lauantai 19. tammikuuta 2019

Suomi vuonna 2035 - HS:n näkemys

Helsingin Sanomat kirjoitti mielikuvitusjutun siitä, miltä hiilineutraali Suomi näyttäisi vuonna 2035. Jutussa esitetty näkemys ei tule toteutumaan, sillä siinä oli aivan liian paljon asiavirheitä - ja muutoksetkin vuoteen 2035 olivat aivan liian suuria toteutuakseen 16 vuodessa.

Sitä paitsi sen maalaama kuva muistutti aivan liian paljon viime vuosisadan sosialistisia näennäisdemokraattisia diktatuureja, jotta se voisi toteutua demokratian kautta - vaikka HS:n jutussa näin kerrottiinkin tapahtuneen ja maamme koko vasemmisto Vihreät mukaan lukien siihen pyrkii myös reaalimaailmassa.

Aivan aluksi kiinnitin huomioni jutun kuvituskuvaan, jossa lukijan katse kohdistuu etualalla rennosti sillankaiteeseen nojailevaan hunnutettuun tummahipiäiseen neitokaiseen - ilmeisesti somaliin. Lisäksi kuvassa on sivurooleissa kolme suomalaisen näköistä ihmistä, joista hunnutetun neitokaisen vieressä oleva tyytymättömän oloinen nainen työntää polkupyörää.

Juttu kertoo ilmeisesti kuvassa olevan nyt 16-vuotiaan neitokaisen kuvitellusta elämästä vuonna 2035. Hänellä on kertomuksessa kaksi lasta ja tarina alkaa aamusta kun hän on menossa töihin - hänestä on nimittäin tullut catering-työnsä puitteissa tapahtuneen sattuman kautta elokuvanäyttelijä ja pääosan esittäjä. Ja hän pääsee jonain päivänä mukaan vielä johonkin isoon Hollywood-tuotantoonkin. Aivan lopussa kerrotaan vielä Timo Soininkin ryhtyneen vegaaniksi.

En tässä halua analysoida juttua sen enempää, vaikka se olikin täynnä sekä asiavirheitä että loogisia epätodennäköisyyksiä. Sen sijaan ilmaisen hämmästykseni siitä, että tarina oli kirjoitettu islamilaisen maahanmuuttajatytön näkökulmasta.

Jäin nimittäin ihmettelemään, että minkä takia HS halusi maalata Suomen ilmastoneutraalin tulevaisuudenkuvansa tummahipiäisen yksinhuoltajaäidin (miehensä islamilaisen kakkosvaimon?) tyttären kautta, mikä teki jutusta entistäkin epäuskottavamman. Oliko tarkoituksena ainoastaan ärsyttää lehden maksavaa asiakasta, vai oliko valinnalla jokin propagandistinen tarkoitus?

En tiedä vastausta, mutta jos tarkoituksena oli lisätä ihmisten myönteisyyttä ilmastonmuutoksen hillintätoimia kohtaan, oli ratkaisu tuskin kovin onnistunut.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
uomen tulevaisuudesta eräiden tilastojen valossa
Kuinka paukut tulisi sijoittaa?
Kun minä kuolen...

39 kommenttia:

 1. Eipä ole satuoletetuiksi hesarin jurnalisteista. He toisaalta kertovat faktoista satuina lastenmielisille luettavaksi, päivittäin.
  Soinin vegaanius taitaa olla 2035 koiranputkien kasvatusta.

  VastaaPoista
 2. Hesarin tajunnanvirtajutut ovat sitä luokkaa, että niihin pitää suhtautua kuin teekkarihuumoriin tai Pahkasikaan. Ilmastokirjeenvaihtaja Piia Elonen kertoo, että "HS lupaa tuoda tolkkua ilmastoasioiden puintiin". Sitä tulee tietysti parhaiten tekemällä mielikuvitusjuttu asiantuntemuksella, joka perustuu täydelliseen tietämättömyyteen, (tai Lundin lausuntoihin).
  Hesarilla on lisäksi nyt kova tarve vääntää tulevat vaalit ilmastovaaleiksi, eli viedä huomio pois maahanmuuttokatastrofista.
  Hesarin toimittajilla on luultavasti keskinäinen kilpailu siitä, kuka osaa tehdä suomalaisia eniten ärsyttävän jutun. Siitä johtuvat nämä päärooleissa olevat tummahipiäiset moniosaajat. Tämähän on lisäksi jonkinlainen trendi nykyisin esim mainoksissa, ja Ylen uutisissakin kamera löytää aina etnisesti edistyneimmät.
  Oikein pitää ihmetellä, miten täällä ennen tultiin toimeenkaan, kun ei ollut tätä rikkautta.

