sunnuntai 2. heinäkuuta 2023

Petteri Orpo: terästäydy!

Poliittinen vihervasemmisto yhdessä samaan suuntaan kallellaan olevan lehdistön kanssa on ottanut asiakseen kaataa Petteri Orpon (kok) hallituksen etsimällä perussuomalaisten ministereiden henkilöhistoriasta äärioikeistolaiseksi tulkittavia merkkejä. Ja kuten arvoisa lukijani tietää, on tämä tapa osoittautunut tehokkaaksi johdettuaan jo yhteen ministerieroon.

Nyt tähtäimessä on sisäministeri Mari Rantanen (ps), jonka sosiaalisen median kirjoituksista on löytynyt merkintä #väestönvaihto. Sen on väitetty liittyvän tämänkin blogin keskustelussa ajoittain vilahdelleeseen salaliittoteoriaan, jonka mukaan poliittis-taloudellinen eliitti suorittaisi länsimaissa isoa väestönvaihtoa, jossa valkoinen väestö pyrittäisiin korvaamaan muualta tulleilla. 

Motiiviksi tälle toiminnalle salaliittoteoriassa ehdotetaan sitä, että eliitti hyötyisi länsimaat sekasortoon johtavasta väestönvaihdoksesta. Ja koko teoria on ainakin edellä linkittämäni jutun mukaan peräisin ranskalainen kirjailija Renaud Camus´n vuonna 2010 julkaisemasta kirjasta Le grand remplacement. Teorian on myös väitetty olleen taustalla, kun valkoihoinen terroristi surmasi 51 henkilöä Uuden-Seelannin Christchurchissa sijaitsevassa moskeijassa vuonna 2019.

On tietenkin tosiasia, että ihmiset uskovat kaikenlaisiin outoihin asioihin, miksei siis myös erilaisiin salaliittoteorioihin. Epäilen kuitenkin vahvasti, että ministeri Rantanen olisi kirjoittanut #väestönvaihto-merkintänsä mielessään maailman taloudellis-poliittisen eliitin hämäräpuuhat. 

Sen sijaan olen varma, että hän tarkoitti yksinkertaisesti sitä, että Suomessa harjoitettu sinisilmäinen maahanmuuttopolitiikka johtaa maamme väestörakenteen muuttumiseen ja sitä kautta samanlaisiin lieveilmiöihin, kuin on nähtävissä esimerkiksi Ranskassa tai Ruotsissa. Ja näinhän hän on ilmaissut asian myös itse. 

En myöskään pidä todennäköisenä, että vasemmalle kallellaan olevat suomalaiset - ehkä aivan tyhmimpiä lukuun ottamatta - uskoisi Rantasen tarkoittaneen merkinnällään maailman eliitin johtamaa salaliittoa. Eivätkä siis ainakaan ne, jotka ovat nyt lähteneet julkisuudessa vaatimaan hänen eroaan - eli toimittajat tai poliitikot.  

Asialla ei tietenkään olisi niin suurta merkitystä, ellei meillä olisi takanamme neljää vuotta taloudellisesti kelvotonta vihervasemmistolaista hallintoa, jonka seurauksena maan talous on joutunut katastrofaaliseen tilaan, ja nuoriso- ja jengirikollisuus on kasvanut niin tolkuttomiin mittoihin, että suurin osa suomalaista on asiasta peloissaan

Nämä molemmat asiat ovat seurausta nimenomaisesti siitä politiikasta, jota vihervasemmisto on maassamme ajanut. Ja siksi nyt käynnissä oleva ajojahti osoittaa aivan erityistä vastuuttomuutta - ja RKP:n lähteminen sen mukaan tyylipuhdasta tyhmyyttä. 

