maanantai 17. heinäkuuta 2023

Miljardeja EU:sta etelään

Humanitaarisen maahanmuuttopolitiikan on kuvattu olevan kuin kalevalaisen sammon, joka tuo maahan osaamista, degneroituneihin perintötekijöihimme geneettistä terveyttä ja yrityksiin sammuvia suomalaissukuja korvaavia työntekijöitä. Hienoa, jos asia on todellakin näin. Mutta onko se?

Jäin nimittäin ihmettelemään Ylen uutista, jonka mukaan EU haluaa maksaa Tunisialle peräti miljardi euroa siitä, ettei se päästäisi näitä hyvän tuojia Välimeren yli. Onkohan Unionimme johto päättänyt saattaa Euroopan lopullisen katoon, vai tulisiko meidän sittenkin suhtautua edelle kirjoittamiini kuvauksiin kriittisesti ellei peräti epäuskoisesti? 

Lisäksi Unionilla on jo samankaltaiset miljardeja maksavat sopimukset Turkin, Libyan ja Nigerin kanssa ja Italialla on kahdenvälinen sopimus Libyan kanssa tulijoiden palauttamisesta Välimeren yli. Toisin sanoen humanitaarinen maahanmuutto on EU:n näistä sopimuksista pääteltävän arvion mukaan äärimmäisen haitallista koko Unionille. 

Tähän johtopäätökseen voi hakea tukea myös esimerkiksi eilisestä kirjoituksestani tai tämän päivän Helsingin sanomista, joissa on kerrottu EU:n ja Suomen harjoittaman maahanmuuttopolitiikan seurauksena maassamme vaikuttavien Abdinashirin ja Jamshidin rikollisista edesottamuksista. Mikäli heidän tapansa ovat maahanmuuttajien parissa selvästi yleisempiä kuin kantaväestön - ja nehän ovat - on selvää, että tässä puheena ollut miljardien rahavirta EU:sta kehitysmaihin on kannattava sijoitus. 

Tosin vielä kannattavampaa olisi, mikäli EU yksinkertaisesti poistaisi alueelleen tulevalta elintasopakolaisuudelta kannusteet eli huolehtisi siitä, etteivät heidän etunsa Unionin alueella ylittäisi sitä, mihin nämä ihmiset ovat tottuneet kotimaissaan. Ei ainakaan ennen kuin he ovat saaneet oikeuden oleskella unionin alueella - eikä tuota oikeutta annettaisi ennen, kuin niiden hakija olisi itse kiistattomasti osoittanut turvapaikan tarpeen.

79 kommenttia:

  1. Ehkä vähän epätarkkaa puhua humanitaarisesta maahanmuutosta, kun porukka koostuu aggressiivisista islamilaisista, jotka Eurooppaan päästessään ryhtyvät toimiin islamisaation puolesta. Näkisin, että kyseessä on lähinnä sodankäyntiin rinnastettava toiminta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Troijan hevosen nykymuoto.

      Poista
    2. Turvapaikanhakijat pilaavat vastaanottajamaan turvallisuuden kiitoksena saamastaan turvapaikasta. Kunnon islaminuskoinen aloittaa kilvoittelun eli matalan tason jihadismin, ellei nyt sitten ala (aikansa radikalisoiduttuaan) katkoa kauloja vääräuskoisilta. Periaatteessa vääräuskoisen ihmisoikeudet islamin näkökulmasta ovat seuraavat: on käännyttävä islamiin, maksettava suojelurahaa, tai luovuttava henkikullastaan.

      Poista
    3. Väkivalta Koraanissa

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Väkivalta_Koraanissa

      Islaminuskossa vakiintunut ja klassinen tulkinta on, että Koraani velvoittaa muslimeita pyhään sotaan eli jihadiin.
      Sen aiheeksi riittää pelkkä vääräuskoisten olemassaolo, sillä sodan tavoitteena on levittää islamin valta koko maailmaan.[4][5][6]
      Sotaa tulee käydä kalifin johdolla, jos islamilaisessa maailmassa sellainen on.[4]

      Poista
  2. Luultavasti niin suureen massaan sisältyy kaikenlaisia ihmisiä. Osa on harmittomia heppuja, jotkut onnenonkijoita, jotkut taas rikoksiin taipuvaisia. Toivottavasti niitä osaajiakin sisältyy tulijoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä osaamista kuvittelet tulijoilla olevan?

      Poista
    2. Kun väkeä käytännössä otetaan vain islamistisista maista niin puhuminen jostain osaajista on kyllä aika törkeää.

      Poista
    3. Ehkäpä ollaan jo aivan liian kauan eletty tällaisten kivojen toiveiden varassa.

      Poista
    4. Mitähän osaamista heillä voisi olla? Ehkä 'kaupankäynti' ja muunlainen huijaus? Ainakaan armeijaan noita ei tule päästää, juoksevat vain karkuun heti ry.. siis vihollisen nähdessään.

      Poista
    5. Eikö se ole väärin ottaa kehitysmaista ne harvat osaajat? Jäävät ikuisiksi ajoiksi sinne primitiivisiin oloihinsa, mutta ei suomalaistenkaan siihen pitäisi sotkeutua, kun ilmeisesti sitä haluavat aivan kuten vihervasemmistolaiset täällä ja maalittavat niitä, jotka yrittävät mm. alistettuja naisia vapauttaa. Sitten kuitenkin rääkyvät tasa-arvosta! Päättäisivät nyt edes mitä oikeasti haluavat; sosialismia, kalifaattia vai molempia?

      Poista
    6. Eivät nämä halua armeijaan!
      "Nuoret maahanmuuttajat suhtautuvat hyvin kielteisesti Ruotsin puolustamiseen"
      https://www.friatider.se/unga-invandrare-mycket-negativa-till-att-forsvara-sverige

      Poista
    7. Hemmetti kun kutittaa perseestä

      Poista
  3. Ei ole nämä tulijat nähneetkään kalevalaista sampoa eivätkä todellakaan edusta sitä itse. Päinvastoin!
    Harmi kun tähän ei saa valokuvia. Alla olevassa artikkelissa on valokuva tänne pyrkivistä ja vähä-älyisempikin ymmärtää ettei näistä ole Euroopan pelastajiksi.
    Minusta ainoa mitä he voisivat tehdä, on norkoilla pitkin kadun kulmia ja toimia huumekuriirien juoksupoikina. Niitä emme tarvitse.
    Alkaa varmaan Tunisia ja Libyakin täyttyä ulkomaalaisista siten, että mitta tulee täyteen. Sitähän Afrikan eteläisten osien "turvapaikanhakijat"/ siirtolaiset heille on.

