tiistai 17. joulukuuta 2019

Selkärangaton päätös

Sanna Marinin hallitus päätti pelastaa Suomen kansalaisuuden omaavien ISIS-naisten lapset hinnalla millä hyvänsä. Se tulee nimittäin omien sanojensa mukaan turvaamaan kaikissa tilanteissa lapsen edun, mikä on epäilemättä kiertoilmaus sille, että lasten mukana maahamme noudetaan myös äärimmäisen radikalisoituneita aikuisia muslimeja veronmaksajien kustannuksella hoidettavaksi, vartioitavaksi ja loppuiäkseen elätettäväksi.

Jotain maamme hallituksen selkärangattomuudesta kertoo se, että päätöksen mukaan ratkaisut naisten maahamme tuomisesta jätettiin virkamiesten vastuulle. Näin ilmeisesti ajateltiin vältettävän päätöksen poliittinen hinta.

Eilen kuullun päätöksen jälkeen odotan erityisellä mielenkiinnolla seuraavia asioita.

Yksi. Koska ensimmäinen radikalisoitunut musliminainen tuodaan Suomeen ja millä tavoin tapahtunut uutisoidaan valtamediassa? Vai uutisoidaanko lainkaan?

Kaksi. Otetaanko lapset pois Suomeen tulevilta äideiltään vai jätetäänkö heidät näiden kasvatettavaksi poliittiseen islamiin?

Kolme. Kerrotaanko suomalaisille veronmaksajille koskaan tämän operaation suoria ja epäsuoria kustannuksia?

Neljä. Mitä seuraava puoluekannatusmittaus kertoo hallituksen päätöksen suosiosta erityisesti Keskustan, mutta myös SDP:n (aiempien) kannattajien parissa?

Viisi. Syyllistyykö nyt kotiutettavista musliminaisista tai -lapsista joku aikanaan terroristiseen tekoon?

Lisäksi jään odottamaan suurella mielenkiinnolla mitä tapahtuu Pekka Haaviston ministerinpestille ja hänen kannatukselleen. Eli riittääkö eilinen jälkikäteinen poliittinen synninpäästö pelastamaan hänen asemansa ministeri-Audin takapenkillä ja kansan suosikkina?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Anders Adlercreutz tahtoo alistua kiristyksen edessä
ISIS-naiset haluavat ratsastaa lapsillaan
Ohisalo luottaa Haavistoon, mutta syyllistää virkamiehiä

22 kommenttia:

 1. Meneillään olevan saippuaoopperan tavoite saavutetaan: saadaan pelastettua vasemmistolainen hallitus ja ei-ihan-vielä-valitun-presidentin sopivuus ehdokkaaksi hänelle sopivaan virkaan. Nyt vuotaa ja pahasti, joten kaikki saatava piiloon kassakaappiin internetiä myöten.

  VastaaPoista
 2. Tässä lastensuojeluviranomainen valjastetaan tekemään poliittinen päätös eli tuomaan myös äidit lasten mukana Suomeen.

  Supo:n näkemystä, että sekä äideissä että vanhemmissa lapsissa on turvallisuusriski - ei lastensuojeluviranomaisen tarvitse mitenkään huomioida.
  Lastensuojeluviranomainenhan käsittelee vain lapsen "etua".

  Sen tietää, että jos viranomainen ei tee tätä päätöstä "lapsen edun nimissä" - menettää työpaikkansa.

  Peli on tällä selvä ja jihadismi Suomessa lisääntyy ja seurauksista saamme lukea vaihtoehtomediasta.

  Kustannuksista kukaan ei välitä mitään.

  VastaaPoista
 3. Peruskysymykset jäävät näissä päätöksissä ratkaisematta. Ollaan tyhjän päällä.

  Tunnustuksellisiin ideologioihin kuuluva todellisuudentajuttomuus jää käsittelemättä, koska identiteettipolitiikkaan riittää samaistuminen ja ryhmävahvistautuminen tietyssä ihanteellisessa rintamassa. Tämä näköjään koskee myös nykyistä presidenttiä ja erityisesti seuraavaksi presidentiksi itseään kovettavaa Haavistoa.