Tästä syystä on välttämätöntä, että Petteri Orpo lopultakin terästäytyy ja ottaa sen johtajan roolin, joka pääministerille kuuluu. Sen voisi tehdä toteamalla yksinkertaisesti, että maan taloudellinen ja sisäpoliittinen tilanne vaativat nyt sellaisia toimia, jotka on mahdollista saavuttaa vain nykyisellä hallituspohjalla - ja sen takia Vilhelm Junnilan tapauksessa nähdyn kaltainen wokeltava farssi ei voi enää tulla kyseeseen. 

Eikä hallituksen ministeristöön tulla enää tekemään muutoksia kuin siinä tapauksessa, että heidän havaittaisiin syyllistyneen oikeisiin rikoksiin. 

57 kommenttia:

  1. Hallitus vaan nurin. Jos tulee uudet vaalit demarit ainakin saavat vähemmän edustajia, kun muut punavihreät ovat oppineet, että strateginen äänestäminen ei kannata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos hallitus kaatuu, siitä seuraa uudet hallitusneuvottelut. Uudet vaalit ovat äärimmäisen epätödennäköinen vaihtoehto, siksi niitä on turha haikalla.

      Poista
  2. Rantanen on tehnyt tietoisen valinnan ja käyttää termiä väestönvaihto. Aivan varmasti hän ymmärtää termin latautuneisuuden. Jos hän haluaisi puhua pelkästään itse ilmiöstä, hän käyttäisi muuta muotoilua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sana ja käsite eivät ole sama asia. Sana 'väestönvaihto' voi viitata ainakin kahteen eri käsitteeseen: väestönvaihtoon salaliittoteoriana tai väestönvaihtoon tilastollisena demografisena ilmiönä.

      Ranskan kielen ilmaisu 'Le grand remplacement' on käännetty sanaksi 'väestönvaihto' vasta vuoden 2010 jälkeen.

      Google-haulla havaitsin, että Jussi Halla-aho oli käyttänyt sanaa 'väestönvaihto' Scriptassaan jo vuonna 2005.

      Sana siis oli jo ainakin halla-aholaisessa kuplassa varattu tarkoittamaan tilastoilmiötä ja salaliittoteoria on myöhemmin tullut päällekkäismääritelmä. Rantanen kai kuuluu halla-aholaisiin eikä ehkä ollut salaliittoteoriasta kuullutkaan.

      Poista
    2. Nimen omaan näin. Rantanen twiitissään viittaa Espoon kaupungin tilastolukuihin vieraskielisten työikäisten määrästä Espoossa.
      Nykykehityksen mukaan vieraskielisiä olisi 2030 noin 30% ja vuonna 2053 jo 50%. Tilastojen mukaan väestö siis vaihtuu ja Rantanen on oikeassa ellei asialle tehdä jotain?

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000009690992.html

      Poista
    3. Tuo on pelkkää sanoilla saivartelua. Tosiasiat, jotatilastot tukevat, on se asia, jolla on merkitystä. Emme kai halua taantua sellaiselle primitiiviselle tasolle, jossa on tabu-sanoja ja ne merkitsevät enemmän kuin tosiasiat.

      Poista
    4. Väestönvaihtoa terminä ei käytetä tieteellisessä yhteydessä. Käsite edustaa yksikäsitteisesti salaliittoteoriaa. Niille, jotka muuta väittävät, totean että älä kuse päälleni ja väitä että sataa vettä.

      Poista
    5. Aina löytyy orwellilainen sanamaagikko. Nyt näemme konkreettisesti maahanmuuton ja väestön vaihtumisen seuraukset Ranskassa. Vuoden 2015 ryntäys oli selkeästi organisoitu, YK:n siirtolaissopimus takaa jatkuvan siirtolaisten vyöryn eikä EU pyri vähentämään haitallista maahanmuuttoa ainoastaan levittämään sitä tasaisesti jokaiseen EU-maahan.

      Poista
    6. On jotenkin luonnollista, että ihmiset, jotka uskovat hourupäisiin pesukarhunatsisalaliittoihin, uskovat muiden uskovan hourupäisiin väestönvaihtosalaliittoihin. En sitten osaa sanoa, onko tuo empatiaa vai projisointia.

