sunnuntai 30. heinäkuuta 2023

Mustat naiset ratkaisevat

Naiset ovat äänestäneet demokraattisen ehdokkaan puolesta enemmän kuin miehet jokaisessa Yhdysvaltojen presidentinvaalissa vuodesta 1980 lähtien. Tuoreessa tutkimuksessa kuitenkin osoitettiin, että osa sukupuolten välisestä äänestyskuilusta johtuu siitä, että suurempi osuus naisäänestäjistä on mustia ja mustat äänestäjät valitsevat valtaosin demokraattiset ehdokkaat. 

Aiemmat tutkimukset olivat osoittaneet, että mustat miehet ovat erityisen usein menettäneen äänioikeutensa kuolemantapausten, vankeusrangaistusten ja rikostuomioiden takia. Sen seurauksena mustien miesten osuus äänestäjissä on alle puolet. 

Tutkimuksen mukaan rotujen välinen ero äänestävissä sukupuolissa selitti 24 prosenttia sukupuolten välisestä äänestyserosta USA:n suurten puolueiden välillä. Ero on erityisen suuri niiden keskuudessa, jotka eivät ole koskaan olleet naimisissa: heidän keskuudessaan miesten ja naisten erilainen rotukoostumus selitti peräti 43 prosenttia sukupuolten välisestä äänestyskuilusta. 

Tutkijat totesivat myös, ettei heidän havaitsemansa ero johtunut tulotasojen eroista sinkkumiesten ja -naisten välillä. Näin siksi, että vaikka sinkkunaiset ovatkin köyhempiä kuin sinkkumiehet ja alhaisemmat tulot ovat yhteydessä hieman suurempaan demokraattien puolesta äänestämiseen, tulosten ero ei ole tarpeeksi suuri selittämään merkittävää osaa sukupuolten välisestä äänestyskuilusta. 

Toisin sanoen amerikkalaisnaisten suuri into äänestää demokraatteja ei johdu naisten alhaisemmista tuloista, vaan siitä, että naisäänestäjissä on suhteellisesti enemmän mustia kuin miehissä. 

Kuinkahan mahtaa olla Suomessa. Meillähän naiset äänestävät miehiä useammin erityisesti Vihreitä, mutta täältä puuttuvat USA:n mustien kaltaiset suuret vähemmistöt. Tosin sellaisia on hyvää vauhtia muotoutumassa laajamittaisen humanitaarisen maahanmuuton myötä. Lisäksi heistä ainakin somalinaiset ovat usein niin sanottuja yksinhuoltajia eli miehensä kakkos- tai kolmosvaimoja. Mikähän mahtaa olla heidän puoluevalintansa? 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ylen julkaisema profilointi-juttu: pitäisiköhän Yle-veroa nostaa?
Aluevaalien tuloksesta
Moniavioisuuden korkea hinta

30 kommenttia:

  1. Tämä nainen ilmoittautuu; olen äänestänyt elämäni aikana (jota on takana enemmän kuin edessä) kaikissa valtiollisissa ja kunnallisissa vaaleissa, enkä koskaan ole äänestänyt vihreitä enkä vasemmistoa, enkä äänestä! Niin paljon ei järjen valo voi himmetä, että sosialistien ja vihreiden kelkkaan lähtisin.

    VastaaPoista
  2. Somalit ovat erityisen hyviä lisääntyjiä ja yhteiskunnan tukien hyödyntäjiä. He ovat kehittäneet moniavioisuusmallin huippuunsa elinkeinoksi, ja elelevät lokoisasti kuplassaan, jossa säännöt ovat aivan toiset kuin mihin täällä on totuttu. Lapsia tulee paljon näille yksinhuoltajille, koska yhteiskunta tukee toimintaa vuolaasti. Koulunkäynnillä ei ole niin väliä, joten uusia potentiaalisia jengirikollisia kasvaa kuin sieniä sateella.
    Olennainen kysymys on, onko mitään keinoa saada tälle kehitykselle loppua. Ainoa keino on se, että yhteiskunta lakkaa tukemasta taloudellisesti tänne pyrkiviä kouluttamattomia, kieli- ja lukutaidottomia tulijoita, joista ei suinkaan tule parissa vuodessa hyödyllisiä veronmaksajia, kuten Johanna Suurpää aikoinaan (hormooni- tai muissa höyryissään) runoili. Ei suomalaiselle ulkomaille muuttajalle kustanneta missään täydellistä elatusta, asuntoa ja kaikenpuolista ylläpitoa, vaan töihin on mentävä ja itse hankittava elatus ja asunto, ja ostettava ihan itse joka ikinen "saippuanpala".
    Kaikki houkutustekijät ikuisiksi eläkeläisiksi pyrkiviltä on poistettava. Joku roti tähän hölmöyteen on saatava, muuten ollaan Ruotsin tilanteessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä ihmeen velvollisuus suomalaisella veronmaksajalla on kustantaa afrikkalaisten, (iranilaisten) afgaanien ja irakilaisten loisintaa.
      Ei täällä tarvitse mitään velkaa maksaa, ei täällä ole orjia pidetty, vaan orjina oltu itse.