    Yle tänään

    Libyalaiset rajavartijat pelastivat aavikolle jätettyjä siirtolaisia ​​lähellä Tunisiaa

    Uutistoimisto AFP:n mukaan satoja siirtolaisia Saharan eteläpuolisista Afrikan maista on viety väkisin autiomaahan
    Libyan ja Algerian rajalle tunisialaisessa Sfaxin kaupungissa syttyneiden rotumellakoiden jälkeen.

    https://yle.fi/a/74-20041226

    ///////////////////////////

    Tässäkin blogissa on toisinaan nostettu esiin se Lähi-idän kansojen ja miksei joidenkin afrikkalaistenkin
    kulttuuriin liittyvä seikka - serkusten avioliitot sekä niihin liittyvän sisäsiittoisuuden ongelmat.
    Eli nämä tulijoiden geenit ei tule parantamaan geeniperimäämme vaan kuormittamaan entisestään rasittunutta terveydenhuoltoamme.

    Tässä yksi esimerkki mitä tietoinen sisäsiittoisuus saa aikaan:

    IS tänään

    Kuningas Kaarle kärsi koko elämänsa "Habsburgien leuasta" - lopulta ruumiinavaus paljasti hirvittävän totuuden

    https://www.is.fi/viihde/art-2000009679909.html

    Artikkelista poimittua

    Habsburgien mahtisuvun kuningas Kaarle II kärsi koko elämänsä sisäsiittoisuuden aiheuttamista seurauksista, kuten pitkulaisesta leuasta.
    Kun kuningas kuoli 39-vuotiaana, paljasti ruumiinavaus järkyttäviä seikkoja hänen terveydestään.
    ...
    Todellisuudessa Kaarlea ei oltu tietenkään noiduttu. Sen sijaan hän kärsi sukunsa sisäsiittoisuuden rajuista seurauksista,
    jotka aiheuttivat lopulta nykykäsityksen mukaan koko Habsburgien sukulinjan sammumisen.
    ...
    Myös Kaarlen omat vanhemmat olivat toisilleen lähisukulaisia, sillä isä, kuningas Filip IV, meni naimisiin sisarentyttärensä Maria Annan (tunnettiin myös nimellä Mariana) kanssa.
    ...
    Lapsuus oli haastava. Kaarle oppi puhumaan vasta 4-vuotiaana, ja joidenkin perimätietojen mukaan hän lähti kävelemään vasta 8-vuotiaana.
    Hän sairasti tuhkarokot, isorokot ja vihurirokot. Moni uskoi, ettei Kaarle selviäisi aikuisuuteen asti sairastelunsa ja vajavaisuuksien takia.
    Kaarle kuitenkin kasvoi, mutta hänen piirteensä herättivät koko ajan enemmän huomiota. Hänen kuvailtiin olevan ”fyysisesti kyvytön, henkisesti jälkeenjäänyt ja epämuodostunut”.
    Hänen kallonsa oli tavallista pidempi ja kasvot lytyssä.
    Silmiinpistävin piirre kuninkaassa olivat hänen kasvonsa ja ”Habsburgien leuka”.
    ...
    Ulkoneva leuka aiheutti myös Kaarle II:lle hirvittäviä purentaongelmia, koska kuninkaan alaleuka oli paljon pidempi kuin yläleuka.
    Tiettävästi Kaarlen oli lähes mahdotonta syödä normaalisti, ja pureskeleminen oli tuskan takana.
    Hän päätyikin pakon edessä usein nielemään ruokansa lähes pureksimatta, mikä aiheutti hänelle tuskaisia vatsakipuja ja ruuansulatusvaivoja.
    Lisäksi Kaarlen kieli oli niin massiivinen, että hänen puheestaan oli hankala saada selvää. Tästä aiheutui myös kiusallinen seuraus, sillä Kaarle kuolasi tahattomasti puhuessaan.
    ...
    Vaikka Kaarlen kärsimys oli nähtävillä päälle päin, paljasti monisairaan kuninkaan ruumiinavaus hirvittäviä yksityiskohtia hänen terveytensä todellisesta tilasta.
    Kuninkaan keho oli mädäntynyt sisältä päin. Hänessä ei ollut ”tippaakaan verta”. Hänen sydämensä oli ”pippurin kokoinen”, hänen keuhkonsa ”syöpyneet” ja pää ”täynnä vettä”.
    Lisääntymiskyvyttömyydelle löytyi myös syy. Kaarlella oli ainoastaan yksi kives. Se oli ”musta kuin hiili”.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseisellä kuninkaalla oli yli 12 aviatonta lasta joten mikä juttu tuo lisääntymiskyvyttömyys on, montako lasta pitää siittää että on pystyvä henkilö?

      Poista
    2. Lueppa tämä

      Wikipedia

      Kaarle II (Espanja)

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaarle_II_(Espanja)

      Kaarle II (liikanimeltään Noiduttu, esp. el Hechizado; 6. marraskuuta 1661 Madrid – 1. marraskuuta 1700 Madrid) oli Espanjan viimeinen Habsburg-sukuinen kuningas vuosina 1665–1700.
      Hän oli Espanjan kuninkaan Filip IV:n ja kuningatar Maria Anna Itävaltalaisen vanhin poika. Hän peri kruunun isänsä kuoltua vuonna 1665, mutta hänen äitinsä toimi sijaishallitsijana vuoteen 1675 asti.
      Kaarle II:n kuoltua ilman perillisiä seurasi vuosia kestänyt Espanjan perimyssota.[1]

      Poista
    3. Kaarle II (Englanti) olikin pysytvä mutta siis eri henkilö kuin Espanjan kyvytön kaima.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaarle_II_(Englanti)

      Poista
    4. No juu, helkkari kun kunkuilla pitää olla sama nimi vaikka eri ukot eri maissa.

      Poista
    5. Minä laulan paremmin kuin te

      Poista
  4. Olisiko mahdollista lukea artikkeli, sisäistää tarina ja kommentoida vasta sitten? Tähän Kaarle II ongelmiin liittyen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän varoittaa kulttuurista missä avioidutaan serkkujen kanssa ja sen aiheuttamasta sisäsiittoisuuden ongelmista.