      Ai niin, väestönvaihto ei johdu salaliitosta vaan hölmöydestä.

      Poista
    7. Ei tarvitse olla sanamaagikko, että ymmärtää mitä sanat tarkoittavat. Mutta on todella hyvä että nuo käyttävät tällaista terminologiaa, sehän avaa heidän ajatuksiaan hyvin.

      Poista
    8. Kuka tässä mistään tieteellisestä yhteydestä oikein edes on puhunut? Väestön vaihto on konkreettisesti havaittava ilmiö, ei se mitään tieteellistä määrittelyä kaipaa. Jos tuodaan jatkuvalla satoja tuhansia ihmisiä toisesta maasta muutaman miljoonan keskuuteen ja nämä ihmiset lisääntyvät enemmän kuin paikalliset, väestö vaihtuu ajan mittaan, tykkäsi asiasta eli ei. Siihen ei mitään salaliittoa tarvita, ihan julkinen ideologiahan tuo on, eli vihervasemmistolaisuus.

      Poista
    9. Eli toisin sanoen, Thorvald, väestönvaihto tarkoittaa mielestäsikin aktiivista toimintaa, jossa halutaan korvata väestö muulla väestöllä. Hyvä, että itsekin nyt ymmärrät, mitä käsitettä Rantanen käyttää. Professorille ei ole vielä avautunut.

      Poista
    10. Niin vaatiiko vasemmisto siitä käytettävän ihan YK:oon hyväksymää väestön korvausta?

      https://shop.un.org/books/replacement-migration-solut-declin-910

      Eli siis suomalaisia ollaan korvaamassa...

      Poista
    11. Professori on virallisen "totuuden" järkähtämätön tukipilari. Kaikki mikä on virallisesta "totuudesta" poikkeavaa on "salaliittoteoriaa".
      Termin 'conspiracy theory' lanseerasi CIA, joka halusi tukahduttaa epäilyt, että Lee Oswald ei toiminutkaan yksin ja omasta aloitteestaan ampuessaan JFK:n. Siitä lähtien "salaliittoteoria"-miekka on viuhunut lukemattomia kertoja totuudenpaljastajien tukahduttamiseksi ja naurunalaisiksi tekemiseksi mitä monenlaisimmissa yhteyksissä.
      Juha Ahvio on kirjoittanut aiheesta erinomaisen blogiartikkelin: https://oikeamedia.com/o1-138512

      Poista
    12. Ymmäränkö siis oikein? Rajat auki porukka ja kansanedustajat jotka vaativat tummien miesten kiintiöden lisäämistä ja ovat niitä tänne haalineet ties millä syillä eivät tarkoituksella tee sitä mitä tekevät vaan täysin vahingossa ja tiedostamatta?
      Siis onko niillä joku tarkoitus vedota joskus tulevaisuudessa johonkin mielenvikaisuuteen jos niiden päätökset osoittautuvat vielä huonommiksi?

      Poista
    13. Hyvä "aktiivista toimintaa, jossa halutaan korvata väestö muulla väestöllä" ano, kyllä, se on aktiivista toimintaa ja täysin tietoista. Ellet ole aivan juniori, muistat kyllä kymmenen vuoden takaiset puheet meidän geeniperimästämme ja sen sisäsiittoisuudesta mitä tämän vihervasemmiston höyrypäisimmät edustajat ihan mediassa ja moneen otteeseen puhuivat. Täyttä eugeniikkaa ja rodunjalostusta parhaimpaan Freudenthalilaiseen tyyliin.

      Poista
  3. Orpo onkin jännässä paikassa, kovien naisten puristuksessa. Kasvaako haalean kylpyveden oloinen Petteri nyt vaatimustason nousun mukana mitat täyttäväksi johtajaksi? Merkkejä kasvusta on syytä alkaa näkyä mielellään jo huomisesta alkaen.

