keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Pyrrhoksen voittoja

Ilta-Sanomat kertoi, että Suomi sai viime vuonna eniten muuttovoittoa Irakista. Sieltä tuli Tilastokeskuksen mukaan 2 369 ihmistä enemmän kuin täältä lähti. 

Toiseksi suurimman muuttovoiton Suomi sai Syyriasta, 1 422 muuttajaa. Ajatelkaapa, se tekee yhteensä 3 791 lisäihmistä mainituista kahdesta valtiosta. Se on 0,7 promillea koko Suomen väestöstä. Vain yhdessä vuodessa!

Käytettävissä olevien taloudellisten tietojen perusteella tämä tekee varovastikin laskien 4 000 000 euroa vuodessa lisää suomalaisten nettoveronmaksajien kannettavaksi. Lisäksi voitimme naisten kohonneessa raiskausriskissä ja ehkäpä myös terrorismin lisääntyneessä todennäköisyydessä.

Ja päälle tulevat vielä esimerkiksi afgaanien ja somalien nettomaahanmuuton tuottamat samansuuntaiset muuttovoitot.

Mitäpä tuohon nyt sitten sanoisi? Pyrrhoksen voittoja?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Suomen Perustan laskelman puutteet vähättelevät somalien ja irakilaisten aiheuttamia kustannuksia
Naiset maahanmuuttopolitiikkamme uhreina, joista kukaan ei tunnu välittävän

14 kommenttia:

 1. Tämä on sitä uutta normaalia, eli tulijoiden määrää hivutetaan vähitellen ylöspäin pitämällä houkutustekijät parempina kuin muilla. Siispä tulijoita ikävän Etelä-euroopan läpi tänne arktiselle alueelle ihanan ilmaston maahan riittää.
  Valot kansalaisilta sammutettuina aiotaan ilmeisesti joulukuussa allekirjoittaa myös YK:ssa valmisteltu globaali siirtolaisuussopimus. Jos olen oikein ymmärtänyt, sopimuksen tarkoitus on tehdä siirtolaisuudesta normaali säännönmukainen olotila, jota pyritään tukemaan ja helpottamaan kaikilla tavoilla. Laittomasta siirtolaisuudesta pyritään "pääsemään irti" lisäämällä laillisia siirtolaisuuden muotoja, ja siirtolaisista jonkinlaista "työvoimaa", jolle pitää järjestää kaikki samat palvelut kuin kantaväestölle. Heidän pitää saada kaikki apu, mitä he matkallaan tarvitsevat. Jos he käyttävät matkallaan ihmissalakuljettajien apua, heitä ei siitä panna vastuuseen. Myös kaikenlainen kritiikki, eli "vihapuhe" kielletään ja media "koulutetaan" tekemään siirtolaisuudesta oikeanlaista viestintää.
  Sopimus ei muka ole sitova vaan pelkkä ohjeistus, miten asiat pitää järjestää. Mutta loogisesti seuraava vaihe tietysti on, että sopimuksesta tulee sitova. Eihän kukaan laita paperille jotain toiveita, joita ei olisi tarkoitus toteuttaa.
  Ei ole mikään ihme, että USA ja Unkari kieltäytyvät allekirjoittamasta, koska siellä on nykyisin ainoa terve järki näissä asioissa. Suomalaislla vain on niin kirotun surkeat johtajat, jotka taluttavat Sipilän johdolla kansaa kuin pässiä lahtipenkkiin.
  Tällaista sopimusta ei tietenkään missään tapauksessa saa allekirjoittaa. Netissä on adressi sopimuksen allekirjoituksen estämiseksi, kannattaa ehdottomasti osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yle tänään:

   "Itävalta irrottautuu YK:n siirtolaisuusopimuksesta"
   Itävalta seuraa Yhdysvaltain ja Unkarin esimerkkiä.

   Artikkelista poimittua:

   – Siirtolaisuus ei ole eikä saa olla ihmisoikeus, sanoo Itävallan vapauspuoluetta edustava Strache.

   – Ei voi olla niin, että kuka tahansa voi ilmaston tai köyhyyden takia saada maahanmuutto-oikeuden.

   https://yle.fi/uutiset/3-10484267
   -------------------
   Suomen hallitus tulee allekirjoittamaan sopimuksen eikä eduskunta edes keskustele asiasta.

