maanantai 12. helmikuuta 2018

Maksamme valkoisen rodun kollektiivista velkaa

Äärihumanitaarisen ajattelun nousu on kuulunut viimeisen sadan vuoden megatrendeihin länsimaissa. Sen pohjavireenä on ollut ajatus siitä, että 1800-luvun imperialismi on luonut valkoisen rodun maksettavaksi jonkinlaisen kollektiivisen velan - vaikka ensinnäkään rotuja ei ole ja toiseksi jotkut valkoisten asuttaman maat - kuten Suomi - ovat itse olleet yhtä lailla alistetussa asemassa kuin varsinaiset siirtomaat.

Eilisen MTV3:n uutisen mukaan tuota velkaa on Suomessa perinyt 30-vuotias Nigerian kansalainen sormiraiskaamalla 13-vuotiaan tytön. Asiaa pahensi vielä se, ettei tytön äiti ollut ensin uskonut tapahtunutta. Juttu ei kerro sitä, oliko uhri kantaväestöä vai uussuomalainen, mutta varmaa lienee se, ettei kyseistä raiskausta olisi tapahtunut Suomessa ilman ajatusta valkoisen rodun kollektiivisesta velasta.

Iltalehden uutinen puolestaan kertoi siitä, kuinka yli sataa hyväntekeväisyysjärjestöjen työntekijää syytettiin avustettavien lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä Haitissa. Lisävelan ottajista 87 oli Oxfamin työntekijöitä ja 31 Pelastakaa lapset -järjestön työntekijöitä.

Haitin tapahtumien iljettävyyttä lisää se, että järjestöt olivat olleet tietoisia tapahtuneesta, mutta suojelleet jäseniään. Se ei kuitenkaan ole tiedossa, olivatko hyväksikäyttäjät kantabrittejä, uusanglosakseja vai jotain aivan muuta. Varmaa lienee kuitenkin se, ettei kyseisiä hyväksikäyttöjä olisi tapahtunut ilman ajatusta valkoisen rodun kollektiivisesta velasta, joka sai järjestöt lähettämään työntekijänsä Haitiin.

* * *

Ylen uutisen mukaan Suomessa ovat maahanmuuttoasiat vielä kunnossa. Sen vakuudeksi verorahoitteisen mediamme haastattelema Turun kaupungin maahanmuuttajakoordinaattori Sari Kanervo kertoi, että "meillä poliisi uskaltaa edelleenkin mennä jokaiseen lähiöön ja meillä on Varissuollakin tällainen maahanmuuttajapoliisi, joka on keskittynyt tekemään yhteisöllistä yhteistyötä maahanmuuttajien kanssa".

Kiinnitin uutisessa huomioni yhteen sanaan. Se oli "edelleenkin", joka viittaa siihen, että myös maahanmuuttajakoordinaattorin mielestä kyseessä on väliaikainen vaihe, jonka jälkeen myös Suomeen alkaa syntyä Ruotsin mallin mukaisia "ongelmallisia alueita", joihin edes poliisi ei mielellään mene. Ja jos menee, saa väkivaltaisen vastaanoton.

Tästä huolimatta uusi sisäministeri Kai Mykkänen (kok) linjasi, että maamme pakolaiskiintiön voisi yli kymmenkertaistaa 10 000 tulijaan vuodessa. Asiasta nousseen kohun jälkeen hän korjasi, ettei nostaisi kiintiötä nyt, vaan vasta myöhemmin.

Mykkäsen ajatusta on verrattava tämänhetkiseen tulijavirtaan. Nykyisen 750 hengen pakolaiskiintiön ja perheenyhdistämisten lisäksi maahamme saapui valkoisen rodun kollektiivisen velan varjolla 5059 turvapaikanhakijaa, joista osa saa maahamme pysyvän oleskeluluvan. Sellaisia myönnettiin viime vuonna noin 40 prosentille hakijoista.

Mykkänen ei vertaa tulijoista aiheutuneita kustannuksia kuitenkaan tämän hetken turvapaikanhakijavirtaan, vaan vuoden 2015 pakolaistulvaan. Siihen verrattuna 10 000 hengen pakolaiskiintiön seurauksena "kustannukset eivät silloin mullistavasti muuttuisi".