    VastaaPoista
  4. Erinomainen kirjoitus Professorilta.
    Hallituksen tulee saada työrauha, jotta Suomi voidaan pelastaa.
    Vihervasemmiston räksyttäjät eivät kykene laittamaan maan taloutta kuntoon. Se on nähty.
    Ei sen puoleen, ei heidän ideologiansa sitä edellytäkkään vaan mahdollisimman paljon velkarahaa jaettavaksi eteenpäin koska joku muuhan ne velat joskus maksaa.
    Tai kuten Arhinmäki - ”Eiväthän valtiot koskaan maksa lainojaan pois”

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verkkouutiset 27.12.2023

      Tanska on vähentänyt valtionvelkaa liki 30 miljardia euroa kahdessa vuodessa

      https://www.verkkouutiset.fi/a/tanska-on-vahentanyt-valtionvelkaa-liki-30-miljardia-euroa-kahdessa-vuodessa/

      Artikkelista poimittua

      Vahva valtiontalous auttaa keskuspankin mukaan maata selviämään mahdollisista tulevista kriiseistä.

      Tanskan keskuspankin joulun alla julkaisemien lukujen perusteella Tanskan valtionvelka on pienentynyt marraskuun loppuun mennessä 317 miljardiin kruunuun eli noin 43 miljardiin euroon.

      Vuoden 2020 lopussa velkaa oli vielä 536 miljardia kruunua ja vuoden 2021 lopussa 438 miljardia kruunua.
      Velan määrä on vähentynyt viime vuoden aikana noin viidenneksellä ja tämän vuoden aikana noin neljänneksellä.

      Tanskan keskuspankki tiedotti jo tämän vuoden helmikuussa velkaantumisen olevan alimmillaan sitten vuoden 2009.
      Vuonna 2020 tapahtunutta kovaa yli 100 miljardin kruunun velkaantumista selitettiin luonnollisesti koronaviruspandemialla. Kurssi kuitenkin käännettiin nopeasti.

      Velkaa on siis lyhennetty Tanskassa kahden viimeisen vuoden aikana keskimäärin yli 100 miljardilla kruunulla eli yli 13 miljardilla eurolla vuodessa
      – sodasta ja koronapandemian jälkivaikutuksista huolimatta.

      Poista
    2. Sori, artikkelin päivämäärän tuli näppisvirhe eli se on 27.12.2022

      Poista
    3. Veronmaksajat 22.5.2023

      Valtion budjettitalouden tulot ja menot

      Valtion budjettitalouden tulot, nettolainanotto ja menot vuosina 1987 - 2023*

      https://www.veronmaksajat.fi/tutkimus-ja-tilastot/suomen-verot-ja-menot/valtion-tulot-ja-menot/

      ///////////////////

      Tässä esityksessä on selkeästi graafi ja taulukko, jossa siis valtion tulot, menot ja nettolainanotto tarve.

      Viime vuonna valtio otti lainaa 11,3 mrd € ja tänä vuonna oletus on 10,4 mrd €.
      Menot yhteensä tänä vuonna 83,5 mrd eli lainaa joudutaan ottamaan 12,5 % menoista.
      Näin ei voi jatkua vaan talous on saatava kuntoon. Turhat menot karsittava.

      Poista
    4. Selvästi Tanskan sosiaalidemokraatit osaavat hoitaa taloutta mutta Suomen SDP ei osaa. Mistä ero johtuu?

      Poista
    5. Suomen demarit osasivat hoitaa maanpuolustusta v. 1939-44, Tanska antautui miehittäjälle 1940.

      Poista
    6. Alkaako Tanskan politiikka jo tuottaa tulosta. Pauli Vahteran joulukuussa 2021 julkaisemien laskelmien mukaan kehitysapuun ja humanitäärisen maahanmuuttoon käytetyistä varoista ja niiden korkokustannuksista on aiheutunut 78 % Suomen valtion velasta.