   Poista
  2. Ei ole ihme, että YK ei saa aikaan mitään esim. maailman kriisipesäkkeiden hoidossa, koska nykyisen pääsihteerin, portugalin entisen sosialistipääministerin ja YK:n entisen pakolaisvastaavan Guterresin johdolla keskitytään tällaisten kierojen sopimusten laatimiseen laittomien siirtolaisten rahtaamiseksi Eurooppaan. YK:ssahan on myös suurta arvovaltaa nauttinut Peter Sutherland sanonut suoraan, että "Kansallinen homogeenisuus on tuhottava. Juuri tätä minä suunnittelen". Ja mitä sanoikaan juoppo-Juncker: rajat ovat huonoin keksintö ikinä! Eli tällaisia roistoja meillä on tuhoamassa Euroopan kansallisvaltioita.

   Poista
  3. Juuri noin!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 2. Itselleni on muodostunut vähitellen yhä suuremmaksi ihmetyksen aiheeksi, kuka yhä edelleen voi kannattaa maahanmuuttoa esimerkiksi Irakin, Syyrian tai Afghanistanin kaltaisista maista. Työllisyysaste on varsinkin naisten kohdalla huono ja yhdessä lapsiluvun kanssa perheet ovat käytännössä nettosaajia julkiselta puolelta. Useimmat noista ovat lisäksi yksintulevia miehiä, joten meille syntyy suuriin kaupunkeihin nuorten huonosti integroituvien miesten asuinklusterit eikä se tiedä hyvää. Mistä esim. Helsinki leikkaa seuraaksi tai mitä maksuja nostaa, jotta pääkaupunkiseudun yhä suurempi tarve sosiaaliseen rakentamiseen tai sosiaali- ja terveyskulujen kasvu voidaan rahoittaa. Kun journalismiin kuuluu nostaa esiin yksittäisiä ihmisiä tai perheitä "pakosalla", niin ei kai toisaalta ihmekään, että lukijoille ei nouse mieleen, miten suuresta muutoksesta on oikeasti kyse ja miten muutos voi vain kiihtyä. Kuulostaa huolestuttavalta, että nuorten toisen asteen koulutukseen osallistuvien naisten suosikkipuolue tuntuu olevan vihreät ja perussuomalaiset jäävät jonnekin hännille. Kertonee siitä, miten maahanmuuttopolitiikkaa eivät ainakaan hallitse numerot vaan hyvesignalointi.

  VastaaPoista
 3. Ilmastofanaatikot laskevat skenaarioitaan vuosiin 2080 ja 2100 edellytyksellä, että "mitään ei tehdä". Olisi varmaan karmaisevaa, jos maahanmuuton vaikutuksia arvioitaisiin em. perusteilla. Lonkalta heitän, että Suomi olisi tuolloin muslimivaltio, jos rajat on auki (paitsi palautuslennoille).

  VastaaPoista
 4. Luultavasti meiltä lähti hyvin koulutettuja nuoria ja saatiin tilalle ammattitaidottomia ihmisiä työttömyyskortistoon ja Kelan luukulle. Lisäksi lukemat eivät jää tähän, sillä jos muualla ei paljon ahkeroida, niin makuuhuoneen puolella sitäkin enemmän. Tätä ei missään tapauksessa voi pitää hyvänä suuntana!

  VastaaPoista
 5. Kuinka em. maahantunkeutujien arvostelijoilta koetetaan tukkia suut: nettikytät, Polpo, Demla-tyyppiset näytösoikeudenkäynnit - ja "GESTAPO saapuu Suomeen – Tiedustelulaki!", https://mvlehti.net/2018/10/31/gestapo-saapuu-suomeen-tiedustelulaki/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 6. Pyrrhos sai voittonsa liian raskain tappioin, mutta hänen taistelunsa omasi sentään motiivin. Sen sijaan Eurooppaan nyt ja tulevalla vuosisadalla suuntautuvan massiivisen kansainvaelluksen torjuminen jää kokonaan tekemättä, koska eurooppalaisia vaivaa natsisotatrauma ja kaiken järjen syövä syyllisyydentunto, joiden pohjalta on ylimitoitettuja yleiskäsitteitä käyttäen muotoiltu ymmärryksen ja todellisuudentajun noituvat ihmisarvo- ja -oikeusideologiat.

