perjantai 17. elokuuta 2018

Vellihousuja

Luin Helsingin Sanomien uutisen, jonka jälkeen en enää ihmetellyt sitä, minkälaiseksi Ruotsi on muuttunut. Siellä nimittäin työoikeus päätti sakottaa yritystä siitä, että se vaati työhaastattelussa musliminaista noudattamaan yrityskulttuuriinsa kuuluvia tavanomaisia länsimaisia tapoja. Siis kättelemään.

Jos ja kun ruotsalaiset eivät vaadi maahanmuuttajiltaan edes alkeellisimpia länsimaisia käytöstapoja, ei ole ihme, etteivät kulttuuristaan kiinni pitävät tulijat työllisty, integroidu, menesty, eivätkä siirry nykyaikaan, vaan käpertyvät oman keskiaikaiseen elämänmenoonsa ja lopulta katkeroituvat omassa surkeudessaan. Onhan selvää, että voittamalla oikeudessa sopeutumista vaativan yrityksen kyseisen maahanmuuttajanaisen sopeutumattomuus mitä todennäköisimmin vain vahvistui ja tarjosi esimerkin muillekin samanhenkisille.

Yleisemmin tarkasteltuna tapaus siis alleviivasi ruotsalaisen yhteiskunnan kyvyttömyyttä sopeuttaa maahanmuuttajiaan muuhun yhteiskuntaan. Lopputulos näkyy sitten rinnakkaisyhteiskuntina, jotka kapinoivat kantaväestöä vastaan ja taistelevat myös toistensa kanssa milloin milläkin tavalla: heittelemällä käsikranaatteja, raiskaamalla, ampumalla tuliaseilla tai polttelemalla autoja, kouluja ja jopa eri uskonhaaraan kuuluvien moskeijoita.

Tämän jutun aloittanut oikeustapaus toi mieleeni Suomen Uutisten kertoman tapauksen, jossa ulkomaalaisen raiskaama nuori suomalaisnainen oli julkisesti kysellyt suomalaismiehiltä seuraavia kysymyksiä.

"Miksi meidän suomalaiset miehet antavat tällaisten asioiden tapahtua? En tarkoita sitä, että nainen pitäisi lukita sisätilaan vaan teidän suomalaisten miesten pitäisi näyttää missä teidän munat on. Vai onko täällä vain vellihousuja? Löytyykö Suomesta vielä miehiä, joilla on halua auttaa naisia tuntemaan olonsa turvalliseksi?"

Siinäpä sitä suomalaisille miehille pureskeltavaa; ja etenkin vaalikarjalle, jonka tekemien äänestyspäätösten varassa koko poliittinen päätöksenteko saa oikeutuksensa. Toistaiseksihan meillä on haluttu seurata Ruotsin viitoittamaa tietä, kuten ministeri Mykkänenkin (kok) eilisellä kommentillaan epäsuorasti viittasi. Jopa Ylen toimittaja havaitsi asian toteamalla: "ministeri myöntää, että samankaltaisia keinoja on käytössä myös länsinaapurissa, jossa on silti vakavia ongelmia".

Ruotsissa nuoret raiskatut naiset eivät taida enää kysellä suomalaisnaisen esittämiä kysymyksiä lainkaan, koska se olisi ilmeisen turhaa. Vellihousuushan näyttäisi olevan ruotsalaismiesten kulttuurinen ellei peräti geneett... tai no, jääköön sanomatta.

Ruotsalaisten kyvyttömyydestä tiedostaa oma tilanteensa kertoi järkyttävällä tavalla se, että tuoreen Pew tutkimuslaitoksen selvityksen mukaan vain 34% ruotsalaista sanoi islamin olevan yhteensopimaton maansa kulttuurin ja arvojen kanssa. Tämä siis maassa, jossa on esiintynyt niin islamilaista terrorismia kuin viranomaisten hallinnasta luisuneita muslimienemmistöisiä asuinalueita.

