perjantai 3. elokuuta 2018

Grahn-Laasonen antaisi samaa lääkettä sekä sitä tarvitseville että meille muille?

Helsingin Sanomat kertoi, että opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok) haluaisi maahanmuuttajalapset varhaiskasvatuksen piiriin nykyistä kattavammin. Toisin sanoen hän haluaa maahanmuuttajien takia tehdä perhevapaauudistuksen, jossa varhaiskasvatukseen osallistuminen olisi houkuttelevampaa kuin lasten kotihoito.

Tässä kohtaa on syytä huomata kaksi asiaa: ministeri ei mitä todennäköisimmin puhu työperäisistä maahanmuuttajista vaan humanitaarisista. Ja tapaus osoittaa jälleen kerran, että humanitaarisella maahanmuutolla on perustavaa laatua olevia vaikutuksia suomalaiseen yhteiskuntaan.

Mutta jatketaan eteenpäin. HS:n jutussa mainitaan perusteluna maahanmuuttajalasten osallistumiselle varhaiskasvatukseen se, että he hyötyisivät siitä kaikista eniten. Erityisesti mainitaan kielitaito, joka ei kehity silloin, kun lapsi pidetään kotikasvatuksen piirissä.

Tässä kohtaa on todettava, että minun nähdäkseni sitäkin tärkeämpää on avata umpio, jossa kasvatetut maahanmuuttajalapset ohjautuvat heti lapsesta omaan kulttuuriinsa, joka on tunnetusti huonosti yhteensopiva suomalaisen yhteiskunnan kanssa. Epäilenkin vahvasti, että tämä on ministerilläkin mielessä, mutta yhteiskunnan (lue median) yleinen poliittista korrektiutta vaativa ilmapiiri estää avoimen keskustelun.

Jutussa kerrotaan myös, että maahanmuuttajalapset ovat Pisa-tutkimuksissa jäljessä kantaväestöstä jopa toisessa ja kolmannessa sukupolvessa. Kyse on ainakin kolmannessa sukupolvessa ilmeisesti lähinnä 1990-luvulla saapuneiden somaleiden lapsista, koska he ovat ainoa laajempi väestöryhmä, jolla voi olla kolmannen sukupolven lapsia.

Jos ja kun näin on, vaikuttaa tulosten taustalla sukulaisavioliittoihin kannustava kulttuuri, joka on tehnyt lapsista muuta väestöä merkittävästi homotsygoottisemman (eli kunkin geenin äidiltä ja isältä perityneet muodot ovat samanlaisia). Tämän tiedetään aiheuttavan monenlaisia ongelmia, minkä takia esimerkiksi sisarusavioliitot on useimmissa kulttuureissa kielletty. Tässä on syytä huomata, että useita sukupolvia jatkuneet serkusavioliitot johtavat samanlaiseen lopputulokseen.

Valitettavasti tässä asiassa ei auta varhaiskasvatus, vaan olisi päästävä puuttumaan sukulaisavioliittoja harrastavien maahanmuuttajien naimakäytäntöihin. Eli saatava monien maahanmuuttajakulttuureiden parissa yleiset serkusavioliitot loppumaan, sillä ilman sitä maahanmuuttajien jälkeläiset ovat ja pysyvät muuta väestöä tyhmempinä. Ja Pisa-tulokset siten muita huonompina. Ja menestys yhteiskunnassa muuta väestöä kehnompana.

En tiedä onko ministeri ajatellut asian tätä puolta. Hyvää asiassa on kuitenkin se, että maahanmuuttajalapsien alhaisempi sitoutuminen vanhempiensa kulttuuriin vähentäisi myös serkusavioliittoja. Ja että niiden haittavaikutukset purkautuvat yhdessä ainoassa sukupolvessa.

Eli yhteenvetona totean ministerin pyrkimyksen varhaiskasvatuksen lisäämiseksi maahanmuuttajien parissa olevan sinänsä kannatettavaa, mutta maalaavan samalla pelottavan skenaarion siitä, kuinka maahanmuuttajien takia yhteiskuntaan joudutaan tekemään sellaisia muutoksia, joihin myös kantaväestön on sopeuduttava.