Edellä kirjoittamani perusteella ei olekaan ihme, että Jussi Halla-aho (ps) on ihmetellyt Kokoomuksen maahanmuuttopolitiikkaa ja todennut puolueen olevan sen suhteen kummajainen Euroopan konservatiivipuolueiden joukossa. Ja jopa innokkaampi kollektiivisen velan maksaja kuin Tanskan Sosiaalidemokraatit.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maksamme velkaa
Poliitikkomme osoittivat jälleen kuinka viisas mies oli Axel Oxenstierna
Katastrofi tarjoaa perversseille sairaan taivaan ja uhreille helvetin

13 kommenttia:

 1. Joukossa tyhmyys tiivistyy eli
  kyseessä on kollektiivinen järjettömyys.

  VastaaPoista
 2. On tämä absurdia. Kun Risikko näki vihapuheen suurimpana ongelmana Suomessa ja palkkasi armeijan poliiseja istumaan tietokoneen ääressä, tuli ajatus, että paljon hullummaksi ei touhu enää voi mennä. Mutta aina näyttää Kokoomuksesta löytyvän vielä typerämpiä tyyppejä. Huolimatta valtion velkaantumisesta ja omista työttömistä, Mykkänen haluaisi joka vuosi pienen kaupungin verran uusia elätettäviä, joiden työllistymisestä ei kokemusten ja tilastojen mukaan ole mitään toiveita. Siis esim. kymmenessä vuodessa meillä olisi 100000 uutta ihmistä, eli jo aika ison kaupungin verran, joille pitäisi löytyä asunnot, työpaikat, lapsille koulut, jne. Valtiotieteen maisteri ei ilmeisesti omaa alkeellisintakaan laskutaitoa, vaikka taloudellisten tosiasioiden luulisi tuolla tasolla olevan tiedossa. Kiintiöpakolaisten ottaminen leireiltä olisi tietysti teoriassa hyvä systeemi, jos siis oletetaan, että leireiltä otettaisiin vain todellisia turvapaikan tarvitsijoita. Mutta silloin pitäisi ns. spontaani turvapaikanhaku saada poistettua, eli EU:n ulkorajat pitäisi saada kiinni laittomilta tulijoilta. Sisäministerin kannattaisikin laittaa tarmonsa siihen, että EU saisi ulkorajat pitämään ja perustaisi pakolaisleirejä lähtömaihin tai niiden läheisyyteen, jolloin pystyttäisiin huolehtimaan samalla rahalla aivan eri luokkaa olevat määrät ihmisiä. Olikohan joku englantilainen tutkija päätynyt 135- kertaiseen määrään.
  Siinäkin tapauksessa Mykkäsen unelmoimat määrät Suomeen olisivat järjettömiä, koska Suomen resurssit eivät yksinkertaisesti riitä.
  Lisäksi Suomen kansalaisten turvallisuudesta vastaavan ministerin soisi olevan kiinnostunut myös siitä, millainen turvallisuusriski liittyy Lähi-Idästä ja Afrikasta otettaviin tulijoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuun Mykkänen on tehnyt lyhyessä ajassa lähtemättömän vaikutuksen. Jos olisin ilkeä listaisin tähän joitakin häntä luonnehtivia epämiellyttäviä sanoja, mutta koska en ole niin jätän sen tekemättä.

   Poista
 3. Punaliberaali punaporvari Mykkänen näyttää aloittaneen kilpailun viherpunikkien kanssa siita, kuka pystyy tehokkaammin toteuttamaan EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista kantasuomalaisten ja muiden eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa.

  "Commission: EU TOO WHITE, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’",
  http://www.breitbart.com/london/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Kalergi-suunnitelmasta: http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  Britti-patriootti David Noakes:

  ”The EU has bribed 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.

  The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays bribes.

  The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. IN TIME, THAT’S SLAVERY FOR ALL OF US.” – ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/

  Pienten askelten taktiikalla edetään kohti täydellistä diktatuuria niin, että kansa ei huomaa minne ollaan menossa ennenkuin se on myöhäistä!

  VastaaPoista
 4. "[Vallanpitäjiemme propagandakone]Yle lähetti suvaitsevaisimman toimittajansa Bagdadiin kirjoittamaan itkuvirsiä

  Yle itkee, kun irakilainen tappaa irakilaisen, mutta ei silloin, kun irakilainen tappaa suomalaisen..."

  https://mvlehti.net/2018/02/12/yle-lahetti-suvaitsevaisimman-toimittajansa-bagdadiin-kirjoittamaan-itkuvirsia/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irakilaisen tapaus on varsin mielenkiintoinen. PT-mediassa pohdittiin sitä, miten kyseinen henkilö löytyi väkiluvultaan Suomea isommasta suurkaupungista niin nopeasti paluunsa jälkeen, mikäli hän pelkäsi kuolemaansa ja oletettavasti halusi pysyä piilossa mahdollisilta vainoojiltaan. Jäin tuota pohtimaan itsekin, enkä usko Ylen kertoneen asiasta koko totuutta.