Suomessa islamin näki yhteensopimattomana omaan yhteiskuntaansa 62% väestöstä, vaikka meillä islamilaisen maahanmuuton mukanaan tuomat haitat ovat ainakin kertaluokkaa vähäisemmät kuin länsinaapurissa. Harmi vain, ettei tuo kansan enemmistön näkemys ole juurikaan näkynyt poliittisissa päätöksissä eikä edes vaalituloksissa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ruotsin eilisiltaiset maahanmuuttajamellakat mediassa
Suomen ja Ruotsin raiskaustilastot rikkovat ennakkoluuloja
Onko Pohjoismaiden muutos käsillä nyt?

23 kommenttia:

 1. Yle tänään:
  "Emme vieläkään varmuudella tiedä keitä tänne tulee – lähes joka toisen turvapaikanhakijan henkilöllisyys jää mysteeriksi"
  "Henkilöllisyys jää useimmiten selvittämättä passin puutteen vuoksi.
  Joskus turvapaikanhakijalla ei ole passia ollutkaan, joskus passi piilotetaan tai tuhotaan tarkoituksellisesti."

  Artikkelista poimittua:

  Tai kuten Maahanmuuttoviraston turvapaikkapäätöksiin merkitään: "Henkilötietosi perustuvat omaan ilmoitukseesi".

  Passeja myös piilotetaan Suomen viranomaisilta. Syy tähän on se, että passittoman henkilön palauttaminen kotimaahansa on vaikeaa.
  Passin hävittäminen on siis keino viivyttää maastapoistoa, jos henkilölle ei annettaisikaan turvapaikkaa.

  Aiemmin kadonneita passeja "löytyi" etenkin loppuvuonna 2015 ja alkuvuonna 2016,
  kun tuhannet irakilaiset päättivät lähteä koteihinsa ennen kuin edes saivat turvapaikkapäätöksiään.

  https://yle.fi/uutiset/3-10354897
  ----------------------------

  Tämän kun luki, tuli tulokseen, että suomessakin on velli...eiku siis tyhmiä poliitikoita ja viranomaisia.
  Miten muka turvapaikka voidaan myöntää jos ei edes tiedetä kenestä henkilöstä on kysymys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta Nergin Päivihän tuns ne kaikki? ;)

   Poista
 2. Ruotsin tie se on suomellakin edessä väistämättä ellei ainoa maahanmuuttokriittinen puolue saa enemmän valtaa tulevissa vaaleissa.

  Sami

  VastaaPoista
 3. Täytyy ottaa huomioon että monikulttuurisuus on rikkautta. Jos monikulttuurisuus esittäytyy ilmiöinä mitkä ovat vieraita ruotsalaisille ja suomalaisille, niin ei kuitenkaan pitäisi valittaa, koska kysymyksessä on monikulttuurisen rikkauden kirjo. Me "rasistifasistiheterosikanatsit" olemme ymmärtäneet jo aikojen alusta lähtien että kulttuuriset lieveilmiöt barbaarisissa kulttuureissa ovat se rikkaus mitä nämä Pohjoismaihin tulleet kulttuurinrikastuttajat tuovat mukanaan. Kukkahatut Ruotsissa ja Suomessa eivät ymmärrä mitä termi "monikulttuurisuus on rikkaus" itse asiassa tarkoittaa. Kun monikulttuurinen barbaarisuus näyttää kuinka monikulttuurisuus toimii, niin kukkikset ovat ihmeissään. Me muut emme ole ihmeissämme koska me tiedämme että lieveilmiöt nimenomaan kuuluvat monikulttuurisuuteen ja nyt nämä lieveilmiöt rikastuttavat demokraattisia yhteiskuntia. Kun nainen sanoo että suomalaiset miehet ovat vellihousuja, niin onko nainen jutellut vittunsa kanssa ja vittu on vastannut että suomalaiset miehet ovat vellihousuja. Jos yksittäinen henkilö menee auttamaan raiskaamis/pieksämis-tilanteessa, niin tämä auttaja huomaakin että, oho, mitenkäs tässä näin kävi kun linnaan joutui. Vittunsa kanssa jutteleva ei ymmärrä että vallankahvoja pyörittelevät ovat niitä aitoja vellihousuja, koska vallanpitäjillä on mahdollisuus vaikuttaa negatiivisiin ilmiöihin yhteiskunnassa mutta he eivät tee sitä, koska vellihousut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kaikesta huolimatta syyllistäisi naisia siitä, mitä heille tapahtuu kaduilla. Mutta toki heitä sietää syyllistää äänestyskäyttäytymisestään.