Ellei sitten toimita jutussa mainitun Tanskan mallin mukaan, jossa maahanmuuttajalapsille on eri säännöt kuin kantaväestölle. Valitettavasti suomalaisessa ajattelussa ei näytä olevan vielä valmiita tähän, vaan pidetään kiinni väestön näennäisesti yhdenmukaisesta kohtelusta, vaikka lääkettä tarvitsevat vain maahanmuuttajataustaiset.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kotouttamisen haaveet
HS yksisilmäisten asialla
Tuhoaako maahanmuutto ihmisten tasa-arvon Tanskassa?

20 kommenttia:

 1. Ensinnäkin, Hesarin molemmat uutiset ovat maksumuurin takana, joten niitä lukematta ei voi ottaa kantaa siihen, puhuuko opetusministeri nimenomaan humanitäärisen maahanmuuton lapsista joiden esiopetusta toivoo laajennettavan. Tämä on tärkeä pointti ottaen huomioon kirjoituksesi sisällön joka lähtee tuosta omasta premissistäsi. Siltä pohjalta lavennat, Professorin ajatuksen voimalla, kirjoitustasi sellaiseen suuntaan mikä on odotettavaa ajatusmaailmasi pohjalta.

  Puhut todella yleisellä tasolla maahanmuuttajuudesta. Maahanmuuttajat Suomen kohdalla tarkoittavat koko maailman väestöä ryhmänä. Jokainen ei-syntyperäinen henkilö joka tulee maahamme vaikka töihin on maahanmuuttaja. Minua ei yllätä millään tavalla se, ettet näe mitään yhteensopivaa minkään kulttuurin edustajan kohdalla Suomen kanssa. Omat päivittäiset kirjoituksesi toki tukevat tuota erikoista näkemystäsi ja vähintäänkin mielenkiintoista ajatuksenjuoksuasi.

  Kiitän blogin päivääni piristävästä hämmenyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niistä kannata luke kuin toinen, sillä ainakin otsikon perusteella molemmat linkit vievät samaan uutiseen?

   Poista
  2. Saatat toki olla oikeassa ja Grahn-Laasonen tarkoitti ketä tahansa maahanmuuttajaa. Rajaus oli tosiaan oma veikkaukseni, kuten totesitkin. sen tekemiseen vaikutti se, että en ole kuullut esimerkiksi syrjäytymisvaarassa olevista kantaruotsalaisista, saksalaisista tai virolaisista maahanmuuttajalapsista. Tai ylipäänsä heidän kouluongelmistaan.

   HS:n jutun lukeminen ei auta, sillä siinä ei kerrottu minkälaisia maahanmuuttajia Grahn-Laasonen tarkoitti. Eikä asia ole viime aikoina ollut mitenkään selvää, koska media ei erota systemaattisesti humanitaarisia maahanmuuttajia, vaan puhuu niistä yleensä pelkästään maahanmuuttajina.

   Joka tapauksessa se osa kirjoituksestani, joka liittyi sukulaisavioliittoihin pitää kuitenkiin paikkansa riippumatta siitä, mitä Grahn-Laasonen tarkoitti.

   Poista
 2. Tätäpä ei ainakaan MTV3:n uutislähetyksissä kerrottukaan. Jotenkin oudolta tuntuivat Grahn-Laasosen selitykset, jotka tulivat lyhyessä pätkässä ilmi, koska Pisa-tuloksissa ihan viime vuosia lukuunottamatta Suomi on keikkunut kärkisijoilla ja ihan ilman sitä 5-vuotiaana aloitettua esikoulua. Mutta tässähän asia selvisi; kaikki tehdään meillä maahanmuuttajien ehdoilla, maksoi mitä maksoi ja olivatpa kokemukset muualta Euroopasta sitten mitä hyvänsä! Toisaalta tuli myös mieleen, halutaanko tässä järjestää töitä opettajille, kun muutenkin päiväkoteihin vaaditaan kohta lastenhoitajiltakin akateemista loppututkintoa. Akava tuntui kovasti hehkuttavan esitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylenanto kertoi uutimissaan aamusella, että ruåtsissa on valta opettajapula, ja nyt opettajia houkutellaan myös Suomesta. Oliko ne parikymmentä saaneet harhautettua, lähinnä ranta-ruåtsalaisia. Sitä ei mainittu, että mistä pula johtuu, tai ehkä kautta rantain, sanottiin, että mamut aiheuttavat paljon lisää työtä. Sitä en epäile hetkeäkään.
   Huru-ukko