  VastaaPoista
 3. Joo,kyllähän nää huumorin puolelle heittää mutta kun nämä toimittelijatyttöset(sukupuolesta riippumatta) on niin liikuttavan tosissaan. Heillä on unelma, ja kupla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä viimeinen lauseesi tiivistää sen kaiken, mistä niin monessa tässä maassa on kysymys. On ihmisiä, jotka jaksavat unelmoida, hölmöistäkin asioista, mutta uskovat johonkin silti. Sitten on ihmisiä, jotka eivät enää jaksa unelmoida eivätkä toivoa mitään. He näkevät vain auringonlaskuja, toivottomuutta ja turmelusta tulevaisuudessaan. Mielestäni on ihan omasta asenteesta kiinni millaista tulevaisuutta itse haluaa nähdä. Voi valita nähdä hyvää tai pahaa. Tee valintasi siis huolella - oletko toivon vai epätoivon puolella. Suosittelen maltillista siirtoa toivon puolelle. Tervetuloa!

   Poista
  2. Olen sillä puolella joka tunnustaa tosiasiat ja tekee päätöksiä niiden mukaan.
   Vaihtoehdot rupee olemaan vähissä.

   Poista
  3. Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Humanitaarisen maahanmuuton osalta tosiasiat antavat selvän talous- ja turvallisuuspoliittisen signaalin, jonka mukaan maahanmuuttopolitiikka pitäisi suunnata.

   Poista
 4. Näennäinen ylimielisyys on pelkkää suurta epävarmuutta jostain, minkä kirjoittaja itse tietää varmasti parhaiten mutta luultavasti ihan tarpeetonta alemmuutta kuten suurimmalla osalla suomalaisista. Koska historiamme. Yritä nyt Proffa sinäkin työstää jotenkin omia traumojasi näiden kirjoitteluiden lomassa, ettei tarvitse kipuilla sitä, että se olisi jotenkin sun suomalaisuudesta pois, kun " tummahipiäistä suomalaista ihmistä " käsitellään ihan Hesarissa todellakin suomalaisena. Onko sun oma ihonvärisi niin älyttömän arka paikka itsellesi, kun toisen ihonväri käy noin ihollesi? Heh! Oikeasti, rasistisia persuja ei kuunnella sitäkään vähään mitä nyt, ennenkuin he oppivat pois avoimesta rasistisuudestaan, joka tässäkin kirjoituksessa taas nostaa päätään.

  Ps. valkoinen ihonvärisi ja sinä ihmisenä olet ihan yhtä arvokas kuin kuka tahansa muukin tämän pallon asukas, joten alituista pohdintaa " riitänkö minä näin" ei tarvitse edes käydä. Sinä riität ja kelpaat. Ja ei kun mukavaa päivänjatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa harvinaisen nyrjähtänyttä kyökkipsykologiaa.
   Kyllähän noissa median hehkutusjutuissa kiusaa lähinnä se, miten lapsellisen johdattelevia ja opettavia ne ovat. Aliarvioivat propagandassaan aikuisia, asioista oikeasti tietäviä, ihmisiä.

   Poista
  2. Olipa ihan oletetun naiivia ja ahdasmielista sekä turhauttavan pinnallista jorinaa blaa blaa. Nyt ois sun vuki

   Poista
  3. Kiitos neuvoista.

   Kieltämättä ihonvärin esille tuominen tässä yhteydessä oli turhaa. Olisi riittänyt todeta, että jutussa maalattu tulevaisuudenkuva ei ollut yhteensopiva omasta kulttuuristaan tiukasti kiinni pitävän naisihmisen erittäin todennäköisen tulevaisuuden kanssa.

