torstai 24. toukokuuta 2018

Jottei totuus unohtuisi...

Li Andersson (vas) halusi muistuttaa kansanedustajia ja Suomen kansaa, että hänen puolueensa ei jaa suomalaisten enemmistön näkemystä maamme pakolaispolitiikasta. Seuraavassa suora lainaus, jottei minua syyllistettäisi asioiden panemisesta maamme johtavan vasemmistonaisen suuhun.

"Suomea velvoittaa YK:n lapsen oikeuksien sopimus. Kaikissa viranomaisten toimissa, jotka koskevat lapsia, on ensisijaisesti otettava huomioon lapsen etu."

Niinpä niin. Olen viime marraskuussa käsitellyt kehitysmaalaisen lapsen etua.

Totesin silloin, että "aivan jokaisen kehitysmaasta tulleen lapsen subjektiivinen etu on saada jäädä suomalaisen veronmaksajan elätettäväksi loppuiäkseen silloin, kun vaihtoehtona on hänen paluunsa alhaisen elintason kotimaahan". Sekä edelleen, että "kehitysmaalaisten lasten jääminen maahamme ei ole sen enempää suomalaisten enemmistön tahto kuin taloudellinen tai mikään muukaan etu".

Sinänsä kenenkään ei pitäisi ihmetellä vasemmistonaisen epäisänmaallisuutta. Niinpä sitä en tee minäkään. Sen sijaan oli hauska huomata, että Andersson halusi tähdentää maahanmuuttofanatismiaan koko Suomen kansalle.

Toivottavasti mahdollisimman moni kuuli ja ymmärsi hänen sanomansa, jotta ensi vuoden eduskuntavaaleissa he ymmärtäisivät mitä Vasemmistoliiton hallitus yhdessä Vihreiden ja demareiden kanssa tarkoittaisi maahanmuuttopolitiikan saralla. Ja oivaltaisi vielä senkin, ettei tilanne juurikaan muuttuisi, vaikka mukana olisivat Kokoomus ja/tai Keskusta huolimatta Anderssonin niiden johtamaa hallintoa moittivasta julistuksesta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kehitysmaasta tulleen lapsen etu
Vihervasemmisto hyväksyy väkivaltaisiksi tiedettyihin mielenosoituksiin osallistumisen
Talouspoliittinen myrsky vesilasissa vai vasemmiston vaihtoehto?

14 kommenttia:

 1. Hommahan pelattaisiin kuten Ruotsissa. Kaikki alle 45v olisivat tullessa lapsia ja klaaninyhdistämisen jälkeen loput eläkeläisiä.
  On se vaan kumma huume toi vasemmistolaisuus.

  VastaaPoista
 2. Taitaa kuulua noiden SUOMENKANSANVIHOLLISTEN kommunistiseen internationaaliin, että kaikille halukkaille muukalaisille annetaan mahdollisuus tulla nauttimaan suomalaisten veronmaksajien selkänahasta revittyä ilmaista täysihoitoa. Tänäkin noususuhdannevuonna KOROLLISTA ULKOMAANVELKAAMME kasvatetaan n. 3 miljardilla eurolla. Noita internatseja ei näytä huolestuttavan, että luonnonlain varmuudella velan kasvattamiselle tulee jossain vaiheessa raja vastaan velan ollessa silloin "veljen sijasta veljenpoika". Se kriisi on käsillä jo sillonkin, jos nykyistä n. 2% korkokantaa vastaava n. 2 miljardin ulkomaille maksettava euromääräinen korko pompahtaakin moninkertaiseksi korkokannan moninkertaistuessa.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

 3. Li Andesson otti siis hurskaasti esille lasten edun. Julistuksen uskottavuutta voi testata esimerkiksi kysymällä, kuinka pontevasti vasemmistoliitto on toiminut "paremmassa" kulttuuripiirissä elävien tyttölasten silpomisen estämiseksi, oikeasti ja käytännössä? Miksi silpominen jatkuu, vaikka se onkin muka kielletty? Uskoisin, että Li Andersson on paremminkin siinä joukossa, joka tuumii, että silpomista ei saa edes kontrolloida terveystarkastuksissa. Ei siitäkään huolimatta, että sillä voi olla kallista hoitoa vaativat seurausvaikutukset myöhemmässä elämässä.

  Historiaa tarkastellen kiduttava väkivalta ei ole vasemmistolle vastenmielistä ja siksi se menee heittämällä lastenkin edun edelle!

  VastaaPoista
 4. EU-diktatuurin ja CIA:n korruptoimien punaliberaalien punaporvari-maanpetturien nykyisin johtamilla ns. porvaripuolueilla ei ole enää isänmaata eikä omaa kansaa, heidän johtajiensa kodin ollessa Brysselissä – ei liioin myöskään samanlaisten korruptoitujen kansanvihollisten johtamalla ns. vasemmistolla:

  ”Vasemmistolla ei ole omaa kansaa”,
  http://rayhablogi.blogspot.fi/2018/05/vasemmmistolla-ei-ole-omaa-kansaa.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 5. Jokaiselle maahan saapuvalle lapselle on annettava "KELA GOLD" kortti, parranajokone sekä paketti kondomeja.

  VastaaPoista
 6. Kondomeja!? Häh? Herrasmieshän panee paljaalla ja partneri käyttää oikeuttaan omaan kehoonsa teettämällä abortin.

  VastaaPoista
 7. Ei taida partalapsi kortsuista piitata. Pitää muistaa, että ylläriseksi on yksi sodankäynnin muoto. Samalla partalapset haluavat osoittaa, että emme pysty heitä estämään vaan olemme alistettuja aisankannattajiksi. Toki onhan siinä mukana kulttuurille ominaista eläimellistä kimaa ja itsehillinnän olemattomuutta.