   Poista
 4. Meidän kulttuurimme ja yhteiskuntamme ovat meidän vähälukuisten suomalaisten koti ja turvasatama sairaassa maailmassa. Nyt poltetaan kotiamme ja kohta menetämme määräysvallan lastemme tulevaisuuden suhteen. Todelliset vellihousut

  VastaaPoista
 5. "ALHAJEH oli hakenut työpaikkaa tulkkaustoimistosta Uppsalassa. Hän ei halunnut kätellä haastattelijana toiminutta miestä työhönottohaastattelussa...."

  "Yritys päätti peruuttaa rekrytoinnin, ja Alhajeh ohjattiin ulos toimistosta."

  Ei näin.

  Vaan hoidetaan haastattelutilaisuus läpi normaalisti.
  Ja sitten myöhemmin ilmoitetaan hakijalle: Valitettavasti valinta ei tällä kertaa kohdistunut teihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä luulisi. Ja niin minäkin tekisin vastaavassa tilanteessa.

   Mutta ilmeisesti joillain ihmisillä on tarve olla rehellinen silloin kuin siitä on haittaa. Se on sinänsä positiivinen ilmiö, mutta ei sopiva monikulttuuriseen maailmaan. Mikä voidaan tulkita yhdeksi osaksi sitä hintaa, jonka maahanmuutosta olemme joutuneet maksamaan.

   Poista
 6. Tässä keskustelussa on vain yksi pieni ongelma jota ei tajuta sen enempää Ruotsissa kuin Suomessakaan. Muslimeilla ei ole pienintäkään aikomusta integroitua länsimaiseen yhteiskuntaan. Päinvastoin, länsimaitten pitäisi integroitua islamin oppien alle. Tämän yksinkertaisen asian kun maata johtavat ääliöt tajuaisivat, niin se yksikertaistaisi asioiden hoitoa huomattavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ei ehkä koske kaikkia muslimeja, mutta aivan liian monia.

   Poista
 7. Ylewatch-blogistikin on mm. ottanut kantaa Kansattoman Kokoomuksen jäsenkirjaa taskussaan pitävän punavihreän Mykkäsen aivopieruihin:

  "”RUOTSALAINEN RAPPIO NÄKYY JO SUOMESSA

  Poliittisen eliitin korruptoituneisuus ja vaalikarjan lammasmaisuus vain syvenvät länsimaissa päivä päivältä. Ongelmat pahenevat silmissä, mutta niiden juuriin paneutuminen vaatii liikaa todellisuudesta vieraantuneilta poliitikoilta ja mukavuudenhaluisilta kansalaisilta. Siksi sekä poliitikot että kansa haluvat vain kivoja ”ratkaisuja”, joilla yritetään siirtää pahenevia ongelmia tulevien sukupolvien niskoille. Ainoa mikä kiinnostaa on huojuvan korttitalon pystyssä pitäminen hinnalla millä tahansa.