   Mitä tulee maahanmuuttajiin ja heidän ihonväriinsä, niin minulla on ja on ollut useita akateemisia oppilaita, joiden juuret ovat niissä maissa, joista tulevat maahanmuuttajat aiheuttavat ongelmia esimerkiksi ylettömän korkeiden seksuaalirikoslukujen, väkivaltakäyttäytymisen tai vaikean työllistymisen muodossa. Olen ollut heidän työhönsä tyytyväinen siinä kuin kantasuomalaistenkin oppilaideni tekemisiin.

   Aika vaikea minun on siis tunnistaa itsessäni sitä rasistileimaa, jonka haluat lyödä. Myös ihonväri itsessään on minulle merkityksetön, minkä tässä sinulle tiedoksi saatan.

   Poista
  4. Ole hyvä :)

   Kiva,kun hiffasit itsekin tuon. Kyllä se ihonväri ja kaikenlainen vertailu toisiin ja siitä kumpuavat fiilikset on läsnä uskoisin ihan meillä kaikilla, myös minulla. Usein huomaan, että se kumpuaa jostain alemmuuden tunteesta, niin siksi samaistuin sinunkin kirjoitukseesi kun koin sinunkin potevan jotain alemmuutta.

   En ole mitään rasistileimaa sinuun lyömässä enkä niin sanonut. Sanoin, että kirjotuksessasi rasistisuus nosti päätään. Se on tuttua itsellekin. En pidä rasismia mitenkään hyveenä, joten siksi halusin kiinnittää huomiosi siihen, ja näin teitkin.

   Hienoa, että pohdiskelet omaa suhtautumistasi työelämässäsikin kaikenlaisiin ihmisiin. Se on hyvin tärkeää, ja muistathan sen jatkossakin!

   Poista
  5. Ajatuksiahan näiden kirjoitusten on tarkoitus herättää ja nyt näyttäisi käyneen juuri niin. Hyvä näin.

   Poista
  6. Anonyymille "Anonyymi19. tammikuuta 2019 klo 11.29":

   Luepas seuraavasta KUKA on avoimesti RÄIKEÄN RASISISTINEN: http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  7. Ei taida tuota juutalaissuvun omistama hesari julkaista....

   Poista
 5. En päässyt maksumuurin taakse. Sen sijaan lukaisin jutun parjatusta kauppakeskus Redistä.

  Annetaanpa Itiksessä työskentelevän verrata paikkoja:
  ”Itis vaikuttaa olevan tosi täynnä, mutta todella iso osa asiakkaista on sellaisia, jotka hengailevat käytävillä eivätkä osta mitään”

  Ei lisättävää.

  T. Bobrikov

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppakeskukset rakennetaan nimenomaan ns kaupallista hengailua varten. Aamusta iltaanko sitä pitäisi aina shopata? Saa sinne ihan mennä istuskelemaan ja katselemaan ihmisiä riennoissaan. Kokeile joskus!

   Poista
  2. Otan tuon "harvinaisen nyrjähtäneisyyden" samalla kiitoksella vastaan kuin ekaluokan kuvistunnilla piirtäessäni kyltin jossa luki vain " KIITOS!" kun tehtävänantona oli piirtää mainoskyltti julkiseen tilaan. Opettajani piti sanomaani ala-arvoisena ja ilmoitti tämän olevan lapsellista töherrystä ja loukkaavan hellyydessään suomalaisia yleisesti. En ihan muista, mutta hän saattoi kehottaa minua häpeämään tai ainakin vakavasti pohtimaan mitä juuri tuli kuvitettua. Siitä lähtien olenkin suurella mielenkiinnolla pohtinut suomalaisten psyykettä kyökkipsykologiankin menetelmin. Tutkimusaineistohan on määrältään valtaisaa ja arjessa alati läsnä kuten huomataan.

   Lämmin kiitokseni tutkimukseni mahdollistaville, teidän takianne tämä on mahdollista. Kiitos!

   Poista
 6. Lisää nyt sen verran vielä, että mikä on sun pointtisi? Meni multa se vähän ohi, mutta kiinnostaisi kuulla!