      Poista
    2. Kuten eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho on todennut

      "Suomi ei voi olla koko maailman sosiaalitoimisto"

      Miten paljon Suomen pitää elää yli varojensa ja velkaantua ennen kuin tämä ymmärretään?

      Meidän lapsemme ja lapsenlapsemme joutuvat sen velan maksamaan - somalit eivät sitä maksa!

      Poista
    3. On sanonta "nälkä kasvaa syödessä."
      Väitän, että mitä enemmän röyhkeä saa, sitä röyhkeämmäksi hän käy. Mitä enemmän tuetaan matuja, sen enmmän he vaativat - eikä loppua näy.
      Näin ollen tummat äänestävät jakopuolueita eli niitä, jotka jakavat mahdollisimman paljon rahaa koska sitähän saa sossun luukusta tai taikaseinästä.

      Poista
    4. Vuosituhannen vaihteessa perheemme kasvoi. Taloudellisesti oli tiukkaa, mutta elämä oli mukavaa. Lapsiamme lykkäsimme samoissa kirpparilta hankituissa vaunuissa ja rattaissa. Ruokaa ostimme harkiten halvimmasta päästä.

      Kieltämättä vituttaa nykyään katsoa lihavaa hunnutettua mammaa, joka kkaupassa lykkää muksuaan tuliterissä rattaissa ja pari vaativasti rääkyvää taaperoa helmoissaan. Ystävä vierellä lykkää kukkuraista ostoskärryä. Panee miettumään, ketkä täällä armaassa maassamme niitä sorrettuja ovat?

      Poista
    5. oikeiden kantasuomalaisten eläkeikä on nostettava 75 vuoteen, jotta somalit saadaan elätettyä kehdosta hautaan, ainakin jonkin verran tuo pitkittäisi lopullista katastrofii ja konkkaa, hah yah lol

      Poista
    6. Kun suomalaiset ei enää osaa tehdä kakaroita niin hyvä että niitä joku edes tässä maassa tekee. Turha tuostakaan on uikuttaa. Ruvetkaa nussimaan jos haluatte olla osa ratkaisua. Muuten kannattaa olla hiljaa.

      Poista
    7. Suomalaisnuori on periaatteessa omillaan 18-vuotiaana, mutta "yksin" tulleen "pakolaislapsen" vastuu itsestään alkaa vasta 25-vuotiaana; näin meillä on viisaasti päätetty. Tilanne on muutenkin jo päästetty kehittymään liian pitkälle, sillä on leegioittain ihmisiä, jotka saavat elantonsa maahanmuutosta. Siksi vielä vihervasemmistoa äänestetään niinkin palon kuin nyt tehdään. Kuka nyt omaa oksaansa sahaisi?

      Poista
    8. Kyllä Suomi pärjää vähemmälläkin väestöllä, koska tulevaisuudessa tarvitaan työntekijöitäkin vähemmän; esim. robotit ja digitalisaatio korvaavat monet ammatit ja tarvitaan vain enimmäkseen korkeasti koulutettua työvoimaa. Hoiva-ala on erikseen, mutta eipä sinne ole tunkua maahanmuuttajilla ollut tähänkään asti. Eikä myöskään ole kysymys siitä, ollaanko meillä seksuaalisesti laiskoja; sehän tuntuu olevan tv:n syöttämien ns. realityohjelmienkin päätarkoitus. Aktiivisessa iässä olevien pitää saada viettää murrosikää 40:een ikävuoteen asti, eikä siihen konseptiin lapset mahdu.

      Poista
    9. "...on leegioittain ihmisiä, jotka saavat elantonsa maahanmuutosta."
      Todentotta, niin on:
      http://jukkahankamaki.blogspot.com/2017/12/kuinka-maahanmuutto-pelastaa-suomen.html

      Poista
    10. Kaikki keinotekoinen sortuu jossain vaiheessa, kuten tuki läpi elämän jonkun toisen maksamana.