   Poista
 5. "Kiinnitin uutisessa huomioni yhteen sanaan. Se oli "edelleenkin", joka viittaa siihen, että myös maahanmuuttajakoordinaattorin mielestä kyseessä on väliaikainen vaihe, jonka jälkeen myös Suomeen alkaa syntyä Ruotsin mallin mukaisia "ongelmallisia alueita", joihin edes poliisi ei mielellään mene. Ja jos menee, saa väkivaltaisen vastaanoton."

  Toden totta, vaikuttaa siltä, että vallanpitäjämme haluavat Ruotsin tien olevan Suomenkin tie:

  "Ruotsi – totuudenkieltäjien maa

  "Kun turvallisuus laskee, poliitikot, julkkikset ja tuomioistuimet kieltäytyvät tosiasioiden myöntämisestä."

  Elämme totuudenkieltäjien maassa, kirjoittaa psykiatrian ylilääkäri Stefan Krakowski mielipidekirjoituksessaan Expressen-lehdessä...",

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/02/12/ruotsi-totuudenkieltajien-maa/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun on vaikea nähdä Ruotsilla olevan kovin hyvää tulevaisuutta. Toki toivon olevani vain mielikuvitukseton.

   Poista
 6. Itse asiassa minkäänlaisia pakolaisia ei pidä ottaa niin kauan kuin Suomi ottaa velkaa. Ei ole oikein esittää hyväntekijää tulevien sukupolvien piikkiin. Sipilä on vastuuton imbesilli, siitä ei ole epäilystä.

  VastaaPoista
 7. Professori kirjoitti edellisessä blogissaan suomalaisten metsäyritysten tuomista rahavirroista. Vaikka metsäalalla on kyse maamme talouden kivijalasta, jäävät luvut pieniksi verrattuna EU-nettomaksuihin, velanottoon, kehitysapuun ja maahanmuuttokustannuksiin, joissa kaikissa on kyse tuhansien miljoonien menoeristä.
  EU-korruptoituneiden päättäjiemme aikakaudella ilmeisesti toivoa paremmasta ei ole. Tavallisen ihmisen osaksi jää seurata, mitä mielenkiintoista tapahtuu, kun valtion tukien varaan viritettyjen ihmismassojen alta lähtee rahoituspohja. Veikkaan, että esimerkiksi itsepoliisimallin yleistyessä asekauppa vilkastuu, vaikka viranomaiset pyrkivät ennakoivasti keräämään aseet pois. Viranomaiset eivät yksinkertaisesti pysty turvaamaan veronmaksajien turvallisuutta, eivätkä he tällä hetkellä, vahvasti politisoituneina edes halua. Edelleen ihmettelen kansalaisten äänestyskäyttäytymistä. Vai onko EU-Suomessakin niin, että ääntenlaskija ratkaisee vaalit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kyllä vaaliemme kohtuulliseen rehellisyyteen. Tunnen aivan liian monta ihmistä, jotka kertovat äänestävän kerrasta toiseen samaa puoluetta, vaikka olisivatkin esimerkiksi maahanmuutosta kanssani samaa mieltä.

   Poista
 8. "Isisin kukistamisen hintalappu tarkentui – Irakin jälleenrakentaminen maksaa 72 miljardia"

  https://yle.fi/uutiset/3-10071240

  Jälleen on siis rahareikä tarjolla! Kenelle kelpaa?

  Rauhanuskonnon aktivistit ovat sotatoimillaan aiheuttaneet sodan, jonka seurauksena maan asuntokanta ja infrastruktuuri ovat osaltaan tuhoutuneet.
  Nyt Irakia pitäisi jälleenrakentaa. Pidettiin oikein konferenssi mutta kas kummaa kun amerikkalaisia ei kauheasti kiinnosta maksajan rooli.
  Olisiko muiden valkoisten syytä olla kiinnostunut maksamaan "velkaa" vai pitäisikö arpaonnen välillä kohdistua rikkaisiin öljyvaltioihin - muslimiveljien kukkarolle?

  Minusta pitäisi!

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!