  Suuren tunnustuksellisuuden vallassa voidaan kokonainen televisiokanava valjastaa "nenäpäiväksi" keräämään kaksi miljoonaa euroa "maailman köyhille lapsille". Todellisuudentajun harhauttamiseksi on maailmalle lähetetty julkkiksia jotka raportoivat kyynelsilmin köyhistä oloista, lapsista ja naisista. Siinäkin yhteydessä ne miehet pudotetaan pois kuvasta.

  Kaksi miljoonaa. Vertaa: kansainvaeltajat ovat etupäässä nuoria miehiä, hinta maallemme 3200 miljoonaa vuodessa.

  Mutta tunnustuksellisuuteen kuuluva todellisuudentajuttomuus pakottaa "tekemään" jotakin. Edes jotakin. Edes "lasten ja naisten pelastamiseksi". Ne äijät pitää taas pudottaa kuvasta. Siis mielikuvasta. Todellisuudessahan ne eivät tule mihinkään häviämään eivätkä miksikään muuttumaan.

  Perusasiat ovat käsittelemättä. Ongelmat ovat paljon lähempänä kuin nuo ikuisesti sotivat maat ja kulttuurit. Todelliset ongelmat ovat tunnustuksellisten identiteetti-ihmisten tunnustuksellisen ajattelun ongelmia. Juuri niitä ongelmia -- sitä ahdistusta -- joka myös noiden äärituunnustuksellisten väkivaltakulttuurien sisällä ajaa yksilöt harhaisiin ajatuksiin ja hirvittävään tarpeeseen "tehdä" jotakin.

  Ne teot ovat joa täällä omassa keskuudessamme. Jostain syystä omat tunnustukselliset poliitikkomme eivät niitä näe. Eikä presidentti niistä uskalla puhua. Ei tosin kyllä mistään muustakaan millä olisi todellisen kannanoton sisältö.

  VastaaPoista
 4. Onneton päätös. Juopa ns. kantaväestön ja tänne muuttaneiden, erityisesti islam-uskoisten välillä kasvaa edelleen, kun ei kohta uskalla yhtään huntupäistä pitää selkänsä takana ilman että näkisi häntä. Ei tämä päätös ainakaan henkilökohtaisella tasolla lisännyt luottamusta ns. arabikulttuurin edustajia kohtaan. Kun heidät sitten aikanaan saadaan tänne, niin virallisesti tiedetään että Suomessa on terroristeja.

  VastaaPoista
 5. Tulee myös muistaa, että lakiemme mukaan (itsensä ilmoittama) alle 18-vuotias on lapsi.
  Toisaalta isis-videoissa on näytetty, kun alakouluikäinen lapsi ampuu sidotun vangin niskalaukauksella.
  Mikähän terapia näiden lasten ( 6v - 17v) ajatukset korjaa ja missä ajassa?
  -Beowolf-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingin sosiaaliviranomaisillahan on jo ilmeisen valmiit suunnitelmat, että nämä lapset sijoitetaan päiväkoteihin ja kouluihin muiden samanikäisten joukkoon. Ajatus tuntuu todella kauhistuttavalta. Tosiasia on, että nämä lapset on kavatettu Isisin periaatteiden mukaisesti uusiksi jihadisteiksi. Esimerkkinä joku leirillä oleva 10-vuotias perää toimittajan oikeauskoisuutta ja kertoo rauhallisesti, että me teurastamme sinut. Suomessa, missä vaahdotaan kovasti koulukiusaamisesta, aiotaan siis tällaisia potentiaalisia mielipuolia aikapommeja sijoittaa normaalien lasten joukkoon. Kantaako Marin ja Haavisto vastuun, jos jotain todella ikävää tapahtuu, vai menevätkö he onnettomia päätöksiä tekemään joutuvan virkamiehen selän taakse.

