torstai 1. marraskuuta 2018

Miksei toimittaja tiennyt Stalinin kymmenien miljoonien uhrien määrää?

Helsingin Sanomat julkaisi eilen oikaisun, jonka mukaan "tiistaina 30. lokakuuta sivulla A 24 väitettiin Stalinin vainoissa 1930-luvulla kuolleen noin miljoona ihmistä. Kyse oli teloitettujen määrästä. Stalinin vainoissa kuoli kymmeniä miljoonia ihmisiä."

Itselleni oli perin hämmentävää, että maan suurimman sanomalehden toimittaja oli voinut tehdä tällaisen virheen. Olisihan luullut, että Stalinin teot ovat tässä aivan naapurissa yleistietoa - ainakin suuruusluokaltaan.

Tämän lyhyen merkinnän kirjoitin siksi, että epäilen virheen johtuneen mediamme halusta olla tuomatta esille sitä tuhon ja inhimillisen kärsimyksen määrää, jonka viime vuosisadan sosialistinen kokeilu aiheutti. Asia tulee ymmärrettäväksi jos miettii, että voisiko kukaan edes kuvitella maamme suurimman sanomalehden toimittajan tekevän yli kertaluokan virheen kirjoittaessaan natsien uhriksi joutuneiden juutalaisten määrästä.

Ehkäpä juuri tästä syystä - sosialismin veristen jalanjälkien peittelystä - meillä ei ole demonisoitu sirpin ja vasaran käyttöä vaatteissa tai mielenosoituksissa samaan tapaan kuin hakaristiä. Ja eduskunnassammekin on edelleen puolue, jota vaalii Stalinin edustaman aatteen perintöä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kirsi Liimatainen uskoo edelleen sosialistiseen utopiaan
Li Anderssonin usko Homo sovieticukseen
Lenin-puistoon on koottava Leninin ajatuksia kaiken kansan nähtäväksi

29 kommenttia:

 1. Hesari taitaa ruveta lykkäämään sosialismin ilosanomaa USAn kautta. Varovasti tietenkin tässä alkuvaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saska Saarikoski kaipaili sosialismia USA:n terveydenhoitoon. Kyllähän se varmaan remonttia kaipaisikin, mutta jos haluaa tutkailla aidon sosialistista terveydenhoitoa, kannattaa katsoa sosialismin nykyistä näyteikkunaa eli Venezuelaa. Siellähän ihmisiä kuolee mm. lääkkeiden puutteen takia. Sosialismi yksinvaltaan päässeenä tarkoittaa kaaosta ja kaikenpuolista järjettömyyttä ja julmuutta.
   Suomen kontekstissa lisää veroja työssä käyville ja tulonsiirtoja mm. toiselta puolelta maapalloa tulleille löysäläisille.

   Poista
 2. Kuka tulee mieleen 6 miljoonasta?
  Entä 20 miljoonasta ?
  Tai 65 miljoonasta?

  Jostain syystä meille avataan vain tuota 6 miljoonaa, mutta sitä sitten monin tavoin. Lopuista 85 miljoonasta kuulee harvemmin. Ehkä olivat vain vinosilmiä, joista ei tarvitse pitää sen suurempaa ääntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaisen Ristin viralliset asiakirjat paljastavat ”holokaustin” huijaukseksi:

   "Pitkään salassa pidettyjen Punaisen Ristin asiakirjojen mukaan keskitysleirien kuolonuhrien kokonaismäärä oli vain 271 301 henkeä. Kuusi miljoonaa juutalaista ei kuollut, väite oli huijausta!..."

   Koko artikkeli: http://www.magneettimedia.com/punaisen-ristin-viralliset-asiakirjat-paljastavat-holokaustin-huijaukseksi/

   Mainittakoon myös, että nykyisen Israelin asukkaista valtaosa on ilmeisesti Etelä-Venäjältä olevien, aikoinaan juutalaisuuteen kääntyneiden KASAARIEN jälkeläisiä. Siihen viittaavat vahvasti sekä varsinkin revisionisti-historiantutkijoiden että DNA-tutkijoiden selvitykset. Vainotut palestiinalaiset ovat ilmeisesti geneettisesti lähempänä ns. raamatunaikaisia israelilaisia