      Tässä IS artikkelin loppukaneetti:

      "– Habsburgien suku oli yksi vaikutusvaltaisimpia koko Euroopassa, mutta samalla he keräsivät mainetta sisäsiittoisuudestaan.
      Se johti lopulta myös heidän tuhoonsa, professori totesi."

      Mitä minä en lukemastani sisäistänyt?

      Poista
    2. Sisäsiittoisuuden ongelmia voi yrittää välttää käyttämällä lisääntymismenetelmänä raiskausta https://worldpopulationreview.com/country-rankings/rape-statistics-by-country hienosti yksi pohjoismaakin on hyvin edustettu.

      Poista
    3. Satuin kyllä lukemaan saman nimisen kunkun tarinan millä oli ainakin 12 aviatonta lasta, käsitin ja luin kaiken oikein, mutta se ei olekkaan asian ydin. Sillä luin väärän kunkun tarinan, brittien, vaikka olisi pitänyt lukea espanjan kunkun tarina.

      Poista
  5. Professori kirjoitti: "EU haluaa maksaa Tunisialle peräti miljardi euroa siitä, ....

    Ylen artikkelin mukaan "EU ei anna suoraan rahaa Tunisian hallinnolle vaan investointihankkeisiin."

    Parasta investointia olisi opettaa ja kertoa sekä Afrikan että Lähi-idän maiden kansalaisille ehkäisymenetelmien mahdollisuuksista
    ja selittää miten järkevä lapsiluku mahdollistaa kehityksen.

    Lapsimäärä, jota ei itse pystytä edes ravitsemaan, on täysin järjetön. Jos tätä ei ymmärrä - ei ole Euroopan velvollisuus ottaa vastaan heidän nuorisopullistumaansa.
    Ei meidän tarvitse tuhoutua älyttömän väestöräjähdyksen seurauksena.

    Todennäköisesti parhaiten tämä viesti menisi perille kun Välimerellä olisi Naton laivaston laivoja ja jokainen "turvapaikanhakijoita" tai siirtolaisia täynnä oleva
    vene tai purtilo hinattaisiin takaisin lähtösatamaansa.
    Muutaman kerran kun tämä tehtäisiin, loppuisi salakuljettajien bisnes. Nythän sitä päinvastoin tuetaan meritaksiliikenteellä jatkuvasti.

    VastaaPoista
  6. Afrikan ikuinen kehittymättömyys on - tietenkin - eurooppalaisten vika, kuten HS meille toistuvasti kertoo. ANC:t yms. ovat vaikuttaneet jo vuosikymmeniä ja Afrikan mantereen johtohenkilöt ovat paikalliset kulttuurit tuntevia mustia.
    Kuinka paljon aikaa tarvitaan suunnan muutokselle??
    Vrt. esim. Viro. Se vapautui neuvostoliiton totaalisesta riistosta hieman yli kolmekymmentä vuotta sitten, köyhänä ja kurjana, on nyt ajamassa Suomesta ohi.
    Jokin lienee HS:n propagandassa poskellaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin ovat mustat pärjänneet kaikkialla maailmassa kunhan ovat ensin päässeet pois Afrikasta. Afrikkalainen taantumuksellinen kulttuuri on estänyt mustien täyden kognitiivisen kapasiteetin hyödyntämisen.

      Poista
    2. Heh, kuva afrikkalaisista perustunee teillä, hyvä herra, tartsan-kirjoihin.
      Uittu mitä jengiä täällä.

      Poista
    3. Anonyymit toiveajattelee.
      Minä luin Tartsanit alle kymmenen vuotiaana, sittemmin siirryin hieman vaativampiin teoksiin. Entä itse? Vieläkö Aku ankkaa??
      Anonymiteetti antaa tyhmälle turvarakenteen, jonne piiloutua.
      Tuskimpa, ano, kykenisit minkäänlaiseen tietoperäiseen väittelyyn, face to face.

      Poista
    4. Tuskim, tuskim :)))

      Poista
    5. Ylipäätään ajatus siitä, että Afrikka olisi jollakin tavalla yhtenäinen kurjalisto, osoittaa Tapio sen että et tiedä asiasta yhtään mitään. Ei ole olemassa mitään afrikkalaista yhtenäiskulttuuria. Tajuatko, Tapio, kuinka iso paikka se Afrikka on? Tajuatko, että siellä on Euroopan tavoin hyvin taantumuksellisia valtioita mutta myös edistyneitä maita? Et ehkä, kun ei se kuulu sun ideologiaan, joka perustuu 10 v luettuihin tartsaneihin.

      Poista
    6. Niin juuri kuten sanoit, monta erilaista kulttuuria.
      Yhteinen nimittäjä on kuitenkin se, että Afrikasta, kaikkineen kaikista valtioista, Etelä-Afrikkaa lukuunottamatta pyritään pois.
      Minulla ei ole ideologoita eikä uskontoja niinikään. Sinulla on.
      En jaksa tätä hedelmätöntä keskustelua epäsivistyneistön anonyymien kanssa.
      Hanki edes tietoa, jos älyä ei ole.
      Voit jatkaa jankuttamistasi itsenäisesti.

      Poista
    7. Kyllä sinä Tapsa vielä jankkaat vaikka sanoit että et.

      Siihen riittää vaikka tällainen lyhyt viesti:

      Olet typerys etkä tiedä mitään Afrikasta.

      Noin, tuohon sinä varmaan vastaat hyvin äkäisenä. Ja se johtuu siitä, että olet tyhmä:))

      Poista
    8. Kaikki toimiva Afrikassa on joko valkoisten, intialaisten tai kiinalaisten rakentamaa ja kiitoksena siitä neekerit ajavat valkoiset pois (ja todennäköisesti kiinalaiset ja intialaisetkin sitten kun ei ole enään valkoisia keitä syyttää maanosan ongelmista)
      Neekeri on ihan hyvä tekemään fyysistä työtä, kunhan joku pitää rautaista kuria ja sanelee mitä pitää tehdä, eli eivät ne täysin arvottomia ole, mutta jos niiden antaa mellastaa vapaasti niin ne aiheuttavat ongelmia, kuten on nähty ei ainoastaan Afrikassa vaan myös Amerikassa ja Euroopassa.

