perjantai 2. marraskuuta 2018

Yksittäistapaus á la Muthana ja Ghazi

Miehet noukkivat nuoren naisen ja raiskasivat. Raiskaus myös kuvattiin ja nuoremman miehen kännykästä löytyi lapsipornovideo.

Nainen oli päihtynyt ja miehet, Muthana ja Ghazi, olivat löytäneet kodin Suomesta. Nyt he pääsevät kolmeksi vuodeksi lukemaan tiilenpäitä veronmaksajan piikkiin - tai no, ainakin joksikin aikaa, sillä poispääsy aikaistuu, mikäli he osaavat käyttäytyä.

Sitä uutinen ei kuitenkaan kerro, olivatko 1962 ja 1984 syntyneet miehet ehtineet jo saada Suomen kansalaisuuden tai miksi he ylipäänsä oleskelivat täällä. Eikä sitä, saavatko he jäädä tuomion kärsittyään edelleen elelemään maassamme. Eikä varsinkaan sitä, ovatko he kotoisin valtiosta, joka kieltäytyy ottamasta vastaan vastentahtoisia kotiinpalaajia.

Niin, tämä on yksittäistapaus, sillä suurin osa muthanoista ja ghazeista ei raiskaa. Mutta siitä huolimatta juuri näiden Muthanan ja Ghazin oleskelu Suomessa harmittaa ja tuntuu kohtuuttomalta kantaväestöä kohtaan.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Yle raiskaajien ja vaimonhakkaajien asialla
Koiran vastuu raiskauksista
Maksamme valkoisen rodun kollektiivista velkaa

15 kommenttia:

 1. Niin,heillä on nyt sellainen CV,että tuskinpa työllistyvät koskaan.Eli loisivat veronmaksajien piikkiin lopun ikäänsä.

  VastaaPoista
 2. Näiden rikkaampien kulttuurien mukana on tullut länsimaihin sellaisia rikostyyppejä, jotka ovat olleet täällä täysin tuntemattomia. Joukkoraiskaukset, lasten ja nuorten hyväksikäyttöringit, joukkopuukotukset kaduilla ja toreilla, mestaukset eli pään irroitukset, kunniamurhat, happohyökkäykset, elävältä polttamiset, jne, jne. Keskiaikaista barbariaa, jonka tyyppinen meno on ollut sivistyneessä Euroopassa taaksejäänyttä elämää jo satoja vuosia.
  Suomen päättäjät puoliunessa tukkuroivan Sipilän johdolla ovat vastuuttomasti sallineet saastan kulkeutumisen Suomeen. Ja täysin tarpeettomasti, koska tänne ei tarvitsisi päästää ketään, joka tulee turvallisesta maasta.
  Miksi tämä tapahtuu, sitä on täysin mahdotonta käsittää. Nykyisessä hallituksessa istuu henkilöitä, jotka ovat suomalaisia kohtaan täysin sydämettömiä ja kyllä leikkaavat suomalaisten vanhusten ja sairaiden palveluista ja lasten ja nuorten koulutuksesta, mutta ovat valmiita velkarahalla elättämään toiselta puolelta maapalloa tulevia vapaamatkustajia, joilla ei pitäisi olla täällä mitään tekemistä. Tulijoiden todellisesta taustasta ei myöskään ole mitään tietoa, vaan joukossa on terrorismiin valmiita henkilöitä, kuten tämä Turun tapauskin.
  Asian jotenkin ymmärtäisi, jos tuleva porukka edes eläisi ihmisiksi saamansa ilmaisen ylläpidon vastineeksi, mutta noissa kulttuureissa miehillä on lähinnä eläimen tavat esim. suhtautumisessa naisiin. Näistä sitten luemme päivittäin voimattoman raivon vallassa.
  Surkeinta on se, että hallituksen ulkopuolella oleva vihervasemmisto on vielä mielipuolisempaa, mitä tulee maahanmuuttoon.
  Jos haluaa vastustaa nykyisenlaista järjenvastaista maahanmuuttoa, on äänestäjälle vaihtoehtoja tasan yksi.

  VastaaPoista
 3. Törkeästä raiskauksesta 3 vuotta vankeutta. Jos hyvin käyttäytyy pääsee puolella eli 1,5 vuotta törkeästä raiskauksesta. Näin länsimaassa.

  Mikä olisikaan ollut rangaistus kyseisten tekijöiden kotimaassa tai muslimimaissa? Ehkä näissä maissa rangaistus toimii pelotteena ettei näin toimita kotimaassa.

  Siksi on mukavampaa lähteä länsimaihin tekemään rikoksia kun rangaistus on vähäinen - ylläpito "hotellitasoinen" ruokineen, juomineen ja vailla huolen häivää.