  VastaaPoista
 7. Oulun tapahtumista käydyssä keskustelussa en ole toistaiseksi huomannut kenenkään keskittyvän analysoimaan sitä kaksiarvoisuutta, ambivalenssia, ja kaksoismoraalia, joka asetelmaan vieraskulttuuristen kansainvaeltajien ja kantaeurooppalaisten kasvavien sukupolvien tajuntaan syötetään paitsi "virallisen" tajuntateollisuuden -- kuten juuri YLE:n ja HS:n -- mussuhumanististen journalistien toimesta myös yleisemmin kaiken kaupallisen mainonnan ammattilaisten koko ammattitaidolla.

  Miten kasvavat lapset, esp. itseidentiteettiään etsivät tytöt, voisivat suhtautua äitiensä ja isiensä varoitteluun miellyttävistä vierasperäisistä viettelijöistä, kun sekä TV:n kaikki ohjelmat tyrkyttävät aina kiintiötoiskulttuurisia mitä edustuskelpoisimpia osallistujia ja mainokset jokaikisessä tiedonvälitysvälineessä ovat täynnä hehkuvanvärisiä muotiluomuksia, joissa vieraskulttuuriset poseeraavat paraatipaikoilla?

  Ja erikseen on mainittava poliittiset puolueet, jotka ovat hamunneet oman ideologiansa mannekiineiksi nimenomaan vieraskulttuurisia ehdokkaita. (Jätän enemmän herkuttelun sillä nololla seikalla, että puolueet niin usein ovat haksahtaneet konniksi osoittautuneisiin yksilöihin, eli tekopyhyys on iskenyt omaan nilkkaan.)

  Tuo kulttuurissamme ilmenevä ambivalenssi olisi noteeraamisen arvoinen seikka. Mistä se kertoo? -- Siitä että Suuri Yhteinen Valhe tarvitsee tällaisenkin "virallisen" vahvistuksen? -- Mistä kertoo se, että systeemissä vaikuttavien aktiivisten tyrkyttäjien toimintaa ei tyrkyttämiseksi mielletä? Ihan yksikertaisesti: tekopyhyydestä, farisealaisuudesta.

  On luotu juuri tuollaisia mielikuvia -- tuollaisia "tarinoita" -- joiden koko falski idealistisuus yritetään häivyttää tajunnasta kasvattamalla "uskottavuutta" koko tajuntateollisuuden voimalla ja "ammattitaidolla".

  Kuinka tällaisessa keinotodellisuudessa mikään todellisuudentajuinen realismi olisi mahdollista? Ylimitoitetuilla yleiskäsitteillä kyhätyt "ihmisarvo- ja -oikeusideologiat" jyräävät järjen -- ja aniharva meistä on ajattelijana niin vahva että pystyy näkemään tällaisen moraali-ihanteellisuuden läpi sen miten vaarallista reaalitajun hukuttaminen on. Ja loput mielikuvamanipulaatiosta hoitaa kaupallinen mainonta, jota kai tuo HS:kin myös "asiasisällöiltään" lähinnä edustaa.

  VastaaPoista
 8. Onko niin, että kaikilla on "geeneissä" tarve vallata lisää elintilaa, omaisuutta, valtaa yms. riippumatta puhutaanko kasveista, eläimistä tai ihmisistä ja ihmisissäkin riippumatta ihonväristä ja kansalaisuudesta. Osa ihmisistä uskoo ihmisten hyvyyteen ja antaa "tilaa" muille, joilla on usein huonommat lähtökohdat elämään. Kuitenkaan kaikki tätä "tilaa" saavat eivät osaa arvostaa saamiaan etuja ja mahdollisuuksia vaan käyttävät törkeästi hyväkseen heitä avustavia ja puolustavia.
  Korostan vielä, että sama koskee myös kantasuomalaisia, tyypillisesti tälläinen kantasuomalaisten "kusipää" jättää tai yrittää jättää osuuksiaan erilaisista kimppamaksuista maksamatta tai välttelee maksujaan viimeiseen asti. Ei maksa kavereiltaan lainaamaa rahoja takaisin tai palauta lainattuja tavaroita. Kuppaa muutenkin kanssaihmisiä tai maksattaa muilla oman ideologiansa kustannuksia.
  Isommassa mittakaavassa kyse on varakkaiden ihmisten ja myös yhtiöiden toiminnasta erilaisten etujen hankkimisessa.