      Poista
    9. Ns. Professori, annatko tällaisen avoimen rasismin rehottaa palstallasi? Minä teen tästä blogista ilmiannon, ns professori sattuu julkaisijana olemaan vastuullinen myös näistä kommenteista.

      Poista
    10. Kommentoijat rasistisilla sisällöillä voivat nyt varautua poliisin soittoon.

      Hyvää jatkoa

      Poista
    11. Siinä esimerkki yhdestä nykyajan rääkyjästä joka aloittaa rääkymisensä heti kun joku on erimieltä kun hän. Sinä olet mielisairas joka on ihmivihainen itseensä käpertyvä ikuisesti kiukkuinen lapsi.

      Poista
    12. Hyvä hyvä, jatka vielä niin saadaan lisää materiaalia:)

      Poista
    13. Olet jo tehnyt itsestäsi naurunalaisen rääkyjän, et sille voi mitään enää.

      Poista
    14. Aivan, rääk rääk.

      Poista
  7. Millä oikeudella EU jakaa ympäriinsä ja vielä kuvittelee, että rahalla ratkaistaan kaikki ongelmat, varsinkin kun se raha ei puissa kasva. Naiivia porukkaa, mutta eipä tarvitse katsoa kuin pienen Suomen edustusta siellä, niin asia valkenee. Miten koko läntinen Eurooppa tuntuu menettäneen järkensä? On merkillistä, ettei itsenäiset (?) valtiot saa laittaa rajojaan kiinni, päättää, keitä sen alueelle tulee asumaan ja sen veronmaksajien elätettäviksi. Ei se ole mikään ihmisoikeus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, mikään muu kuin Shengen-aluehan ei maksa mitään rajaturvallisuudesta...

      Uittu mitä idiootteja täällä kirjoittelee

      Poista
    2. Uittu voisi vähän suomentaa?

      Poista
    3. Eikö Kiina, Intia tai USA maksa rajaturvallisuudestaan mitään? Siinäkö se autuus olisi, että Suomi maksaisi itse kuten ennen ja eroaisi EUsta?

      Poista
    4. Eu jeesustelijat on tuskin edes eläneet markka aikaa, minä en noista eu myötäilijöistä välitä koiran läjänkään vertaa.

      Poista
    5. Kehtaat siis kehua eu:ta vaikka olet elänyt markka aikaan! Et voi olla tosissasi.

      Poista
    6. Kyllä olen, kolme neljännestä elämästäni sijoittuu markka-aikaan. EU on huippujuttu kuten myös euro. Pitää vain saada vähän syvempi unioni. Liittovaltio.

      Poista
    7. "Anonyymi18. heinäkuuta 2023 klo 5.09"
      On asioita joista ei kannata vitsailla.

      Poista
  8. Nyt on ns professorilla taas faktat vinksallaan. Voisit vähän miettiä kustannuksia sille, kun laittomia tulijoita poistetaan versus se, että lähtömaa estää pääsyn. Vetovoimatekijät kaikki tuet poistamalla pysyvät ennallaan siirtolaisen silmissä. Ensimmäisessä kappaleessa sotket humanitäärisen maahanmuuton työpetäiseen maahanmuuttoon. Jatkossa puhut elintasopakolaisuudesta. Kannattaisiko jatkossa päättää etukäteen mistä kirjoittaa? Joka tapauksessa viimeistään tämä pökellyksesi ilmaisee suurin kirjaimin ettei kyse ole professorista eikä ammattitutkijasta, vaan humalaisesta keskityhmästä ukkelista, jonka kontaltit ulkomaailmaan perustuvat lähinnä netistä ilman arviointikykyä hankittuun materiaaliin ja katkeruuteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun 2015 Suomeen tuli 30 000 "pakolaista", Katainen tai Stubb totesi, että me tienataan tällä. Media rummutti, että tulijoiden joukossa on korkeasti koulutettuja. Joku tilasto tiesi kertoa akateemisten osuuden, joka oli suurempi kuin lukutaitoisten osuus. Kyllähän humanitaarista maahanmuuttoa myytiin meille työperäisenä maahanmuuttona, joten professoria sekoittamisesta ei kannata syyttää.

      Poista
    2. Ja nyt siis vadtaus tähän on ns professorilta se, että EU ei tekisi asialle yhtään mitään?

      Kuulostaa melko typerältä tyypiltä

      Poista
    3. Rauhoitu vähän sillä ensimmäisessä kappaleessa kirjoitetaan

      Humanitaarisen maahanmuuttoPOLITIIKAN...

      Missään ei kirjoiteta työperäisestä maahanmuutosta.

      Tänne tuleva porukka ei ole

      * todellisia turvapaikanhakijoita
      * ei varsinaisia siirtolaisia

      vaan he ovat aivan oikein - elintaso"pakolaisia".

      Pyritkö sinä käsitesekaannukseen?


      elintasopakolainen

      tarkoittaa henkiöä, joka pyrkii maahan teeskennellen olevansa poliittisista syistä vaarassa kotimaassaan, mutta joka tosiasiassa pyrkii vain nostamaan elintasoaan
      tai voidaan sanoa
      henkilö, joka muuttaa toiseen maahaan työn ja paremman elintason toivossa

      Poista
    4. Ei kirjoiteta termillä työperäinen maahanmuutto. En niin väittänyt. Lue paremmin.

      Ns professori ymmärtää humanitaarisen maahanmuuton käsitteen väärin. Ymmärrätkö?

      Poista
    5. Juu, tuo on sama mistä persupoikulit jatkuvasti syyttää mediaa, käytetään maahanmuutosta käsitteitä, jotka eivät vastaa tekstissä esitettyä. Liekkö tyhmyyttä vai jotakin agendaa. Veikkaan tässä ns proffan tapauksessa kumpaakin.

      Poista
    6. Anonyymi17. heinäkuuta 2023 klo 11.13
      "Joku tilasto tiesi kertoa akateemisten osuuden, joka oli suurempi kuin lukutaitoisten osuus. "

      Tuo on mahdollista vain, jos joukossa ollut runsaasti lukutaidottomia akateemisia.

      Poista
    7. Ihan sama kutsuuko likaa liaksi vai töhnäksi, pois se on kuitenkin siivottava ja jos EU ei sitä tee, niin meidän on tehtävä se itse tai muuten me hukumme tähän ihmisroskaan, parempi siis hukuttaa se välimereen.

