keskiviikko 5. heinäkuuta 2023

Serkku ei ole vain herkku, vaan myös yhteiskunnallisen menestymisen este

Kuten arvoisa lukijani varmasti tietää, on monissa kulttuureissa tapana naittaa nuoret neitsyet sukulaismiehille. Tällainen sisäsiittoisuus aiheuttaa geneettisiä ongelmia, koska lapsille siirtyy samoja geenimuotoja molempien vanhempien kautta - ja jokaisella ihmisellä on perimässään resessiivisesti periytyviä geenejä, jotka molemmilta vanhemmilta perittynä aiheuttavat enemmän tai vähemmän vakavia ongelmia. 

Perinnöllisten vaikutusten lisäksi sukulaisavioliittoperinteellä on väitetty olevan myös yhteiskunnallisen kehityksen kannalta negatiivisia vaikutuksia. Tämän hypoteesin testaamiseksi julkaistiin äskettäin tutkimus, jossa asiaa selvitettiin hyödyntämällä Yhdysvaltain osavaltioiden eroja suhtautumisessa serkusten avioliittoihin. 

Tutkimuksessa analysoitiin miljoonien ihmisten tietoja 1700-1900-luvuilta ja havaittiin, että serkukset, jotka ovat menneet naimisiin keskenään, asuvat muita useammin maaseudulla ja käyvät vähemmän palkkatöissä. Toisaalta serkusten avioliittokiellot johtivat ihmisten muuttamiseen maatiloilta kaupunkialueille, minkä seurauksena he siirtyivät paremmin palkattuihin ammatteihin. 

Tutkijoiden saamat tulokset viittasivat myös siihen, että muutokset johtuivat vähäisempien perhesiteiden sosiaalisista ja kulttuurisista vaikutuksista eivätkä niinkään geneettisistä tekijöistä. Samalla ihmisten tuki sukulaisilleen väheni, minkä seurauksena esimerkiksi vanhukset hoidettiin sisäsiittoisia perheitä useammin laitoksissa. 

Kaiken kaikkiaan tässä käsittelemäni tutkimus vahvistaa sitä näkemystä, että maahanmuuttopolitiikassa tulisi tavoitella sukulaisavioliittoperinteen katkaisemista niissä maahanmuuttajaryhmissä, joissa se on tavallista. Eikä tätä asiaa tulisi nähdä jonkinlaisena tasa-arvo- tai ihmisoikeuskysymyksenä, vaan luonnollisena osana - ympärileikkausten tai verikoston kaltaisten - haitallisten kulttuuristen perinteiden poistamista maahanmuuttajien yhteiskunnallisen integraation ja yksilöiden menestyksen tieltä. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Sisäsiittoisuuden seurauksia pitäisi tutkia
Mitä serkumpi, sitä herkumpi
Sisäsiittoisuudesta on etua monikulttuurisessa yhteiskunnassa

31 kommenttia:

  1. Yksi punavihreiden intomielinen peruste maahanmuutolle kehitysmaista on suomalaisen geeniperimän monimuotoistaminen. Mutta kun väki tulee ylisukupolvisten serkusavioliittojen kulttuureista niin tällöin käytännössä sekoitetaan suomalaista geeniperimää kehitysvammaisten kanssa. Jos ei muuten niin raiskaamalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Geeniperimän monimuotoistaminen tavoitteena? Laita linkkiä.

      Melko kajahtanutta porukkaa tällä palstalla.

      Poista
    2. Tässä yksi https://seura.fi/blogit-ja-kolumnit/jari-tervo/jari-tervo-suomalainen-geeniperima-kaipaa-rikastamista/

      Tässä toinen https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000003287804.html

      Tässä kolmas https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/buimonen/186346-tuhkamunat-tarvitsevat-maahanmuuttajien-apua/

      Jos osaat käyttää hakukoneita löydät haluamasi määrän vastaavia. Uskon, että mikään määrä ei vaikuta harhaisiin näkemyksiisi.

      Poista
    3. Hehee, Nykänen Harri
      Nykäsen juttu aikaleimalla 30.11.1993 2:00:))

      Sillälailla, koko yhteiskunta vaatii tätä.

      Ootte te sekaisin.