   Poista
  2. Ja www-sivuilla samassa uutisessa on rasistisesti vain valkoisia ihmisiä.

   https://yle.fi/uutiset/3-10262567?origin=rss

   Poista
 3. Tuhka tuumii että tässä on taustalle se epäkorrekti tilasto jonka mukaan eri ryhminen välillä on vaihtelua älykkyysosamäärässä.

  https://iq-research.info/en/average-iq-by-country

  Joten kaikki eivät pysty selvitymään korkekouluista koska he eivät vaan selviä vaatimuksista. Tämä on vain fakta, epämiellyttävä sellainen. Mutta se ei ole ihmisten vika, sinä et vain pysty kouluttamaan hyvää lääkäriä ihmisestä jonka älykkyysosa määrä on alle 90. Hitsi tutkimus sanoo että 115+ on mitä vaaditaan.
  Tässä ei vain voida myöntää epämiellyttävää faktaa, kaikki muu on sumuverhoa ja asian kiertelyä.

  Sen lisäksi kuten Professori mainitsi ja Tuhka oli lukenut myös muista lähteistä. vanhemmat kasvattavat lapset omiin näkemyksiin ja nyt ollaan oikasti huolestua siitä miten jihadistien (yleensä äiten) kasvatus vaikuttaa lapsiin. Ei kovin hyvin, he kasvavat vihaamaan ja syyttämään länsimaista yhteiskuntaa etupääsä omista ongelmistaan ja ideologia vaatii heitä tekemään jotain.

  Kyyneliin tämä vain päättyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on huomattava, ettei sukulaisavioliittoja harrastavissa kulttuureissa esiinny välttämättä huonompaa älykkyyttä tuottavia geenejä kuin suomalaisissakaan. Näin siksi, että homotsygotia-aste laskee näiden henkilöiden älykkyyttä ja tilanne muuttuisi mikäli myös he luopuisivat tästä kulttuurisesta piirteestään.

   Poista
  2. Tuhka muistelee että Serkusavioliitoissa lasten riksi saada perinnöllisä sairauksia hyppää melkoisesti. Tarpeeksi monta sukupolvea ja koko genomi romahtaa. ei tule enää terveitä jälkeläisiä ja loplta ei ollenkaan. Karu juttu.

   Eri ryhmien välillä esiintyy vaihtelua IQ osalta, se on haaste jota tulevaisuudessa joudutaan käsittelemään.

   Poista
  3. Mikäli terveitä jälkeläisiä ei synny ja ulkomailta ei rahdata uusia, on jotain toivoa, että tuosta ryhmästä päästään eroon aivan heidän omien valintojensa seurauksena. Kyllähän suomalaisille syntyy siitä taloudellisia kustannuksia ja muita haittoja. Kun kerran ajanhenki on se, että heidän pitää saada säilyttää oma kultturiinsa ja tapansa, olivat ne sitten miten haitallisia hyvänsä, niin tässä tapauksessa antaa mennä.

   Poista
 4. Hieno idea tuo peruskoulu. Sen ansiosta saadaan samoille luokille lapset, joiden ÄO vaihtelee 85-140 haarukassa.

  VastaaPoista
 5. Eiköhän tässä ole perimmältään kyse siitä, että kok ei saanut rajoitettua keskustan tukemaa kotihoidon tukea. Nyt sama tehdään sitten laajentamalla pakollista eskaria, ja perustelut haetaan mistä keksitään.