      Tiedostavatko suomalaiset, että rahoitamme yllämainitut asiat velkarahalla?

      ”Näin laskien maahanmuuttoon on käytetty 32 vuoden aikana yhteensä 56 miljardia euroa. Kahden prosentin korko velaksi maksetuille menoille on 13 miljardia euroa.

      Velaksi maksettujen kehitysapumenojen ja humanitäärisen maahanmuuton menojen määrä korkoineen on ollut 98 miljardia euroa,

      Nämä menot ovat yhteensä tämän hetkisestä valtionvelasta 78 %.

      Ilman näitä menoja Suomen valtiolla olisi velkaa 31 miljardia euroa 129 miljardin sijasta.”

      https://www.vahtera.blog/post/kehitysapu-ja-maahanmuuton-menot-78-valtionvelasta

      Jamppa vaan


      Poista
  5. Hallitusta ei voi kaataa sen ulkopuolelta, vaikka olisi kuinka taitavat natsinmetsästäjät käytössä.. Valitettavasti Orpon hallituksessa vihollinen on päässyt sisäpuolelle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Orpon pitäisi kerätä rohkeutta ja heittää persut pihalle. Ei Suomen hallituksessa voi natsimielistä porukkaa hyysätä.

      Poista
    2. No ei sinne hallitukseen tarvita viidettä kolonnaakaan, jota tämä meidän vasemmistomme, ja jopa osa oikeistostakin edustaa.

      Poista
    3. Orpon pitäisi löytää selkäranka ja laittaa RKP kuriin. Se on opposition myyrä hallituksessa. Vasemmistohallitus tuhosi talouden, soten, koulun ja sisäisen turvallisuuden. Ne pitää nyt laittaa kuntoon ja pitää vasemmisto poissa hallituksesta maan asioita sotkemasta. Venäjällä ollaan erittäin tyytyväisiä, kun oppositio jahtaa natseja ja pelaa Putinin pelikirjalla. Suomi ei opposition kiukuttelusta hyödy.

      Poista
  6. Terhomatti Hämeenkorpi2. heinäkuuta 2023 klo 8.12

    Ettäkö Orpo miehistyisi? Turha toivo. Älämölöstö jatkaa mölyämistään, kunnes Purra viheltaa pelin poikki!

    VastaaPoista
  7. Hallitus ei tule saamaan työrauhaa, koska maalittajien tukena on parin sadanmiljoonan ihmishengen vaatineen kommunismin äänitorvena toimiva äärivasemmistolainen media. Toisekseen tossu ei käy maiharista.

    VastaaPoista
  8. Suomessa kohistaan yhdestä sanasta. Koko Suomi menee vessasta alas, kun asioista ei voida keskustella. Katsokaa miten puolan pääministeri kommentoi Twitterissä. Tämä viesti on paras poliittinen twiiti mitä olen nähnyt. Se kertoo miten politiikka oikeasti vaikuttaa.
    https://twitter.com/MorawieckiM/status/1674855346387537920

    VastaaPoista
  9. Valitettavasti en pysty näkemään Orpossa ns. kovaa johtajuutta. Elina Valtosessakin on enemmän karismaa, osaamista ja uutta ajattelutapaa, kuin mitä Orpolta koskaan löytyy.

    VastaaPoista
  10. Ylen uutiset jatkoi tätä Junnila- tapauksen jauhantaa ainakin vielä eilen, kun opposition Andersson, Virta ja Mäkynen itkivät, että "väärin sammutettu". Junnilan ero ei riittänyt, vaan hallitus ei ollut tuominnut asiaa riittävän ponnekkaasti. Virtakin oli vaarassa pudottaa silmänsä kuopistaan, kun oli niin tohkeissaan. Taidettiin saada vielä Ohisaloakin hullumpi tapaus Vihreiden puikkoihin.
    Kyllä selvästi näkee, mikä polte ja pakkomielle Ylellä on kaataa hallitus lähtötelineisiin, Mtv sentään oli jättänyt asian jo omaan arvoonsa.

