keskiviikko 18. joulukuuta 2019

Laittomat maahanmuuttajat veronmaksajien piikissä

Helsingin Sanomien mukaan paperittomat eli maassa laittomasti elävät ihmiset saavat pääkaupunkimme veronmaksajien piikkiin laajennettuja terveyspalveluita eli hoitoa mm. kroonisiin vaivoihinsa ja suun terveydenhuoltoon. Näin siitä huolimatta, ettei niihin ole samanlaisia yleishyödyllisiä syitä kuin akuuttien tarttuvien tautien hoitamiseen tai niitä vastaan rokottamiseen valtaväestön suojelemiseksi.

Helsingin kaupunki antaa veronmaksajiensa piikkiin näille laittomille maassaläjille myös suoraa rahallista tukea. Oikaisun mukaan yhteensä 260 euroa kuussa. 

Kaiken kaikkiaan arviot paperittomien määrästä Helsingissä vaihtelevat 1 500–5 000 välillä ja määrän arvellaan kasvavan tulevaisuudessa. Kiireettömien vaivojen terveyspalvelut ja ilmainen raha eivät ainakaan ehkäise tätä kehitystä.

Tähän tilanteeseen yritti Perussuomalaisten valtuustoryhmä saada muutama kuukausi sitten muutoksen, mutta se ei saanut kannatusta. Siten pääkaupunkimme veronmaksajat kustantavat myös jatkossa laittomille maassaolijoille sellaisia palveluita, joihin Suomen lainsäädäntö ei heitä velvoita, mutta joka kaupunginhallituksen päinvastaisesta "uskomuksesta" huolimatta on lähtökohtaisesti omiaan ylläpitämään laittomia maahanmuuttajia Helsingissä.

Tämän kaiken tekee käsittämättömäksi se, ettei laittomien maahanmuuttajien ylenpalttisille palveluille ole parhaan saatavissa olevan tiedon mukaan kansan enemmistön hyväksyntää. Sama koskee Al-Holin leiriltä maahan hallituksen selkärangattoman päätöksen seurauksena mitä todennäköisimmin maahamme kyörättäviä terroristinaisia.

On siis jälleen kerran syytä nostaa keskusteluun sveitsiläistyyppinen suora demokratia, jossa kansanäänestykset täydentävät edustuksellisen demokratian puutteita sellaisissa asioissa, jotka eivät muodosta ensisijaista perustetta äänestäjien puolue- tai ehdokasvalinnalle.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Muistutus paperittomien palveluista alleviivasi hallitusneuvotteluiden tärkeyttä
Mediaharhautus laittomuuden edistämiseksi
Miksei Moataz saa jäädä Suomeen?

8 kommenttia:

 1. Moraalinen oikeassaolemisen tarve on ihmeellinen asia. Ken sen sisäistää, hänelle taivas aukeaa. sen nimissä voi ajatella ja tehdä mitä tahansa, eikä reaalimaailman reunaehdoista tarvitse välittää. yhtä lailla nuo maahantunkeutuneet kansainvaeltajat kuin heidän hyysääjänsä ovat megalomaanisen moraalisen oikeassaolemisen humalluttamia.

  Niin on nyt tämä uusi hallituskin. Se on todellinen absoluuttisen oikeassaolemisen ISIS-hallitus. Kun ollaan absoluuttisesti oikeassa, kaikki keinot muuttuvat relativistisiksi. Mikä tahansa on sallittua, koska päämäärä on absoluuttinen ja pyhä. Laittomuuksia ei ole olemassakaan, viranomaisetkin toimivat ikään kuin heillä olisi velvollisuus aktiivisesti auttaa laittomuuksien olemassaoloa ja jatkumista.

  Tämä kaikki käy aikalailla samaan tapaan kuin Michel Houellebecq kirjassaan kuvaa. Eurooppa alistuu, askel askeleelta. Omat absoluuttiseksi muuttuvat moraaliasenteet alkavat tavoitella samaa muottia kuin kaikkein suvaitsemattomimpien kulttuurien barbaarisimmat käytännöt.

