisalo pitää rajat auki 700:n miljoonan arabin loisivalle SORRETULLE VÄHEMMISTÖLLE joiden ikuinen pyhä ja jakamaton ihmisoikeus on tulla Suomeen äänestämään vihreitä stalinisteja 5:n miljoonan Suomalaisen natsin enemmistön sortoa vastaan.Ihmisyys velvoittaa ja kansainväliset sopimukset.

  VastaaPoista
 6. Samalla laittomasti maassa oleskelu pitäisi säätää törkeäksi rikokseksi ja näin ollen karkotusperusteeksi.

  VastaaPoista
 7. Narsistista moraaliposeerausta harjoittava viherkommunisti P.Haavisto viivyttää epämiellyttävän totuuden kertomista kunnallisvaalien jälkeiseen aikaan:

  "Leena Meri: Ulkoministeri Haavisto edelleen salamyhkäinen al-Holista haettujen kuluista",
  https://www.kansalainen.fi/leena-meri-ulkoministeri-haavisto-edelleen-salamyhkainen-al-holista-haettujen-kuluista/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka onkin käsilläolevan aiheen vierestä, Brysselin diktatuuria kumartava viherkommunisti-hallitus valehdellen pettää suomalaisia näinkin:

   "Kuinka meitä huijataan?

   EU:n koronan elvytyspaketti tulee eduskunnan käsittelyyn. Sitä on selitetty Suomessa, että se on välttämätön EU:n elvyttämiseksi koronasta. Ilman sitä Suomen vienti ei voi elpyä. Tätä väitettä poliitikot selittävät kansalaisille. Taloustieteilijät ovat tyrmänneet selitykset. Ne ymmärtää pupuksi ihan arkijärjelläkin. Paketti on Suomen kannalta erityisen surkea. Suomi tulee maksamaan EU:n elvytyspakettiin lähes 7 miljardia ja saa itse takaisin nykytiedolla n. 2,5 miljardia. Suomen saama rahamäärä voi pienentyäkin. Eli Suomi lahjoittaa muille EU-maille 4 miljardia.

   Yksi rahan saaja on Italia. Siellä summat ovat merkittäviä. Italia on kärsinyt surkeasta koronan hoidosta, mutta se ei ole Italian ongelmien syy. Italialaiset ovat varakkaampia kuin suomalaiset ja heidän verotuksensa on matalampaa kuin Suomessa. Eli korkeasti verotetut suomalaiset lahjoittavat rahaa Italialle. Italian asukkaat eivät halua maksaa valtionsa kuluja..."

   Koko artikkeli: https://oikeamedia.com/o1-153905

   Viherkommunisti-hallitus ts. vaatii suomalaisia osallistumaan 200 miljardin euron lahjusrahan maksamiseen meitä rikkaamille italialaisille, jotta nämä eivät lähtisi vähintään eurosta ja aiheuttaisi koko EU-diktatuurille mahdollisesti kohtalokasta ketjureaktiota.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Rotschild-agentti Soroksen rahallisesti tukemien NGO-"hyväntekeväisyys"-järjestöjen operaatiot lisääntyvät odotetusti ja huomattavasti sen jälkeen, kun Italian globalistihallinto keskeytti NGO-alusten takavarikoinnit joulukuussa ja lakkautti kansallismielisen Matteo Salvinin hallituksen politiikan lopettaakseen ihmissalakuljetuksen Välimeren ylitse.

   UNHC:n mukaan vuonna 2020 Italiaan kuljetettiin Välimeren ylitse yhteensä 34 000 laitonta siirtolaista ja luvun todettiin kasvaneen huomattavasti vuodesta 2019, jolloin Salvini käytännössä lopetti ihmiskuljetukset Italiaan.

   Luku vuonna 2020 ehti kasvaa kolminkertaiseksi vuoteen 2019 verrattuna, jolloin maahan kuljetettiin 11 471 henkilöä. Suurin kuljetettujen henkilöiden ryhmä olivat tunisialaiset, joita rahdattiin Italian kautta EU-alueelle 38 % kaikista laittomista siirtolaisista.
   "34,000 migrant sea arrivals in Italy in 2020, UNHCR", https://www.infomigrants.net/en/post/29807/34-000-migrant-sea-arrivals-in-italy-in-2020-unhcr

   Kuinka moni niistä päätyy Suomeen taikasanan "asylum" voimalla viettämään loppuelämänsä lokoisaa elämää suomalaisten veronmaksajien piikkiin otetun ulkomaanvelkarahan avulla kustannetulla sosiaaliturvalla? "Turvapaikanhaku on perusoikeus" Ohisalon mukaan.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 8. Tuossa on vain eräs valitettava porsaanreikä lakia laativille poliitikoillemme - miten määrittää teko "törkeäksi rikokseksi" ulkomaalaisen tapauksessa? Jos samaa lakiperiaatetta hyödynnetään kuin kanta-asujiin, hyvä sinänsä, mutta lievempiin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset jäävät yhtä kaikki eläteiksemme.

  Ja toisaalta, moniko oikeus enää moisen karkotusmahdollisuuden realisoiduttua hanakasti tuomitsee ulkomaalaisia nimenomaan 'törkeistä' rikoksista? Rassisti-fassistin leimanhan saa vähemmästäkin.

  VastaaPoista
 9. Ruotsissa tsetseenimies yritti murhata toisen tsetseenin, bloggari Tumso Abdurachmanovin. Yritys epäonnistui. Nyt tuo palkkamurhaaja ilmoittaa olevansa kuolemanvaarassa, koska on vasikoinut hankkeen taustalla olevien nimiä. Niinpä hän, kunhan istuu tuomion murhayrityksestä, jää Ruotsiin asumaan ja nauttimaan ylöspitoa loppuelämäkseen. Tsetseniaan kun ei ole paluuta, se on hengenvaarallista. Ruotsi saa hyvän miehen.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!