  VastaaPoista
 6. Tuli mieleen että kulttuuriset eroavaisuudet voisivat johtua suurelta osin myös runkkauskulttuurista. Typistetyn mulkun kulttuurissa nuoriso runkkaa (luin jostakin) pyyheliinaa ja santapaperia apunaan käyttäen, koska terska on melkein tunnoton. Länsimaisen kulttuurin onanian ahavoittama nuoriso on nähdäkseni aika rauhallista, kun ajatellaan yhteiskunnan turvallisuutta. Toista on esimerkiksi tämän päivän Maitojuna-Ruotsissa. Tänään lukee (kuten monesti ennenkin) SVT:n tekstiteeveessä, että poliiseja ja palokuntaa on kivitetty, kun palokunta oli saapunut paikalle sammuttamaan sytytettyjä autoja. Poliisin mukaan Västeråsin autopalot johtuivat siitä että Västeråsin Bäckbyn alue on ongelma-alue sen vuoksi että siellä asuu nuorisoa, millä ei ole mitään järkevää tekemistä. Ja onhan se aika selvää että kun nuoriso runkkaa santapaperin avulla eikä sitten millään tule, ei sitten millään, niin hermothan siinä palaa ja muutama auto myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika erikoinen selitysmalli.

   Poista
  2. Lol, kyllä, mutta kulttuuriset erot ovat usein aika erikoisia.

   Poista
 7. Perimmältäänhän kysymys on siitä, että koko MASINOITUA kehitysmaalaisten elintasopakolOisten aiheuttamaa ongelmaa ei olisi olemassa, jos kansan enemmistö äänestäisi sellaiset ihmiset vallankahvaan kuten Unkarissa on tapahtunut:

  "Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”",
  http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

  Meillä valtaVALEmedian tyhmentämät hyödylliset idiootit äänestävät kerta toisensa jälkeen samanlaiset Brysseliä kumartavat kansanpetturit vallankahvaan tuhoamaan Suomea ja jatkamaan EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista suomalaisten ja muiden eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa, ks.

  "Suomen tuhoamisohjelma", http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/
  ja
  "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’", https://www.breitbart.com/london/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Tämän masinoidun elintasopakolOisten maahantunkeutuja-invaasion takana on myös muita tekijöitä kuin EU-diktatuuri ja sen korruptoimat hallitukset, tietenkään unohtamatta suurimittaista ihmissalakuljetus-liiketoimtaa:

  "Tietovuoto: Soros rahoittaa pakkomonikulttuurisuutta myös Suomessa",
  http://www.magneettimedia.com/tietovuoto-soros-rahoittaa-pakkomonikulttuurisuutta-myos-suomessa/

  Eräs tärkeä motiivi Rotschild-agentti Sorosin toimille on ilmeisesti se, että Rotschildin velkaponzi-imperiumi oli jo romahduksen partaalla: "USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen",
  http://www.whitetv.se/en/gigantic-ponzi-scheme/1359-usas-migrationskrig-mot-europa-skall-ocksa-foerdroeja-finanskraschen.html
  (Suomikin on kytketty Rotschildin velkaponziin euron kautta. Ks. myös "Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä "A-nelosella"", http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella )

  Suomessakin on myös sillä tavalla korruptoituneita poliitikkoja, että he osallistuvat Suomessa tapahtuvaan elintasopakolOis-liiketoimintaan, vaikka tämä ilmeisesti koskeekin suhteellisen pientä osaa koko elintasopakolOisten maahantunkeutuja-invaasiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin sanoo britti-patriootti David Noakes sivustollaan "Expose the EU dictatorship and its police state":

   "”The EU has BRIBED 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.”
   ”Expose the EU dictatorship and its police state”,https://eutruth.org.uk/

   ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
   The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.”
   ”Fifty reasons to leave the EU”,http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html

   Onneksi Unkarin lisäksi on viime aikoina ilmaantuntut muitakin hallituksia, joita EU-diktatuuri ei ole onnistunut korruptoimaan ja jotka ovat alkaneet vastustaa MASINOITUA kehitysmaalaisten elintasopakolOisten maahantunkeutuja-invaasiota!

   Mainittakoon, että Sipilä suorastaan kutsui maahamme kehitysmaalaisia elintsopakolOisia lupaamalla heille asuntonsakin.
   PettUri Urpo puolestaan otti syksyllä 2015 avosylin vastaan 30000 maahantunkeutujaa, kehitysmaalaista elintasopakolOista ilman mitään tarkastuksia, vaikka olisi Dublinin sopimuksen peruteella voinut käännyttää ne kaikki suoraan takaisin Ruotiin.