    VastaaPoista
  11. Petteri 0 on kansakoulunopettajapariskunnan kiltiksi opetettu poika.

    VastaaPoista
  12. Ihan ot, mutta jos laitatte linkkejä palveluihin, jotka vaativat kirjautumisen, niin olisitteko ystävällisiä ja kopioisitte twiitin tms. myös kommenttiinne.

    VastaaPoista
  13. Jos Rantanen haluaa profiloitua idioottina, niin sehän vain helpottaa persujen oikean agendan ymmärtämistä. Mitä enemmän ovat aitoja itsejään julkisesti, sitä parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata takertua yhteen sanaan, vaan katsoa, mihin kriittinen asenne nykymenoa kohtaan perustuu. Lasten ja nuorten väkivalta on lisääntynyt, katujengejä on vaikka kuinka paljon, ja ne koostuvat poliisin mukaan 95-prosenttisesti maahanmuuttajista. Pääkaupunkiseudun sosiaalituen saajista alkaa suurin osa olla maahanmuuttajataustaisia, ja niin edelleen. Ruotsin tiellä ollaan vahvasti, ja sitä tietä yrittävät perussuomalaiset katkaista.

      Poista
    2. Ei tässä ole kyse vain yhdestä sanasta vaan systemaattisesta käytöksestä. Asioista voi puhua paljon rakentavammin ja uskottavammmin ilmiöiden oikeilla nimillä eikä käyttämällä hörhöjengin ja natsimielisten ilmaisuja.

      Poista
    3. Kyllä nyt ihan muut kuin Rantanen ja persut profiloituvat idiootteina. He eivät ymmärrä tilastollista faktaa. Kannattaa katsoa, mitä Ranskassa tapahtuu. Niissä on huomattavissa kaiken muun lisäksi eurooppalaisille täysin vieras ilmiö. Mukana on paljon alaikäisiä.

      Poista
    4. Meinaatko että Rantasella olisi mitään tarvetta profiloitua vihervasemmiston silmissä yhtään minään? no ei ole, ja omat kannattajat eivät moisesta vihervasemmiston canselöinnistä välitä hevonkuusen vertaa. Ihan viheasemmiston omaa kiehuntaa, oikein mukavaa seurattavaa heidän itkupotkuraivarinsa, jotain on tehty oikein kun näitä on koko ajan. Noihin ei vain pidä mennä mukaan, saati että alkaisi myötäilemään.

      Poista
    5. Onhan tuo termi puolustettavissa ainakin paikallisesti sillä, että kun maahanmuuttajia tulee jollekin alueelle yli tietyn osuuden, kantaväestö alkaa muuttaa jostain syystä pois, jolloin väestö faktisesti vaihtuu kyseisellä alueella.
      Puhoksen ostarilla taitaa nykyisin olla aika vähän kantakirjasuomalaisia.

      Poista
    6. Niin, puolustettavissa paikallisesti jo nyt, mutta oleellista on että sitä käytetää enempi kuvaamaan tulevaa tilannetta laajemmin, Kysykääpä vaikkapa libanonilaisilta alkuasukkailta mitä mieltä ovat väestönvaihdosta? tapahtuiko sellaista ja mitkä olivat seuraukset. Aivan...

      Poista
    7. Ennen aikaa kutsuttiin kansanmurhaksi kun vieraan kulttuurin miehiä siirrettiin jollekkin alueelle niin että väestörakenne muuttui merkittäväksi

      Poista
  14. Petteri orpolainen antoi näyttönsä jo 2015,kun Torniossa oli sotilaskarkureiden invaasio.
    Hän komensi varusmiehet kantamaan laukkuja ja lähti itse lomille.
    Ja kehtasi vielä sanoa, että tämän kyseenalaistaminen on rasismia.
    Ei tälläisesta vellihoususta ole nytkään vastusta vihervasemmistolle.
    Toivottavasti olen väärässä...

