perjantai 15. lokakuuta 2021

Norjalainen terroristi muistutti huonon maahanmuuttopolitiikan riskeistä

Norja sai eilen selkeän muistutuksen islamin motivoimasta terrorismista. Mielenkiintoista kyllä, tekijä oli Norjassa syntynyt tanskalainen käännynnäinen eli tavallisen pohjoismaisen geeniperimän omaava mies.  

Tapaus osoitti, ettei islam innosta terrorismiin pelkästään kehitysmaalaisia, vaan voi tehdä saman myös mielenvikaisille eurooppalaisille. Terroristi oli nimittäin muslimiutensa lisäksi myös mielenvikainen

Tapaus on sikäli mielenkiintoinen, etteivät terrorismihakuiset muslimikäännynnäiset ole mitenkään ennenkuulumattomia. Lähtihän ISIS:in kalifaattia rakentamaan myös kantasuomalaisia naisia

Eikä senkään yhteisön toiminta juuri poikennut terrorismista, vaikka väkivalta kohdistuikin lähinnä tavallisiin syyrialaisiin ja naiset ovat sittemmin kiistäneet tehneensä mitään pahaa tai edes tienneensä ISIS:in touhuista yhtään mitään.

Norjantanskalaisen muslimin osalta kaikenlainen kiistäminen lienee turhaa. Ja hän tullee aikanaan tuomituksi terroristisessa tarkoituksessa tehdystä joukkomurhasta. 

Oleellista tässä kaikessa on kuitenkin ymmärtää, että hänen tappamansa ihmiset eivät kuolleet sattumalta vaan norjalaisen maahanmuuttopolitiikan virheiden takia. Mieshän ei mitä todennäköisimmin olisi tehnyt tekojaan ilman muslimimaahanmuuttajilta saamaansa suoraa tai epäsuoraa innoitusta.

Suomessa tapahtunut on siten otettava varoituksena siitä, mihin myös meillä harjoitettu maahanmuuttopolitiikka ennemmin tai myöhemmin johtaa. Ei siksi, että kaikki muslimit - tai edes kovin suuri osa heistä - olisivat terroristeja, vaan siksi, että kyseinen uskonto näyttää johtaneen samankaltaisiin ongelmiin kaikkialla, minne sen lonkerot ovat maahanmuuton myötä luikertaneet. Eikä siihen tarvita edes islamin uskon pariin syntynyttä henkilöä vaan pelkkä käännynnäinen riittää.

JK 18.10.2021 kello 20.05. Norjalainen terroristi ei ollut väitteistään huolimatta ilmeisesti kääntynyt muslimiksi. 


 

6 kommenttia:

 1. Kuten tiedetään, virheistä oppiminen vaatii viisautta ja muiden virheistä oppiminen suorastaan suurta viisautta. Sen paremmin hallituksen toimet kuin kokoomusjohdon ulostulot eivät valitettavasti ainakaan lisää uskoa tarvittavan viisauden löytymiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näennäisdemokratian ongelmia. Meillä vähillä naistenlehdistä feminisminsä imeneiden neitojen äänillä on päässyt eduskuntaan narsismista, ahdistushäiriöistä ja muista ongelmista kärsiviä tapauksia, joista sitten vapaamuurarit ja muut globalistit leipoivat nukkehallituksen, jonka tehtävänä on tehdä Suomesta EU:n kansallispuisto, hiilinielu ja raaka-ainevarasto. Palkkioksi näille maansa ja kansalaisensa myyneet opportunistit saavat hyväpalkkaiset virat. Valta kansalle!

   Poista
 2. Uutisista sai senkäsityksen että oli kääntynyt islmaiin ja oli käyttänyt mielenterveyspalveluja, tästä ymmärrämme kait että Islam on mielenterveysongelma ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipuolinen oppi vetoaa hulluihin. Todella kummallista, jos ei nyt kaikkien terrori-iskujen jälkeen ole vielä selvinnyt, millaisesta opista äärimuodossaan on kysymys. Kieroutuneen suvaitsevaisuuden nimissä Eurooppaan on tuotu länsimaille vihamielistä väkeä, ja aletaan olla tilanteessa, jossa ei enää uskalleta tai pystytä tehdä mitään uusien terrori-iskujen pelossa. Jokaiselle "radikalisoituneelle" ei riitä poliisia perään vahtimaan.

   Poista
 3. Psyykkinen kriisiytyminen ja taantuminen on kyllä lajityypillinen mekanismi yksilössä, ja vaikka se aina jokaisessa ajassa tapahtuu aikalaisajattelun ja vallalla olevien oppien aatteellisissa kulisseissa, se ei ole mitään suoraa seurausta joistakin opillisista teeseistä.

  Tämä on se sosiologinen ja syvyyspsykologinen läksy, joka meidän on ilmeisesti ihan mahdoton oppia. Oma eurooppalaisen uuden ajan "järkemme" on päämäärärationaalista ja "opillista" järkeä, ja niin me annamme kaikille "ideologisille" käsitteistöille totuusarvoa jota ne eivät missään mielessä -- ehkä toistan tämän: missään mielessä -- ansaitsisi.

  Me uskomme että yksi oppi on hyvä ja toinen johtaa pahuuteen -- aivan kuin tarvitsisimme vain tietyn oikean opin, ja maailma pelastuisi. Ei se pelastu. Jos yhteiskunnat kriisiytyvät, niiden vajoaminen totalitarismiin noudattaa aina ihan tiettyä sosiopsykologista kaavaa, ja taantuminen voi tapahtua ihan siitä riippumatta minkä vuosituhannen tai -sadan opillisten käsitysten maailmassa eletään.

  Kehittymättömät kulttuurit ovat ennen muuta kehittymättömiä kulttuureita, ja niiden kehittymättömyydellä on aina jonkin opin, aatteen tai uskonnon nimi, mutta ei ole niin, että esimerkiksi nimen muuttaminen tai #kääntyminen" opillisesta tunnustuksesta toiseen välttämättä muuttaisi sosiopsykologisella tasolla mitään.

  Tällaisten seikkojen ymmärtämisen pitäisi olla paljon nykyistä yleisempää, ettemme esimerkiksi täysin harhaisella tavalla pitäisi "järjestäytyneisyyttä" "terrosismin" määritelmänä. Siinähän faktat ovat täysin päinvastoin: kun yksilö taantuu, nimenomaan depersonalisaatio valtaa psyyken, ja motivaation laatu muuttuu "kaikkialliseksi". Yksilöiden käyttäytyminen on puhtaasti "eskspressiivistä" ja ajattelu tunnustuksellista, kaikkea muuta kuin päämäärärationaalista järkeä.

  Opit eivät määrää eivätkä pelasta mitään. Täälä hetkellä yhteiskuntamme taantuvat totalitaristiseen tilaan "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" opillisissa kulisseissa. Monikulttuuristen yhteiskuntien taantuminen tulee jättämään yhtä hirveää jälkeä kuin muutkin totalitarismit historiassa ovat tehneet.


  VastaaPoista
 4. Islamin uskoon kuuluu olennaisena osana jihadismi, eli taistelu Allahin puolesta. Mielenvikaisiin muslimeihin vetoaa erityisesti se, että jihadistit saavat syntinsä anteeksi ja pääsevät osallisiksi Paratiisin loputtomista nautinnoista. Kaikenlainen taistelu vääräuskoisia vastaan miellyttää Allahia.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!