  VastaaPoista
 8. Onko paniikkia ilmassa?

  IL artikkelin luettuani tulin ajatukseen, että Li on jonkinlaisessa paniikissa kun Suomi ei riemumielin ota vastaan niitä hyväosaisia,
  jotka on rajallemme saatu kuljetettua. Pelkääkö hän tosiaan, että maailman lapset ei selviydy jos Suomi ei heitä pelasta?
  Jokainenhan tajuaa, että ne todelliset avun tarvitsijat ovat oman maansa raunioissa kuten Syyriassa tai naapurimaihin perustetuissa pakolaisleireissä.

  Toinen "hämmästyttävä" paniikki on Ruotsin sosiaalidemokraattien ja muiden perinteisten puolueiden piirissä kuten artikkelista poimittu lainaus osoittaa:
  "...Sosialidemokraattien Örnsköldsvikin paikallisjärjestön puheenjohtaja Kristoffer Park on huolestunut puolueensa tilanteesta.
  Hän ei käsitä, miksi ihmiset ovat tyytymättömiä, vaikka Ruotsilla menee taloudellisesti hyvin ja työllisyystilanne on hyvä."

  "Ruotsin puolueilla paniikkitunnelmat vaalien alla – Ruotsidemokraattien ennätyskorkea kannatus hermostuttaa"
  https://yle.fi/uutiset/3-10223270

  Suomessa perustuslakivaliokunnan alustavat lausuntoluonnokset vuodatetaan julki. Mitähän se auttaa vai onko sielläkin paniikki?

  "Puhemies Paula Risikko: Perustuslakivaliokunnan vuoto on äärimmäisen vakava, eduskunnan työjärjestystä saatetaan muuttaa"
  https://yle.fi/uutiset/3-10223370

  Mitä näistä opimme? On syytä kuunnella kansan syviä rivejä muulloinkin kuin 2vkoa ennen vaaleja ja tehdä vähemmän lehmänkauppoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivitys:

   "Ovet lukitaan eduskunnassa: Perustuslakivaliokunta ryhtyy poikkeustoimiin sote-vuodon vuoksi"
   https://yle.fi/uutiset/3-10223300

   "...Valiokunnan puheenjohtajan Annika Lapintien (vas.) mukaan valiokunta luopuu sähköisen työtilan käytöstä.
   Käsittelyasiakirjat jaetaan jatkossa vain kokouksessa läsnä oleville kansanedustajille.
   Perustuslakivaliokunta päätti myös, että valiokunnan kokoushuoneen ovet pidetään jatkossa lukittuna kokousaikojen ulkopuolella,
   valiokunnan käsittelyasiakirjoja lähetetä enää sähköpostitse."

   Poista
  2. "Att rikspolischefen Dan Eliasson inte sparkas visar att Sverige styrs av främmande makt med mind control

   Monday, 23 January 2017 21:46

   De flesta har ingen aning om mind control. De vet inte att det finns jordisk teknologi sedan mer än 60 år tillbaka, att fjärrstyra en människas hjärna, minnen och tankar med tekniska knep. Bevisläget är mycket bra, i synnerhet efter New York Times stora kampanj i mitten på 1970-ralet, där CIA:s mind control program MK-Ultra avslöjades och offentliggjordes. Men sedan dess har ämnet sopats under mattan igen, i synnerhet i Sverige, som är jämte Ryssland och USA det tredje största försökslandet för mind control. Därför kunde LM Ericsson bli så stor, då mycket av mind control vågorna sprids via mobilnätet och mobiltelefoner. Nu när nätet är byggt ut runt hela jorden tappar Ericsson i intresse för de mörka bakgrundskrafterna och därför tynar bolaget bort..."

   Koko artikkeli: http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1771-arr-rikspolischefen-dan-eliasson-inte-sparkas-visar-att-sverige-styrs-av-fraemmande-makt-med-mind-control.html

   Herää kysymys siitä, missä määrin Suomea hallitaan rajojemme ulkopuolelta - paitsi, että EU-diktatuurille on annettu valta mm. sanella n. 80% laeistamme.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 9. Näin toimii Brysseliä kumartavan Orwell-Sipilän POLPO:

  "Marco de Wit 4: Anarkisti hyökkäs ja minä putkaan TAAS (video)
  Marco de Wit kertoo, kuinka poliisi toimi jälleen täysin mielivaltaisesti kansallismielisiä kohtaan Tampereella järjestetyn kurdien mielenosoituksen yhteydessä.
  24.05.2018"
  https://mvlehti.net/2018/05/24/marco-de-wit-4-anarkisti-hyokkas-ja-mina-putkaan-taas-video/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokohan Orwell-Sipilä Polpoineen on tarttunut tilaisuuteen?

   ”Amazon Sells Cheap, Real-Time Facial Recognition Tech to Police”,
   https://www.technocracy.news/amazon-sells-cheap-real-time-facial-recognition-tech-to-police/

   Tässä on varmasti lisää inspiraation ja innostuksen aihetta teknofriikki Orwell-Sipilälle Polpoineen:

   ”DARPA Program Plans To Patrol Cities With AI Drones”,
   https://www.technocracy.news/darpa-program-plans-to-patrol-cities-with-ai-drones/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 10. Myrkkyä niiden maiden hallituksille, jotka EU-diktatuuri on onnistunut korruptoimaan kansojensa tuhoajiksi Kalergi-suunnitelman mukaisesti:

  "Steve Bannon V4-konferenssissa: “Onko lännellä tahtoa selviytyä? Unkarin kansa on antanut vastauksen”",
  https://www.kansalainen.fi/steve-bannon-v4-konferenssissa-onko-lannella-tahtoa-selviytya-unkarin-kansa-on-antanut-vastauksen/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!