      Poista
    4. Ei pidä unohtaa demari-porho Jutta Urpilaisen Kokkolassa (vuonna 2015, muistaakseni) emännöimää pakolois-keskustelua.

      Jossa joku paikallinen naiskirjailija totesi tulijoiden parantavan suomalaisten sisäsiittoista geeniperimää.

      Poista
    5. "Hehee, Nykänen Harri" Sinä se harhoissa kuljet. Koko ajan sitä geeniperimän rikastamista haaveilee vihervasemmisto ja eteenkin sdp. Tuota ne on vuosia halunneet ja tuoneet myös esille. Joten elä sinä harhainen ala muita hakuumaan jos et ole tietoinen mitenkään asioista.

      Poista
    6. Vai niin, luulisi löytyvän sitten vähän tuoreempia juttuja kuin 20 v vanhoja ja mielellään tietty tämän vihervasemmiston osalta.

      Toisaalta, jos suomalaiset on näin pöljää porukkaa kuin tälläkin palstalla niin eihän pieni geenivaihto haitaksi olisi.

      Suomalaiset ovat tutkitusti länsimaiden ÄOlla mitattuna peränpitäjä.

      Poista
    7. Tässähän suopeasti annettiin sinulle mahdollisuus käyttää hakukoneita ja etsiä lisää tietoa punavihreiden geneettistä monimuotoisuutta koskevista ajatuksista. Et sitten kyennyt. Ovatko vanhempasi serkuksia?

      Poista
    8. Ei minun tehtäväni ole täydentää tai todistaa jonkun pölöpään älyttömiä väitteitä. Pölöpää saa tehdä sen ihan itse. Googlaa vaikka itse, niin selviää ettei väitteen kuulijan tehtävä ole todistaa väitettä oikeaksi.

      Jaa niin, et osaa. Kun on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia...

      Poista
    9. Tämä on tällainen diletanttipalsta missä ns tutkijat avaa ajatuksenjuoksuaan. Sinänsä ihan hyvä että se tehdään julkisesti eikä ole piilossa. Viimeksi törmäsin tällaisiin neroihin armeijassa. Normaalielämässä ei onneksi näy. Meitä on todella moneen junaan.

      Poista
  2. "Kohta saadaan pillua, sisko pääsee linnasta" vitsi lienee arkipäivää musujen kohdalla. Tai ainakin siten, että sen siskon pitää suvun päätöksen mukaisesti matkustaa lomalle ja jonkun vuohipaimenen vaimoksi.
    Ihmettelen edelleen miksi femakot viittaavat kintaalla tälle tavalle.
    Jos sisko ei suostu niin tapetaan se.
    Suomen femakot eivät ole naisen vaan omalla asialla.
    Hutimaisa sai jo lähes orgasmin kun vaati armeijaa kaduille koronan aikana.
    Ei olisi lähdetty.

    VastaaPoista
  3. Nykyään onneton hesari löysi pari vuotta sitten usa:sta? professorin artikkeliin, jossa hän väitti tätä tosiasiaa pahasti liiotelluksi. Miksi hesari julkaisee tällaista? Muslimien mieliksi? Arabinainen sanoi, jos sitten syntyy vammainen, se on allahin tahto!

    VastaaPoista
  4. Vaikka Suomessa ei perinteisesti mennä naimisiin serkkujen eikä edes pikkuserkkujen kesken, laki sallii ne molemmat.
    Siksi serkusavioliittojen estäminen tai sellaisen kulttuurisen perinteen katkaiseminen käsittääkseni vaatisi lain muutosta.
    Mikä tietysti on tehtävissä ja varmaan perusteltuakin koska tätä haitallista kulttuuriperinnettä on tulossa Suomeen ja Eurooppaan koko ajan lisää.
    Oikeusministeri Meri - harkinnan ja toiminnan paikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lainsäädännöllä ei ole mitään merkitystä tässä asiassa, ellei sitten vaadita pakollisia geenitestejä kaikille avioon aikoville, koska jos lähi-idän ihmeet osaavat valehdella iästään, niin kyllä ne osaavat valehdella keskinäisestä sukulaisuudestaankin. Abrahamin esimerkkiä noudattaen. Se mies valehteli vaimonsa siskokseen kahdesti (Eikä oikeastaan edes valehdellut, koska heillä oli sama isä.) Isak seurasi isänsä esimerkkiä kerran ja valehteli serkkunsa tyttären, eli vaimonsa siskokseen. Jaakob meni naimisiin kahden sisaren kanssa, jotka olivat hänen serkkujaan.
      Heitän villin veikkauksen että insestillä on pitkät perinteet aavikkokansojen keskuudessa.

