keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Gazalaiset ja Karjalan menetys

Gazan kaistale on viime päivinä ollut paljon julkisuudessa. Siellä on protestoitu Israelia ja Yhdysvaltain suurlähetystön uutta sijaintia vastaan sekä menetetty kymmeniä ihmishenkiä. Ylen eilisen uutisen mukaan Gaza on kuin Nurmijärven kokoinen vankila.

Verorahoitteinen mediamme kertoi eilen myös, että "Israel on saartanut Gazaa jo yli vuosikymmenen ajan hyvin tiukasti Egyptin tuella... talous on saarron ja sotien jäljiltä kurjassa kunnossa. Työttömyys on korkealla. Lääkkeistä on pulaa. Sähköä on noin neljä tuntia päivässä."

Edelleen meitä valistettiin siitä, että paikallisen asukkaan mukaan "tulevaisuudessa näkyy vain pimeyttä... Palestiinalaiset yrittivät eilen kertoa maailmalle mielipiteensä siitä, mitä he ajattelevat lähetystön siirrosta. Ja että heillä on oikeus palata kotimaahansa."

Jäin miettimään tuota pimeyttä. Sehän vastaa lähes yksi yhteen sitä, että karjalaiset muiden suomalaisten tuella olisivat pyrkineet väkivalloin saamaan takaisin toisen maailman loppuratkaisuissa menettämänsä kotipaikat ylivoimaiselta itänaapurilta, joka olisi vastannut pommi- ja raketti-iskuihin ampumalla kovilla ja tarvittaessa iskemällä suurella sotajoukolla maatamme vastaan.

Miljoonan shekelin tai dinaarin kysymys analogiasta tietenkin kuuluu, että mitä jos palestiinalaiset olisivat suomalaisten tapaan todenneet tilanteen ja pyrkineet kaikesta katkeruudesta huolimatta hyviin väleihin valloittajien kanssa? Sekä hyötymään sen kasvavasta taloudesta omilla vahvuuksillaan - mitä ne sitten ovatkaan.

Eli olisiko Gaza sellaisessa tilanteessa Nurmijärven kokoinen vankila, vai jotain aivan muuta. En tiedä, sillä historia on siitä ikävä tiede, ettei tapahtumia voi koskaan toistaa ja sitä kautta testata tilastollisesti kuten luonnontieteellisiä kokeita.

Jollain tavalla kiihottava ajatus kuitenkin. Kuten sekin, että selittääkö palestiinalaisten ja karjalaisten eroa genetiikka, kulttuuri, tähtien asento vai jokin aivan muu tekijä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Onko Trump palestiinalaisten Joulupukki?
Ei pidä provosoitua kun provosoidaan
Muhammedin opetusten pitkä ja synkkä varjo

14 kommenttia:

 1. Suomi olisi siis vuosikymmenien aikana hivuttautunut lähemmäs Leningradia - Pietaria, valtaamalla pala palalta Karjalaa takaisin ja suomalaiset-karjalaiset kiljuisivat yhteisellä kurkulla että kaikki venäläiset tulee ajaa mereen, Uralin taakse tai kuhan nyt johonkin helvetin kuuseen. Varjomaailman Johtaja kertoo meille että näin tulee toimia. Israel levittäytyy tällä taktiikalla yhä suuremmaksi alueeksi, Varjomaailman Johtajan tuki takanaan. Palestiinalaisten Varjomaailman Johtaja on taas kertonut palestiinalaisille että juutalaisten kanssa ei olla kavereita ja väärään Varjomaailmaan uskovia saa kivittää ja tappaa viimisen päälle. Sodan kolme kriteeriä ovat: Valta, talous ja alueet. Näillä alueilla on tapella mäiskitty (kuten muuallakin maailmassa) vuosituhansia kolmen kriteerin vuoksi ja kun vielä Varjomaailman Johtajat ovat mukana taistoissa, niin kilvoittelu tulee jatkumaan. Oma karu näkemykseni olevasta on että jos asianomaisten ÄO ei riitä saamaan heitä neuvottelupöydän ääreen niin bye bye ja terkkuja perseestä.