   Ks. esim. Tel Avivin historin professori Schlomo Sandin kirja "The Invention of the Jewish People". Sitä koskevan kirjaesittelyn/arvostelun mukaan "Its central argument holds that the Jews of Europe, the Ashkenazim, are largely descendants of peoples who converted to Judaism in the distant past and that the claim that all Jews descend from ancient Israelites is false. Therefore the contention that European Jews are reclaiming ancient rights to their homeland in what is now Israel is a false claim. Moreover, the peoples now known as “Palestinians” are in all likelihood much more closely descended genetically from the ancient Israelites but who in the course of history converted for one reason or another either to Christianity or to Islam, and who therefore have a just claim to the land. Nevertheless, Sand strongly endorses Israel’s right to exist but he favors a bi-national state in which Jews and “Arabs” share equal rights. Needless to say this argument fosters extreme discomfort among many Jews who identify with the Zionist project (and many Christians who for other reasons support Israel)." - https://www.counterpunch.org/2014/02/14/whatever-happened-to-shlomo-sand/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Korjaus: "Tel Avivin historin professori"
   piti olla "Tel Avivin Yliopiston historian professori".

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Nimimerkki Kalergi-suunnitelma, tiedätkö helpon tavan menettää uskottavuus? Viestisi klo 1315 on sen tason tuubaa, että uskottavuutesi meni sen siliän tien.

   Poista
  4. Äläkä viitsi edes puhua "vainotuista palestiinalaisista". Kyseistä roskaväkeä abuhannoineen ei kiinnostanut "Palestiinan valtio" ennen v. 1948 tippaakaan. Yksikään paleliike ei vaatinut alueelle itsenäisyyttä, joten niillä "vainotuilla" voi pyyhkiä pyllynsä.

   Poista
  5. Kalergi-hemmo voisi jättää tämän palstan rauhaan. Proffa on asiallinen kirjoittaja. Ei pilata hänen imagoaan.

   Poista
  6. Anonyymi1lle. marraskuuta 2018 klo 22.39:

   Vanhan sanonnan mukaan totuus ei pala tulessakaan - eikä liioin vaikka sitä kuinka propagandavaleilla yritettäisiin peitellä.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  7. Toki jokaisella on sananvapaus, kunhan siihen ei sisälly laittomuuksia. Lukijoiden tehtävänä taas on suodattaa lukemansa ja sitä kautta havaita humpuuki.

   Holokaustin osalta näyttö on siksi kiistaton, ettei siitä ole vakavaa epäilystä. Palestiinalaiset toki saattavat olla geneettisesti lähempänä historiallisen Israelin asukkaita kuin juutalaiset, mutta vain siksi, että diasporan aikana juutalaiset ehtivät risteytyä niin paljon muiden väestöryhmien kanssa. Toisin sanoen juutalaiset eivät ole niinkään geneettinen kuin kulttuurinen ihmisryhmä.

   Poista
 3. Brysselin Pravdan viherpunikki-toimittajissa on vanhoja kommunisteja, räikeimpiä tapauksia
  Yrjö Rautio, entinen kommunistien/SKDL:n/Vasemmistoliiton äänenkannattajan päätoimittaja.
  Politiikan konkari Väinö Tannerinkin väitetään sanoneen, että vanhaan kommunistiin ei voi luottaa. Niinollen ei ole ihmettelemistä, jos Pravdan punikkitoimittajissa on niitä piilokommunisteja, jotka haluavat
  salata bolsevikkien tekemät massamurhat.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 4. Nimimerkki Trilissererille:

  Vai että Punaisen ristin virallinen asiakirja on tuubaa?
  Vai että Tel Avivivin Yliopiston professori Shlomo Sandin kirja(t) on tuubaa?

  Olethan melkoinen tuubaa suoltava TROLLI:
  "Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists", https://www.psychologytoday.com/intl/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists

  TROLLIN TUUBAAN vastaamiseni loppui tähän.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisit viitsinyt perehtyä asiaan, niin olisit tajunnut kyseisen professori Sandin olevan sikäläisen rajat auki -suvakin. Siis eräänlainen Israelin Oula Silvennoinen. Propagandatorvi.