      Poista
  5. Tuon irakilaislyylin tapaus on arkitodellisuutta.
    Enemmänkin kiinnostavaa on tapauksen uutisointisävy: YLE kertoo asiasta lakoniseen sävyyn, ilman kiihkoa. Ikäänkuin asian kehitysaste olisi positiivisessa mielessä oikeasuuntainen - kehitys kehittyy. Jaksamme tuskin odottaa kun kehitysmaalainen muslimikulttuuri ajaa ohitsemme heittämällä, olemmehan me vain junttimaisia suomalaisia.
    Mutta toisaalta, YLE ja HS osaavat kyllä, sadan desibelin voimalla, suurella paatoksella ja tunteen palolla kertoa että joku perussuomalainen olisi todistetusti huudahtanut viisi vuotiaana että "vitun neekeri". Tässä olisi pitkän draaman ainekset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitit: " - kehitys kehittyy."

      Ja toisaalta: "Jaksamme tuskin odottaa kun kehitysmaalainen muslimikulttuuri ajaa ohitsemme heittämällä, olemmehan me vain junttimaisia suomalaisia."

      Vahtera eilen

      Haluavatko suomalaiset jäädä vähemmistöön omassa maassaan

      https://www.vahtera.blog/post/haluavatko-suomalaiset-jäädä-vähemmistöön-omassa-maassaan

      Kirjoituksesta poimittua

      21. vuosisataa on jäljellä 77 vuotta. Se on vähemmän kuin eurooppalaisen ihmisen eliniän odote.
      ...
      ...
      Vuosisadan loppuun mennessä useassa Euroopan maassa kantaväestö jää vähemmistöön omassa maassaan tämän vuosisadan aikana.
      Suurimmassa myllerryksessä ovat Ranska, Ruotsi, Saksa ja Englanti. Mutta myös Belgia, Hollanti ja Suomi.
      ...
      ...
      Sanoo Helsingin Sanomat, Yleisradio, yliopistotutkijat ja vihervasemmistolaiset poliitikot mitä tahansa, väestönvaihto on fakta.
      Se tapahtuu vääjäämättä, jos maahanmuuttoa ei Euroopassa rajoiteta merkittävästi. Kyse on vain ajasta.
      ...
      ...
      Tulijat keskittyvät omille alueilleen ghettoihin suurissa kaupungeissa ja kasvukeskuksissa. Niissä vaihto on jo tapahtunut.
      Se, että valtakunnallisesti kantaväestö jää vähemmistöön, voi kestää 20-30 vuotta (Ruotsi) tai 50-60 vuotta (Suomi), mutta muutos voidaan väestötilastoista nähdä jälkikäteen päivän tarkkuudella.
      Jossain Itäkeskuksessa muutoksen näkee joka päivä.
      ...
      ...
      Vuonna 1960 ja sen jälkeen Afrikan maat itsenäistyivät. Silloin Afrikassa asui 290 miljoonaa ihmistä. Vuonna 2023 Afrikassa asuvia on 1,5 miljardia.
      Ennusteiden mukaan Afrikan väkiluku kasvaa 3,9-4,2 miljardiin vuosisadan loppuun mennessä.

      Väestönkasvu on niin nopeaa, että afrikkalaisten vaurastuminen omin voimin on mahdotonta. Jos jotain positiivista kehitystä tapahtuu, kaikki menetetään väestönkasvun takia. Tämä on fakta.
      Sen seurauksena afrikkalaisten muutto Eurooppaan tulee kiihtymään. Lähivuosikymmeninä on mahdollista, että heitä tulee vuosittain kymmeniä miljoonia.
      ////////////////////

      Kuten Professori totesi - Serkku ei ole vain herkku, vaan myös yhteiskunnallisen menestymisen este - koska Tällainen sisäsiittoisuus aiheuttaa geneettisiä ongelmia!
      Suomen tai Euroopan kannalta tässä ei ole mitään hyvää eikä mitään järkeä. Missä on meidän järki ja itsesuojeluvaisto? Lopetetaan haittamaahanmuutto ja
      #väestönvaihto

      Poista
    2. Kuinka Vahteran blogin saa auki?

