tiistai 29. toukokuuta 2018

Monikulttuuri: uutisointi ja seuraukset

Helsingin Sanomat julkaisi hassun uutisen. Sen mukaan kahden 1990-luvulla syntyneen autoilevan miehen väistämisvelvollisuuteen liittyvästä erimielisyydestä alkunsa saanut riita kärjistyi pahoinpitelyksi ja yleiseksi levottomuudeksi Helsingin Puotinharjussa lauantaina iltapäivällä.

Uutisen mukaan vajaa tunti autoilutapahtuman jälkeen joukko ihmisiä yritti mennä väkisin sisälle yhteen ostoskeskuksen liikkeistä. Kun heitä ei päästetty sisään, kymmenkunta henkilöä heitteli ja potki liikkeen edustalla olevia tavaroita sekä sotki muilla tavoin liikkeen edustaa.

Uutinen oli hassu siksi, että se jätti kertomatta vähintään yhtä paljon kuin kertoi: ketkä pyrkivät ja mihin liikkeeseen, ketkä autoilivat, potkivat, heittelivät ja sotkivat? Siksi piti hakea tietoa tapahtuneesta uudemmista medioista. 

Se ei ollut vaikeaa, sillä yllättävän usein tämäntyyppisistä asioista hyvin perillä oleva PT-media osasi kertoa, että kyse oli turkkilaistaustaisten kurdien ja somalien välisestä ottelusta ja tapahtumien keskiössä ollut kauppa Puhoksen Alanya-market. 

Lisäksi PT-media kertoi afrikansarvelaisten kovasta uhosta kurdeja kohtaan, sillä illaksi on suunniteltu Alanya-marketin liepeille mielenosoitusta. Sen väkivallattomuutta alleviivasivat Facebook-viestit, joiden mukaan somaleihin oli kohdistunut rasismia ja kurdien osoitteita oli selvitetty. 

Samalla mainittiin, että "somalit eivät pelkää yhtään mitään. Annamme kurdi miehille iskuja samalla mitalle takaisin. Rangaistus on peliä sakko ja sen maksamme ilomielin." [Kirjoitusvirheet alkuperäisessä lähteessä].

Toivottavasti poliisi on illalla paikalla Puhoksessa ja jo sitä ennen vihapuhepoliisi Facebookissa. Niin ja tietenkin työnsä tuloksia ihailemassa afrikansarvelaisten - ja miksei kurdienkin - kotouttamisesta vastaavat virkamiehet. Ja maahanmuuttopolitiikastamme vastaavat poliitikot.

Me muut voimme vain ihmetellä, että mihin tämä meille rakas Suomi-parkamme on menossa tämän uussuomalaisen monikulttuurin kanssa? Ja miksi tämän kaiken on annettu tapahtua kansan vastustuksesta huolimatta?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

14 kommenttia:

 1. Lisäksi tiedossa on, että eräs sairaanhoitajana toimiva somalinainen on kirjoittanut uhkaavan viestin, jossa kerrotaan somalien hallussa olevasta aseistuksesta. Nainen on poistanut viestin poliisin kehoituksesta. Tiedossa ei ole, että poliisi olisi muulla tavalla puuttunut asiaan. Kuvitellaanpa, että vastarintaliikkeen piiristä olisi lähetetty vastaavanlainen viesti. Taatusti poliisi olisi ollut pikaisesti ovella ja kuulusteluihin olisi ryhdytty. Helsingin sanomat ja iltapäivälehdet pursuisivat asiaa käsitteleviä artikkeleita.

  Toinen professori

  VastaaPoista
 2. Voi vain kuvitella millaista elämä nykyisin on Ruotsissa raiskausten, autojen polttamisten, jengi- ja huumerikollisuuden yms. ympärillä.
  Ei sovi myöskään unohtaa ongelmia ruotsalaisissa kouluissa!

  Ja kaikki vain monikulttuurisen ihanuuden seurauksena.
  Ei ihme, että Ruotsi-demokraattien kannatus on noussut kansan keskuudessa.

  Ja päivän pisteet menee taas Tanskaan, kiitos Ylen tiedonvälityksen:

  "Tanska pakottaa ongelmalähiöiden yksivuotiaat päivähoitoon oppimaan kieltä ja maan tapoja"
  "Jos lapsi ei osallistu varhaiskasvatukseen, vanhemmat voivat menettää lapsilisät."

  https://yle.fi/uutiset/3-10227145

  Kiitokset Professorin, Pt-median ja muiden vastuullisten ihmisten toiminnalle, että olemme tietoisia ongelmasta ja seurauksista.

  VastaaPoista
 3. Niinikään kiitokset proffalle ja näille vaihtoehtomedioille, joista saa tarkistaa asioiden todellisen laidan.
  Kylmäävä ajatus on, että jos eläisimmekin 60-luvun kaltaista aikaa sen aikuisen median (radio, TV 2 kanavaa, kiekolla veivattava puhelin, ei internettiä, sms:saa, emailia jne), niin kuinka heikoilla tavallinen tasamaan tallaaja veronmaksaja olisikaan. Pässiä narusta …
  -Beowolf-

  VastaaPoista
 4. Pahin ongelma ei ole maassa loisivat haittamamut, vaan hallinto joka on heidät maahan laskenut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiko asiaan vaikuttaa äänestyskopissa?