  Viimeisin esimerkki poliittisesta haaveiluista on sisäministeri Kai Mykkäsen vastaus Ruotsin autonpolttoaaltoon. Uutisessa Sisäministeri Mykkänen: Tarvitaan lähiöpoliiseja, jotta Ruotsin kaltainen jengiväkivalta ei leviä Suomeen – ”Pitää saada puukko pois kädestä ennen kuin sillä isketään” Kokoomusministeri uskoo sosiaalitantan lailla ”ennaltaehkäisevään toimintaan”. Näitä vippaskonsteja on yritetty Ruotsissa ja muissa länsimaissa vuosikymmeniä, mutta niistä huolimatta tilanne on vain kärjistynyt. Punavihreä mutta Kokoomuksen jäsenkirjaa kantava Mykkänen taas kuvittelee, että juuri hänellä on hallussaan ne taikakeinot, joilla jo lähtökohtaisesti sopeutumattomat muukalaiset integroituvat lainkuuliaisiksi huippuosaajiksi.

  Ongelmaan on vain yksi ratkaisu: kehitysmaiden vapaamatkustajien porttikielto Pohjolaan ja jo täällä olevien epäsosiaalisten siipeiljöiden palauttaminen takaisin kotimaihinsa. Tätä vaihtoehtoa ministeri Mykkänen ei edes harkitse, vaan päinvastoin haalii lisää tätä samaa ongelmaväestöä. Sisäministeri on jo varautunut 100 000 ”pakolaisen” tulemiseen ilman ajatustakaan, että vyöry voitaisiin pysäyttää täysin laillisesti. Ja jotta tämä ei riittäisi, hän ehdotti viheliäisessä ulkomaalaiskiimassaan pari päivää sitten, että Suomi siirtyisi Australian ja Kanadan käyttämään ulkomaalaisten pisteytysjärjestelmää, jotta ”Suomeen saataisiin enemmän osaavaa työperäistä maahanmuuttoa”. Jo pelkän yhteiskuntarauhan ja oikeudenmukaisuuden kannalta ehdotus on mielipuolinen, sillä Suomessa on jo nyt vähintään 200 000 työtöntä aktiivimallin piirissä. On vaikea kuvitella millaista työvoimapulaa luku- ja ammattitaidottomat jolpit tulisivat tänne paikkaamaan. Perusuomalaisten kansanedustaja Jari Ronkainen sentään tyrmäsi Mykkäsen houreet heti alkuunsa…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/08/ruotsalainen-rappio-nakyy-jo-suomessa.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 8. Täytyy ottaa huomioon myös lainsäädäntö, jos meet väliin ja könäset raiskaaja kuonoon, saatat sada isomman tuomion kuin raiskaaja ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommunistisen Demlan ja vapaamuurari-satanistien korruptoima "oikeus"-laitos.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Ei pidäkään mennä väliin vaan huolehtia siitä, ettei maahan tuoteta ihmisiä, joiden todennäköisyys osoittautua raiskaajaksi on suuri.

   Poista
 9. Jotkut naiset ja muut feministit ovat toki syytelleet länsimaisia miehiä nössöilystä, ovat kritisoineet antimiehuudestakin. Miksi länsimainen mies haluaisi puolustaa raiskauksilta naisia, jotka a) ovat halunneet tänne lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia kulttuureja, joissa naisten asema on mitä on? b) Feministit ovat itse julistaneet sitä, etteivät naiset tarvitse miesten puolustusta, vaan pärjäävät itse.

  Miksi länsimaisten miesten pitäisi puolustaa naisia, jotka pitävät länsimaisia miehiä vihollisina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä huomioita nämä kohdat a) ja b). Kysymyksesi naisten puolustamisesta on aiheellinen, vaikka samalla se kertoo yhteiskuntamme lohduttomasta tilasta ja naisten ylimielisestä typeryydestä.