  Nyt käytiin eduskunnassa monen tunnin välikysymyskeskustelu ISIS-lapsista mainitsematta kertaakaan näiden lapsien isiä -- saati sitten kyselemättä heidän vastuutaan. ISIS, eli isät, on kokonaan pudotettu moraalisen putken ulkopuolelle. Mutta tuo absolutismi on vuorenvarmasti yhä olemassa, ja syntyy väistämättä uudelleen. Ja lapsiakin tulee aina vain lisää ja lisää. Ja lapset tulevat olemaan yksi askel siinä kehityksessä jossa Eurooppa alistuu islamille.

  Tuki, niin moraalinen kuin käytännön rahajärjestelyihin liittyvä, ovat jo valmiina. Perusteet on valettu. Nyt yritetään vain vaieta, kohta valetaan loput uusista totuuksista.

  VastaaPoista
 2. ,... toistan:
  Meneillään olevan saippuaoopperan tavoite saavutetaan: saadaan pelastettua vasemmistolainen hallitus ja ei-ihan-vielä-valitun-presidentin sopivuus ehdokkaaksi hänelle sopivaan virkaan. Nyt vuotaa ja pahasti, joten kaikki saatava piiloon kassakaappiin internetiä myöten.

  VastaaPoista
 3. Ketä Helsingin kaupunginvaltuutetut luulevat edustavansa, kun jakavat veronmaksajien rahaa ihmisille, jotka pitäisi saada ulos maasta. Aloite oli Honkasalon, Straniuksen ja Wallgrenin, joilta ei mitään tolkullista voi odottaakaan, mutta miksi myös Kokoomus lähti vihervasemmiston kelkkaan. Miten apulaispormestari Sanna Vesikansa (vihreät) voi valehdella, että "Se ei ole keneltäkään pois". Eikö hän muka tiedä, että joka ikinen sentti on pois muusta sairaanhoidosta. Noin tietämätön ihminen on täysin väärässä virassa.
  Helsingin vähävaraiset joutuvat rahan puutteessa jättämään lääkkeensä ostamatta. Kansa ei tätä hyväksy, mutta "asiat vain tapahtuvat". Ja se johtuu siitä, että ihmiset eivät ollenkaan seuraa, mitä heidän äänestämänsä valtuutetut tekevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaus edelliseen: Kokoomus äänesti yhtä henkilöä lukuunottamatta päätöstä vastaan, mutta RKP ja Keskusta sen puolesta, mikä ratkaisi asian.

   Poista
 4. Oma valintahan se on, että laiminlöin nuorena hampaanpesun ja ajauduin eläkeläisenä yksityiselle hammaslääkärille, kun en viitsinyt jonottaa 6 kuukautta kunnallisella puolella.

  Mutta jurppii se siitä huolimatta, että mamut saavat ilmaisen hammashoidon kuten Suomen vangitkin. Minä maksan verot ja omat hammashoitokulut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vangit saavat perustason hoitoa, kuten oireilevien hampaiden hoidon. Esim. hammasimplantteja ei saa valtion piikkiin.

   Poista
 5. Menevätkö esim. Afrikkaan lahjoitetut rahat vain ylijäämäväestön lisääntymisen kiihdyttämiseen?

  "Pyhä Lehmä irti hengityskoneesta – kehitysapu vastaamaan nykypäivää",
  https://www.kansalainen.fi/pyha-lehma-irti-hengityskoneesta-kehitysapu-vastaamaan-nykypaivaa/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 6. Kunpa jatkossakin kaikki mahdolliset laittomasti oleilevat saataisiin kehäkolmosen sisälle, saavat siellä sitten poliitikot ja kallion kajahtaneet nauttia monikulttuuristansa.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!