sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Muslimin vaikuttava veitsi-isku

Pari päivää sitten Lontoon Bridge-sillalla poliisi ampui kaksi ihmistä puukottaneen veitsi-miehen, joka oli päästetty aiemmasta terroristi-toiminnastaan tuomitusta vankilarangaistuksesta ennenaikaiseen vapauteen. Hyvä tässä asiassa on se, ettei kyseinen henkilö voi enää terrorisoida yhtään ketään.

Mutta on tällä iskulla paljon muitakin seurauksia. Itsestään selvin niistä on se, että isku saattaa innostaa muitakin islamin sokaisemia kiihkoilijoita samankaltaisiin iskuihin. Tämän tietävät myös maailman merkittävimmät terroristijärjestöt.

Tästä kertoo omaa kieltään se, että veitsimiehen edellinen terrorismitoiminta oli liitetty Al-Qaida-järjestöön ja nyt nähdyn puukotuksen on väitetty tehdyn ISIS:in piikkiin. Näin siitä huolimatta, että jokainen vähänkin apinaa älykkäämpi olento ymmärtää näiden järjestöjen ihailijoiden olevan säälittäviä ressukoita.

Lontoon veitsi-iskulla lienee suuri vaikutus myös Euroopan Unionin tulevaisuuteen. Sen voi nimittäin olettaa siirtävän kannastaan epävarmoja äänestäjiä Boris Johnsonin konservatiivipuolueen taakse. Ja tämä saattaa lopulta varmistaa, että mielipidetiedusteluiden heille ennustama vaalivoitto pääministerille toteutuu.

Tämän seurauksena Brexitin toteuttaminen mahdollistuu Johnsonille ilman opposition tukea. Myös EU joutuu tässä tilanteessa uuteen asemaan ja sen on tosissaan mietittävä millä tavalla se haluaa järjestää suhteensa saarivaltioon.

Tämä saattaa johtaa siihen, että neuvottelut Britannian EU-erosta avataan vielä yhden kerran, jotta lopputuloksesta saataisiin mahdollisimman järkevä erityisesti Unionin tulevaisuuden kannalta. Tähän mennessähän EU:n nihkeyttä lienee ainakin osittain selittänyt pyrkimys ehkäistä valtioliiton hajoaminen kiristämällä pois lähtevää kurjilla ehdoilla. Mutta tämä vaihtoehto siis katoaa, mikäli konservatiivit saavat parlamenttiin selvän enemmistön.

Veitsimiehen terrori-iskulla saattaa siis olla seurauksia, joita tämä tuskin tuli sekopäistä tekoaan suunniteellessan edes ajatelleeksi. Samaa tulee koskemaan myös Britannian EU-eroa: olen aivan varma, että silläkin tulee olemaan seurauksia, joita kukaan ei ole tähän mennessä osannut edes ajatella.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Onko komissio ollut tunteiden vietävänä?
Kuinka taipuu briteiltä EU:n iltalypsyYlen vastuullinen journalismi Britannian pedofiiliringin ja Ruotsin pikkuprinsessan valossa

7 kommenttia:

 1. Jälkeenpäin ajateltuna historian tapahtumat ovat täysin loogisia.

  VastaaPoista
 2. Jälkeenpäin ajateltuna pahankin vaikutuksen seurauksena on hippu enempi hyvää kuin pahaa. Se on tietysti loogista, kun katsoo ihmislajin taaperrusta eläimellisyydestä kohden sivistystä, joka siintää edistyksellisten otusten mielissä kaukana horisontin tuolla puolen.

  VastaaPoista
 3. On totta että pahoilla teoilla saattaa olla hyviä seurauksia. Emme tietenkään voi laatia tilastoja tekemättömistä teoista, mutta jos tällaiset terroriteot kääntävät yleisen mielipiteen kelkkaa siihen suuntaan että brexit ja rajojen parempi sulkeminen islamilaiselta kansainvaellukselta toteutuu, säästyy varmasti paljon ihmishenkiä.

  Asia pitää paikkansa toisinkin päin. Hyvistä aikomuksista saattaa olla pahoja seurauksia. Kun sisäministeri Ohisalo hyvin tunnustukselliseen sävyyn haluaa ottaa vastaan kansainvaeltajia "turvapaikanhakijoina", hän ei tunne mitään sääliä niitä myöhemmin tilastoihin kirjattavia suomalaisia kohtaan joiden henki menee tämän politiikan seurauksena.