  Herää ajatus, pitäisikö kansalaisuutta myönnettäessä aina suorittaa myös luonnetestit. Pieni kilpailuhenkisyys ei ole välttämättä haitaksi, mutta voitaisiinko narsistit, muuten luonnevikaiset ja lapsuudesta saakka vääriin ihmisarvoihin kasvatetut hakijat jättää odottamaan päätöstä kunnes (jos koskaan) edellytykset täyttyvät.

  Jos Suomen kansalaisuuteen sopimattomat voidaan blokata riittävän ajoissa, on testien kustannuksien takaisinmaksuaika todella lyhyt. Hyvin usein saatetaan näin toimien välttyä myös siltä, ettei tulisi tarvetta ottaa pois myönnettyä kansalaisuutta rikoksiin syyllistymisen vuoksi.

  Suomen kansalaisille tulisi puolestaan saada positiivinen "luottotietorekisteri", jossa olemassaolon voisi menettää määräajaksi kun riittävän luotettavasti osoitetaan, että henkilö ei ole ansainnut siellä oloa. Olisi hyvä kun vielä saisi tämän rekisterin mittaamaan muita pelkkiä rahavelkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan on plan 9 from outer space. Eli aktion t4. Sovitaan jotta otetaan tuhkimoprinssejä mahd. Paljon ja lopetetaan Suomalaisten rasistinen rodullinen lisääntyminen.
   Kyllä keinoja löytyy jos tahtoa on.

   Poista
 9. Rasismifobia on noussut yhdeksi merkittävimmistä tekijöistä tuhoamaan avoimen ja kriittisen keskustelun somessa ja ja myös aivan hallintopyramidin ravintoketjun ylimmässä kärjessä.
  Jos tuon esiin, että olen valkoihoinen, rasismifobi älähtää minun olevan rasisti: valkoihoisuutenihan tuon esiin vain osoittaakseni olevani ylempänä kuin tummempi-ihoiset ihmiset. Jos sanon jollakulla olevan tumma tai jopa musta iho, olen rasisti, koska sanon ihonvärin vain siksi, että kuulun ihonväriltäni ylempään kastiin.
  Voiko rasismifobiasta parantua? Tuskin, sen voisi luokitella jonkinlaiseksi lahkolaisuuden äärilaidaksi, eikä siitä voi parantua, koska se ei ole sairaus. Ikävä kyllä.

  VastaaPoista
 10. En ole lukenut juttua, mutta jos 2035 tilanne on tämä, että kaapuun puettu nainen nojailee toimettomana sillankaiteeseen samalla kun suomalaiset menevät töihin, niin mikään ei ole muuttunut. Elätettäviä ja yhteiskuntaan sopeutumattomia vaan on tullut todennäköisesti lisää ja tavalliset työssäkäyvä suomalaiset kyllästyvät ja ärsyyntyvät tämän etnisen kansanosan erityiskohtelusta. Rasismi kohdistuu aina rotuun ja jos sitä ei halua ymmärtää, pysyköön siellä kuplassaan maailman tappiin. Ei voi auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa tyttö oli nykyhetkessä eli 16-vuotiaana. Muuten siinä jutussa somalinainen oli töissä vuonna 2035: oli ensin ollut catering-hommissa mutta nyt nousemassa tähtinäyttelijäksi. Lisäksi somalinainen ohjeisti jutussa puolisoaan lastenhoidon ja kauppalaskun saroilla. Kantaväestön työnteosta ei puhuttu mitään.

   Poista
  2. Anteeksi, luin jutun huolimattomasti, mutta oiottuna juttu kuulostaa vielä hullummalta.

   Poista
  3. Ahaa, cateringhommissa. Teki sianlihaleipiä ja sianlihasalaattia. Tietenkin burkha päällä...ai niin , ei tehnyt , koska hänhän oli enemmistön "kanta-asukki"

   Poista
 11. Maailmassa on monenlaisia rotuja, ja hyvä niin. Se, että Kalergi -suunnitelma haluaa rotujen sekoittuvan, ja kansallistunteen murenevan, tekee siitä äärimmäisen vastenmielisen.
  Matkailussakin on mukava tutustua erilaisiin kulttuureihin, mutta jos joka paikka täytetään afrikkalaisilla, ja lähi-itäläisillä notkujilla, ei eroja enää sitten kohta olekaan.

