Jälleen on yksi nuori suomalaisnainen saanut maksaa sinisilmäisyydestään. Hän nimittäin ryhtyi suhteisiin erääseen Abdullatifiin netin välityksellä ja pääsi sitä kautta muutaman maahanmuuttajasällin monikertaisesti raiskaamaksi.
Ensimmäinen kysymys tässä tilanteessa kuuluu, että koska nuoret suomalaisnaiset ja heidän vanhempansa oppivat varomaan ja varoittamaan abdullatifeista. Vai oppivatko koskaan?
Toinen kysymys kuuluu, että milloin päättäjämme ymmärtävät maahanmuuttopolitiikan ja seksuaalirikollisuuden välillä olevan suhteen. Siis sellaisen suhteen, jonka luonne paljastuu Abdullatifin oikeuteen johtaneesta tapauksesta ja josta hinnan maksavat pääasiassa suomalaiset naiset. Oppivatkohan koskaan?
Eikä kahta ilman kolmatta. Kolmas kysymys nimittäin kuuluu, että koskahan suomalaiset äänestäjät huomaavat, että Abdullatifin ja hänen kavereidensa toiminta on mahdollista vain jos demokraattisen maan eduskunta on täynnä poliitikkoja, joilla ei ole käsitystä Abdullatifin kaltaisten ihmisten osuudesta maastamme turvapaikkaa sodan ja vainon perusteella hakevien joukossa. Vai mahtavatkohan he oppia koskaan?
Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Joukkoraiskaaja Yaqub Ahmedin "pelastajien" heräättämiä ajatuksia
Vellihousuja
Löytyykö vastuunkantajaa?
-
Never.
VastaaPoistaEihän naiset voi oppia kun ei saa varoittaa,
VastaaPoistaelämä nuorena on niin täynnä toimintaa ettei vaaroista tiedetä jollei parhaalle kaverille satu jotain, lehdet ei kirjoita, ja jos kirjoittaa sitä ei lueta, aika menee somessa.
Siksi kirjoitinkin "heidän vanhempansa". Sinänsä heitä tai raiskatuksi tulleita ei pidä syyllistää, vaan polittikkoja ja äänestäjiä. Vanhemmat ja heidän tyttärensä ovat tässä kuviossa uhreja.
PoistaHuomasitteko muuten että Ilta-Pravda taisi olla ainut joka kertoi Satiaisen ja kumppaneiden nimet?
VastaaPoistaTosin uhristakin piti vääntää intersektionaalista feminismiä: "Uhri oli tapahtumahetkellä 19-vuotias nainen.".
Noihin kolmeen kysymykseen on yksi tyly vastaus: ei koskaan.
VastaaPoistaMikään ei palkitse naisellista tai narsistista itserefleksiota paremmin kuin seurustelu vieraskulttuurisen ihmisen kanssa tekee. Päättäjät taas, eli poliitikot, eivät omaksu uusia tosiasioita kuin vasta äärimmäisen pakon edessä -- sen sijaan he ovat mestarillisia manipulaattoreita kehittämään kiertoilmauksia ja sementoimaan niin sanottua "poliittista korrektiutta". Journalistit eivät pysty puhumaan yhteiskunnallisista kysymyksistä sosiologian raameissa, vaan tyypillisesti vetävät linssin eteen yhden yksilön joka mukamas "antaa kasvot" jollekin yleisemmälle totuudelle. Ja arvatkaas ovatko nuo kasvot sen raiskaajan vai jonkun mallikelpoisen kiintiötoiskulttuurisen kasvot.
Äänestäjät päättävät sen perusteella mikä on poliittisten edusmiesten ja tiedonvälityksen antama kuva. Ja vaikka oikeaa tietoa olisikin tarjolla, uusien tietojen vaikutus asenteisiin ja äänestyskäyttäytymiseen vie keskimäärin viisikymmentä vuotta.
Äänestäjien olisi myös aiheellista tehdä seuraavan artikkelin otsikkona oleva kysymys:
VastaaPoista"Onko puoluepolitiikalle vaihtoehtoja?",
https://mvlehti.net/2018/11/14/onko-puoluepolitiikalle-vaihtoehtoja/
Tuohon artikkeliin joku on antanut hyvän kommentin, "Tapio R 15.11.2018 / 09:07".
Kalergi-suunnitelma
Poliitikot pitäisi saada vastuuseen päätöksistä, joiden seurauksena on tapahtunut vakavia rikoksia, kuten Turun terroriteko, lukemattomat raiskaukset ja pahoinpitelyt. Syyllisyys syntyisi, jos voitaisiin todeta, että päättäjillä olisi ollut mahdollisuus tehdä myös toisenlaisia päätöksiä, joilla teot olisi voitu välttää. Kuten rajojen sulkeminen ja maahantunkeutujien käännyttäminen, etenkin kun he tulevat turvallisesta maasta. Erityisen raskauttavaa olisi, jos tällaista toimintaa olisi harkittu, mutta jätetty sitten jostain syystä toteuttamatta. Tai jos päätöksen tekijä olisi vielä myöhemmin sanonut, että kaikki tulijat olisi lain mukaan voitu käännyttää.
VastaaPoistaJos päättäjä joutuisi miettimään, että hän voi joutua syytteeseen päätöstensä aiheuttamista vahingoista, hän voisi olla varovaisempi hyvää ihmistä toisten rahoilla näytellessään.
No tämä on tietysti poliitikkojen kohdalla fantasiaa.
Supo saattaa kohta tutkia 11 kansanedustajan taustat perin pohjin,
VastaaPoistahttp://nwohavaintoja.blogspot.com/2018/11/supo-saattaa-kohta-tutkia-11.html
Et sitten heittänyt neljättä kysymystä, että milloinhan nuo #metoo porukat suureen ääneen ja laajalla forumilla julistavat närkästyksensä ja kauhistuksensa moista seksuaalisen itsemääräämisoikeudenloukkausta kohtaan. Voi tietysti olla, että joku vähän josain jotain, mutta eipä ole pahemmin silmään sattunut, joten kovin laajasta paheksumisen aallosta tuskin on kysymys.
VastaaPoistaEtelä-Pohjanmaan käräjäoikeuden julkinen seloste asiasta löytyy (ainakin toistaiseksi) täältä luettavaksi:
VastaaPoistahttps://static.mvlehti.net/uploads/2018/11/sjoki_lapsyt.pdf