   Poista
  2. Kannattaa lukea sotatieteen maisteri Teija Makkosen kirjoitukset Uuden Suomen blogeista.

   Poista
 6. Ihan vaan esimerkkinä taas Ruotsissa, mitä viime viikolla tapahtui - PT-media eilen:

  "Viime viikon saldo: 8 murhaa ja 8 murhan yritystä"

  https://pt-media.org/2019/12/16/viime-viikon-saldo-8-murhaa-ja-8-murhan-yritysta/

  Artikkelista poimittua:

  Mitä lähemmäs joulu tulee sitä hurjemmaksi menee murhatahti. Viime viikon saldo oli: 8 murhan yritystä ja 8 murhaa.
  15.12. Murha ja murhan yritys. Uppsala. Öisessä konekivääriammunnassa yksi hengiltä ja yksi vaikeasti loukkaantunut.
  14.12. Murha, Gislaved. 60-vuotias mies lyödään ravintolaryöstön yhteydessä hengiltä.
  14.12. Murha, Norrköping. Kolme kiinniotettu epäiltynä teosta.
  13.12. Murhan yritys, Huddinge. Mies löydetään rappukäytävästä vakavasti loukkaantuneena.
  13.12 Murhan yritys, Uppsala. Kerrostaloasuntoon ammuttiin ikkunoiden läpi pihalta.
  13.12. Murhan yritys, Västerås. Yksi henkilö saa vakavia ampumahaavoja,
  13.12. Murha, Tukholma. Hammarbyssä sijaitsevasta huoneistosta löydetään kuollut henkilö.
  12.12. 2 x murhan yritys, Hässleholm. Kaksi nuorukaista joutui tönkköpolven kohteeksi ja sairaalahoitoon.
  12.12. Murha, Sundsvall. Henkilö ammuttaan hengiltä usean tekijän toimesta. Kolme rautoihin.
  11.12. Murha, Göteborg. Henkilö löydetään kuolleena, hyvin epäselvä tapahtuma.
  11.12.Murhan yritys, Upplands Bro. Vaikeasti loukkaantunut henkilö löydetään pihamaalta.
  11.12. Murha, Ånge. Nuorukainen murhataan asunossa. Kaksi otettu kiinni epäiltynä teosta.
  11.12. Murha, Forshaga. Asunnosta löydetään surmattu vanhempi mies.
  9.12. Murhan yritys, Tukholma. Mies hakeutuu sairaalaan ampumahaavojen takia.

  POLISEN

  Murha voi vaihtoehtoisesti muuttua myös tapoksi tai kuolemantuottamukseksi.

  Joulukuusta tulee ennätyskuukausi murhaamisessa. Mainitut tapahtumat ovat viime viikolta maanantaista sunnuntaihin.
  Viime yön tosin Uppsalassa tehtiin edelleen yksi murhan yritys, mutta ei oteta sitä laskuihin, sillä se tapahtui maanantain puolella.

  Uppsalaan on julistettu nyt jonkinlainen poikkeustila ja poliisi on kutsunut lisäjoukkoja.
  Päivän mittaan pidetään jonkinlainen ”kriisikokous”, josta tiedotetaan myöhemmin illalla.

  VastaaPoista
 7. Terroristien Suomeen importeerausta ei voi kutsua kuin maanpetokseksi.

  Valtsu

  VastaaPoista
 8. Tämänpäiväisesä Turun Sanomissa on juttu suomalaisten SS-miesten osallisuudesta kansanmurhaan 1940-luvulla. Heitä pidetään jutussa syyllisinä, jos edes olivat todistamassa siviilien teloituksia. Arvatkaapa, pidetäänkö ISIS-naisia samalla tavalla syyllisinä kansanmurhaan, vaikka olisivat nähneet teloituksia? Vankilaan joutaisivat muiden vakaviin rikoksiin syyllistyneiden tapaan, vaikka joutuisivatkin eroon lapsistaan. Ei media murehdi päiväkaupalla muidenkaan vankiäitien mukuloiden kohtaloa, miksi näiden?