  Ylpeä valkoihoinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Ei hätää . Matkusta tulevaisuudessa Israeliin, siellä paikalliskulttuuri kukoistaa. Muualla pelkkää sekoittunutta" monikultturia". Miksi?

   Poista
 12. Jos Suomi olisi hiilineutraali 16 vuoden kuluttua, ei nykyiseen valtavaan julkiseen sektoriin olisi ainakaan Suomella itsellään varaa. Ehkä globalistien pääomalla voitaisiin tukea Suomen yhteiskuntakokeilua mainosmielessä jonkin aikaa?

  Stalinmaisella pikakelauksella kolmessa viisivuotisjaksossa toteutetussa hiilineutraalissa yhteiskunnassa paikallinen omavaraistalous olisi pitkälti korvannut Kelan palvelut. Ruoka kasvaisi takapihalla. Verorahoitteinen maahanmuutto olisi vaihtunut maastamuutoksi sellaisiin eteläisempiin maihin, joissa eri etnisyyksillä on omakieliset ja omalakiset rinnakkaisyhteiskuntansa olemassa. Väkiluku olisi laskenut kantasuomalaistenkin osalta, kun lääkitys ja vakavien sairauksien hoito olisi ylellisyyttä.

  Hollywood-näyttelijän ura tulee houkuttelemaan yhä vähemmän. Internetin ketterät ja mielenkiintoiset, reaalimaailmaa kuvaavat tuotokset voittavat itseään ylentävän Hollywoodin propagandan. Hollywoodin yhä ilmeisemmäksi käyvä aivopesu ei enää jaksa luoda kaikille katsojille todellisuuden tuntuisia elämyksiä.

  VastaaPoista
 13. Kyllä se vaan on niin, että pohjola on sodassa vuonna 2035. Kaakkois-Suomen Rajavartiosto on viimeisen 5 vuoden aikana saanut haaviinsa Ruotsiin tarkoitettuna aselähetyksiä , puhutaan tuhansista aseista. Ruotsista se touhu alkaa ja omat kähtävät liittyvät rinnalle kalifaatin perustamiseen.
  Siinä sodassa voidaan unohtaa Geneven sopimukset, silloin tapellaan olemassaolosta. Saas nähdä minne multikultiuskovaiset karkaavat kun paska lentää tuulettimeen.

  VastaaPoista
 14. Brysselin Pravdalla on toimittajakaartissaan vanhoja kommunisteja, jotka otaksuttavasti ovat käyneet suomalaisten kommunistien propaganda-korkeakouluna aikoinaan toimineen Sirola-opiston ja hakeneet neuvostovallan aikana Moskovasta lisää propagandaoppia neuvosto-politrukeilta!

  He varmasti toimivat suurella antaumuksella ja innoituksella Brysselin Pravdan lukijoiden huijaamiseksi ja aivopesemiseksi EU-diktatuuri-/NWO-tyrannia-myönteiseksi huomioon ottaen, että Brysselin Pravdan agenda vastaa tätä:

  “The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism AND COMMUNISM under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and INCREDIBLY EVIL IN INTENT.”
  ~ Larry P. McDonald
  U.S. Congressman, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets
  in “Introduction” to The Rockefeller File, by Gary Allen (1975)

  Brysselin Pravdan takapiruna on bilderbergi ja globalisti Antti Herlin. Myös bilderbergien päämääränä on NWO eli Uusi maailmanjärjestys, joka tosiasiallisesti vastaa em. Rockefellerin agendaa. Rockefellerien edustaja kuuluu mm. Rotschildien suvun edustajan kanssa Bilderberg-sisäpiiriin ja heikäläiset olivat vuoden 1954 Bilderberg-kokouksessa muodollisesti perustamassa Euroopan Unionin.
  Heidän sukujensa edustajat Bilderberg-sisäpiiriläisinä ovat myös vakio-osanottajia Bilderberg-kokouksissa. Ks. https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=si5ms2vjs5v9vvv9c2dc3dl557#msg1783220