      Poista
  9. Mitäs ideaa koko EUsss olis jos jokainen maa hoitaisi tällaiset asiat itse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina paremmin kuin avuton EU, joka ei osaa muuta kuin jakaa taakkaa ympäri Eurooppaa. Voimavara ja rikkaus on siis muuttunutkin taakanjaoksi, niin että kaikki entiset höpöhöpö-puheet voidaan unohtaa. Sosialismin kaipuu elää vielä monilla ja sitähän EU on toteuttanut jo pitkään. Sen perusperiaatteisiin kuuluu elintasoerojen tasaaminen niin valtioiden sisällä kuin jäsenmaiden kesken. Tämän ex-pääministeri meille alamaisille on eduskunnan puhujapöntöstä kertonut, mutta hyvin se salattiin kun EU:hun liittymisestä äänestettiin.

      Poista
    2. Hyväksy tosiseikat. Olemme EUssa, ja Suomen etu on juosta se liittovaltioksi mahdollisimman nopeasti.

      Voi tietysti keskittyä muistelemaan 30 v takaisia juttuja.

      Se ei vaan vie eteenpäin.

      Suomalaisten etu on mahdollisimman homogeeninen EU ja soihen liittyvät tulonsiirtomekanismit.

      Poista
    3. Ettet vaan olisi juoksupoikana EU:ssa? Toinen vaihtoehto on, että olet erehtynyt blogista. Nyt herätys! Tämä EI OLE Varisverkosto!

      Poista
    4. Aijjaa, tännekö saa kirjoittaa vain eu-vastaisia kommentteja ei teaalimaailmasta mitään? No näin vähän olin jo profiloinutkin tämän blogin älypäät.

      Poista
    5. Jatka ihmeessä, niin saadaan "näiden tummien pilvien keskellä vähän iloa ja valoa elämään!" Hupiveikot, anteeksi hupihenkilöt, ovat aina tervetulleita mihin tahansa piristämään vitseillään kanssaihmistensä arkea.

      Poista
  10. Miksei ns professori kirjoita suoraan, että haluaa Suomen pois EUsta ja rajat kiinni? Eikös se tämän blogin perimmäinen tavoite ole?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se johtuu siitä, että olet väärässä.

      Poista
    2. Tai sitten siitä, että suoraan sanottuna asia plötsähtäisi pöydälle liian epäseksikkäänä. Joten pitää kehitellä tällaisia hölmöäkin hölmömpiä pökellyksiä

      Poista
    3. Kun analysoin näitä kahta vaihtoehtoa, niin päädyn siihen että olet väärässä.

      Poista
    4. No, sinä voit kokeilla elämää, jossa olet yksin oikeassa. Onnea matkaan!

      Poista
  11. Seuraavassa aiheena on kreivi Richard Coudenhove-Kalergin kirja ”Practical Idealism: The Kalergi Plan to destroy European peoples” eli suomeksi ”Käytännön idealismi: Kalergin suunnitelma Euroopan kansojen tuhoamiseksi”, by Richard Coudenhove-Kalergi (Author), Dimitra Ekmektsis (Translator),
    www.amazon.com/Practical-Idealism-Kalergi-destroy-European/dp/1913057097/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

    Lyhyt esittely kirjasta:

    ”Feodalismin ja absolutismin korvannut valtiosääntömuoto oli demokratia, hallitusmuoto plutokratia. Nykyään demokratia on plutokratian julkisivu: koska kansakunnat eivät sietäisi plutokratian puhdasta muotoa, niille annettiin nimellinen valta, kun taas todellinen valta on plutokraattien käsissä. Sekä tasavaltaisissa että monarkkisissa demokratioissa valtiomiehet ovat marionetteja, kapitalistit ovat marionettinukkeja; he sanelevat politiikan suuntaviivat, hallitsevat ostamalla äänestäjien yleisen mielipiteen ja ammatillisten ja sosiaalisten suhteiden kautta ministereitä.
    Feodaalisen yhteiskuntarakenteen tilalle astui plutokraattinen; syntymä ei ole enää ratkaiseva tekijä yhteiskunnallisen aseman kannalta, vaan tulot. Tämän päivän plutokratia on mahtavampi kuin eilinen aristokratia: koska sen yläpuolella ei ole kukaan muu kuin valtio, joka on sen työkalu ja apurin apuri.
    Kun oli vielä aitoa veri aatelistoa, syntyperäisen aristokratian järjestelmä oli oikeudenmukaisempi kuin nykyisen raha-aristokratian järjestelmä: koska silloin hallitsevalla kastilla oli vastuuntuntoa, kulttuuria ja perinteitä, kun taas nykyään hallitsevalla luokalla ei ole vastuuntuntoa, kulttuuria tai perinteitä.”

    Eräs kommentti kirjaan:

    ”Tätä vuonna 1925 kirjoitettua räjähdysherkkää kirjaa ei ole koskaan aikaisemmin julkaistu englanniksi!
    Käytännöllisen idealismin lukeminen vaatii vahvaa vatsaa! Se on tärkein ja yksityiskohtaisin suunnitelma Euroopan alkuperäiskansojen ja -kansojen tuhoamiseksi; Richard Coudenhove-Kalergi vaati paitsi eurooppalaisten kansojen tuhoamista myös Euroopan mantereen alkuperäisväestön, kaukasialaisen rodun, tarkoituksellista etnomurhaa. Hän ehdotti, että tämä olisi toteutettava pakotetun joukkomuuton avulla, jotta voitaisiin luoda eriytymätön homogeeninen rotu, jota hallitsisi rikas, itseään valitseva eliitti.
    Nämä kaikki ovat Kalergin karkeat ja rasistiset sanat, eivät minun:
    "Tulevaisuuden ihminen on sekarotuinen. Nykyiset rodut ja kastit tulevat kaatumaan tilan, ajan ja ennakkoluulojen lisääntyvän voittamisen uhriksi. Tulevaisuuden euraasialais-negroidirotu, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan muinaisia egyptiläisiä, tulee korvaamaan kansat persoonallisuuksien moninaisuudella."
    On vähän tunnettu seikka historiassa, että tämä mies on Euroopan unionin henkinen perustaja, ja että EU:n johto juhlii ja kunnioittaa häntä vielä nykyäänkin. Hänen kunniakseen EU myöntää vuosittain Coudenhove-Kalergi-palkinnon eurooppalaisille, jotka ovat kunnostautuneet hänen visionsa edistämisessä. Viimeaikaisia voittajia ovat olleet Angela Merkel, Tony Blair ja Henry Kissinger. Globalistien ja Coudenhove-Kalergin yhteistä on se, että he tavoittelevat viime kädessä yhtä maailmanvaltiota: yksi valuutta, yksi armeija, yksi uskonto ja yksi rotu. ”

    Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

    Edellisen perusteella ei ole vaikea ymmärtää, mistä vallankahvassa olevien Brysselin diktatuuria kumartavien globalististen maanpetturipoliitikkojemme ja niitä tukevan valheellisen valtamedian käymä natsijahti persuja kohtaan sekä siihen liittyvä sota esim. ”vihapuhetta” ja ”rasismia” vastaan juontavat juurensa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eräs toinen kommentti kirjaan:

      ”Ostin tämän kirjan "Käytännöllinen idealismi" ja Kalergin toisen kirjan "pan Europa" ymmärtääkseni modernia "edistyksellistä" ja modernia demokraattista ajattelua. En pettynyt. Tämä mies on viisas, mutta paha suunnannäyttäjä länsimaiden hillittömän sosialistisen, globalistisen ja massamaahanmuuton takana Länsi-Euroopassa ja USA:ssa. Hän osoittaa nykyaikaisille "edistysmielisille" tyypillisen elitismin ja tekopyhyyden tässä kirjassa esitetyillä näkemyksillään.

      Hän esimerkiksi vastustaa veriaateliutta (blood nobility, ihmisiä, jotka eivät solmi avioliittoja muiden rotujen kanssa) ja eurooppalaista miekan avulla tapahtuvaa hallintaa, mutta sitten hän ylistää Leniniä, sosialismia, kommunismia, Ranskan vallankumousta ja juutalaisia heidän älykkyytensä ja puhtaan verensä vuoksi (koska he ovat avioituneet vain juutalaisten kanssa) ja sanoo, että heidän pitäisi olla ne, jotka johtavat Eurooppaa.

      Hän mustamaalaa rikkaita ihmisiä (aristokraatteja, republikaaneja ja plutokraatteja) ja sanoo sitten, että nämä samat ihmiset ovat hyviä hyväntekijöitä sosialismin ja kapitalismin välisessä tulevassa taistelussa (jonka hänen kaltaisensa "edistysmieliset loivat").

      Hän edistää myös ideologista diktatuuria median ja koulutusjärjestelmien kautta.

      Hän myös leimaa konservatiivit antisemitisteiksi ja vertaa heitä eläimiin. Tämä kaikki on kirjan ensimmäisillä 42 sivulla.

      Siirry eteenpäin vuoteen 2021 ja näet selvästi, mistä nykyaikainen "edistyksellinen" politiikka saa ajattelunsa.

      Tiedotusvälineet ja koulutusjärjestelmä ovat aina "edistyksellisiä" ja niitä rahoittavat suuret edistykselliset hyväntekijät, ei ole konservatiivisia uutisia tai avoimesti uskonnollisia uutisia tai mediaisäntiä (ne ovat kaikki liberaaleja tai LBGTQ-ihmisiä).

      Et voi sanoa mitään massamaahanmuutosta, ei-valkoisten yhteisöjen ongelmista, lgbtq:sta tai juutalaisista Länsi-Euroopan maissa, etenkään jos olet valkoinen.

      Jos olet valkoinen, konservatiivinen, kristitty, työläinen, kapitalisti, maaseudulta kotoisin, pidät eurooppalaisesta kulttuurista tai olet yksinkertaisesti valkoinen henkilö, joka haluaa mennä naimisiin toisen valkoisen henkilön kanssa, sinut leimataan valkoiseksi ylivertaiseksi ja syrjäytetään.

      Marxismia, monikulttuurisuutta ja LGBTQ-oppeja ajetaan kaikissa Euroopan ja Amerikan korkeakouluissa ja kouluissa ihmisten tahdon vastaisesti, ja valitukset kaikuvat kuuroille korville.

      Kaikki käy järkeen luettuani puolet tästä kirjasta, enkä ole vielä edes lopettanut.

      Lukekaa tämä kirja ja Saul Alinksyn säännöt radikaaleille, niin ymmärrätte modernin 2000-luvun "edistyksellisen" politiikan. On hyvin pelottavaa tietää totuus. Valmistautukaa sen mukaisesti, se on todellinen silmien avaaja.”

      Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

      Poista
    2. Näin kirjoittaa Siniristimedia:

      "Ministeri Rantasen kimppuun käytiin Afrikka-kommenteista, väestönvaihdoksesta ja islamisaatiosta—Ranskan Macron visioi massamaahanmuuton myötä syntyvää ’Eurafrikkaa’ jo 2018 ja puhuu ’suuresta väestönvaihdosta’ sisäpiirinsä suljetuissa keskusteluissa

      Juha Ahvio kirjoitti 30.11.2018 blogikirjoituksessaan seuraavaa:

      Virginia Hale viittaa artikkelissaan “Macron: Europe Entering Age of ‘Unprecedented’ Mass Migration, ‘Shares Destiny’ with Africa” Breitbart -sivustolla 17.4.2018 Ranskan globalistipresidentti Emmanuel Macronin keväiseen televisiopuheeseen, jossa hän ilmoitti ranskalaisille ja muille EU-eurooppalaisille sen – omasta mielestään väistämättömän ja myönteisen – tosiasian, että Eurooppa on siirtynyt ennenkokemattoman massasiirtolaisuuden aikakauteen. Macron ennakoi, että suuren köyhyyden, ilmastonmuutoksen ja geopoliittisten konfliktien vuoksi Eurooppa tulee kokemaan afrikkalaisten tulvimisen Eurooppaan seuraavien vuosikymmenien aikana.

      Macron tukeutuu ennakoinnissaan ranskalaisamerikkalaisen journalistin, professorin ja Afrikka-asiantuntijan Stephen Smithin arvioon. Smithin arvion mukaan Euroopassa asuvien afrikkalaisten määrä tulee, seuraavien 30:n vuoden aikana, nousemaan nykyisestä yhdeksästä miljoonasta 150–200-miljoonaiseksi.