   Poista
 8. Taustalla lienee se, että erään kulttuuri-ja uskontotaustan omaavat ovat aika nuivia Suomalaista kulttuuria kohtaan ja eivät edes halua laittaa kersojaan varhaiskasvatuksen piiriin.
  Heille on parempi vaihtoehto pitää kersa kotona osana pirttiviljelmää ja ensimmäinen eskari on koraanikoulu.
  Osana samaa ilmiötä on lähettää liian pahasti integroitunut kersa takaisin kotimaahan uudelleenohjelmointiin ( varmaan kuolemaan kuten eräät piirit tässä kohtaa rääkyisivät).
  Jos vafhaiskasvatusta ei lailla säädetä pakolliseksi niin mitään ei tule tapahtumaan ja jos säädetään niin taatusti alkaa rääkyminen jostain kulttuurin tuhoamisesta.
  Mitä teet sakille joka ei edes rangaistuksen uhalla tee elettäkään integraation eteen?
  Osa ei ole tullut tänne sopeutumaan vaan kylmästi elämään siivellä ja pitämään paskastanin tavat.

  VastaaPoista
 9. Ylewatch-blogisti:

  "PAKOLAISPOLITIIKAN HÖLMÖLÄISKANSAT SUOMI JA ESPANJA


  Itä-Euroopassa on jo pitkään huolehdittu siitä, että kansan tahtoa noudatetaan ulkomaalaispolitiikassa. Visegrád-maat Puola, Tšekki, Slovakia ja Unkari eivät ole epädemokraattisen Euroopan Unionin painostuksesta huolimatta suostuneet ottamaan Euroopan ulkopuolelta tulevia kehitysmaiden elätettäviä. Jopa lännen puolella Itävallassa ja Tanskassa ulkomaalaispolitiikkaa on tänä vuonna reivattu enemmän kansan tahdon suuntaan. Esimerkiksi Itävallassa on karsittu kovalla kädellä vetovoimatekijöitä, jotka houkuttelevat kolmannen maailman vapaamatkustajia hunajapurkille.

  Sen sijaan Suomessa verotuloja lypsetään loputtomasti kognitiivisesti haasteellisen afrikkalaisväestön elättämiseen, maassa pitämiseen ja jopa maahan houkuttelemiseen "huutavan työvoimapulan" verukkeella. Verohyötyjen lypsämisestä muukalaisillle eivät ole vastuussa vain kaunaiset punavihreät "maailmanparantajat", vaan ensimmäisenä köyttä pitäisi viritellä lyhytnäköisen ahneille talousoikeistolaisille.

  Euroopan ulkopuolella Suomen maine hölmöläismaana korostuu turvapaikan hakumenettelyssä. Yle tv 1:n puoli yhdeksän uutiset kertoivat eilen (kohdasta 5:35 eteen päin), että Suomessa turvapaikkaa voi hakea hylkäyspäätöksen jälkeen loputtomasti, mikä on puolestaan synnyttänyt maahan valtavan joukon ulkomaalaista joutoväkeä, joka notkuu iät ajat pakolaiskeskuksista tai "maan alla". Pois heitä ei saada, koska Demlan juristit auttavat tekemään aina uuden valituksen, vaikka edellisestä ei ole vielä edes muste kuivunut. Samalla loputon valitusrumba on taannut ihmisoikeusjuristeille alati kasvavan leipäpuun, jonka suomalaiset veronmaksajat kustantavat. Jopa tärviölle menneessä Ruotsissa turvapaikkavalitusta ei voi tehdä neljään vuoteen edellisestä hakemuksesta. Jostain syystä maamme lainsäädännössä saa vapaasti hääriä suomalaisvihamielinen sinipunablokki, joka ei tee mitään tällaisen porsaanreiän tukkimiseksi. Kyse on imeisestä tahallisuudesta, jonka motiivina lienee hölmö vieraskoreus ja hyödyttömien maahantunkeutujien maassa pitäminen keinolla millä hyvänsä...

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/08/pakolaispolitiikan-holmolaiskansat.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niile, jotka eivät tiedä mikä Demla on:
   http://www.magneettimedia.com/mika-on-demla/

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!