  VastaaPoista
 2. Niin se muu tekijä...Euroopassa oli aikoinaan 30-vuotinen sota. Sen aiheutti tietysti uskonto vaikka ko. sodan loppupuolella oli muutakin syytä.
  Ovat pistäneet Gazassa vähän paremmaksi, 70 vuotta.

  VastaaPoista
 3. Uskonnot ovat olleet tehokkaita välineitä kansojen aivopesussa, kansojen kurittamisessa ja vallan käytössä. Sodissa ei uskonto ole koskaan ollut lopullinen päämäärä vaan väline valtaan pääsemiseksi, alueiden valloittamiseksi ja talouden siirtämisestä klaanin käsiin. Suomessa tuttua ovat: Koti, uskonto ja isänmaa. Islam ei ole pelkästään uskonto vaan poliittinen järjestelmä, sharialakeineen kaikkineen.

  VastaaPoista
 4. Kansojen aivopesemiseen käy myös hyvin mikä tahansa sopiva aate, kuten sosialismi tai kommunismi. Ateistiselta pohjalta onkin rakennettu upeita yhteiskuntia kuten Kuuba,Neuvostoliitto ja Venezuela.

  VastaaPoista
 5. Uutisen mukaan Malesiassa pääministeriksi voi nousta homo?
  Miten ihmeessä se voi olla mahdollista, muslimi-maassa?
  Onko kyseessä jokin uudenlainen suvaitsevaisuus vai mistä on kysymys?
  Voisiko suvaitsevainen elämänasenne auttaa myös Gazan väkeä?
  Saudi-Arabiassakin naiset nykyisin opettelee innolla autolla ajoa. Niin se maailma muuttuu...

  "Malesian oppositioikoni Anwar tuomittiin homosuhteesta, vapautettiin, tuomittiin taas ja armahdettiin
  – nyt edessä siintää vihdoin pääministerin paikka"

  https://yle.fi/uutiset/3-10207225

  VastaaPoista
 6. Marttyyrina paratiisiin: se on hienointa, mitä muslimille voi tapahtua.

  Israelin parlamentti knesset ja ministeriöt sijaitsevat Jerusalemissa. Jos kaupungilla on pääkaupungin tuntomerkit, se on pääkaupunki. EU ei kai sitä tunnusta.

  VastaaPoista
 7. Toinen esimerkki olisi Ahvenanmaa jossa olisi katkeroiduttu sen liittämisestä Suomeen aikoinaan. Se tekisi terrori-iskuja sekä itään että länteen. Kun Suomi rakentaisi raja-aidan, meitä kutsuttaisiin rasisteiksi. Ruotsalaisia ei kukaan syyttäisi vaikka teot ovat samat.

  Ahvenanmaalaiset saisivat tukea Moskovasta ja Brysselistä, ja ahvenanmaalaisia pidettäisiin suomalaisten vuosisadan takaisen agression uhreina.

  Päälle vielä islamin sijaan kielipolitiikka, jossa Suomen kielisiä olisi oikeus ja velvollisuus tappaa. Myös riikinruotsalaiset ovat epäilyttäviä, mutta mystisesti persialaiset ja pohjois-korealaiset ydinpommeineen ovat kiinnostuneita tukemaan veljeskansaa Ahvenanmaalla.

  Kruununa kaiken päällä komeilee ahvenanmaalaisten väite, että suomalaiset miehittävät puolta ahvenanmaalaisten pyhästä kaupungista. Ruotsin kielen keksijä oli ahvenanmaalainen Göran, joka lensi Senaatintorilta taivaaseen hevosellaan. Göranin jälkeen Ruotsin kielestä tuli pyhä ja virheetön. Kaikki mitä Göran kirjoitti on kirjaimellisesti totta. Göran on kuvaaminen ruotsinkielisenä homona oikeuttaa tappamaan, kuten kävi satiirilehti Pahkasian toimitukselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Görania ei ole koskaan ollut olemassa, eikä kukaan edes luule niin.