   Poista
 10. Ylewatch-blogisti kommentoi torstaina 28. tammikuuta 2016 Ylen ohjelmaa ”Rasismi ja seksuaalisuus”:

  ”SUOMALAISKAUNAISET FEMIPUNIKIT JA MEKKOEINARIT KALLONKUTISTAJINA

  Oletetaan tilanne, jossa eksentrisen kulttiryhmän jäseniä kuten skientologeja pidettäisiin mediassa uskottavina yhteiskunnallisina keskustelijoina ja heille annettaisiin mielin määrin puheaikaa valtakunnan verkossa. Tämä herättäisi ymmärrettävästi kansalaisten keskuudessa valtavan vastalausemyrskyn. Silti julkisuudessa ei synny samaa nurinaa, kun meillä on äänessä telaketjufeministit, joiden valheellisiin houreisiin perustuva maailmankuva on yhtä hullunkurinen kuin skientologeilla. Outo asiantila selittyy vain sillä, että MARXILAISLÄHTÖINEN FEMINISMI ON VALTIOVALLAN ERITYISESSÄ SUOJELUKSESSA [tällä hetkellä punaliberaalien punaporvarien], koska se on käynyt menestyksellisen ”marssin läpi instituutioiden”. Toisin sanoen ilmiselvästä mielettömyydestä on väsymättömän verkostoitumisen ja yliopistojen soluttamisen kautta tullut vallitseva kyseenalaistamaton normi, hegemoninen virallinen totuus.

  Tätä virallista totuutta saimme kuulla tänään Ylen Radio 1:ssä, sillä ääneen oli päästetty sukupuolinarsistinen feministi ja häntä myötäileivä profeministi eli mekkoeinari. Ohjelma olikin hyvä oppitunti siitä, mitä on ”hyvien asioiden” taakse vaivoin kätketty viha, kauna ja kateus. Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Katju Aro paasasi sokean uskonsa varmuudella, että tosiasiaväite ”musta mies raiskaa valkoisen naisen” on pelkästään valkoisten rasistimiesten fantasia. Huolestuttavaa Aron psykopatologisoivassa houreessa oli se, että muut keskustelijat toimittajaa myöten olivat siitä liikuttavan yksimielisiä…”

  Koko artikkeli: https://ylewatch.blogspot.com/2016/01/suomalaiskaunaiset-femipunikit-ja.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 11. Muutama kuukausi sitten oli somekampanja #eiminunnimissäni, jossa monet naiset viestittivät että he eivät kaipaa "muukalaisvihamielistä" suojelua. Tekisi mieli kuulla miten he suhtautuvat tähän tapaukseen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei koske heitä >> Ei merkitystä. :(
   Ja raiskaa ne suomalaisetkin.

   Poista
 12. Ansiokas kommentti Professorilta, mutta asiassa on itse asiassa kaksikin kyseenalaista aspektia, joista toinen jäi mainitsematta.

  On yksi asia, että ruotsalainen yhteiskunta, esimerkiksi valtiovalta ei vaadi maahanmuuttajiltaan edes alkeellisimpia länsimaisia käytöstapoja.

  Mutta toinen huolestuttava asia on, että kyseinen valtiovalta ei tyydy olemaan jotakin mieltä omassa toiminnassaan, vaan katsoo asiakseen pakottaa myös yksityiset toimijat siihen. Voidaan kysyä, mikä oikeus valtiolla edes on velvoittaa joku työnantaja palkkaamaan tietty yksittäinen henkilö, vaikka työnantaja ei haluaisi tätä palkata. Koko perusajatus tässä on kieroutunut, moraaliton ja totalitaristinen: yhteiskunnan yksittäisten jäsenten, kuten työnantajien, oma valinnanvapaus halutaan nitistää ja alistaa pieniä detaljeja myöten kaikki yksityinenkin toiminta virkakoneiston pakkomääräysten alaiseksi.

  Tämä on suuri ja jokaisella yhteiskunnan osalla vallitseva ongelma niin Ruotsissa kuin Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai muotoillaanko vähän ytimekkäämmin:

   Ei riitä, että Ruotsin viranomaiset ovat vellihousuja.

   He VELVOITTAVAT ruotsalaiset yrityksetkin olemaan vellihousuja. Rangaistuksen uhalla.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!