      Poista
    3. Joko kirjoitata komentoriville

      vahtera.blog

      tai kopioit ja liität tämän komentoriville

      https://www.vahtera.blog/post/haluavatko-suomalaiset-jäädä-vähemmistöön-omassa-maassaan

      Poista
    4. Uli uli. Ruvetkaa nussimaan älkääkä valittako. Nuorisosta ei ole muuhun kuin valittajiksi.

      Poista
  6. Fatim Diarra, tuore vihreä kansanedustaja, feministi ja islamilaisen Malin lahja Suomelle, on usein pilkannut suomalaisen maaseudun asukkaita ja sanonut näin: "Jos haluaa elää metsässä, niin ole hyvä, mutta on turha odottaa samaa palvelutasoa ja metsässä on ankeata, ainoa syy muuttaa sinne on insesti ja se, ettei kukaan kuule, kun vaimo huutaa apua." Tämä vetää vertoja vain sille somalitytölle, jonka mielestä he saavat tuhota Helsinkiä, koska heidän isoisänsä ovat sen verellä ja hiellä rakentaneet. Toistaiseksi vain toisesta on tullut kansanedustaja. Saadaanko näitä ajatuksen aarteita kuulla eduskunnassa vielä lisää?




    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saharan eteläpuolisessa Afrikassa raiskaus on varsin tärkeä lisääntymismenetelmä. Tämä arvatenkin vähentää serkusavioliittojen haitallisia vaikutuksia. Maahanmuuttajat ovat sitten rikastaneet suomalaista kulttuuria tuomalla sekä serkusavioliitot että raiskaukset tänne.

      Poista
    2. Heh! Tuon somalitytön esi-isä on korkeintaan ryöstänyt suomalaisten kauppalaivoja.

      Poista
    3. Fatim Diarra puheenjohtaa Helsingin kaupunginvaltuustoa. Ei ole suomalaisista löytynyt kompetenssia.

      Poista
  7. Kun nainen näyttää 56 vuotiaana tältä, ei tarvitse pukeutua mustaan kaapuun edes kesähelteellä, joka Lähi-idän maissa on kuumaa hellettä.

    https://www.instagram.com/p/CuVCMQRtdBH/

    MTV uutiset tänään
    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hollywood-tahti-salma-hayek-56-julkaisi-tyrmaavan-kuvan-seuraajat-ihmeissaan-miten-han-voi-olla-noin-upea/8733622

    Jos serkkutyttö saisi oikeasti valita kumman pukisi kesähelteellä päälle - bikinit vai mustan kaavun - kumpikohan olisi valinta?

    VastaaPoista
  8. Muistan aikoinaan 1960-luvulla naapurin poika teki serkkunsa kanssa lapsen, niin sille jouduttiin siihen aikaan vaihtamaan veri heti synnyttyään. Olisiko ollut jotain vasta-aine puutosta tai muuta.
    Pauli Vahteran blogit ovat mahtavia jo sen takia, että jos joku lähtee kiistämään sitä tosiasiaa, pitääkö Vahteran esittämät asiat paikkansa, joutuu aikamoisen työmäärän tekemään ja tulos saattaa olla nolla. Nythän muuten pääministeri Petteri Orpolla olisi oiva tilaisuus laskettaa ne "oikeat" maahanmuuton kustannukset, kuten lupasi 2017, kommentoidessaan eduskunnassa Pauli Vahteran laskelmia, jotka olivat 3.2 miljardia euroa vuodessa. Nykyään todennäköisesti paljon enemmän. Silloin se homma taisi jäädä Orpolta kesken, En kuitenkaan lyö suurta vetoa uusien laskelmien aikataulusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu.. Orpon laskutaito ei riitä kun sormilla ja varpailla laskuun.