  VastaaPoista
 9. Se erittäin paljon painotettu "lapsen etu" ei voi ainakaan edellyttää, että elämä jatkuisi Isis-äidin huomassa. Ei mitenkään. Selvästihän he ovat välittömästi huostaanotettavia.

  Suomessa otetaan lapsia huostaan vaikka kuinka paljon, ja vaikka vanhemmat eivät taatusti kuulu mihinkään rikolliseen terroristijärjestöön. Voiko painavampaa syytä olla lasten huostaanottoon, kuin näiden Isis-äitien kohdalla?

  Suomessa (tai vain siellä tietyissä piireissä) pelätään kyllä kovasti muka vaarallista PVL-järjestöä, joka on nyt siis kielletty, toisin kuin kuuluminen Isis-järjestöön. Kun edes sitä ei ole saatu aikaiseksi, että se kriminalisoitaisiin, mutta tosi äkkiä saatiin tuo PVL kyllä kielletyksi. Ja tiettävästi sen jäsenet eivät ole murhailleet ihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Islam on globalistinen ideologia. Tavoitteena on lopulta koko maailman kattava kalifaatti. Siksi nykyiselle globalistihallitukselle isisläiset ovat "omia". Omia ei jätetä.
   Joka on vähänkään muuta mieltä, on ohisalojen mielestä natsi. Hallitus antaa siis ymmärtää, että: "islam is right about women".

   Poista
 10. Millainen on Manna Sarinin hallitus?

  Mannaa afrikkalaisille, sariinia kantasuomalaisille:

  ”Gunnar Heinsohn: 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä”,
  https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

  ”Turvapaikan hakeminen on perusoikeus” (Ohisalo), taikasana ”asylum” on (jo PettUri Urpon hyväksymänä) tuplavarmistuksena siitä Suomessa. Sen vuosittaiset kustannukset ovat jo nyt runsaat 3 miljardia euroa, runsaan 100 miljardin euron korollisen ulkomaanvelan päälle – mitäpäs välia niillä paskavaipoissaan viruvilla kantasuomalais-vanhuksilla, kymenillä tuhansilla syrjäytyneillä, moniongelmaisilla kantasuomalaisnuorilla, tuhansilla kantasuomalaisilla leipäjonolaisilla jne, jne…

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 11. Mannaa ISISille ja sariinia kantasuomalaisille, se on viherpuna-hallituksen moraaliposeeraus-linja:

  ”10-vuotias poika al-Holin leirillä Syyriassa toimittajalle: ”Me tapamme sinut teurastamalla sinut. Me teurastamme sinut.””,
  https://www.kansalainen.fi/10-vuotias-poika-al-holin-leirilla-syyriassa-toimittajalle-me-tapamme-sinut-teurastamalla-sinut-me-teurastamme-sinut/

  ”ISIS Brags About Exploiting Refugee Program to Send “Sleeper Cells” to Europe
  Manifesto reveals agenda to create Muslim “no go zones” in western cities as bases to launch more attacks”
  https://www.infowars.com/isis-brags-about-exploiting-refugee-program-to-send-sleeper-cells-to-europe/

  ”Turvamiehet ja vartijat eivät työskentele Kronogårdenissa, sillä alue on liian vaarallinen”,
  https://www.kansalainen.fi/turvamiehet-ja-vartijat-tyoskentele-kronogardenissa-silla-alue-on-liian-vaarallinen/

  ”Västafrikas ledare i nödmöte – IS har infiltrerat samhällen
  IS breder ut sig i Västafrika.”,https://samnytt.se/

  ”Bilbränderna förmodligen övning av ISIS-armén i Sverige, Update 15.8.18”,
  http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2160-bilbraenderna-foermodligen-oevning-av-isis-armen-i-sverige.html