   Poista
 5. Tv työntää ulos jatkuvalla syötöllä ohjelmia natsien aikaansaannoksista ja hirmutöistä. Jostakin syystä muut diktaattorit kuin Hitler on unohdettu. Eikö materiaalia ole vai onko se tarkoituksellisesti tuhottu? Eipä tarvitse ihmetellä, jos nuoret eivät kommunismin uhreista mitään tiedä, varsinkin kun lukeminen tuntuu nykynuorille olevan kovin vaikeaa. Jotkut eivät ole eläissään lukeneet yhtään kirjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommunistien teoista vaikeneminen on tosiaankin hämmästyttävä ilmiö. Ikään kuin joku tai jotkut haluaisivat lakaista sen maton alle ikään kuin "parempana" hirmuhallintona.

   Poista
 6. https://www.icej.fi/?/blogi/vaitteita-ja-vastauksia/item=vaite-ja-vastaus11

  "Ensimmäisen kerran uhriluvun mainitsi SS-upseeri Dr. Wilhelm Höttl, joka todisti Nürnbergin oikeudenkäynneissä 1945. Hän sanoi tuolloin saman, minkä toisti Eichmannin oikeudenkäynnissä 1961, että Eichmann sanoi hänelle elokuussa 1944, että noin 6 miljoonaa juutalaista oli tuhottu, 4 miljoonaa tuhoamisleireillä ja 2 miljoonaa ampumalla ja muista syistä, kuten sairauksiin.”

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viittamasi sivuston takaa löytyy niitä "Israelia rakastavia kristittyjä"
   - vähän rumasti sanottuna hyödyllisiä idiootteja - jotka varmaankaan eivät ole lukeneet esim. em. Tel Avivin Yliopiston historian professori Shlomo Sandin kirjoja tai esim. seuraavaa artikkelia:

   "The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild] KHAZARIAN Mafia",
   https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Kun itsekin kuulun noihin Israelia rakastaviin kristittyihin, niin ihmettelen, miksi natsien hirmutekoja vähätellään. Onko se puhtaasti juutalaisvastaisuutta vai mikä innoittaa ihmisiä?

   Poista
  3. Anonyymi2:lle. marraskuuta 2018 klo 10.33:

   En ole vähätellyt natsien hirmutekoja vaan olen tuonut esille keksityn 'kuuden miljoonan' holokausti-huijauksen, jonka avulla nykyisen Israelin valtion perustaneet ja sitä johtavat KASAARIEN jälkeläiset ovat hankkineet perusteetonta, suunnatonta rahallista ja muuta etua sille.
   Ellet ymmärrä englantia, niin suosittelen että luet seuraavan artikkelin, jotta ymmärtäisit millaista NYKY-Israelia sinä itse ja monet muut rakastavat:
   http://nwoumj.blogspot.com/2014/08/rotschild-ja-nwo.html

   Artikkelissa kerrotaan nykyisen Israelin valtion syntymiseen ratkaisevasti vaikuttaneista KASAARIEN jälkeläisistä, johtavista sionisteista Rotschildeista, jotka mm. omistavat huomattavan osan koko maailman varallisuudesta. He myös hallitsevat vähintäänkin läntistä maailmaa orjuuttavaa velkahuijaus-imperiumia, johon Suomikin on kytketty euron kautta.

   Mitä tulee natsien hirmuteioista raportointiin, niin siitä pitää huolen vallanpitäjiemme propagandakone Yle, jossa on yleensä vähintään yksi natsivastainen ohjelma viikossa - ja erään propagandan perussäännön eli lukemattomien toistojen avulla vahvistetaan ilmisten mielissä kuuden miljoonan holokaustivaletta.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  4. Geenitutkimukset eivät puolla azkenaasijuutalaisten ja kasaarien välistä yhteyttä. "Aškenasijuutalaisilla on vuodesta 1999 alkaen tehty useita geenitutkimuksia, joissa on selvitetty heidän geeniperimäänsä ja maantieteellistä alkuperäänsä. Hammer et al. (1999) havaitsi aškenasien geeniperimän olevan pääasiassa Lähi-idästä peräisin.[7] Atzmon et al. (2010) ei löytänyt todisteita merkittävästä itäeurooppalaisesta vaikutuksesta aškenasien geeniperimään.[8] Aškenasien yleisimmät haploryhmät ovat J1/J2 (38 %) ja E1b1b (16 %)[9]. Näiden haploryhmien nykyinen ja historiallinen esiintymisalue on Lähi-itä, Välimeren alue ja Pohjois-Afrikka. Muista aškenasien yleisimmistä haploryhmistä myös G2c (7 %)[9] ja Q1b (5 %)[10] esiintyvät kaukana kasaarivaltakunnan sijainnista." https://fi.wikipedia.org/wiki/Kasaarit