  Puhumattakaan sitten siitä että kielellis-kulttuurisen kansallisvaltion sisäinen luottamus ja yhteiskuntamoraali romahtaa monikulttuurisuuteen. Lainkunnioituksen ja moraalilaatujen ristiriidat ovat ylkäymättömiä. Osoittaa todellakin täydellistä ajatuskyvyttömyyttä kun kuvitellaan että eri moraalilaatuja koskevat yhteentörmäysongelmat saisivat ratkaisunsa omaa -- ja vieläpä hyvin idealisoitua ja ihanteelliseksi abstrahoitua -- moraalilaatuamme soveltaen.

  VastaaPoista
 4. On tosiaan vaikea käsittää, miksi Suomen SISÄministeri katsoo näiden kansainvälisten turvapaikkashoppailijoiden olevan hänen toimialansa keskeisiä tehtäväkenttiä. Jos ulkoministeri höpäjäisi jotain samansuuntaista, niin sen nyt saattaisi vielä ymmärtää. Kyllä sisäministerin täytyy keskittyä Suomen ja suomalaisten asioiden hoitamiseen ja edistämiseen. Kansainvälisten ongelmien ratkaisemiset kuuluvat hänen toimenkuvaansa vain hyvin välillisesti. Jos ministeri ei tätä ymmärrä, niin välitön siirto kykyjä paremmin vasyaaviin tehtäviin.

  VastaaPoista
 5. Vallankahvassa olevien maanpetturien johdolla EU-diktatuuria täydellistetään salakavalasti pienten askelten taktiikalla, ihmisten huomaamatta:

  "Perussuomalaisten kansanedustaja Vallin: ”Näen, kuinka Suomea ajetaan EU nimiseen liittovaltioon” | Mielipide

  "Haluan kertoa teille tämän, koska painaa mieltä. Talousvaliokunnan jäsenenä näen joka viikko kuinka Suomea ajetaan EU nimiseen liittovaltioon," kirjoittaa kansanedustaja Veikko Vallin FB-sivullaan.

  ”Kun liityimme EU:hun, niin meille sanottiin ettei tule liittovaltio, ei yhteisiä velkoja, ei pakkotaakanjakoja, jne. Nyt ne tulevat salakavalasti hivuttamalla, sopimus ja direktiivi kerrallaan.

  Lähestymme tilannetta, jossa Suomen eduskunnalla ei ole YHTÄÄN päätösvaltaa. Jos menemme liittovaltioon, ovat Suomen eduskunnan tekemiset pelkkää teatteria ja kansanedustajien toimet vain turhia palkkiovirkoja.

  Presidenttimmekin puhuu jo, kuinka hänen mielestä Suomen presidentin valtaoikeuksia pitäisi vähentää. Eli siirtää nekin EU:lle. Niinistökin näyttää olevan jo antautunut.

  Britit ovat lähdössä EU:sta, koska haluavat päättää itse lakinsa, kauppasopimuksensa, maahanmuuttonsa, veronsa, kalastusoikeutensa, ja niin edelleen.

  ARVOSTAN brittejä ihan kattoon saakka. Vahva kansakunta, joka ei taivu globalistieliitin ja pankkiirien pirullisen suunnitelman edessä. Toivon kovaa Brexitiä. Se antaa toivoa, että Suomikin voisi jonain päivänä olla taas ITSENÄINEN KANSALLISVALTIO.” ��

  ”Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että EU olisi kauppaliitto,” Vallin lisää kirjoituksensa lopuksi."

  https://mvlehti.net/2019/10/16/kansanedustaja-vallin-naen-kuinka-suomea-ajetaan-eu-nimiseen-liittovaltioon-mielipide/

  Ks. myös britti-patriootti David Noakes: "Expose the EU dictatorship and its police state", https://eutruth.org.uk/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 6. Vähä vähältä on hiipunut usko brittien suuruuteen. Vuosikausia on nyhrätty kansanäänestyksen jälkeen brexitiä. Törkeitä rikoksia tehdään päivittäin, eikä parannusta tilanteeseen ole odotettavissa.

  Mutta ei hätää. Kuten Lontoon muslimipormestari asian tulkitsee: "“Look, I’m mayor of the greatest city in the world, and one of our strengths is our diversity,”

  https://www.breitbart.com/europe/2019/12/01/sadiq-khan-after-terror-attack-our-strength-is-our-diversity/

  VastaaPoista
 7. Brexit ei toteudu, eivät ikinä uskalla kohdata mahdollsiia seuraamuksia. Veitsi-isku itse unohtuu kaikkien briteissä muutenkin sattuvien puukotusten sekaan. Britannia kestää ja feministinen politiikka jatkaa nousuaan. Asiat eivät muutu sielläkään kuin pahempaan suuntaan jatkuvasti.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!