      Otetaan ulkomailta porukkaa joka maksaa meille enemmän kuin antaa ja myöhemmin vielä enemmän. Tosi hyvä idea.. Ihan sama homma kun maksaisin pikavipin suuremmalla pikavipillä. Vähän aikaa helpottaa mutta lopputulos on ennalta arvattavissa.

      Tai sitten laitetaan samat säännöt esim. harkinnanvaraiselle tuelle ja kaikille niille, joilla joku toinen keplottelee itselleen enemmän kuin toinen. Mielestäni on kestämätön tilanne että uskonnon varjolla saadaan parempi etuisuuksia. Kokeilkaapa ateistina mennä vaatimaan samoja etuja kuin uskonnon varjolla tekevät. Sama tilanne, eri lopputulos.

      Poista
    11. Käsittämätöntä, että kela ja muut viranomaiset, joka kyttäävät suomalaisten pieniäkin tilitapahtumia leikkivät tyhmää ja tietämätöntä tämän somalien "yksinhuoltajuuden" edessä. Ikäänkuin sosiaalisesti sitovassa kulttuurissa, jossa naiset pakkonaitetaan ja kaavutetaan ja jokaista liikettä valvotaan "kunnian" vuoksi, voisi esiintyä jotain yksinhuoltajuutta

      Poista
    12. Ja kuinka nuo mutiaiset käyvät Kelasta saamallaan rahalla lomailemassa maassa, josta he puheidensa mukaan ovat joutuneet pakenemaan, kun heidän henkeään on uhattu (ja uhataan edelleen) siellä!

      Poista
  3. Niin kauan kun löytyy näitä humanistityttöjä somalien ei tarvitse vaivautua äänestämään. Mielenkiintoista olisikin selvittää tieteellisellä tutkimuksella miksi nuoret naiset ovat yliedustettuina humamististen aineiden opiskelijoina.
    Länsimainen humanismihan on erittäin värittynyttä ja yksipuolista tulkintaa todellisuuskuvan muodostumisesta. Vrt Hiilamo,,Teivainen, Schein, Moring, Ohisalo ym ym sekä varsinkin sukupuolentutkijat, naistutkimuksen tekijät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan. Itse uskoisin sen johtuvan yhteiskuntaan syvälle juurtuneeseen käsitykseen naisille ja miehille sopivista ammateista. Opettaja ja sairaanhoitaja historiallisesti tyypillisimmät naisten ammatit, pari sataa vuotta sitten ainoat keittäjiä ja piikoja lukuunottamatta. Ranskan kielen, koruompelun ja klaviirin soiton opettelu olivat sopivia tytöille paremmissa piireissä. Nykyään monet tytöt tietysti reippaina käyvät armeijankin ja opiskelevat insinööreiksi ja atomifyysikoiksi. Uskon, että ikivanhat asenteet kuitenkin kummittelevat ja ohjaavat taustalla monella tavalla. Jako syvimmiltään teksteihin ja toisaalta numeroihin perustuviin tieteisiin tietysti ohjaa myös valintoja.

      Poista

    2. On käsittämätöntä, etteivät vallankahvassa olevat maanpetturit piittaa edes siitä, millaista matu-, velka- ja rikollishelvettiä he ovat valmistelemassa omalle jälkikasvulleenkin tukemalla tai vähintäänkin passiivisesti seuraamalla sivusta masinoitua EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista mutavyöryä Suomeen ennenkaikkea Afrikasta ja Lähi-idästä.
      Talousasiantuntija Pauli Vahteran muutama vuosi sitten tekemien laskelmien mukaan matuista aiheutuu jo nyt yli kolmen miljardin euron vuosittaiset kustannukset (jotka katetaan ottamalla vastaava määrä lisää ulkomaanvelkaa kantasuomalaisten veronmaksajien piikkiin).
      Jopa valta- eli propagandamediankin on ollut pakko ruveta raportoimaan jo nyt ainakin suurimpien kaupunkiemme kaduilla riehuvista lukuisista, etupäässä "uussuomalaisten" jälkeläisistä koostuvista rikollisjengeistä.

