lauantai 4. syyskuuta 2021

Myllypuron kielilukion tapahtumat haastavat vallitsevan doktriinin

Virallisen doktriinin mukaan humanitaariset maahanmuuttajat muuttuvat länsimaisen käytöskoodin omaaviksi ihmisiksi kunhan vain onnistumme kotouttamaan heidät. Eli opettamaan kielitaidon ja ohjaamaan heidät menestyksen polulle suomalaisessa yhteiskunnassa. Näin siksi, että pohjimmiltaan kaikki ihmiset ovat samanlaisia. 

Tämä näkemys joutui mielenkiintoiseen valoon Helsingin Myllypurossa sijaitsevan kielilukion tapahtumien seurauksena. Siellä syttyi nimittäin joukkotappelu, jonka lopettaminen vaati poliisin läsnäolon - ja joka jatkui vielä poliisin poistuttua.

Kyseessä on siis erikoislukio, eli sitä käyvät opiskelijat ovat ehdottomasti menestyksen polulla suomalaisessa yhteiskunnassa. Mutta kyseessä on myös koulu, jota sen johtokunnan puheenjohtaja kuvasi seuraavasti: "kansallisuuksia on kymmeniä".

Koulun tapahtumista kertovien valtamedioiden uutiset eivät ole maininneet mitään rähinöitsijöiden etnisestä taustasta. Ainoastaan sen, että tappelu sai alkunsa siitä, ettei abien 100 aamun juhlaan päästetty mukaan nuorempia lukiolaisia. Sen sijaan sosiaalisessa mediassa olevien väitteiden mukaan väkivaltaisesti käyttäytyneet henkilöt olisivat olleet varsin tummahipiäisiä ja uhrit kantasuomalaisia. 

Jos ja kun nuo väitteet pitävät paikkansa, kyse on mitä suurimmassa määrin maahanmuuttopolitiikasta ja sitä tämän kirjoituksen alkuun muotoilemastani suomalaista maahanmuuttopolitiikkaa ohjaavasta doktriinista sekä sen käyttökelpoisuudesta ihmisoikeuspolitiikan perustana. 

Tieteelliselle kielelle muotoiltuna mainittu doktriini on tieteellinen hypoteesi, jonka Helsingin kielilukion tapahtumat näyttäisivät falsifioivan. Eli osoittavan sen vääräksi ja siten kelvottomaksi ohjaamaan suomalaista maahanmuuttopolitiikkaa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Mitä Valko-Venäjän hybridisota kertoo meistä eurooppalaisista?
Kouluvalintojen syistä
Rasistista huutelua Helsingin Maunulassa?

12 kommenttia:

  1. Otsikkoa voisi korjata: kyseessä on Myllypuro, ei Myllykoski, sanassa tapahtuvat on typo po. tapahtumat.

    Olisi mukava saada reilusti tietoa siitä, mistä on kyse. Ikävä että näitä peitellään. Joukkotappelut ja joukkoilmiöt (häiriökäytös) yhdessä vaikenemisen kanssa kertovat jo itsessään hyvin todennäköisesti, millainen on ollut tapahtumien luonne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Josko Professorilla on ennakkotieto Kouvolan Myllykosken lukion tapahtuvista? :D

      Off-Topic(s):

      Peljätkää Kaikki!
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8b87c2f3-851f-4561-a2f4-944bfc402a33

      Älkää enää peljätkö?
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f77dbd26-3824-40ac-b527-803867f2128c

      Poista
    2. Olipa huolimattomasti tehty otsikko. Nyt korjattu.

      Poista
  2. Suomessa on nyt monta Bagdad-Bobia päättäjien joukossa. Nähdään taustalla jyräävät panssarit ja tiedetään miten tulee käymään, mutta Li Anderssonin kaltaiset saddamit käskevät kieltämään kaiken.

    https://www.expressen.se/debatt/verkligheten-hann-ikapp-den-falska-sverigebilden/

    VastaaPoista
  3. Mitäpä etnisyyttä lie rähisijät sitten olleet? Ainakin oman kokemukseni mukaan itäaasiaisten, intialaisten, venäläisten tai virolaisten kanssa, olivatpa sitten teinejä tai aikuisia, ei useimmiten ihan tuon tason ongelmia esiinny. No, oma otokseni nyt toki koostuukin hieman kouluja käyneemmistä fiksummista ihmisistä ja heidän jälkikasvustaan, mutta rohkenen yleistää ainakin tämän verran. Lieneekö eräällä nimeltämainitsemattomalla uskonopilla ollut jotain osuutta ao. sattumuksiin?

    -J.Edgar-

    VastaaPoista
  4. Eikös tässä aikaa sitten suunniteltu, että lukioihin raahattaisiin porukkaa jostakin hevonkuusesta? Rovion mies hääräsi asian puolesta.

    VastaaPoista
  5. Näyttelijä Petteri Summasen twitterissä on tästä tapahtumasta lisätietoa. Väkivaltaa on käytetty. Nuoret ovat videoineet tapahtumaa, ja kokoonpano on odotetun kaltainen.

    VastaaPoista
  6. Kotoutuminen vaatii aikaa. Romanit tulivat Suomeen 1500-luvulla ja nyt jo joku heidän jälkeläisistään on lakimies.
    Lässysuvakki

    VastaaPoista
  7. Ihmiset EIVÄT ole samanlaisia, mikä ei tarkoita etteikö voitaisi tulla toimeen jonain päivänä, mutta nykyisellään se ei kyllä onnistu. Liian suuret erot ajattelussa, temperamentissa ja kaikkinaisessa olemisessa sekä itsensä identifioimisessa vain pitävät ihmiset omiensa kaltaisten parissa. Parhaiten tämän näkee jenkeissä, jossa eri rotujen välillä ei ole yhtä suuria kulttuurieroja kuin suomessa ja euroopassa.

    VastaaPoista
  8. Oma sivistyksemme on sillä lailla pelkkää pintakiiltoa, että tosiaan ihan akateeminenkin väki voi kuvitella että "kulttuurit" olisivat jotain jota voi vaihtaa ihan samalla tavalla kuin naiset vaihtavat vaatteita aina päivän mielialan mukaan.

    Sitä on sellaisia kulttuureja joissa naiset eivät ole vaihtaneet vaatteita edes tuhanteen vuoteen. Eivätkä vaihda. Ja paha seuraa jos yrittävätkään.

    Kulttuureita joissa kuvat ovat kiellettyjä. Kulttuureita joissa koko visuaalinen kognitio on ollut tuhansia vuosia amputoituna. Kulttuureita joiden ihmisten tajunnallisissa ajatushahmoissa ei ole samoja järkijäsennyksiä kuin eurooppalaisen uuden ajan ihmisten tajunnassa. Joissa muuten meillä nyt alkavat siis nämä omat syvyysperspektiivin kykymme meiltä kadota, mutta siitä viis, kunhan saamme monikulttuurisuuden tilalle...?

    Koti, uskonto ja isänmaa takaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulttuuri on on sen näköinen millaisia ovat kulttuurin luoneet ihmisetkin, ja suomessa tämä tarkoittaa keskimäärin yhteistyökykyistä, älykästä, rehellistä, rauhallista ja progressiivista elämänasennetta.
      Muualla taas jotain ihan muuta.

      Poista
  9. Sopii arvata kuinka nuivaa kantaväestöä noista kouluista valmistuu. Ennustan oikeiston voimakasta kasvua vuosikymmenen sisään...
    Ari

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!