   Poista
  2. Valtamedia syytää punavihreää propagandaa tuutin täydeltä, ja valitettavasti on paljon ihmisiä, jotka luottavat sen tiedonvälitykseen. Tilanne on todella huolestuttava.

   Poista
 5. Muutama v sitten Paavo Tajukangas kuvaili tapahtumia Ruotsissa. Silloin jopa blogin aiheena oleva sattumus ylitti uutiskynnyksen. Katsokaa PT-median tämän päivän uutisia. Seuraamme Suomessa tapahtuvina näitä uutisia muutaman v viiveellä, mutta sama odottaa orpoa Suomen Maata, tyyliin monikulttuurinen kellopeliappelsiini.
  Britit demonstroivat vielä epäilleille, mikä on pelin henki lahoavassa kuningaskunnassa heittämällä Tommy Robinsonin linnaan. RIP.

  VastaaPoista
 6. IS tänään:
  "Mies on ampunut hengiltä kaksi poliisia ja ohikulkijan välikohtauksessa Liegen kaupungissa Belgiassa tiistaina.
  Aseistautunut mies surmasi kaksi poliisia ja ohikulkijan ennen kuin tuli itse ammutuksi hengiltä Liegessä Belgiassa tiistaina aamupäivällä.
  Lisäksi kaksi poliisia haavoittui, kertoo yleisradioyhtiö RTBF."

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005698728.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yle 30.5.

   "Belgian viranomaiset kertovat, että ampuja oli poliisin tarkkailulistalla, koska hänellä oli yhteyksiä radikaaleihin islamisteihin.
   Miehen epäillään radikalisoituneen vankilassa."

   "Teon motiivista ei ole tietoa, mutta ampumista tutkitaan terrorismina."
   "Tekijän arvioidaan kuitenkin olevan yksinäinen susi. Belgian viranomaiset eivät ole nostaneet terroriuhkan tasoa."

   https://yle.fi/uutiset/3-10229262
   ------------------------

   Taas on pidetty listalla ja on seurattu. Mitä se auttaa, ei mitään. Selkeästi parempi ratkaisu asiaan täytyy jatkossa löytyä koko Euroopassa.

   Poista
 7. Käsittäisin näin että Suomen herrat peällysmiehet ja toimittelijat ovat yksinkertaisesti liian tyhmiä ymmärtämään, että kulttuuriset erot tarkoittavat sitä että erilaisesta kulttuuriympäristä tulleet ryhmät elävät toisenlaisessa todellisuudessa. Kun meille esimerkiksi tasa-arvo ja naisten oikeudet on kirkastunut jo vähintään kolmesti ja homojenkaan ei tarvitse pelätä yllättävälle lentomatkalle (lyhyelle sellaiselle) joutumista, niin toisenlaisessa todellisuudessa elävä mieltää meidät takametsien junteiksi, koska hänen mielestään nainen on alempiarvoinen otus ja homoille lentomatka tekee pelkkää hyvää. Persläpikulttuurissa kehittynyttä identiteettiä on vaikea päivittää koska prosessori tökkii, joten nauttikaamme monikulttuurisuudesta.

  VastaaPoista
 8. Kulttuurinrikastajat saavat toimia ihan omilla säännöillään, jotka ovat peräisin maailmankaikkeuden primitiivisimmistä shithole'ista. Suomen poliisikin näyttää tekevän parhaansa, jotta nämä idiootit saavat touhuta vapaasti. Päättäjiltä on turha odottaa mitään järkevää, sen näkee kun katsoo tokkuroissaan sönköttävää Sipilää.

  VastaaPoista
 9. "Ja miksi tämän kaiken on annettu tapahtua kansan vastustuksesta huolimatta?"

  Vastaan professorille siteeraamalla mutatis mutandis Tuntemattoman sotilaan Lahtista:

  "Annettu? Ne mitään anna. Ne edesauttaa. Ne on laskeneet huoltosuteet, väestö ikääntymiset ja vokkien verohyödyt taikka mitä perkeleitä ne on jota siinä rikkaudessa pitäis olla. Menes valittaan raiskauksista, vihapoliiseista tai somalin tulkkien palkoista niin lyödään semmonen rätinki eteen jossa todistetaan että sulla menee helvetin hienosti."

  VastaaPoista
 10. Tilaisuudesta oli uutinen Uudessa Suomessakin. Kirjoitin ensimmäisenä kommentin, jossa luki: "Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta." Ovatten näköjään poistaneet sen, mikä on tietenkin ihan oikein, koska plagioin luvatta suuren Alexanderin ajatuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe 😂
   Vaan Englannissa istuisit Tommy Robinsonin kanssa tiilenpäitä laskemassa. Ole iloinen että meillä vielä annetaan kaikkien kukkien kukkia. Vaikkakin vain hetken.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa, mutta (toivottavasti) syntyvien keskusteluketjujen seurantaa helpottaisi, mikäli käytettäisiin nimimerkkejä tai nimeä. Pyydän myös noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!