      Jorma Jaakkola ja juristi Jaana Kavonius ovat selvittäneet kuinka maanpetturit huijaamaalla ja rikollisella menettelyllä saivat liitettyä Suomen Euroopan Unioniin ja euroon. Ks.
      https://www.jormaajaakkola.fi
      https://www.virkamafia.fi/wp-content/uploads/2021/05/Tutkintapyynto-valtiopetos-ym.-31.5.2021-1.pdf
      https://www.virkamafia.fi/wp-content/uploads/2021/05/Perustuslain-rikkominen-ja-sen-seuraukset-MUISTIO.pdf

      EU:n aatteellisen isän kreivi Coudenhove-Kalergin yksi keskeinen ajatus oli tuhota Euroopan nykyiset valkoihoiset kansat korvaamalla ne värillisillä.

      EU:n johto juhlii ja kunnioittaa häntä vielä nykyäänkin. Hänen kunniakseen EU myöntää vuosittain Coudenhove-Kalergi-palkinnon eurooppalaisille, jotka ovat kunnostautuneet hänen visionsa edistämisessä. Viimeaikaisia voittajia ovat olleet Angela Merkel, Tony Blair ja Henry Kissinger. Globalistien ja Coudenhove-Kalergin yhteistä on se, että he tavoittelevat viime kädessä yhtä maailmanvaltiota: yksi valuutta, yksi armeija, yksi uskonto ja yksi rotu.

      Tässäkin yhteydessä on syytä muistaa, mitä roomalainen filosofi ja poliitikko sanoi n. 2000 vuotta sitten maanpettureista:

      "Kansakunta voi selviytyä typeryksistään ja jopa kunnianhimoisistaan. Mutta se ei selviä maanpetoksesta sisältä käsin. Vihollinen porteilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan avoimesti. Mutta petturi liikkuu porttien sisäpuolella vapaasti, ja hänen ovelat kuiskauksensa soljuvat kaikilla kujilla, ja ne kuullaan jopa hallituksen saleilla."

      Poista
    3. Ehdotan että kaikki ne päättäjät ja kansalaiset jotka tulevat aukottomasti matuilua voisivat saada osan kannattamastaan ihanuudesta kotinurkillensa.

      Tämän lisäksi heidän jälkeläiset voisivat mennä kouluihin joihin paikallisväestön ”rasistit” ei enää omiaan halua.

      Ai ei onnistu? Mikä mättää? Loppuuko ihanuus kun todellisuus iskee päin kasvoja.

      Poista
    4. Öö sinäkö maksat niiden asunnot paremmilla alueilla?

      Poista
    5. Täällä tämä yksi anonyymi kommentoija johdonmukaisesti aina kirjoittaa Schein, kun ilmeisesti tarkoittaa henkilöä nimeltä Martin Scheinin. Olisit uskottavampi, jos osaisit edes arvostelemasi henkilön nimen kirjoittaa oikein.

      Poista
  4. Hyvä kysymys. Mielestäni kuitenkin tärkeämpää olisi käydä tieteellisesti nykyisin yliopistoissa levinneen humanismihumpan äärelle ja kertoa tulokset niin humanistitytöille itselleen kuin heidän professoreilleen ja suurelle yleisölle. Kaikki humanistinen yliopistotutkimus ei kuitenkaan ole eikä ole ollut arvotonta huuhaata, vaan sillä on ollut annettavaa yliopistojen ulkopuolisellekin elämälle, esimerkkeinä historian tutkimus, kielitieteellinen tutkimus ja vaikka aputieteenä toimiminen muille aloille kuten kasvatustieteille. Kaikki vääristymät eivät kuitenkaan johdu humanistisista ääri-ilmiöistä. Samoja vääristymiä on esimerkiksi joillakin fysiikan tutkijoilla ja heitä siteeraavilla monen sortin sopuleilla ( lue artikkeli fysiikan Nobel-palkinnon 2022 voittaneesta tohtori John Clauserista ja samassa artikkelisssa mainituista 1500 tiedemiehestä, jotka mitätöivät nykyisin suositut ilmastoväittämät https://oikeamedia.com/o1-205302).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fysiikka, kemia, luonnontieteet ja lääketiede ovat niitä, joita yliopistoissa pitäisi opettaa ja kaikki huuhaa, kuten sukupuolen- ja naistutkimus sietäisi lopettaa, kun lopputuloksena hyväksytään sukupuolten moninaisuus ja se, että miehellä on kuukautiset ja hän voi synnyttää. Aikaisemmin tällaista väittävät olisi talutettu hoitoon, mutta nykyään toimivat arvostettuina professoreina!