   Poista
  5. Anonyymi2:lle marraskuuta 2018 klo 13.03:

   Tuossa Wikipedia-artikkelissa mainittu suhteellisen nuorta tutkijapolvea edustava Eran Elhaik on vastoin muita siinä mainittuja tutkijoita ns. kasaari-hypoteesin kannalla:

   Artikkelissaan https://academic.oup.com/gbe/article/5/1/61/728117
   otsikon "Conclusions" alla Elhaik sanoo mm.:

   "Our findings SUPPORT THE KHAZARIAN HYPOTHESIS depicting a large Near Eastern–Caucasus ancestry along with Southern European, Middle Eastern, and Eastern European ancestries, in agreement with recent studies and oral and written traditions. We conclude that the genome of European Jews is a tapestry of ancient populations including Judaized Khazars, Greco–Roman Jews, Mesopotamian Jews, and Judeans and that their population structure was formed in the Caucasus and the banks of the Volga with roots stretching to Canaan and the banks of the Jordan."

   (Tieteellisen tiedon oikeellisuuttahan ei ratkaista enemmistöpäätöksillä!)

   Seuraavassa artikkelissaan Elhaik esittää myös historiallisia tietoja kasaari-hypoteesinsa tueksi:
   https://phys.org/news/2018-09-ashkenazic-jews-mysterious-unravelled-scientists.html

   Varsinkin Elhaikin esitysten perusteella askenaasi-juutalaiset näyttävät olevan melkoinen sekoitus eri kansoja. Niinollen heillä näyttää olevan hyvin vähän perusteita vaatia yhtenä juutalaisena, historiallisena "valittuna kansana" yksinoikeutta nykyisen Israelin/palestiinalaisilta anastetun alueen maihin.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 7. "...Kokoelma naurettavimpia holokaustivalheita

  Aloittakaamme Auschwitzin kuolintilastoista. Millaisia väitteitä julkisuudessa on esitetty suurimman keskitysleirin uhreista?

  Tunnetussa Yö ja usva –”dokumenttielokuvassa” väitettiin, että 9 miljoonaa murhattiin.
  Ranskalaisen sotarikoksia tutkineen viraston mukaan uhreja oli 8 miljoonaa.
  7 miljoonaa juutalaisen Auschwitz-vanki Raphael Feigelsohnin mukaan.
  6 miljoonaa juutalaisen Tibere Kremer –nimisen julkaisijan mukaan.
  5 miljoonaa (joista 4,5 miljoonaa juutalaisia), väitti Le Monde –lehti 20.4.1978.
  4 miljoonaa Nürnbergin näytösoikeudenkäynnin mukaan.
  3,5 miljoonaa kuoliaaksi kaasutettua, joista 95 % juutalaisia. Lisäksi ”paljon” muilla tavoilla kuolleita. Näin väitti juutalainen elokuvaohjaaja Claude Lanzmann.
  3 miljoonaa, joista 2,5 miljoonaa kaasutettiin kuoliaaksi 1.12.1943 mennessä. Näin ”tunnusti” Auschwitzin päällikkö Rudolf Höss, jonka lausunnot ovat edelleen elintärkeä osa holokaustimyyttiä.
  2,5 miljoonaa juutalaisen Auschwitz-vanki Rudolf Vrban mukaan.
  2–3 miljoonaa murhattua juutalaista sekä lisäksi tuhansia murhattuja ei-juutalaisia. Näin ”tunnusti” SS-mies Perry Broad.
  1,5–3,5 miljoonaa kaasutettua juutalaista pelkästään välillä 4.1942–4.1944, väitti israelinjuutalainen “holokaustiasiantuntija” Yehuda Bauer 1982.
  2 miljoonaa kaasutettua juutalaista, väitti juutalainen Lucy Dawidowicz.
  1,6 miljoonaa murhattua, joista 1 352 980 juutalaisia, väitti Yehuda Bauer 1989.
  1,5 miljoonaa murhattua, väitti Puolan hallitus 1995.
  Noin 1,25 miljoonaa murhattua, joista miljoona oli juutalaisia, väitti juutalainen Raul Hilberg.
  1–1,5 miljoonaa murhattua, väitti Jean-Claude Pressac 1989.
  800 000–900 000 murhattua, väitti juutalainen historioitsija Gerald Reitlinger.
  775 000–800 000 murhattua, joista 630 000 oli kuoliaaksi kaasutettuja juutalaisia. Näin väitti Jean-Claude Pressac 1993.
  630 000–710 000 murhattua, joista 470 000–550 000 juutalaisia, väitti Pressac 1994.