      Poista
  9. 1900-luvun alun Euroopassa ja yhdysvalloissakin tavoiteltiin eräänlaista apoteoosia eugeniikan kautta. Toisen maailman sodan jälkeen koko tieteenalasta luovuttiin, koska natsit. Nykyään sitten maahanmuuton, vihervas.-ja muun tiedostavan väen vaikutuksesta mennään päinvastaiseen suuntaan ja parin sukupolven päästä juuretonta, aggressiivista ja vähä-älyistä populaatiota on monin verroin enemmän Euroopan maissa tekemässä sitä mitä nyt tekevät parhaiten, eli muiden elämästä kurjaa.

    Välillä pistää miettimään, että millainen keskimääräinen eurooppalainen ihminen olisi tänä päivänä, jos 1900-luvun alun kehitys olisi jatkunut perinnöllisyystieteen ja silloisten rotu-ihanteiden viitoittamalla tiellä katkeamatta tähän päivään? Tietyt perinnölliset sairaudet olisi poistettu geenipoolista ja ihmiset olisivat noin muutoinkin älykkäämpiä ja kauniimpia, niitä oikeita huippuosaajia.

    VastaaPoista
  10. Koko onneton sinisilmäinen tosiasiat sivuuttava asenne Afrikasta ja muualta kehitysmaista tuleviin maahanmuuttajiin pohjautuu todennäköisesti esim legendaariseen Johanna Suurpään aivopieruun, että suomalaisen lapsen kohdalla kestää kaksikymmentä vuotta, ennenkuin hänestä tulee hyödyllinen kansalainen, mutta maahanmuuttajan kohdalla kestää vain pari vuotta, että hän on hyödyllinen veromaksaja. Nyt kolmenkymmenen vuoden julmetun kotouttamisen jälkeen voidaan todeta, että suuresta osasta mitään osaamattomia maahanmuuttajia ei tule koskaan hyödyllisiä kansalaisia, vaan päinvastoin yhteiskunnan pohjasakkaa, josta on pelkkää haittaa ja ongelmia aivan jokaisella kuviteltavalla tavalla. Tanskassa ja jopa Ruotsissa on lopulta ymmärretty, että sitä porukkaa ei olisi koskaan pitänyt päästää maahan.
    Toivottavasti nyt koittaa aika, että myös Suomessa tajutaan asia. Hallitustasolla ilmeisesti ainoa todellisten idioottien ryhmä on RKP, joka taistelee kynsin hampain vahingollisen maahanmuuttopolitiikan jatkamiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erikoista tuo RKP:n touhu, kun muistetaan, että puolue on perustettu rotutohtori Freudenthalin ajatuksille. Edes suomalaiset evakot eivät kelvanneet rantaruotsalaisille, mutta nyt toivotetaan tervetulleeksi kuka tahansa mistä tahansa.

      Poista
    2. Jos näin olisi kuten optimistisesti on kuvattu, Suomessa ei olisi minkäänlaista työvoimapulaa. Suurpää on muuten syyllinen suuren somalipopulaation muodostumiseen täällä, koska juuri hän pysäytti 90-luvun alussa Georg Ots -laivalla Virosta Suomeen ilman passeja tulleiden somalien käännytyksen. Nyt nauttii isoa palkkaa jonkun valtion viraston päällikkönä (oikeusministeriö?, en viitsi googlata). Jopa silloinen presidentti eli Koivisto paheksui sitä tohua, kun itärajaltakin laskettiin läpi somaleja kuin tyhjää vaan. Olivat lähteneet pakoon, kun kommunistihallinto romahti.

      Poista
  11. "Serkut" on päässy sovintoon?

    Yle 7.7.2023

    SVT: Tukholman sotivilla jengirikollisilla "tulitauko"

    https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-163196

    Tukholmassa joulukuusta lähtien jatkuneeseen kahden rikollisryhmittymän kostonkierteeseen on saavutettu jonkinlainen "tulitauko".

    Ruotsin television SVT:n mukaan kaksi rikollisryhmittymää on sopinut, ettei rikollisten omaisia enää ammuta.
    Tästä on SVT:n mukaan lähetetty jengiläisille tieto joukkotekstiviestillä.

    Sukulaisiin ulotettu kostonkierre on henkilöitynyt kahteen rikollispomoon, jotka tunnetaan nimillä "kurdikettu" ja "kreikkalainen".
    Alun perin kyse on taistelusta huumemarkkinoista, mutta kierre on laajentunut erilaisiin kostoampumisiin ja -räjäytyksiin.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!