  Lieneekö noiden vanhojen kommunistitoimittajien ansiota, että Brysselin Pravdan propaganda on toisinaan yhtä tökeröä kuin neuvosto-politrukkien talvisodanaikainen sotapropaganda.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 15. Kun neuvostovallan alaisena eläneitä virolaisia muutti Suomeen Neuvostoliiton alasajon jälkeen, he ihmettelivät kuinka suomalaiset näyttävät uskovan melkein kaiken mitä sanomalehdissä kerrotaan – he olivat oppineet mitä (Moskovan) Pravdan ”totuus” sisällään piti. Edelleenkin näyttää olevan joukko ns. intellektuelleinakin itseään pitäviä suomalaisia, jotka eivät vieläkään ole oivaltaneet mitä meidän BRYSSELIN Pravdamme ”totuus” sisällään pitää – heille se on suomalaisen ”laatujournalismin lippulaiva”, niin paljon kuin se sensuroi, salaa ja vääristeleekin totuutta sekä suoraan myös valehtelee, jos jokin asia ei ole sen EU-diktatuurin/NWO-agendan mukainen! Pravdamme sensuurin kallioseinään on lukematon joukko lukijain osastoon osoitettuja tekstejä jysähtänyt, silloin kun ne ovat olleet Pravdan agendan vastaisia – se siitä sananvapaudesta, jonka merkitystä Pravdakin muistaa korostaa!

  Brysselin Pravda muistaa myös tavan takaa varoittaa lukijoita "salaliittoteorioista" ja "foliohattuisista salaliittoteoreetikoista", jonka varoituksen todesta ottajia erityisesti em. "intellektuellit" näyttävät olevan ja ovat tietämättömiä siitä todellisuudesta, jonka mm. internetin tarjoama todellinen vaihtoehtomedia tarjoaa (EI valeoppositio-media).
  Ks. "“Conspiracy Theory”: Foundations of a Weaponized Term
  Subtle and Deceptive Tactics to Discredit Truth in Media and Research",
  https://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-foundations-of-a-weaponized-term/5319708

  ja

  ""TAKING THE RED PILL" THE REAL MATRIX, PART 1",
  https://www.newswithviews.com/Yates/steven.htm
  Suomeksi käännettynä: http://www.magneettimedia.com/todellinen-matrix-osa-1/
  (muut osat löytyvät sivuston sisäisellä haulla)


  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 16. "Jäin nimittäin ihmettelemään, että minkä takia HS halusi maalata Suomen ilmastoneutraalin tulevaisuudenkuvansa tummahipiäisen yksinhuoltajaäidin tyttären kautta". Ilmeisesti jutun laatija on tiedostanut, että koulutetut suomalaiset ovat muuttaneet maasta ja maa on avattu Afrikan sarvesta ja Lähi-idästä tulevalle maahanmuutolle. Jäljelle jääneet suomalaiset tuntevat itsensä petetyksi ja ovat tyytymättömiä, kun eivät ole onnistuneet muuttamaan ulkomaille. Autoliikenne on loppunut ja elintaso pudonnut suunnilleen sille tasolle joka vallitsi Kiinassa 20 vuotta sitten.

  VastaaPoista
 17. Brysselin Pravdan Bilderberg-agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden tuhoaminen, jota Suomen osalta edistää mm. Pravdan monikulttuuripropaganda. Sitä esim. tämänpäiväinen artikkeli "Suomi vuonna 2035" sisältää.
  Bilderberg-agendaan kuuluu myös perinteisen perheinstituution hävittäminen, johon Pravdan kulttuurimarxistis-feministinen rappiopropaganda tähtää. Tässä aivopesutyössä luonnollisesti Pravdan sekä vanhemmat että nuoremmat kommunisti-toimittajat ovat antaumuksellisesti mukana, ks. myös "Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon", http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 18. Niin Brysselin Pravdassa, Ylessä kuin muussakin valtaVALEmediassa rehottava suomalaisvihamielinen monikulttuuri- ja muuu kulttuurimarxistis-feministinen, lue kommunistinen RAPPIOPROPAGANDA saa osaselityksensä tästä:

  "Neuvostorahoilla tuotettiin vasemmistolainen toimittajakunta Suomeenkin

  Neuvostoliiton ohjailema taistolaiskommunistien Toimittajaliitto rekrytoi aggressiivisesti toimittajaopiskelijoita Tampereen yliopistossa (TaY) ja tuotti merkittävien toimittajien verkoston. Marxilaisten professorien johtama TaY:n tiedotusopin laitos koulutti kaikki alan maisterit. Useimpia TaY:n yhteiskunnallisia ainejärjestöjä johtikin taistolainen. Neuvostoliitto rahoitti kommunistien propagandaa ainakin 150 miljoonalla.
  ...
  Helsingin Sanomien toimitusosasto oli poliittisesti kiihkeimpinä vuosina taistolaisen toimittajaliiton vallassa ja useimmat osaston jäsenetkin olivat ”yleisdemokraattisia” vasemmistolaisia. Kun esimerkiksi Suomen johto ei reagoinut tarpeeksi voimakkaasti Suomessa täysin lailliseen Raamattujen salakuljetukseen Viroon, KGB toimitutti uutismateriaalin Helsingin Sanomien toimittajalle, joka teki siitä kokonaisen sivun paheksuvan artikkelin 4.5.1986: ”Vaarallisia lahjoja salaperäisiltä suomalaisilta”. [6]

  Toimittaja Martti Valkosen mukaan myöhempi HS-kulttuuritoimituksen esimies Heikki Hellman oli aikanaan Tampereen tiedotusopin laitoksella tekemässä marxilaista vallankumousta yhdessä professori Kaarle Nordenstrengin kanssa ja tukahdutti vielä 2000-luvulla taistolaisuuden arvostelua HS:n avulla. [7]

  Vasemmistolainen toimittajakoulutus

  Toimittajien koulutus on tapahtunut pitkälti äärivasemmistolaisten professorien toimesta, keskeisimpinä Tampereen yliopiston Pertti Hemánus ja Kaarle Nordenstreng. Etenkin 1970-80-luvuilla suuri osa toimittajista ja muista vaikuttajista oli taistolaisia, vieläkin moni.

  Jopa Nordenstrengin assistenttina toiminut taistolainen Heikki Hellman myönsi 2004 HS-kulttuurin esimiehenä, että Nordenstrengin 1976-1991 vuotta johtama Kansainvälinen tiedotustyöntekijäin liitto (KTL, IOJ) oli KGB:n peiteorganisaatio. Sen jäsenjärjestötkin olivat lähinnä sosialistisista maista. Suomesta liittoon kuuluivat kommunistien toimittajajärjestöt (Toimittajaliitto ja Yleinen lehtimiesliitto). Nordenstreng oli marxilainen ja tuki kansandemokraatteja muttei myöntänyt tätä avoimesti. Samoin ilmeisesti myös Hemanuksen kohdalla..."

  Koko artikkeli: https://vapaasana.net/2011/08/28/neuvostorahoilla-tuotettiin-vasemmistolainen-toimittajakunta-suomeenkin/

  Kalergi-suunnitelma  VastaaPoista
 19. Tämä nyt ei aiheeseen varsinaisesti liity, mutta panen kumminkin:

  "Ennusteiden mukaan vuonna 2020 noin puolet Saksaan tulleista miljoonasta siirtolaisesta on töissä.
  ...
  Pienet ja keskisuuret yritykset ovat ottaneet valtaosan 250 000 työllistyneestä siirtolaisesta palkkalistoilleen.
  ...
  Toinen syy hvyiin työllisyyslukuihin ovat yritysten saamat tuet..."

  Eli tänä vuonna (2019) valtion tukema työpaikka pitää löytää enää 250.000 läpsyttäjälle.
  Siis vain noin 708 työpaikkaa joka ikinen päivä vuoden loppuun.


  Sylttytehdas on https://yle.fi/uutiset/3-10585179

  Inspiraationa on http://ylewatch.blogspot.com/2019/01/saksan-pakolaiset-valhe-emavalhe-ylen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Tämä nyt ei aiheeseen varsinaisesti liity, mutta panen kumminkin:"

   Kyllä liittyy hyvin vahvasti kantasuomalaisten ja muiden eurooppalaisten tuhoamiseen tähtäävään
   monikulttuuripropagandaan, jota tuo Brysselin Pravdankin artikkeli sisältää.

   Myös Yle-artikkelin propagandavaleita paljastava Ylewatch-blogistin artikkeli kannattaa lukea!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!