  Huomioitavaa on, että uhrien arvioitu määrä on laskenut dramaattisesti vuosien aikana. Vaikka Auschwitz-uhrien määrä on supistunut jatkuvasti, virallinen arvio ”holokaustin 5–6 miljoonasta juutalaisuhrista” ei muutu koskaan! 5–6 miljoonasta voidaan miinustaa satojatuhansia tai jopa miljoonia, mutta silti lopullinen uhrimäärä ei muutu ikinä. Tämä on holokaustimatematiikkaa, jolla on aivan oma mystinen logiikkansa..."
  Koko artikkeli: http://www.magneettimedia.com/kokoelma-naurettavimpia-holokaustivalheita/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä nuo "valheet" naurata! Lisääntyykö valheen painoarvo listallasi alaspäin mentäessä?

   Poista
 8. Alla olevassa artikkelissa on lueteltu 140 kirjallista mainintaa luvusta 6.000.000 peräisin eri lähteistä alkaen vuodesta 1900 ja päättyen vuoteen 1945, ks. artikkelia. Huomaa artikkelissa linkki esseehen "Britain’s Rumour Factory - Origins of the Gas Chamber Story", jossa siis osoitetaan että koko kaasukammio-tarina ALUNPERIN oli brittien keksimää sotapropagandaa, joka sai sitten sodan jälkeen ihan oman elämänsä eri tarkoitukseen käytettynä!

  "140 Occurrences Of The Word Holocaust
  &
  The Number 6,000,000 Before The Nuremberg Trials Began

  Update 2017: The origins of the gaschamber story - British Wartime Propaganda

  Brilliant research of recently released war-time British government documents reveals that the story of alleged German homicidal gas-chambers was a propaganda-lie invented by the British Secret Service as early as December 1940.
  Britiains Rumour Factory by ANDY RITCHIE, London, January 2017 (pdf)

  A document similar to this page, but even more comprehensive and detailed with many images
  and scanned Jewish newspaper articles and magazines can be found at Archive org:

  Six Million Open Gates - pdf version..."

  Koko artikkeli: http://balder.org/judea/Six-Million-140-Occurrences-Of-The-Word-Holocaust-And-The-Number-6,000,000-Before-The-Nuremberg-Trials-Began.php

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 9. Kalergi kertoi: "keskitysleirien kuolonuhrien kokonaismäärä oli vain
  271301 henkeä".

  Vaikka tuo olisi täsmälleen oikea luku, vaikka en siihen uskokaan, olisi natsien aikaansaannos edelleenkin silti kauhistuttava kansanmurha.

  VastaaPoista
 10. "Asia tulee ymmärrettäväksi jos miettii, että voisiko kukaan edes kuvitella maamme suurimman sanomalehden toimittajan tekevän yli kertaluokan virheen kirjoittaessaan natsien uhriksi joutuneiden juutalaisten määrästä."
  Saksassa ja Itävallassa sellainen taitaisi olla jopa rangaistava teko.