  ”Christians Unite to Save Sweden, ISIS could test overtake of Sweden, Civil War”,
  http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2365-christians-unite-to-save-sweden-isis-could-test-overtake-of-sweden-civil-war.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 12. Sande Parkkonen: ”Ovatko ISIS-naiset rikollisia? | Mielipide”
  https://mvlehti.net/2019/12/15/sande-parkkonen-ovatko-isis-naiset-rikollisia-mielipide/

  ”Suomi ”kotiuttaa” ISIS-jäseniä – Adressi avattiin: ”Ei terroristeja Suomeen””,
  https://mvlehti.net/2019/12/16/suomi-kotiuttaa-isis-jasenia-syyriasta-adressi-avattu-ei-terroristeja-suomeen/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 13. Teemu Sinkkonen-Tammikko sanoi aikoinaan, että puheet pakolaisten mukana tulevista terroristeista ovat punahilkkasatua. Onkohan hänen kantansa tässä tapauksessa sama? Kun on kyse akateemisesta tutkijasta, tutkimustuloksen tietääkseen pitää olla tietoa tutkijan poliittisesta kannasta ja maksajasta. Siinä ne ennustefunktion muutujat hyvin pitkälle nykyään jo ovatkin.

  VastaaPoista
 14. Näinhän se kai menee. Isis-matamit saavat kakaroineen kunnalta asunnon ja sinne ilmestyy jossain vaiheessa Isis-isä, jolle kämppä on luotettava tukikohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin tässä rassaa niin paljon, tuo epätasa-arvoisuus. Asunto kaikkine tykötarpeineen järjestyy tietysti näillekin, kuten kaikille turvapaikanhakijoillekin.

   Eivät ole kantasuomalaiset samalla viivalla, eivät läheskään. Valtiolla riittää aina (velka)rahaa, kun ovat kyseessä etniset ihmiset.

   Poista
 15. Jihadistien lopullinen päämäärä lienee koko maailman valloitus islamilaiseksi kalifaatiksi.
  Yksi taktiikoista on hajaannuksen ja sekasorron luominen valloitettavien valtioiden sisälle näin heikentäen niitä.
  Hyvin sujuu. Nyt on muutama kalifaatin rakentajista onnistunut siinä, mihin Turun terroristi tappamalla ei kyennyt, vaikka he eivät ole tehneet mitään (?) rikollista Suomessa. Kaukana siellä jossakin "suomalaiset" jihadistiäidit "suomalaisine" lapsineen ovat sekoittaneet Suomen ylimmän hallinnon ja jakaneet kansaa eri leireihin tekemällä ei-mitään.
  Kovin tuntuu Suomen puolustautuminen ulkoisia uhkia vastaan olevan puheiden, selitysten ja muunnellun totuuden varassa. Nyt olisi tehokkaan häpeämisen paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän mennessä arvojohtajamme Niinistö ei ole puhunut tehokkaasta katumisesta kenenkään muun kuin Halla-ahon suhteen. Arvojohtajalta menee läpi terrorismin tukeminen, salailu ja valehtelu. Kipuraja tulee vastaan siinä, kun ruvetaan puhumaan totuuksia.

   Poista
 16. Kysymys kuusi. Osaako joku lapsista edes suomea?

  VastaaPoista
 17. Yle tänään:

  "Saksalaismedia: Turkin ja EU:n pakolaissopu rakoilee – siirtolaisten ja turvapaikanhakijoiden määrä voimakkaassa kasvussa"

  https://yle.fi/uutiset/3-11122226

  Artikkelista poimittua:

  Die Weltin näkemän EU-raportin mukaan Turkin rannikkovartiosto on antanut pakolaisalusten jatkaa matkaansa Kreikan aluevesille ja jopa avustanut niitä.
  Saapujien määrän kasvu on johtanut kaaokseen EU:n ja Kreikan yhteistyönä perustetuissa leireissä, jotka ovat pahasti ylikuormittuneet.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!