      Macronin – ja GCM-sopimuksen laatijoiden ja kannattajien kuten Suomen poliittisen johtoeliitin – mukaan tällaiseen hyvään Eurafrikka-tavoitteeseen ja samalla myös Eurabia-tavoitteeseen, jota sitäkin Ranska on jo pitkään tavoitellut, tulee tähdätäkin. Tämä siksi, koska Macronin ja hänen kanssaan samoilla linjoilla olevien kuten Angela Merkelin mukaan Eurooppa ja Afrikka ovat erottamattomassa kohtalonyhteydessä toisiinsa."

      https://siniristimedia.com/2023/07/02/ministeri-rantasen-kimppuun-kaytiin-afrikka-kommenteista-ranskan-macron-visioi-massamaahanmuuton-myota-syntyvaa-eurafrikkaa-jo-2019/

      Poista
    3. Jatkoa edelliseen kommenttiini:

      " Macron- ja GCM-henkisen YK-globalisminmukaan Eurooppa ja Pohjois-Amerikka ja niiden talouselämä tarvitsevat ensinnäkin paljon uusia, nuoria – ja halpoja – työntekijöitä, koska historiallinen eurooppalainen kantaväestö pienenee ja vanhenee.

      Tässä kohdin ei tietenkään koskaan kuulu palauttaa mieleen sitä, että eurooppalaisen kantaväestön lisääntymättömyyteen on vahvasti viimeisten vuosikymmenien aikana vaikuttanut samaisen globalistisen eliitin lobbaama kulttuurimarxilainen perhearvomaailma ja seksuaalietiikka, jotka ovat kaikilta osiltaan pyrkineet tekemään tyhjäksi elämälle myönteisten ja tervehenkisten perhearvojen ja näiden varaan nojaavan yhteiskunnallisen ajattelun ja politiikan vaikutuksen. Teknologian eli robotiikan ja automatisaationkin kehitys ja sovellettavuuden laajeneminen mielellään unohtuu silloin, kun puhutaan siitä, että Euroopassa tulee olemaan puute työntekijöistä.

      Toisaalta GCM-henkiset globalistitperustelevat Afrikasta ja Lähi-idästä Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan kohdistuvan avointen rajojen massasiirtolaisuuden hyveellisyyttä ja välttämätöntä tarpeellisuutta sillä, että historiallisesti valkoiset ja kristinuskoon juurtuneet Eurooppa ja Pohjois-Amerikka tarvitsevat ehdottomasti sekä etniskulttuurillista että uskonnollista ”diversiteettiä” eli erilaisuutta ja moninaisuutta. Tällaista täällä välttämättä nyt tarvittavaa moninaisuutta saadaan tehokkaasti aikaan Afrikasta ja Lähi-idästä tänne kohdistuvalla ja valtavirtaisesti islamilaisella massamaahanmuutolla.

      Avoimet rajat ja maahanmuutto: Euroopan ja Suomen itsemurha? (Kuva ja Sana, 2016) -kirjani sivuilla 130–152 perustelen kattavammin, miksi miljardirahoituksen turvin asiaansa ajavat globalistit ja GCM-sopimuksen kannattajat haluavat kohdistaa massamaahanmuuton nimenomaan Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan ja miksi he, varsin leukofobisesti, näkevät nimenomaan liiallisen valkoisuuden ja liiallisen kristillisen yhtenäisyyden pahana ongelmana.

      GCM-sopimuksenkin osaltaan vahvasti avittamana Euroopan kansallisvaltiot halutaan lopullisesti lopettaa ja eurooppalainen historiallisesti kristinuskoinen väestö halutaan vaihtaa ja muuttaa valtavirtaisesti islamilaiseksi afrikkalaisarabialaiseksi väestöksi.

      Pidä mielessä: nämä tällaiset muutokset eivät vain jotenkin nyt vaan ”väistämättömyyden pakosta tapahdu” eikä tuosta noin vain satunnaisesti tapahdu ”maailman muuttumista”, vaan nämä muutokset ovat syntyneet ja syntyvät tietoisten ja päämäärähakuisten poliittisten päätösten seurauksena."

      Koska asia on juuri näin, kuten dosentti ja tri Ahvio yllä kirjoittaa, on oikein ja luonnollista, että poliittisena päättäjänä ja vallankäyttäjänä sisäasiainministeri Rantanen haluaa muuttaa globalistien tekemiä tietoisia ja päämäärähakuisia poliittisia päätöksiä ja vastustaa Eurafrikka -henkistä visiota Euroopan tulevaisuudesta."

      https://siniristimedia.com/2023/07/02/ministeri-rantasen-kimppuun-kaytiin-afrikka-kommenteista-ranskan-macron-visioi-massamaahanmuuton-myota-syntyvaa-eurafrikkaa-jo-2019/

      Mainittakoon että v. 2018 marraskuussa Suomen silloinen kokoomukselainen sisäministeri Kai Mykkänen hyväksyi Marokon Marrakeshissa YK:n sorvaaman em. GCM-siirtolaissopimuksen, joka täydelleen noudatettuna käytännössä avaa maan rajat kenelle tahansa tänne tahtovalle.
      Syksyllä 2015 silloinen kokoomukselainen sisäministeri Petturi Orpo otti avosylin vastaan n. 30000 "hädänalaista" elintasopakolaista, vaikka Schengen-sopimusen mukaan nämä kaikki olisi voitu käännyttää takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin.

      Poista
  12. Pieni tarkennus viimeiseen kappaleeseen. Se että nämä 30000 läpsyttelijää otettiin vastaan, perustui sopimuksen mahdollistamaan harkintaan. Olisi siis voitu palauttaa, mutta käytettiin harkintaa ja otettiin vastaan.

    VastaaPoista
  13. Hetken päästä saadaan taas jakaa rahaa muuallekin kuin etelään...pandemiaa pukkaa vai pukkaako?
    Se hyvä puoli olisi, että saadaan rajat kiinni elintasopakolaisilta.

    IL 13.7.2023

    Ketuilla lintuinfluenssaa Kaustisella
    Myös muilla Etelä- ja Keskipohjalaisilla turkistarhoilla on todettu influenssatartuntoja.

