perjantai 21. kesäkuuta 2024

Tärkeämpiä asioita

Suomessa mediahuomio on ollut Oulun natsihörhöjen tekemissä puukotuksissa ja Helsingin sanomien Rydman-väitteiden seurauksissa. Siksi on syytä nosta hiukan katsetta ja huomata maailmalla tapahtuneen myös tärkeämpiä asioita. 

Aloitetaan sosialismiin vannovasta Venezuelasta. Siellä diktaattori Nicolás Maduro on allekirjoittanut kahdeksan muun ehdokkaan kanssa asiakirjan, jossa presidenttiehdokkaat lupaavat kunnioittaa ensi kuun vaalien tulosta. Hänen tärkein haastajansa Edmundo González Urrutia ei ole sitä kuitenkaan allekirjoittanut. 

Syy on selvä, sillä Urrutialle ei kerrottu allekirjoitustilaisuudesta. Näin siksi, että sinne oli kutsuttu vain Maduro ja hänen kätyrinsä. Näin toimii sosialistinen hallinto, jollaista EU-vaalien tuloksen perusteella kovin monet kaipaavat myös Suomeen. 

* * *

EU:sta puheenollen. Ennen vaaleja kohkattiin kovasti siitä, kuinka Unkarin Venäjän myötäilemisestään tunnetun Victor Orbanin Fidesz-puolueen mahdollinen liittyminen Perussuomalaisten ECR-ryhmään olisi ongelma suomalaispuolueelle. Nyt sitten kävi niin, että Orbania ei hyväksyttykään ECR:n osaksi.

Asiasta ei ole nostettu suurempaa haloota suomalaisessa lehdistössä. Kuten ei siitäkään, että vaalien suurvoittajan eli Vasemmistoliiton sosialistiseen EU-ryhmään on ainakin aiemmin kuulunut Venäjämielistä joukkoa sekä suoranaisia kommunisteja ja putinisteja. 

Johtuukohan vaikeneminen suomalaisen lehdistön korkeasta tasosta vai sen missiosta luotettavan ja ajankohtaisen tiedon välittäjänä? Vai ovatkohan tunnetusti perussuomalaisvastaiset ja vasemmalle kallellaan olevat toimittajat pelanneet omaa peliään?

Niin tai näin, jään joka tapauksessa jännityksellä odottamaan, että jatkaako äänikuningatar Li Andersson tovereineen kommunistien ja putinistien kanssa myös nyt valitussa EU-parlamentissa. Ja jos jatkaa, niin uutisoivatko suomalaismediat asiasta kritisoiden Vasemmistoliittoa paheksuvasti.

* * *

Otanpa vielä kolmannenkin pienen uutisen. Sen mukaan viime lokakuussa kotoaan kaapattu 75-vuotias rauhanaktivistinainen on menettänyt uskonsa Hamasiin. 

Hän kertoi vapauduttuaan, että "en usko rauhaan, anteeksi vain, en vain usko. Käsitykseni on, ettei Hamas halua sitä, arabian ja heprean opettajana toiminut nainen toteaa".

Tällaiseen tilanteeseen meillä suomalaisilla on oma sanontakin: "kyllä Siperia opettaa". Rauhanaktivistin Siperia tosin ei ollut kylmä eikä laaja, mutta näköjään oppi meni perille.

Näiden uutisten myötä toivotan arvoisille lukijoilleni Hyvää Juhannusta! Ja samalla muistutan kaikkia miehiä sekä peniksellisiä transnaisia tärkeimmästä eli vetoketjun kiinni pitämisestä veneessä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

18 kommenttia:

 1. Vähän samantapainen puliveivaus kuin Venezuelassa nähtiin täällä kun puolueet järjestivät varmaan median myötäväikutuksella Oulun tapauksiin liittyvän yhteisen "rasismintuomitsemis-infon" josta Perussuomalaiset jätettiin taktisesti pois, että saatiin taas näin vihjailla puolueen äärioikeistolaisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytti "oma maa ensin on vahingollista" Tuppurainen väitti, että Perussuomalaisia olisi pyydetty monta kertaa mukaan, mutta eivät olleet kiinnostuneita. Pääasia on, että perussuomalaisista saadaan syyllinen asia kun asiaa.

   Poista
 2. Tuleekohan Oulun Valkean teinipuukottajan nimi julkisuuteen ennen kuin lähden mökille? Hauskaa Juhannusta palstan pitäjälle ja lukijoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä taida ehtiä, kun ollaan vasta maanosassa menossa.
   15 vuotias rasisti, pikkuvauva se vasta rasisti on :)

   Poista
  2. Ellei joku tiedä nimeä ja se kiinnostaa, se löytyy tuolta:

   https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1645876#p1645876

   Valtamedialta taitaa mennä aikaa sen julkaisemiseen:
   se on niin rakastunut nimeen SEBASTIAN LÄMSÄ, että sen on pakko Pakko PAKKO huutaa sitä nimeä tämän tapauksen päälle koko ajan.

   Poista
 3. Unkari puolustaa omaa maataan, ja hintti tynkkynen haukkui ko maata. Minulle persut on kuollut puolue.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orban on kyllä sutki ja korruptoitunut EU:n ja Naton kiristäjä ja Putinin kaveri, ja suurin piirtein ainoa hyvä puoli hänessä on voimakas euroopan ulkopuolelta tulevan maahanmuuton vastustaminen. Tyyppiä, että
   "jos sinulla on tuollainen kaveri, et tarvitse vihamiehiä" (vai miten se sanonta nyt meni). Mitenkähän muuten Puola on pystynyt välttämään maahanmuuttoa, vaikka on EU:n jäsen ja suuri tukien kuittaaja?