      Poista
    2. Tässä feministien ja muiden oikein ajattelevien vimmassa nimittää transmiehiä oikeiksi miehiksi on hupaisa ristiriita. Eikö mies ole feministin mielestä pahin olento mitä kuvitella saattaa, ja silti on kuin joku ihme saavutus, kun nainen saa itsensä (erilaisten hoitojen avulla) näyttämään ja vaikuttamaan oikealta mieheltä. Ja sitten jankutetaan, että kyllä mieskin voi synnyttää ja miehellä voi olla kuukautiset jne. Siis transmies-nimitys ei ole riittävän arvokas nimitys tällaiselle kummajaiselle vaan oikea 'mies' sen olla pitää. Mikä helvetin aivolohko noilta puuttuu, että meininki voi olla noin perinpohjaisen kahelia.

      Poista
    3. Opetetaanhan niitä luonnontieteitä toki, mutta miten. Mikä on todellisuudessa esimerkiksi lääketieteen tila? Paitsi lääketiedehän ei olekaan itsenäinen tieteenala, se on vain soveltavaa tiedettä, ja käytäntö nojautuu paljolti sidonnaisuuksiin lääketehtaisiin. Humanistiset tieteet ovat paljon laajempi käsite kuin sukupuolen- ja naistutkimus. Ne kuuluvat äänekkääseen marginaaliin. Niinkin voi olla, että sinne ovat päässeet opiskelemaan ihmiset, jotka eivät ole saaneet muualta yliopistosta opiskelupaikkaa.

      Poista
    4. Varsin lukemisen arvoinen tuo Tytti Saleniuksen Oikeamedia-artikkeli https://oikeamedia.com/o1-205302.

      Se on tietysti täysin kerettiläistä tekstiä ilmastouskovaisiksi aivopestyille kansalaisille sekä planeettamme ylimmän rikollisen "eliitin" toimesta sorvattua YK:n ns. kestävän kehityksen tavoiteohjelmaa (Agenda2030) toteuttaville tuon "eliitin" kansallisille käsikassaroille, so. maanpetturipoliitikoille (siis niille, jotka tietävät sen olevan petosta) ja näitä tukevalle valta- eli propagandamedialle.

      Poista
  5. Kun väki vähenee, pidot paranee, sanottiin ennen. Kun suomalaisten määrä vähenee, niin mihin tarvitaan lisää tulijoita muka elättämään kuolleita (suuret ikäluokat parhaillaan menehtyvät, niitä on paljon) ja talouskasvuun, mitä en nyt ymmärrä? Työttömät nyt töihin ja koulutuksen terävin kärki kohti suomalaisia, jotka tämän kaiken maksavatkin, se on oikea suunta. Sosiaalipummit käännytettävä rajalla. Vihervasemmistoa ei tulisi naisena mieleenkään äänestää, kannatan tiedettä, koulutusta, sitä myöten terveiden kyky elättää itsensä pitäisi olla prioriteetti nro 1. Toki sairaustilastot mm. mielenterveydestä on karmaisevaa luettavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On näemmä aika paljon mitä et ymmärrä.

      Olen kuullut jopa sellaisia mielipiteitä kaltaisiltasi että Ahvenanmaa pitäisi antaa ryssille.

      Poista
    2. Ano 19.05: Hyvä kommentti.

      Poista
  6. PT-media tänään

    Tuhansia muslimimiehiä Helsingin keskustassa marsilla

    https://pt-media.org/2023/07/30/tuhansia-muslimimiehia-helsingin-keskustassa-marsilla/

    Helsinki muuttui perjantaina shiia-muslimien mielenosoitusareenaksi. Jopa useampi tuhat muslimia vaati mm. sitä, että koraania ei saa pilkata.

    /////////////////////

    Videolla näkyy lähinnä miespuolisia eli muslimiyhteisössä miehet päättävät - todennäköisesti siitäkin mitä nainen äänestää, jos äänestää.

    VastaaPoista
  7. Toivoisin, että joku rohkea tekisi aloitteen neuvoa antavasta kansanäänestyksestä.

    "Haluammeko Suomeen lisää muslimeja?"

    Kyllä / Ei.

    Tämä siksi, että kaikki eivät taida ymmärtää, että ääni vihervasemmistolle ja RKP:lle sekä kenties joillekin muille - tarkoittaa käytännössä Kyllä ääntä ym. kysymykseen.
    Ja se on Suomen tulevaisuuden tuho.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!