  Kun toiseen vaakakuppiin pannaan Afrikan väestöräjähdys ja ikuisten kriisialueiden pakolaisvirrat ja toiseen ne hämähäkinseittiäkin ohuemmat kognitiiviset langat joiden varaan eurooppalaisen uuden ajan "tiedollinen" ajattelu on ripustettu, on selvää että tuho tulee koskemaan niin toivottomia vaeltajia kuin Eurooppaakin. Ei jää edes Pyrrhosta miettimään häviön hintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merkelin perintöä Saksassa:

   Melkein joka neljännellä Saksassa asuvalla on maahanmuuttaja-tausta, https://www.tagesspiegel.de/politik/bevoelkerungsstruktur-in-deutschland-fast-jeder-vierte-hat-einen-migrationshintergrund/22868276.html

   Läntisessä Saksassa, Berliini mukaanluettuna maahanmuuttaja-taustaisia lapsia on 42% kaikista lapsista,
   https://www.welt.de/politik/deutschland/article167936280/So-rasant-wird-Deutschland-zur-Migrationsgesellschaft.html

   Johtuuko se "natsisota-traumasta", että saksalaiset alistuvat tuollaiseen?

   Vastaavanlaiseenko maahantunkeutuja-invaasioon myös meidän Brysseliä kumartavat vallanpitäjämme pyrkivät?

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Tosiasiasssa Saksan tilanne ei ole aivan noin paha: suuri osa ulkomaalaisista lienee eurooppalaistaustaisia ja toinen suuri osa töihin saapuneita turkkilaisia, joista monet ovat integroituneet.Mutta siitä huolimatta saksalaisilla taitaa olla kohtuullisen karu tulevaisuus, ellei maahanmuuttopoliittinen linja muutu suhteellisen nopeasti. Sama koskee tietenkin myös monia muita maita.

   Poista
  3. Seppo Oikkosen omaan blogiin - "Alkon kassalla" - kannattaa jokaisen Professorin lukijan tutustua. Loistavia kirjoituksia. Suomen tilanteesta: olemmeko Euroopan kylmin ja typerin maa? -jussi n

   Poista
 7. Keneltä Sipilä ottaa määräykset vastaan - jäljet johtavat ilmeisestikin sylttytehtaalle Brysseliin:

  "Itävallan hallitus on tehnyt lopullisen päätöksen olla allekirjoittamatta YK:n GCM-siirtolaisuussopimusta joulukuussa Marokossa. Suomessa eduskunnan kantaa sopimukseen ei ole olemassa, mutta hallitus aikoo allekirjoittaa sopimuksen.

  Itävalta on perustellut vetäytymistään Yhdysvaltojen tavoin sillä, että sopimuksen kautta valtio menettää mahdollisesti itsemääräämisoikeuttaan maahanmuuttopolitiikassa."

  https://www.kansalainen.fi/itavalta-virallisesti-ulkona-ykn-maahanmuuttosopimuksesta-tavio-suomen-demokratia-vaarassa-ilman-eduskuntakasittelya/


  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 8. Vähitellen hivutetaan myös palvelut alas, terveydenhuolto, koulutus, nehän ovatkin jo alasajossa, kiivaassa sellaisessa, samoin sosiaalihuolto.

  On aivan selvä, että kun sosiaalimatkailijoita täytyy elättää, jostain se raha on otettava ja keneltä muulta kuin kaikista heikoimmassa asemassa olevilta? Se on niin helppoa, ei löydy paljon puolesta puhujia.

  On muuten turha kysellä sellaiselta ihmiseltä, että onko meilläs soteasiat hyvin, joka ei koskaan niitä juuri joudu käyttämään. Kysykää sairailta, vammaisilta ja köyhiltä, sieltä löytyy totuus. On se vaan kumma, että aina joku muu luulee tietävänsä paremmin mikä on hyväksi esim. vammaiselle.

  Illan viimeiseksi tulin vielä blogeja lukemaan ja alkoipas vituttamaan, kun tätä luin.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!