   Poista
 8. Raja-aita...Unkari rakensi aidan ettei muslimi-invaasio pääsisi Eurooppaan. Jotku otti siitä herneen nenään?
  Näin jälkeen päin ainakin itse olen iloinen, että sen tekivät, etteivät kaikenmaailman kivienheittelijät rynni tänne.

  Nyt ihmetellään, että miksei Israel päästä raja-aidasta läpi kun

  "Aitaa lähestyminen, kivien tai polttopullojen heittely kaukaa hyvin varustautuneita joukkoja vastaan ei ole
  YK:n ihmisoikeusvaltuutetun mukaan
  riittävän vakava vaara oikeuttamaan sellaisen voimankäytön, jota maanantaina nähtiin."

  Tässä on vielä sekin seikka, että aidasta johtuen on RAJAT KIINNI!

  Näin siis maailmalla mutta humanitaarinen suurvalta Suomi pitää rajat auki!

  Mitähän siitä seuraisi jos molemmat aidat poistettaisiin ja porukka lappaisi sisään kuin hollituvassa konsanaan...

  PS. Eilen loppui Turun puukottajan oikeudenkäynti.

  PS2. "Kemiallisten aseiden kieltojärjestö OPWC vahvisti: Syyriassa käytettiin klooria kemiallisena aseena
  Asia käy ilmi järjestön tutkijoiden Saraqepin kaupungista keräämistä näytteistä."
  https://yle.fi/uutiset/3-10207562
  ja samasta artikkelista

  PS3. "Järjestö tutkii parhaillaan Syyrian Dumasta keräämiään näytteitä.
  Yli 40 ihmistä kuoli Dumassa huhtikuun alussa tehdyssä iskussa, missä epäillään käytetyn klooria ja sariinia."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Raja-aita...Unkari rakensi aidan ettei muslimi-invaasio pääsisi Eurooppaan. Jotku otti siitä herneen nenään?"

   Suvakki-idiootit ja Kalergi-suunnitelmaa toteutttavat Brysselin lahjomat maanpetturit vallankahvassa.

   Kalergi-suunnitelma.

   Poista
 9. Kuka sitä klooria ja sariiniia päästikään...false flag...jäljet johtavat sylttytehtaalle. Tästä läntinen valtaVALEmedia vaikenee.

  VastaaPoista
 10. Lisäisin tähän aiheelliseen ja tervejärkiseen ihmettelyyn (joka on ollut harvinaista ko kysymyksessä) sen , että aivan yksi yhteen ei ole perusteltua taustojen perusteella verrata Gasan tai yleisemmin palestiinalaisarabien ja Israelin välistä konfligtia verrata Suomen ja Neuvostoliiton väliseen konfligtiin.

  Siinä on muutamia täysin erilaisia elementtejä jotka on syytä ottaa huomioon kokonaiskuvan oikeaan hahmottamiseen.

  Menetetty Karjala on ikivanhaa pääosin suomalais tai suomensukuisten kansojen asuinaluetta ei venäläisten.

  Nykyinen Israel Jordanjoesta välimereen taas on pääosin Juutalaisen kansan aluetta jo vuosituhansien taakse josta on kirjallista dokumenttia joista tunnetuin on meillekin tuttu Raamattu. Lisäksi myös arkeologia ja muut raamatun ulkopuoliset historialliset lähteet (mm roomalaiset historiankirjoitukset) todistavat aukottomasti tämän tosiasian jota ei voi kiistää muutoin kuin vääristelemällä ja kirjoittamalla historiaa uusiksi jossa palestiinlais johtajat ovat viime aikoina kunnostautuneet , ilman minkäänlaisia todisteita väitteidensä tueksi jolla he ovat kieltäneet juutalaisen kansan oikeuden omaan maahansa Israeliin.

