tiistai 26. lokakuuta 2021

Mitähän Veikko Vallin sanoi, kun vihervasemmisto pillastui?

Yleisradio kertoi kansanedustaja Veikko Vallinin pitäneen Tampereen valtuustossa puheita, joiden seurauksena häntä syytettiin rasismista. Juttuun ei sisältynyt minkäänlaista lainausta kyseisestä puheesta, mutta sen sijaan muutaman muun valtuutetun kommentit oli kerrottu. Nämä olivat vihervasemmistolaisia. 

Vallinin aiheena oli  hänen tekemäänsä aloite kiintiöpakolaisten vastaanoton keskeyttämisestä Tampereella. Ja rasistisiksi väitetyillä puheillaan hän perusteli, miksi aloite pitäisi palauttaa uudelleen käsittelyyn tultuaan jo kertaalleen valtuuston hylkäämäksi.

Tapaukseen kommentoi Twitterissä Perussuomalaisten talouspoliittinen talousasiantuntija Juhani Huopanainen toteamalla käyneensä puheen läpi, eikä ollut huomannut siinä asiattomuuksia tai rikollista. Sen sijaan hän totesi sen olleen "hyvin oikeassa. Ja osui arkoihin paikkoihin".

Tämän vahvisti oululainen silmälääkäri Seppo Siik. Ja jatkoi, että "asioista ei näemmä saa keskustella saamatta rasistin leimaa. Nyt niistä kuitenkin pitäisi viimeistään keskustella ettei Ruotsin ongelmat toistuisi.  Tuli mieleen Orwellin ´1984´".

Tämä kaikki siis samana päivänä, kun Puola on päättänyt lisätä joukkojensa määrää Valko-Venäjän rajalla 10 000 sotilaaseen torjumaan rajusti kasvanutta siirtolaisten virtaa, jonka edistäminen kuuluu Valko-Venäjän EU:ta vastaan käymään hybridisotaan. Ja Helsingin sanomat muistutti meitä maahanmuuttajien tolkuttomiin mittasuhteisiin yltävästä seksuaalirikollisuudesta. 

Humanitaarisen maahanmuuton ongelmista kertoi myös Suomen uutiset, jonka mukaan Suomessa on "40 000 turvapaikan saanutta ja heidän työllisyysasteensa on vain 39 prosenttia". Ja edelleen, että suurin osa ranskalaisista on huolissaan maassaan käynnissä olevasta väestönvaihdoksesta.

Nähtäväksi jää, viekö joku Vallinin valtuustopuheet oikeuteen. Ja todetaanko ne siellä laillisiksi vai laittomiksi. Joka tapauksessa Tampereen valtuuston tapahtumat vahvistivat, että humanitaarinen maahanmuutto on aihe, jossa vihervasemmisto on päättänyt työntää päänsä säkkiin ja ajaa Suomen yhä syvemmälle monikulttuurisuuden suohon. 

Tässä yhteydessä on myös hyvä muistaa, että koko Suomessa on vallassa vihervasemmistolainen hallitus, jonka aisankannattajana toimivat Keskusta ja RKP. Ja jonka tavoitteena on lisätä ankkurilasten käyttöä maahanmuuton työkaluina - huolimatta asiaa hoitavien viranomaisten vastustuksesta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Mitä Valko-Venäjän hybridisota kertoo meistä eurooppalaisista?
Uusi kehitysmaalaisten kansainvaellus käynnistyi rytinällä
Punavihreä narratiivi

17 kommenttia:

 1. Toiviaisen puhelin on varmaan soinut taajaan.
  Lienee jo tehnyt syyttämispäätöksen, vaikkei syytä olisikaan.

  VastaaPoista
 2. Linkki aloitteeseen viittaa professorin omaan C:-asemaan.

  VastaaPoista
 3. Rasismi, rasismi, rasismi... Tuo huuto on nyt Suomessa suuri.

  Me uskomme nyt ”ismeihin”. Että yksi oppi on hyvä ja toinen johtaa pahuuteen. Aivan kuin tarvitsisimme vain tietyn oikean ”ismin”, ja maailma pelastuisi. Ei se pelastu. Opit ovat vain halpaa käsikirjoitusta poliittiseen saippuaoopperaan. Kun yhteiskunnat nyt monikulttuurisuuden seurauksena kriisiytyvät, niiden vajoaminen totalitarismiin noudattaa ihan tiettyä sosiopsykologista kaavaa, joka on yhtä ikuinen kuin ihmisyys. Ei väliä minkä vuosituhannen tai -sadan opillisten käsitysten maailmassa eletään.

  On aivan mahdotonta saada ihmisten silmät auki tajuamaan, että tällä hetkellä yhteiskuntamme taantuu totalitaariseen tilaan -- tunnustuksellisen normimoraalin, sensuurin ja näytösnoikeudenkäyntien jo ollessa todellisuutta -- mitä hienoimpien "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" nimissä.

  Kehittymättömät kulttuurit ovat ennen muuta kehittymättömiä kulttuureita, ja vaikka niidenkin kehittymättömyydellä on aina jonkin opin, aatteen tai uskonnon nimi, ei ole niin, että esimerkiksi nimen muuttaminen tai ”käännyttäminen" opillisesta tunnustuksesta toiseen välttämättä muuttaisi tajunnallisella perustasolla – siellä missä psyyken syvät roolit jaetaan – mitään. ”Demokratiaa” ei voi viedä keskelle teokratiaa. Eikä teokratiaa tuoda keskelle demokratiaa.

