torstai 19. tammikuuta 2017

On hyväksyttävä islamistitaistelijoiden vapaa liikkuvuus

Eilen kuultiin yksi nykyaikaisen kansainvaelluksen järisyttävimmistä uutisista. Tarkoitan Saksan sisäministeri Thomas De Maizièren kommenttia, jonka mukaan saksalaisten on hyväksyttävä se tosiasia, että islamistitaistelijoita liikkuu vapaasti ympäri maata.

Menin sanattomaksi ja jäin miettimään kuinka kauan kestää, että myös Suomessa nostetaan kädet pystyyn ja todetaan täälläkin hyväksyttävän islamistitaistelijoiden vapaa liikkuvuus? 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

9 kommenttia:

 1. Mutta vapaata mielipiteen ilmaisua eli vihapuhetta ei ministerin mielestä ilmeisesti pidä hyväksyä missään muodossa.

  VastaaPoista
 2. Saksassa sensuuria on samaan aikaan vedetty äärimmilleen tavallisten perheenisien ja -äitien koteja on ratsattu, kun he ovat vastustaneet liian äänekkäästi harjoitettua maahanmuuttopolitiikkaa Facebookissa.

  Eli on rikoksia ja asioita, joille ei vain voi mitään.

  VastaaPoista
 3. Laitetaan tähän vielä linkkejä.

  Breitbart: http://www.breitbart.com/tech/2016/07/14/german-police-raiding-homes-over-facebook-hate-speech/

  Poliittisesti korrekti BBC:

  http://www.bbc.com/news/technology-36804363

  VastaaPoista
 4. Onko kukaan koskaan kuullut Bader-Meinhoftaistelijoista tai IRA-taistelijoista? Eipä ole. Ainoastaan islamilaiset terroristit ovat "taistelijoita"...kas kun eivät sotureiksi niitä kutsu, se kuvaisi "taistelijaakin" huonommin näitä ihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.Itseasiassa jos ihan tarkkoja ollaan niin mm laadukkaan,vapaan ja puolueettoman mediamme mukaanhan koskaan ei ole vielä tapahtunut yhtään esim terrori-iskua joka olisi islamin inspiroima.Toistetaanpa vielä - Ei yhtään.Islamilla ei koskaan ole mitään tekemistä minkään kanssa.Joskus saatetaan mainita sivulauseessa islamismi joka sekin johtuu lähinnä rasismista sekä kasvihuoneilmiöstä ja ehkä ufoista...mutta jolla ei missään tapauksessa ole mitään tekemistä sen aidon,oikean ja myyttisen islamin kanssa joka on aina se todellinen uhri.Aina.

   Poista
 5. Aloittajan viesti on järkyttävä luettava. Sehän on vähän kuin sanottaisiin, että meidän on hyväksyttävä islamilainen miehitys tai laittomuuden tila.
  Jos linkin artikkelin lukee, niin onhan siinä sisäministeri sentään kiirehtimimässä toimenpiteitä tilanteen korjaamiseksi. Hän vain myöntää tosiasiana maahanmuuttopolitiikan tuottaman uhan.

  VastaaPoista
 6. Onneksi asiat eivät sentään näytä olevan noin huonosti. Näkemieni uutisten perusteella De Maizière kehotti lainsäätäjiä nopeasti hyväksymään uudet toimenpiteet, joiden avulla on helpompi ottaa kiinni karkotuksen saaneita ihmisiä. Se vaikutelma vapaan liikkumisen hyväksymisestä johtui mitä ilmeisimmin Ylen toimittajan onnettomasta tekstin muotoilusta. Ymmärtääkseni De Maiziere ei halua hyväksyä tätä islamistitaistelijoiden vapaata liikkumista vaan sen, että se on tällä hetkellä tosiasia ja uudet toimenpiteet on hyväksyttävä nopeasti, että tästä tilanteesta päästäisin eroon.

  VastaaPoista
 7. Kadehdin brittejä, pääsevtä eroon eu:sta tai muutamaa viisasta euroopan maata, joilla on ollut järkeä kieltäytyä koko sairaasta eu:sta, joka ilmeisesti tarvittiin vain rahoittamaan muutaman ison maan, kuten Saksan, taloudellisia ja muita toimintoja. Jos tulee, kun tulee, kansaneäänestys eu-erosta, vastaan KYLLÄ!

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!