lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kansalaisaloite rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkoittamisesta saa ilmaa siipiensä alle

Kansalaisaloite rikokseen syyllityneen ulkomaalaisen karkoittamiseksi Suomesta on viime päivinä saanut runsaasti allekirjoittajia. Tätä kirjoitettaessa on aloite saanut viimeisen viikon aikana noin 6500 uutta allekirjoittajaa, mikä on nostanut allekirjoitusten kokonaismäärän jo yli 18000:een.

Jotta asia saadaan aikanaan eduskuntaan, on kuitenkin kasaan saatava vielä noin 32000 allekirjoittajaa. Siksi tietoa aloitteesta olisi levitettävä nopeasti, jotta itse asiasta lähes yksimielinen kansa osaisi käydä allekirjoittamassa aloitteen.

Levittäkääpä tietoa siis kukin omalla tavallanne. Linkki kansalaisaloitteeseen löytyy vaikkapa tästä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kannatatko vakaviin rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottamista?

8 kommenttia:

 1. Tässä kuva koko somaliyhteisön puolesta karkoituksen kannattajille.
  http://static.mitavittua.fi/uploads/2015/03/y2Z9.jpg

  VastaaPoista
 2. Morjens, Professori. Lisäsin blogisi linkkilistalleni. Onnea ja menestystä kaikissa toimissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. On ollut ilo lukea blogiasi. Vielä kun saisimme ajatuksemme ulotettua niihin, jotka edelleen vaeltavat pimeyden yössä.

   Poista
 3. Kävin laittamassa nimen listalle. Toivottavasti nimet saadaan kasaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri nyt näyttää varsin hyvältä. Meidän kaikkien kannattaa kuitenkin edelleen viedä sanomaa eteenpäin. Vain sillä tavalla toimien voimme voittaa pimeyden.

   Poista
 4. Sekä minä että rouva olemme käyneet allekirjoittamassa jo aiemmin. Kävin kuitenkin vilkaisemassa tilannetta. Eilen oli tullut melkein 5000 allekirjoitusta. Hyvältä näyttää. Eihän se tietenkään mihinkään johda, mutta onpahan näpäytys vallanpitäjille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun rikollisten ulkomaalaisten karkottamisen kannatus on kansan keskuudessa yli 90 prosenttia asettaa se paineita eduskunnalle. Etenkin jos aloite saisi reilusti yli minimimäärän allekirjoituksia, Niin olisi tosin luullut olevan myös pakkoruotsin kanssa...

   Poista
 5. Kävinpä laittamassa puumerkkini listaan. Mutta onko se tosiaan niin, että tällaista hanketta pitää ajaa kansalaisaloitteella? Onko siis odotettavissa, että tulevatkin kansanedustajat ovat siinä määrin vellihousuja mokuttajia, että tällaista aloitetta ei saada aikaiseksi normaalien lainsäädäntökeinojen kautta?

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!