  Arabit ovat toki myös asuttaneet tuota aluetta sitä ei myöskään voi kiistää , silti ei ole olemassa etnistä palestiinalaista kansaa jonka kulttuuri ja uskonnolliset siteet olisi tuossa maantieteellisessä kolkassa , eikä myöskään koskaan historiassa ole ollut palestiinalaisvaltiota tuolla alueella.
  Arabit ovat oma kansansa heimoineen ja heillä on kyllä lukuisia valtioita ympäri lähi-itää, joten tarvetta sen suhteen ei ole.
  Toiseen maailmansotaan asti isännöi tuota aluetta ja laajemmin koko lähi-itää Turkki Ottomaani -imperiumineen ja maanomistuskin oli lähinnä muiden kuin alueella asuneilla pääosin vuokraviljelijöillä joita myöhempiin Juutalaismuuton aikoihin verruttuna heitäkin verrattain vähän .

  Huomionarvoisa seikka on sekin, että juutalaisasutusta on myös ollut aina läpi vuosisatojen ja tuhansien tuolla alueella vaikka valtaa on pitäneet milloin roomalaiset, ristiretkeläiset ja viimeisimmin ennen Israelia muslimi -imperiumi.

  Juutalaisvaltioita on vain yksi!
  Israel!
  Se perustettiin YK:ta ed Kansainliiton toimesta ensimmäisen maailmansodan jälkeen sodan hävinneen Ottomaani-imperiumin hallitsemalle alueelle samassa yhteydessä kuin Arabitkin saivat oman osansa , heille perustettujen valtioiden muodossa (Irak Syyria Libanon jne:)joka pinta-aloieen lienee monisatakertainen ja joka kyllä pystyy täyttämään jokaisen arabin itsenäisyyden tarpeen jos arabit keskenään kykenisivät tulemaan toimeen ja rakentamaan omaa hyvinvointiaan Israelin tuhoanis pyrkimysten sijaan.
  Mitään aihetta katkeruuteen ja kaunaan ei pitäisi laskennallisesti Juutalaisvaltiota kohtaan tässä suhteessa olla!

  On myös lähdetietoa jonka perusteella hyvin suuri osa niistä arabeista , jotka pakenivat Israelin itsenäistyttyä ja ympäröivien arabimaiden hyökättyä Israelin kimppuun , eivät ole alueen alkuperäisiä asukkaita vaan työn perässä maahanmuuttajia muista arabi maista , nimenomaan siksi, että alueelle muuttaneet uudisraivaaja juutalaiset työllään saivat alueen elinkeinot , maatalouden yms elpymään jossa oli työpaikkoja myös arabeille. Heidät kuitenkin palestiinalaisen propagandan mukaan luetaan "ikuiseen palestiinaa asuttaneeseen kansaan ", vaikka olisivat olleet maassa vuoden tai pari ennen Isralin itsenäisyys-sodan syttymstä! Yms hämärää ja vaikeasti todistettavaa riittää palestiinalaisten puolella siihen mitä tulee Israelin maan omistukseen!

  Eino Heikkinen

  VastaaPoista
 11. On myös lähdetietoa jonka perusteella hyvin suuri osa niistä arabeista , jotka pakenivat Israelin itsenäistyttyä ja ympäröivien arabimaiden hyökättyä Israelin kimppuun , eivät ole alueen alkuperäisiä asukkaita vaan työn perässä maahanmuuttajia muista arabi maista , nimenomaan siksi, että alueelle muuttaneet uudisraivaaja juutalaiset työllään saivat alueen elinkeinot , maatalouden yms elpymään jossa oli työpaikkoja myös arabeille. Heidät kuitenkin palestiinalaisen propagandan mukaan luetaan "ikuiseen palestiinaa asuttaneeseen kansaan ", vaikka olisivat olleet maassa vuoden tai pari ennen Isralin itsenäisyys-sodan syttymstä! Yms hämärää ja vaikeasti todistettavaa riittää palestiinalaisten puolella siihen mitä tulee Israelin maan omistukseen!