  Kannattaako tosiaan Suomen lisätä kansalaistensa turvattomuutta ottamalla näitä tyyppejä (potentiaalisia rikoksen tekijöitä) lisää? Minusta ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa maissa yleensä raiskattu nainen on syyllinen raiskaukseen, ja tuomiona saattaa olla kivitys.

   Poista
 4. Suomessa ensikertalaisen ei tarvitse käyttäytyä hyvin päästäkseen puolikkaalla tuomiolla ulos. Kaikki saavat sen edun, kun ovat ensimmäistä kertaa istumassa tai jos edellisestä tuomiosta on jo kolme vuotta aikaa. Niinpä esim. tapon tehnyt, joka istuu kolme-neljä vuotta vankilassa ja tekee vapauduttuaan heti uuden tapon, on taas vankeinhoidollisesti ensikertalainen!
  Vankilassa saa käyttäytyä huonosti, kunhan ei saa uutta tuomiota ja puolikkaalla pääsee kivasti ulos.
  Tuo hyvin käyttäytyminen ja sen tuoma alennus on amerikkalainen juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa vapautumisesta tulee olla vähintään kolme vuotta uuteen vankeustuomion aiheuttavaan rikokseen, niin pääsee puolikkailla. Jos jää päivänkin vajaaksi, lusii 2/3 (näin ainakin 90-luvulla).

   Poista
 5. Suomi ainoa maa Euroopassa, jossa haittamaahanmuutto ei vaikuta sitä eikä tätä vaalituloksiin. Valitettavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kansasta riittävän suuri määrä äänestäisi Jussi Halla-ahoa ja kumppaneita, uskoisin tilanteen muuttuvan. Toki sitä siis edellyttää kohtuullisen suuri määrä kansanedustajia.

   Onhan Ruotsidemokraattienkin määrä, äänisaalis ja vaalimenestys saanut jopa Ruotsissa äänenpainot muuttumaan vaikkei isoa käännettä kenties vielä(kään) saada aikaiseksi?

   Poista
  2. Joka tapauksessa äänestäminen olisi tehokas tapa muuttaa vallisevaa politiikkaa.

   Poista
  3. Tulevia vaaleja yritetään mainostaa ympäristövaaleina, missä esiin nousevat lihansyönnin vähentäminen, hiilineutraali yhteiskunta jne. Jokainen voi muodostaa oman mielipiteensä siitä, miten paljon/vähän Suomi voi todellisuudessa maailmanlaajuisessa mitassa vaikuttaa ilmastomuutoksen torjuntaan. Ikävintä on, että ilmastotalkoista eniten ääntä esiinnostavat ovat myös käytännössä avoimen maahanmuuton puolella. Eikö Suomen pitäisi tehdä järkeviä ilmastotekoja ja samalla harjoittaa aikaisempaa tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa.

   Poista
  4. Galluppien perusteella näyttäisi että Suomi kirii Ruotsin rinnalle ja ohi katteettomassa optimismissa. Mitäpä muuta "maailman onnellisimmalta kansalta" voisi odottaakaan? -jussi n

   Poista
 6. Ulkomaalaisten raskaiden rikosten tekijät pitäisi karkoittaa poikkeuksetta, ottaa vaikka kansalaisuus pois samantien. Jos ei mikään maa ota vastaan niin sitten vaikka jonnekin aidatulle alueelle kunnes tulee lähtöhaluja.

  VastaaPoista
 7. Mitenkähän vankiloissa, mihin kastiin nuo halveksittavat ja likaiset raiskaajat, pedofiiliraiskaajat sijoittuvat? Miten muut vangit kohtelevat? Arvaatte varmaan mikä on toiveeni sen suhteen.

  VastaaPoista
 8. Taitaa vankiloissa olla jo noilla etnisesti edistyksillisillä sen verran vahva edustus, että kaikki vääräuskoisiin kohdistuvat rikokset ovat pelkkää plussaa.
  Onhan jo julkisuudessakin kerrottu, että vankiloissa alkaa muslimeilla aina bileet kun joku tappaa ihmisiä rauhanuskonnon nimissä.
  Joka jamppa internointi leiriin kunnes älyää itse poistua maasta.
  Jos olisi valta niinkuin on mieli niin noilla olisi kaksi vaihtoehtoa maasta poistumiseen joko omin jaloin tai penaalissa.

  VastaaPoista
 9. Onkohan tässä kyse samasta kuin Kuuban vuoden 1980 pakolaisten kanssa, tyhjennetään vankilat ja mielisairaalat ulkomaille?
  Ari

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!