sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Suomen pitäisi tehdä Puolan sakoista vipuvarsi

Kirjoitin eilen EU:n sosiaalisen ilmastorahaston luonteesta suomalaisten kalliina lahjana muille EU-maille. Tänä aamuna jouduin puolestaan vääntelemään kelloja ns. normaaliaikaan, koska EU-päättäjät eivät ole halunneet luopua tästä järjettömyydestä, vaikka se aiheuttaa mm. terveyteen liittyviä ongelmia ja jopa lisää ennenaikaisia kuolemia.  

Kellojen siirtelyn lopettaminen on ollut erityisesti Suomen ajama asia. Lisäksi sille on vankka EU-kansalaisten tuki. Siksi maamme nykyisenkin hallituksen tulisi luoda Unionin kankealle koneistolle painetta asian hoitamiseksi. 

Olisi hienoa, jos Suomen hallituksen edustajat lopettaisivat EU-ympyröissä pitämänsä puheenvuorot roomalaisen valtiomiehen Caton esimerkin mukaisesti ilmoittamalla, että "muuten olen sitä mieltä, että kellojen siirtelyn on loputtava". Tätä sanomaa voisi myös tehostaa asettamalla kellonsiirtelyn lopettamisen ehdoksi jonkin EU:lle merkittävän, mutta meille yhdentekevän, päätöksen hyväksymiselle. Toisin sanoen tehdä tällaisesta asiasta vipuvarsi, jolla EU-koneisto väännetään järjen käyttämiseen.

Alussa mainitsemani EU:n sosiaalinen ilmastorahasto ei ole Suomelle yhdentekevä, mutta EU-tuomioistuimen Puolalle määräämä sakko on sellainen. Siksi Suomen tulisi ilmoittaa vastustavansa sakon perimistä Puolalta siihen asti, kunnes EU lopettaa kellonsiirtelyn. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Voisiko eduskunta tehdä EU:n hallintoeliitin vastaisen päätöksen?
Kykeneekö EU mihinkään?
Mitä kellofarssi kertoo EU:n päätöksentekokyvystä?

9 kommenttia:

 1. Jospa "kalevala" ilmoittaisi, että me ei enää siirrellä kellojamme. Pitäkää hölmöytenne!

  VastaaPoista
 2. On se hienoa, kun jynttiperäiset globalistimme pääsivät vallan ytimiin päättämään meitä koskevista tärkeistä asioista. Kohta on oltu 30 vuotta neuvottelupöydissä, eikä edes tätä mitätönä asiaa ole saatu ruuvattua meidän mieleiseksemme. Olen muuten sitä mieltä, että Suomen pitää erota EU:sta.

  VastaaPoista
 3. Muuten olen sitä mieltä, että jos jäävuoren pinnanalainen osa nousisi näkyviin ja punavihreä siirtymä näkisi millaisen alitajunnallisen tunkion päällä sen hienot aatteet rehottavat, nykyinen EU-imperiumikin romahtaisi oman peilikuvansa nähdessään.

  Eurooppalaisuudessa parasta on ollut eurooppalainen uusi aika, kartesiolaisen järjen ja päämäärärationaalisuuden aika. Kaikki mitä EU edustaa, on puhtaasti tämän eurooppalaisen järjen hajoamista ja sosiopsyykkistä taantumaa.

  Ei esimerkiksi kielellis-kulttuurisille kansallisvaltioille -- ja vain niille -- ominainen, "edustuksellisuuden" kognitioon perustuva demokratia voi tehdä mitään sirkushyppyä ylikansalliseen molokkiin, EU:iin. EU on todella vain raaka imperiumi, rahaan kuuluvan, pohjimmiltaan uskonnollislaatuisen kaikkivoipaisuuskuvitelman tarvitsema keskushallinnon kulissi.

  Jospa ihmiset ymmärtäisivät miten sokeat alintajuntaiset voimat heidän tietoista ajatteluaan määräävät. Jospa ymmärtäisimme miten olemme sosiopsyykkisesti taantumassa EU-totalitarismin tilaan. Että kun vain alitajunnan ajatusmuodot saavat vallan, totalitarismi voi toteutua ihan minkä tahansa ideologian näennäisessä aatekulississa -- ja EU:ssa se toteutuu "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" kuisseissa.

  VastaaPoista
 4. EU-jäsenyys on opettanut minut inhoamaan tiettyjen valtioiden poliitikkoja ja yleistä meininkiä, joka pomottaa EU:ssa.

  Surkuhupaisaa on suorastaan se, että europarlamentti haastoi EU:n komission oikeuteen. Ei voi pahemmin enää olla henkselit ja sukkanauhat sekaisin.

  VastaaPoista
 5. Mielestäni EU on osoittanut oikean diktatuuriin tähtäävän agendansa ilmoittamalla, että kunkin jäsenvaltion perustuslailla voi pyyhkiä persettä.
  Vain ja ainoastaan joka suuntaan nitkuvat EU sopimukset ovat voimassa.
  Nyt kun näin on ilmoitettu niin meidän kansalliset lait ovat mitätöity lopullisesti.
  Tämän puolestako aikoinaan mentiin jäseneksi?

  VastaaPoista
 6. Jos viisarien siirtäminen on stressaavaa aamulla, niin tietysti silloin kannattaa siirtää aika illalla ennen nukkumaan menoa. Siirretään siis viisareita, ei kelloja.

  Tässä olisi muuten ollut runsaasti aikaa, ja on vieläkin, ns. uniprofessori Partoselle tms. tehdä monivuotinen tutkimus kesäajan vaikutuksista eri puolilla maatamme, jossa aurinkoaika heittelee kummasti itä-, länsi-, pohjois- ja eteläosissa maata. Kesäajan vaikutuksista ei edelleenkään ole tutkittua tietoa ja ne harvat tutkimukset, joita on käytetty ovat aivan eri leveyspiireiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaisuusmiehenä siirrän osoittimia.

   Poista
 7. Tämä "viides vuodenaika" eli marraskuu on muutenkin niin vittumainen,että omasta puolestani lopettaisin tuon turhan kellojen siirtelyn; kesäaika ympärivuotiseksi! Se ei haittaa, jos aamulla on pimeää, mutta kun nyt tulee pimeää jo klo 16 ja jouluna klo 14 jälkeen, niin tuntuu vaan joka vuosi yhä raskaammalta. Yhä enemmän ymmärrän heitä, jotka viettävät talvet jossain Thaimaassa tai Espanjassa...

  -J.Edgar-

  VastaaPoista
 8. Ei kyllä suomelle mikään yhdentekevä tuo sakko koska sillä keinolla suomeakin tullaan painostamaan jos joskus ministereinä ja euroedustajina olisi muut kuin daa daa mimmit ja ei nielisikään kaikkea eu-kuppausta..

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!