    VastaaPoista
  15. Valitettavasti olet väärässä. Ei ole petteristä minkään johtajaksi. Eikä varsinkaan valtion eli pääministeriksi.
    Huru-ukko

    VastaaPoista
  16. Maahanmuuttoa on tarjottu lääkkeeksi työvoimapulaan ja väestön ikääntymiseen. Mitä muuta se olisi kuin väestönvaihtoa.?

    VastaaPoista
  17. Toisen maailmansodan aikana ei kaikki saksalaisetkaan olleet natsimielisiä, mutta nyt kuulemma toiseksi suurin puolueemme on täynnä niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vasemmisto näkee natseja kaikkialla. Se on tyypillinen vasemmistolainen piirre.

      Poista
    2. Se on putinismia nähdä natseja kaikkialla, eli ilmeisesti meidän vihervasemmisto on putinisteja? en kyllä ylläty lainkaan.

      Poista
  18. Provinssipride kunnostautui:
    https://www.is.fi/politiikka/art-2000009692923.html
    Onko edellisellä ulkoministerillä pimppi vai mihin sulho tuikkaa?

    VastaaPoista
  19. Tässä on esimerkki mitä ruskean värinen tuontitavara saa röyhkeydessään aikaan:

    IS tänään

    Video: Tulistunut ruoka­lähetti pahoin­piteli parkki­pirkon Turussa

    Mies nappasi pysäköinninvalvojan kännykän ja löi sillä tätä päähän. Teko tallentui videolle, jonka näet tästä artikkelista.

    https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000009679500.html

    Artikkelista poimittua

    Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi pysäköinninvalvojan Turussa pahoinpidelleen ja tämän kännykän hajottaneen miehen 4 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.
    Mies syyllistyi pahoinpitelyyn, virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen ja lievään vahingontekoon. Miehen hermostuminen tapahtui Turussa syyskuussa 2021.

    Mies tulistui siitä, kun pysäköinninvalvojat olivat määräämässä hänelle pysäköintivirhemaksua.

    Ruokalähettinä työskennellyt mies oli jättänyt autonsa käyntiin keskelle ajorataa Kristiinankadulle Turun keskustassa.
    Tämän havaittuaan Turun kaupungin pysäköinninvalvojat lähestyivät autoa ja olivat aikeissa kirjata pysäköintivirhemaksun.

    Samaan aikaan autolle saapui ruuat asiakkaalle toimittanut ruokalähetti, joka provosoitui pysäköinninvalvojien aikeesta.
    Mies nappasi toiselta pysäköinninvalvojalta kännykän ja löi sillä tätä päähän, johon tuli verestävä ruhje.
    Mies myös heitti kännykän myöhemmin maahan. Kännykän näyttöön tuli naarmuja ja halkeama.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulttuurinrikastuttaja pahoinpiteli parkkipirkon, joka olikin mies:

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d5bc8473-3e93-4aea-9dd5-934fd29c3fae

      No, niinhän kouluissa opetetaan että sukupuolia on parisataa ja niitä voi vaihdella päivän mittaan monta kertaa sen mukaan kuin tuntuu.
      Ellet ole samaa mieltä, lennät ulos festareilta vaikka olisit valtakunnantason poliitikko.

      Poista
    2. Arvailen,että provinssin johtaja nielee vielä ” karvoineen” tekemänsä mokan. Taitaa jo katua hiljaa itsekseen !?

      Poista
  20. Mitkä ovat ne kaksi puoluetta, joiden ideologiaan on niiden perustamisaikoihin kuulunut natsismi ja rotuhygienia? Ketkä räyhäävät eniten natsismista? Jännää, eikö?

    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ryyti/46827-rkpn-ja-ruotsidemokraattien-juuret-on-rotuopeissa/

    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/vihreiden-ja-natsien-yhteydesta-akateeminen-tutkimus/

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!