tiistai 4. kesäkuuta 2019

Oras Tynkkysen suuri huoli

Olin tikahtua huvituksesta kun huomasin Ylen julkaiseman uutisen, jossa Oras Tynkkynen (vihr) toivoi, ettei sukupuoli olisi este hänen ministerintoiveilleen. Voin lohduttaa häntä jo etukäteen sillä, ettei näin käy - tai siis ei ainakaan virallisesti.

Vihreäthän ovat Suomessa feminismin edelläkävijöitä jo pelkästään sillä, että heidän eduskuntaryhmässään on 17 naista ja vain kolme miestä. Ja jälkimmäisistäkin ainakin yksi eli Pekka Haavisto tuntee viehtymystä pikemminkin miehiin kuin naisiin. Kuten myös ministerinpostista haaveileva Oras Tynkkynen.

Toki toivon omalta osaltani, ettei sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisella olisi Suomessa vaikutusta mihinkään rekrytointeihin, vaan että kaikkiin hommiin valittaisiin aina kykenevin ja pätevin. Näin myös ministerinsalkkuja jaettaessa.

Jääkäämme siis jännityksellä odottamaan Vihreiden ja muidenkin puolueiden ministerivalintoja. Toistaiseksi tiedämme vain, että RKP on valinnut yhden miehen ja yhden naisen. Ja että pääministeriksi tulee mies.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Pekka Haavisto ja Li Andersson viihteen parissa
Toivotan sinulle jaksamista, Jani Toivola!
Vihreät nuoret prostituution, tasa-arvon ja ISISin asialla

8 kommenttia:

 1. Oras Tynkkynen sentään on yliopistossa perehtynyt lihavuuden representaatioon tv-sarjoissa ja käyttää ikkunalasisia silmälaseja osoittaakseen älykkyyttään.

  VastaaPoista
 2. Onko Tynkkynen fiksoitunut miehisyyteensä. Muuten asian ei pitäisi häntä vaivata. Sukupuolensahan voi päättää joka aamu uudestaan. Miksi homomies ei päättäisi olla hetero naisministeri, kun kaupan päälle pääsee vielä pelastamaan maailman.

  VastaaPoista
 3. Kun naiset pääsivät nyrkin ja hellan välistä äänestämään (1906), mihin he itseään ajavat kannattamalla islamilaista maahan/tunkeutumista/muuttoa. Takaisin nyrkin ja hellan väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä he huomasivat että hellan ja nyrkin välissä olemisessa on yksi hyvä puoli: ei vastuuta mistään.

   Poista
 4. No asiathan ovat kunnossa. Tulossa miehistä ja naisista koostuva vasemmistolainen hallitus, jonka valinta perustuu demokraattiseen valintamenettelyyn eduskuntavaalien tuloksen perusteella. Juhlat pystyyn! Sitten töihin ja lepotauolle niin että torkkupeitot pöllyävät!

  VastaaPoista
 5. On kai kuitenkin siinä, että kaikessa mennään nykyisin identiteetti edellä, hieman muutakin huolestuttavaa, eikä vain tämä päälle purskahtava huvittuminen.

  Ei vain juorupalstan uutiset, vaan ihan vakavassakin journalismissa mennään toimittajat edellä. Joka jutussa alkaa olla toimittajan potretti päällimmäisenä. Eikä vain media, vaan myös yliopistomaailma aitaa tiedonaloja identiteettikysymysten mukaan. -- Jos joku olisi takavuosikymmeninä ennustanut että meillä vielä joksus yliopistoissakin otetaan ihan oppiaineiksi identiteettien, kuten sukupuolen tai etnis-kulttuuristen seikkojen pohjalta muodostetut "ongelmat", suhteellisuudentajuttomuus olisi paistanut silmiin kuin aurinko.

  Mutta nyt siis näistä marginaalien ongelmista muodostuu ministeritason hallituskysymyksiä. Onko esimerkiksi se, että laitavasemmistolle kysymykset vähemmistöidentiteeteistä tai toiskulttuuristen kansainvaeltajien "ihmisoikeuksista" ovat todellisia ongelmia, eikä esimerkiksi omassa maassa yhä suuria ihmisryhmiä koskeva köyhyys?

  VastaaPoista
 6. Viherpunikki-hallitus voi aloittaa oikein hartiavoimin Suomen venezuealalaistamis-/pohjois-korealaistamisen:

  ”HALLITUSOHJELMA SUOMEN TULEVALLE KONKURSSILLE JULKAISTU

  Punavihreä painajaishallitus sai tänään kuukauden kestäneiden lehmänkauppojen jälkeen puserrettua uussosialistisen hallitusohjelman, joka tekee todennäköisesti Suomen taloudesta neljässä vuodessa Euroopan Venezuelan. Tästä kaikesta saamme kiittää viime kädessä vaalit hävinneen Keskustapuolueen talikkokommunisteja, joita ilman SDP:n olisi ollut mahdotonta muodostaa punavihreää enemmistöhallitusta. Avainasemansa vuoksi Kepulla oli hallitusneuvotteluissa ainutlaatuinen mahdollisuus kiristää muita.

  Siksi haja-asutusalueiden siltarumpupuolue sai kaikki vaatimuksensa läpi kuten edellisen hallituksen sössimän soteuudistuksen. Kepun iltalypsyn tuloksena saamme 18 maakunnan sotehimmelin, jonka seurauksena syntyy kolmas verottajainstanssi valtion ja kunnan rinnalle. Taloustieteen professori Matti Virenin mukaan Kepun maakuntamalli ei lisää sosiaali- ja terveyspuolen kustannustehokkuutta vaan ainoastaan paisuttaa jo entisestään pöhöttynyttä julkisen sektorin kallista byrokratiaa.

  Lähihistorian tuhoisimman hallituksen ainoaksi hyväksi puoleksi voi kaiketi laskea sen, että siitä puuttuu äänestäjänsä moneen kertaan pettänyt Kokoomus. Vasemmiston ideologisena aisakannattajana toimiva epäkansallinen Kokoomus kun on valtapuolueena ollut käytännössä suurin syyllinen maamme peruuttamattomalle demografiselle muutokselle. Vihreät olisivat varmasti olleet Kokoomustakin tuhoisampia, mutta ilman merkittävää hallitusvaltaa puolue ei ole voinut toteuttaa dystooppisia houreitaan. Tässä hallituksessa se on siihen kykenevä ja Vihreät tulevatkin näyttämään kyntensä, joilla se repii kansan hauraan yhtenäisyyden lopullisesti kappaleiksi.

  Kulttuurin ja poliittisten vapauksien puolella maamme on siirtymässä uuden hallituksen myötä samaan rintamaan Pohjois-Korean kanssa. Tästä kertoo ministeripaikkojen jako uutisessa…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/06/hallitusohjelma-suomen-tulevalle.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 7. SO:n kommentista mieleenjuolahti. Olisiko tässä päässyt käymään niin, että viisaat filosofit ja ajattelijat tunkeutuivat aikoinaan sanoineen kansan luettavaksi. No, kansahan tuon taivaallista lentolauseista tolkkua saivat, mutta ymmärsivät: viisaita ovat. P Haavikkoa ei uskaltanut kukaan kritisoida, Mauno K lasketteli arvoituksiaan, Paavo L jatkoi kykyjensä rajoissa viisastelua, jne...
  Nyt 2019, kuuntele näitä herroja, toinen toistaan ylevämpiä ulostuksia puhkuvat, samaan pyrkivät, mutta se jokin, se jokin, puuttuu.
  Liittyy saumattomasti proffan blogin sisältöön.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!