  Kun liian erilaiset ihmiset tuodaan samalle näyttämölle, ei käy niin, että hyvä voittaisi pahan. Käy niin, että kulttuurit kaivavat toisistaan esiin raakuuden ja väkivallan, ja hyvä ja paha katoavat maailmasta. Yhteiskunta romahtaa kuin pöytätaso, jonka jalkoja sahataan vuorotellen.

  Se on kuin Shakespearen tragedia. Viimeisessä näytöksessä kuolevat kaikki.
  Ai niin, mutta teatterikorkeakoululaisethan eivät enää lue Shakespearea, koska "se edustaa raiskauskulttuuria".

  VastaaPoista
 4. IL 25.10.2021

  Yöhoitaja raiskasi asumispalveluyksikön asukkaan useita kertoja
  Teko tapahtui asumispalveluyksikössä toukokuun lopussa.

  Helsingin käräjäoikeus on antanut tuomion törkeää raiskausta koskevassa tapauksessa, jossa yöhoitaja raiskasi vammaispalvelujen asumisyksikön asukkaan.
  Hoitajana työskennellyt Abdulhakim Irfani tuomittiin törkeästä raiskauksesta 4 vuoden ja 9 kuukauden mittaiseen ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

  Koko artikkeli:
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/cba42110-4436-46bb-a0d5-9d7bc85f1bdb

  Artikkelissa on myös tekijän nimi eikä kyseessä ole kantasuomalainen.

  VastaaPoista
 5. Vihervasemmisto voitaisiin epäloogisuutensa perusteella määrätä holhottavaksi ja näin ollen vaali- ja äänikelvottomaksi. He toimivat muka humaanisti kutsuessaan raiskaajia kylään. Mihin unohtui humanismi uhreja kohtaan?

  VastaaPoista
 6. Kaikkien pakolaisten maahamme roijaamista kannattavien tulisi osoittaa sitoutuneisuutensa kustantamlla yhden turvapaikanhakijan oleskelu hakemuksen käsittelyn ajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaan koko täällä olemisensa ajaksi, kestäköön se oleilu vaikka sata vuotta.
   Huru-ukko

   Poista
  2. Taitaa Suomessa olla sama asia, kun tehtailevat aina uuden hakemuksen hylsyn jälkeen.

   Poista
  3. Lakia pitää muuttaa, jotta hakemustehtailu loppuu.

   Poista
  4. Vähintäinkin pitäisi olla samanlainen oikeuskäytäntö kuin suomalaisessa oikeusjärjestelmässä muillekin, eli käräjänoikeus, hovioikeus ja jos aihetta on, korkein oikeus. Mitä helvetin tasa-arvoa sekin on, että nämä saavat pyörittää loputonta valituskierrettä, kun suomalaisten neuvonantajien opastamina muuttuvat milloin homoiksi, milloin kristityiksi, milloin batiikkinoitien siivousringin työntekijöiksi ja milloin miksikin. Ja yhtään kukaan ei pysty sanomaan, mikä tarina on totta, edes näiden kultamunien oikeaa henkilöllisyyttä ja aikaisempia rötöksiä ei pystytä täällä selvittämään.
   Kyllä tämä sellainen hölmölä on, että ei mitään tolkkua. Perussuomalaisten, tanskalaisten ja kai kohta ruotsalaisten tavoite on oikea: ei yhtään turvapaikkaa turvallisesta maasta tuleville.

   Poista
 7. Suomalaisille on käynyt kuin tyttären kissalle,
  sängyssä maaten ja felineä syöden peto menetti
  kaikki selviytymisvaistonsa. Törmättyään hiireen
  kissa lähti karkuun. Ja tämä on tapahtunut hämmästyttävän lyhyessä ajassa.

  VastaaPoista
 8. On erittäin hyvä, että perussuomalaiset nostaa näitä kissoja pöydälle, joista muut puolueet haluavat visusti vaieta.

  VastaaPoista
 9. No, jos tosiasioita ei saa sanoa, sananvapaus ja oikeusvaltio ovat kuolleet. Jolloin jäljelle jää tietysti se toinen vaihtoehto, eli demokratian ja oikeusvaltion tilalla on totalitarismi. Jos kehottaa rikolliseen toimintaan,on kyseessä toki rikos. Mutta siitä ei tässä taida olla kyse,vaan puhtaasti mielipiteestä. Ja ihan vaan tiedoksi, jos on päässyt unohtumaan, fakta EI ole koskaan rikos. Sananvapaus ja totuus ovat AINA sodan ensimmäiset uhrit. Kysykää vaikka kiinalaisilla tai venäläisiltä. Fakta EI koskaan ole rasismia. Ei kai kenenkään ihonväri ole se ongelma. Kulttuuria saa AINA arvostella. Myös suomalaista.

  VastaaPoista
 10. Samaan aikaan Saksassa:

  https://www.bild.de/news/ausland/news-ausland/schweden-ist-gefaehrlichstes-land-europas-78054592.bild.html

  VastaaPoista
 11. Veikko Vallinin puheenvuorot 2021.10.25 voi katsella Tampereen valtuuston videosta:

  https://www.mediaserver.fi/video/tampere/10409/swZObQ

  Video on yli viisituntinen. Aloitin katselun kohdasta 3:38:55  VastaaPoista
 12. " yleisen petoksen aikoina, totuuden sanomisesta tulee vallankumouksellinen teko" orwell

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!