keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Kaksi maahanmuuttajauutista

Diakonissalaitoksen Merja Pentikäinen on huolissaan Suomeen jäävistä kielteisen turvapaikan saaneista. Niin olen minäkin.

Pentikäinen haluaisi heidän voivan asua jatkossakin vastaanottokeskuksissa, jottei heistä muodostu uuta alempaa maahanmuuttajaryhmää, joka on taipuvainen rikollisuuteen. Minä puolestani haluaisin heidät siirrettäväksi suljettuihin kotiinpaluunodotusyksiköihin, joissa tarjottaisiin katto pään päälle, juokseva vesi ja peruskoulutasoista ruokaa työpalvelua vastaan.

Pois pääsisi ainoastaan kotimaahansa. Näin voitaisiin varmistaa, ettei paperittomista tulisi uutta rikollisuuteen taipuvaista alempaa maahanmuuttajaryhmää.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa puolestaan päätettiin, että muslimitytöllä on velvollisuus osallistua sekaryhmässä annettavaan uimaopetukseen. Tämä oli suuri askel matkalla kohti musliminaisten tasa-arvoa Euroopassa. Onnittelen kaikkia feministejä tästä edistysaskeleesta.
 
Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Pitäisikö kehitysapu ja elintasopakolaisten palautukset sitoa yhteen?
Annamari Sipilä heräsi musliminaisten tasa-arvo-ongelmaan
Afgaanien palautukset voivat alkaa

11 kommenttia:

 1. "Onnittelen kaikkia feministejä tästä edistysaskeleesta."

  Oliko tuo sarkasmia, vai luuletko oikeasti että feministit kannattavat päätöstä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilpitön onnittelu, vaikka onniteltava ei ehkä pitänytkään siitä.

   Poista
 2. Asuntomarkkinoilla yhä hirvittävämpi hätä. Yhteiskunta sponsoroi ja pumppaa maahantulijoita asuntoihin, joissa ikänsä Suomessa asuneilla kansalaisilla ei enää varaa asua.

  Sitten vielä kysytään, mistä viha kasvaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä vihainen - varo vihapuhetta!

   http://yle.fi/uutiset/3-9393754

   Poista
 3. East Endistä on muuttanut kymmenen vuoden aikana 600 000 brittiä pois maahanmuuttajien tieltä. Miksikö? Heillä ei ole varaa maksaa kohonneita vuokria. Vuokrat taas ovat kohonneet siksi, että mamujen vuokrat maksaa valtio (veronmaksajat) ja valtio maksaa mitä käsketään. Ette varmaan ikinä arvaa, mutta tämä herättää vähän katkeruutta asianomaisissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas tänään telkussa möykättiin suu vaahdossa vihapuheen estämisestä eikä puolella sanalla puututtu näihin katkeruutta ja vihaa synnyttäviin asioihin. Keskityttiin vain demonisoimaan katkeruudestaan ratkeavia ihmisiä.

   Poista
 4. Olemme olleet ylpeitä järjestäytyneestä yhteiskunnasta, missä jokainen tietää paikkansa ja asiat hoituvat. Käännös huonompaan on selvästi tapahtunut, kun valtiovalta on niin heikko, ettei saa maasta ulos täällä laittomasti oleskelevia. Mikä pahinta, ei ehkä haluakaan saada, koska ei ryhdy tarpeeksi järeisiin toimenpiteisiin asian hoitaakseen. Inhimillisen ja hätää ymmärtävän kuvan antaminen on tärkeämpää kuin oikeus ja kansalaisten turvallisuuden lisääminen. Kantasuomalaisen turvallisuudesta huolehtimisesta ei saa moraalipisteitä.

  VastaaPoista
 5. Pyydän anteeksi että kirjoitan aiheen vierestä, mutta mediarintamalla on tapahtumassa jotain eeppistä.

  4chanilaiset/Anonymous ovat trollanneet uuskonservatiiveja feikkiväitteillä Trumpin seksiseikkailuista ja Venäjän kiristyksen kohteeksi joutumisella. Siitä se on levinnyt amerikkalaisiin tiedustelupalveluihin, joiden työntekijä vuoti sen lopulta Buzzfeed -sivustolle.

  http://i.imgur.com/Edr4VFf.jpg

  Väite leviää nyt ympäri maailmaa, myös Suomessa, kun Totuusmedia™ levittää sitä kierros kierrokselta koventuvin sanankääntein. Buzzfeed muuttui uskottavammaksi CNN:ksi CNN:n toistaessa Buzzfeedin uutisen. Mukaan on tullut myös "tiedusteluviranomaiset ovat vahvistaneet asian", jne.

  Tämä on kaikkien aikojen loistavin ja onnistunein Anonymouksen tekemä trollaus!

  VastaaPoista
 6. Feministeillä on tänään todellinen onnenpäivä - heidät on rekisteröity puoluerekisteriin.

  Ja sitten ei muuta kun tekemään laskelmat miten kaikki ihanteet kustannetaan!

  VastaaPoista
 7. Päivän lehdessä kerrotaan, että "pakkopalautukset eivät ole toistaiseksi mahdollisia". Olisi jo korkein aika tehdä ne mahdollisiksi.

  VastaaPoista
 8. Missä on todettu, että Suomeen tulleilla turvapaikanhakijoilla ei ole ensimmäisenä päivänäkään omaa rahaa "latin latia"?

  Miten "paperiton" saa Saksassa jopa 14 ihmisen nimellä henkilöpaperit? Tarkistetaanko Suomessa, että niitä revityiksi ilmoitettuja papereita ei sittenkin ole olemassa? Niiden lisäksihän on helppo saada ainakin toinen henkilöllisyys.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!