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/018226d1-e83d-4617-a4f3-577b7f90d002
    ------------------------------

    Yle tänään

    Puolassa kymmenistä kissoista on löytynyt lintuinfluenssaa

    https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-165164

    Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan 29 kissasta on löytynyt Puolassa lintuinfluenssaa.
    WHO:n mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta, kun lintuinfluenssaa löytyy niin monesta kissasta niin laajalla alueella yksittäisessä maassa.
    Puolan viranomaiset ilmoittivat WHO:lle kesäkuun lopulla yli 45 kissan epätavallisista kuolemista 13 alueella. WHO:n mukaan tiedossa ei ole, mistä kissat ovat saaneet tartunnan.

    WHO lisää, että tartunnan saaneista kissoista 11 on lopetettu ja 14 on kuollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yle tänään

      Naurulokeissa lintuinfluessaa Seinäjoella ja Evijärvellä

      https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-165184

      Artikkelista poimittua

      Laboratoriotutkimuksia tehdään myös Lappajärveltä kuolleena löytyneille linnuille.
      --------------------

      Poristakin löytynyt kuolleita lokkeja – kaupunki selvittää lintuinfluenssan mahdollisuutta

      Lintuasiantuntija Antti J. Lind kertoo, että Porin Ahlaisista on löytynyt runsaasti kuolleita lokkeja.
      Porin kaupungin eläinlääkintäyksiköstä kerrotaan, että yhtä näytettä tutkitaan.

      https://yle.fi/a/74-20041340

      Artikkelista poimittua

      Birdlife Suomen paikallinen lintuasiantuntija Antti J. Lind kertoo Ylelle saaneensa viime viikon lopulla useita yhteydenottoja mökkirannoilla ja
      Ahlaisten saarissa nähdyistä kuolleista lokeista. Lintuja on ainakin kymmeniä, mahdollisesti satoja.

      Tautia eri puolilla Eurooppaa

      Lintuinfluenssaa on todettu tänä kesänä runsaasti luonnonvaraisissa linnuissa niin Suomessa kuin muualla Euroopassa.
      Suomessa tapauksia on todettu muun muassa Seinäjoella, Evijärvellä, Salossa, Hämeenlinnassa ja Lahdessa.
      Ahvenanmaalla tautiin on kuollut haahkoja.

      Poista
  14. Muuten vaan kyselen, että mikä mahtaa olla ihonväri?
    Sama "henkilö" kaikissa tapauksissa:

    Yle tänään

    Useista puukotuksista aiemmin tuomittu nuori vangittiin törkeästä ryöstöstä epäiltynä Turussa

    16-vuotias poika on vangittu todennäköisin syin epäiltynä.
    Hän on aikaisemmin saanut tuomion muun muassa Turussa Aurajokirannassa ja yksityisasunnossa tapahtuneista puukotuksista.

    https://yle.fi/a/74-20041312
    ---------------------

    15-vuotias poika tuomittiin vankilaan tapon yrityksestä

    https://yle.fi/a/74-20033506
    ---------------------

    Turun Aurajokirannassa tapahtunut välienselvittely toi teinipuukottajalle ehdollista vankeutta

    https://yle.fi/a/3-12645525
    ----------------------

    Turun alaikäiseen kohdistuneen puukotuksen taustalla riita kaupasta – poliisi kertoo edistyneensä tutkinnassa

    Turussa puukotettiin 14-vuotiasta nuorta Puolalanpuistossa keskustassa viime sunnuntaina. Teosta epäillään toista 14-vuotiasta ja yhtä 15-vuotiasta.
    Poliisin mukaan puukotuksesta ei ollut sivullisille vaaraa.

    https://yle.fi/a/3-12267838

    VastaaPoista
  15. Länsieuroopassa yleistynyt käsitys että kansalaisilla on oikeus elättää itsensa työtä tekemättä muiden rahalla on sosialismia. Mutta Eu:n ulkopuolelta tulevien elätys vailla vaatimuksia ja vielä tarjoamalla heille ties mitä on jo kommunismia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missähän päin läntisessä Euroopassa näin on käynyt Suomen ja Ruotsin lisäksi?

      Poista
  16. EU:n mahtivaltiot Saksa ja Ranska ovat jo kaulaansa myöten tässä suossa ja siksi haluavat jakaa monikulttuurista ihanuutta muillekin. Pahinta kai olisi kasvojen menettäminen ja tunnustaa, että pieleen meni. Silti hyödylliset idiootit jatkavat samaa rataa kuten kommunistit aikoinaan NL:ssa. Onneksi sitten loppu oli nopea ja kivuton. No, kommunistit voivat olla eri mieltä, Suomestakin löytyy näitä äärivasemmistolaisia korkeilta paikoilta ja edellisen hallituksen ministereitä. Putininnin ihailijoitakin löytyy, jopa Freudenthal-mitalisti Lipponen peräänkuuluttaa vielä hyviä suhteita Venäjän kanssa!


    VastaaPoista
  17. Yle 21.7.2023

    Siirtolaisten suosituin reitti Eurooppaan tulee nyt maasta, jonka itsevaltias puhuu väestönvaihdosta – EU lupaa rahaa, jotta maa estää tulon

    https://yle.fi/a/74-20041633

    Artikkelista poimittua

    Kumppanina EU:lla on Tunisiassa itsevaltainen presidentti Kaïs Saïed, joka on kahdessa vuodessa käytännössä romuttanut Tunisian demokratian.
    Presidentti on myös väittänyt afrikkalaisten maahantulon johtavan Tunisiassa väestönvaihtoon ja provosoinut näin hyökkäyksiä ulkomaalaisia vastaan.

    EU:n tekemä sopimus viestii, että Eurooppa hyväksyy Tunisian hallinnon lisääntyvät sortotoimet, sanoo ihmisoikeusjärjestö Amnesty International.
    Miten Tunisia kohtelee Eurooppaan pyrkiviä?

    Tunisiaan on tullut viime aikoina aiempaa enemmän Eurooppaan pyrkiviä muun muassa siksi, että naapurimaassa Libyassa on ollut levotonta.

    Tunisian Sfaxin rantakaupunkiin on viime kuukausina kerääntynyt tuhansia Eurooppaan pyrkiviä.

    Presidentti Kaïs Saïed puhui kevättalvella ”Saharan eteläpuolisesta Afrikasta tulevien siirtolaisten laumoista” ja salajuonesta, jonka tarkoituksena olisi vaihtaa Tunisian väestön koostumus.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!