  Huomionarvoisaa on myös ne Jerusalemia koskevat dokumentit kaupungin väestöstä eri aikoina . Niistä paljastuu se että Jerusalemia on asuttaneet aina myös juutalaiset ollen jopa enemmistönä.

  Joten turha on väittää, "juutalaisten ryövänneen "palestiinalaien kansan maat".
  Se on silkkaa "sitä itseään", pelkkää keksittyä tarinaa jolla ei ole minkäänlaista näyttöä johon se pohjautuisi , silkkaa valheellista propagandaa Juutalaisten ja Israelin valtion halveeraamista ja tarkoituksellista juutalaisten demonisointia.


  Luulen että meillä suomalaisilla ja eritoten Karjalaisella heimolla olisi toden totta paljon pätevämmät syyt vaatia Karjalaa takaisin , kuin muslumeilla ja arabeilla vaatia Israelia luovuttamaan alueitaan myös nk. Länsirantaa (historiallinen juutalaisvaltion sydän alue Samaria ja Juudea) ja Jerusalemia ( historiallisesti juutalainen ja uskonnollisesti juutalaisille tärkein kaupunki) joka oleellisesti on osa juutalaista historiaa ja myös nykypäivää!


  Eino Heikkinen


  PS: Korjaus /selvennys
  Varsinaisesti Israel perustettiin v 1948 , joka perustuu Kansainliiton päätöksiin Palestiinan mandaattialueiden jakamisesta juutalaisten ja arabien kesken. (tarkemmin kannattaa tutustua vaikkapa Wikipediasta!)

  VastaaPoista
 12. Toisinaan kuulee jopa väitettävän, että sangen todennäköisesti melkoinen osa nykyisistä Palestiinan arabeista itse asiassa on alueella muinoin asuneiden juutalaisten jälkeläisiä, joiden esi-isät ovat keskiajalla yksi toisensa jälkeen kääntyneet islamin uskoon, oppineet arabian kielen ja alkaneet puhua sitä kotonaankin, niin että siitä lopulta tuli myös heidän jälkeläistensä ainoa kieli.
  Tällaisillakin juutalaistaustaisilla arabeilla on eräänlainen vastineensa myös tuossa Professorin esittämässä rinnastuksessa. Nimittäin Kyyrölän venäläiset. Tosin on erojakin sen verran, että joidenkuiden mielestä rinnastus ehkä tuntuu kovin kaukaa haetulta.
  Kyyrölähän oli keskellä Karjalan kannasta sijainnut pitäjä, joka vielä 1700-luvun alussa oli asumaton (tai kenties autiona isonvihan jäljiltä?) mutta jonne tuolloin muutti tai siirrettiin muualta venäläistä väestöä. Aluehan oli vuonna 1721 Uudenkaupungin rauhassa siirtynyt Venäjälle (mutta toisin kuin toisessa maailmansodassa, suurin osa sen asukkaista ei ollut poistunut minnekään.) Mutta vuonna 1812 tämä Vanhaksi-Suomeksi nimitetty alue yhdistettiin kolme vuotta aikaisemmin perustettuun Suomen suuriruhtinaskuntaan, ja sen asukkaat, Kyyrölän venäläisetkin, saivat Suomen kansalaisuuden. Mutta aina talvisotaan saakka Kyyrölässä puhuttiin enimmäkseen venäjää.
  Erikoista on, että venäläisestä taustastaan ja kielestään huolimatta kutakuinkin kaikki Kyyrölän venäläisetkin siirtyivät muiden luovutettujen alueiden asukkaiden tavoin Suomen jäljelle jääneille alueille, vaikka kukaan ei heitä siihen pakottanut.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!