  VastaaPoista
 11. Kalergille:

  On tietysti täysin mahdollista, jopa todennäköistä, että nykyajan askenasijuutalaiset, muun muassa Rothschild-suku, polveutuvat ainakin osittain kasaareista. Mutta melkein yhtä todennäköistä on, että heistä polevutuu jotakin kautta jopa suurin osa nykyisestä ihmiskunnasta, joitakin eristyneimpiä kuten Brasilian viidakkointiaaneja, eteläisen Afrikan khoisan-kansoja (muinaissuomeksi hottentotteja ja bushmanneja) sekä Papuan-Uuden-Guinean syrjäkylien asukkaita lukuun ottamatta.

  Vaikka valtio- tai jopa roturajan yli naiminen olisi viime aikoihin saakka ollut hyvinkin harvinainen poikkeus, sellaista on aina tapahtunut sentään jonkin verran. Ja yhdellä ainoallakin rajan yli muuttaneella ja naineella saattaa muutaman sukupolven mentyä olla jo yllättävän monta jälkeläistä siellä, minne hän on muuttanut, kun jälkeläisiksi kolmannessa polvessa ei lueta vain pojanpojanpoikia (niin kuin joskus tehdään), vaan yhtä lailla myös tyttärenpojantyttäret ja jopa tyttärentyttärentyttäret.

  Itse asiassahan on lähes varmaa, että jokainen 2000 vuotta sitten elänyt ihminen joko on suunnilleen kaikkien maailmassa nykyisten elävien ihmisten esivanhempi jotakin kautta, tai sitten hänellä ei ole jälkeläisiä ollenkaan. (Jälkimmäisessä tapauksessa hän joko ei koskaan saanutkaan lapsia tai sitten hänen jälkeläisensä hävisivät sukupuuttoon viimeistään kolmannessa tai neljännessä sukupolvessa). Sellainen tapaus, että jollakulla 2000 vuotta sitten eläneellä ihmisellä olisi nykyisin vain muutama jälkeläinen, mutta olisi sentään muutama, on, ellei täysin mahdoton, niin ainakin äärimmäisen epätodennäköinen (vaikka esimerkiksi Dan Brown Da Vinci-koodissaan muuta väitti.)

  On kyllä totta, että juutalaiset ovat enimmäkseen menneet naimisiin vain toistensa kanssa, mutta eivät sentään poikkeuksetta. Mutta sen jälkeen kun kasaarit aikoinaan kääntyivät juutalaisuuteen, ovat epäilemättä monet heistäkin menneet naimisiin myös niiden muinoin Palestiinassa /Israelissa asuneiden juutalaisten jälkeläisten kanssa. Askenasijuutalaisissa saattaa kyllä olla huomattavasti enemmän muinaisten kasaarien kuin muinaisten heprealaisten "verta", mutta samoin saattaa olla muidenkin itäeurooppalaisten.

  Tällä kaikella ei tietysti ole mitään tekemistä sen kanssa, mistä Rothschild-sukua tuollakin Kalervi-suunnitelman linkittmällä sivulla syytetään. Suuri vaikutusvalta sillä suvulla on joka tapauksessa ollut ainakin 1800-luvulla, ja jonkin verran vielä nykyäänkin, mutta epäilen vahvasti, ovatko he koskaan sentään hallinneet maailmaa läheskään siinä määrin kuin tuossa väitetään. Mutta oli miten oli, kysymys siitä, onko tuo juttu totta vai valhetta, on täysin eri kysymys kuin missä määrin Rothschildit polveutuvat keskiajan kasaareista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Anonyymi4. marraskuuta 2018 klo 20.24": kirjoitit mm. "mutta epäilen vahvasti, ovatko he [Rotschildit] koskaan sentään hallinneet maailmaa läheskään siinä määrin kuin tuossa väitetään."

   Vilkaisepa alkajaisiksi seuraavaa ja siinä annettuja linkkejä:

   "Complete list of banks owned or controlled by the Rothschild family",
   https://jdreport.com/complete-list-banks-owned-or-controlled-by-the-rothschild-family/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 12. "Complete list of banks owned or controlled by the Rothschild family",
  https://jdreport.com/complete-list-banks-owned-or-controlled-by-the-rothschild-family/
  Hah hah! Se lista on selvästikin vain otsikoitu väärin. Siinä otsikkona on: "Complete list of banks owned or controlled by the Rothschild family", vaikka pitäisi olla: "Complete list of central bank of countries".

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!