   Poista
  2. Ei ole enää mikään ryssien varpaiden nuolija, mikäli et ole tietoinen, etkä ole. Sillä Unkari on kauan sitten irtisanoutunut kaikesta toiminnastaan ryssien kanssa. Sinun persut taas tekee kaikkensa että suomi tuhoutuu. Minulle on turha persuja alkaa kehumaan sillä olen kyllä ihan terpeeksi seurannut noiden tekemisiä.

   Poista
  3. Unkari on 90 prosenttisesti riippuvainen tuontiöljystä ja -kaasusta. 95% kaasusta ja 65 % öljystä tulee Venäjälta, vaikka muitakin mahdollisuuksia olisi. Mutta kun Orban on Putinin tyyppisen systeemin kannattaja ja havittelee samanlaista diktatuuria myös Unkariin, niin energiaa ostetaan Putinilta, vaikka edes hinta ei ole halvempi.

   Poista
 4. Hyvää juhannusta professorille, ja suuret kiitokset hyvistä kirjoituksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Proffa tekee hyvää työtä. Moni muukysyisi:"Mitä minä tästä hyödyn?".

   Poista
 5. Kunpa "Pahuudella" olisikin jokin nimi, ideologinen nimi joka rajaisi sen, henkilöisi ja konkretisoisi sen, osoittaisi sille paikan sosiologisen nelinkentän kehännurkassa, eikä tarvittaisi muuta kuin kunnon tyrmäysisku niin sen peli olisi pelattu.

  Mutta ei ole niitä ainoita oikeita oppeja, jotka pelastaisivat meidät. Hyvin syviin vesiin ideologisissa tunnustuksissaan hurahtaneet ihmiset kuvittelevat ja kokevat tuntevansa ainoan oikean jumalan, mutta maailmassa ei ole kahta samanlaista saman uskon tunnustajaa, vaan samat käsitteet tarkoittavat aivan eri asioita itsekunkin tunnustajan suissa -- eikä uskon ulkopuolisilla siis ole mitään mistä voisi vetää pitäviä päätelmiä.

  Äärivasemmistossa ja äärioikeistossa vain se ääritunnustuksellisuus on samaa, mutta kukapa sellaista tosiasiaa tunnustaisi kun voi valita hyvän ja pahan ideologian välillä. Kaikkihan ovat Hyvän puolella ja Pahaa vastaan. Ja haluavat olla mukana siinä suuressa rintamalinjassa oikealla puolella, kuten Eichmannkin halusi.

  Hohhoijaa. Moraali on joukko-ominaisuus, se on joukko-olennon yhteisöjen vahvin ja oikeastaan ainoa sisäinen side, ja miljoonan vuoden kehitysperspektiiviin mahtuu jos jonkinlaista maailmankuvaa ja opillista tunnustustusta, mutta ne yhteisölliset mekanismit, jotka taannuttavat kriisiytyvän yhteisön "totalitaristiseksi" koneistoksi, ovat aina ihan samat. Kaikesta sivistyneisyydestämme huolimatta olemme yhä totaalisen sokeita sille millaisia yhteisöolentoja olemme, ja juuri oma aikamme -- eurooppalainen uusi aika -- on historiallisesti yksi kaikkien aikojen sokeimmista. Me olemme totaalisen individualistisen sokeuden vallassa.

  Sosiologimme tunnustavat "intersektionaalisen feminismin" ympyröitä, joilla on saman verran totuusarvoa kuin horoskoopeilla.

  VastaaPoista
 6. Kiitokset hyvistä ajatuksista professorille sekä kommenteista kommentoijille.

  Hyvää juhannusta professorille ja kaikille blogin lukijoille ja kommentoijille!

  T. Jamppa vaan

  VastaaPoista
 7. Piti jonku elää vanhukseksi, ennen kuin huomasi, etteivät musut halua rauhaa. Noillehan elämän tarkoitus on tuhota vääräuskoiset ja tässä pyhässä sodassa kuoleminen tietää vapaalippua paratiisiin, jossa pedofiliaan taipuvaisia melonipäitä odottavat ilottelut neitsyiden kanssa. Sopisi vasemmistosuvakkienkin pohtia, minkälainen motivaatio tänne änkeävillä allahin sotureilla on tulla paikkaamaan eläköityvän kansan kuviteltua tyvoimapulaa ja kääntelemään meikäläisiä vanhuksia - ellei kääntämisellä tarkoiteta varastamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suvaitsevaiset lapsenmieliset welcome refugees- tomppelit eivät tiedä islamin takapajuisesta brutaaliudesta yhtään mitään, vaan luulevat sitä median propagandan opettamina rauhan uskonnoksi. Tuohan ei voisi olla kauempana totuudesta tuon sairaan kieroutuneen kuolemankultin kohdalla. Miten esim naisten täydellinen alistaminen voidaan hyväksyä vihervasemmiston feministien taholta, sitä ei pysty normaalijärkinen ymmärtämään.

   Poista
 8. Toivotan Professorille ja kommentoijille oikein leppoisaa juhannusta.

  VastaaPoista
 9. Hienoa Juhannusta professorille ja seuraajille! Parempaa loppukesää!

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!