lauantai 5. toukokuuta 2018

Herättääkö Stefan Löfven ajatuksia?

Lyhyestä virsi kaunis. Toisaalta tämän blogin tarkoitus on herättää lukijoissa ajatuksia. Niinpä tämän aamun kirjoitus sisältää vain kolme kappaletta, joista arvoisa lukijani on nyt lukenut ensimmäisen.

Toinen kappale pitää sisällään vain yhden Ylen uutisen otsikon: "pääministeri Stefan Löfvenin mukaan Ruotsi on ottanut liikaa pakolaisia – sosiaalidemokraatit ajavat maahanmuuttopolitiikkaan kiristyksiä".

Ajatus, jonka toivon nyt heräävän on seuraava: pitäisikö tästä uutisesta seurata jotain myös Suomessa. Tai äänestäjien käyttäytymisessä tilanteessa, jossa vain yksi puolue on Ruotsin demareiden kanssa samaa mieltä maahanmuuttopolitiikasta? Ja tämä oli siis se kolmas kappale.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kuplasta kurkistajia
Demarit syvällä monikulttuurisuuden suossa
Holtittoman maahanmuuttopolitiikan vaarat realisoituivat Ruotsissa

22 kommenttia:

 1. Ihan kuin olisivat SD:n verkoilla demarit.

  VastaaPoista
 2. Eikös tämä Löfven ole sama kaveri, joka sanoi kolmisen vuotta sitten, että kun Ruotsia katsoo ilmasta, niin täällähän on tilaa vaikka kuinka paljon, kyllä tänne maahanmuuttajia mahtuu?

  Toinen professori

  PS Myöhäistä on hiiren haukotella, kun on jo kissan suussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlaista viisautta tarjoili aikaisemmin jo Fredrik Reinfeldt (PT-media). Hän lausui: "Mitä tarkoittaa sana ”tarpeeksi”? Onko Ruotsi täynnä, onko Pohjoismaat täynnä? Pohjolassa asuu 25 miljoonaa ihmistä. Olen usein lentänyt ympäri Ruotsin maaseutua ja suosittelen kaikille muillekin samaa. Ja mitä siellä näkyy? Loputtomasti metsää ja peltoja. Jos joku väittää Ruotsin olevan täynnä niin minä kysyn, miten se on täynnä?"

   Miksi valtakunnan tasolla päättäjinä voi olla näin hitaita ihmisiä. Omilla aivoillaan ajatteleva tavis on tiennyt jo vuosikymmniä sitten, että Ruotsiin on virrannut liikaa sopeutumiskyvytöntä väkeä. Samoin tavis on tajunnut sen, että ihmisluontoa vastaan toimivat ideologiat eivät onnistu muuten kuin väkivallan ja ilmiantokulttuurin avulla ja sitenkin vain väliaikaisesti. Sosialismi on yksi tällainen ideologia ja monikultturismi toinen. Päättäjät ovat kuin riivattuja utopisteja.

   Poista
  2. Taisin muistaa nimen väärin. Ehkä se olikin Reinfeldt.

   Toinen professori

   Poista
 3. Eilen taisi Saksassakin mennä oppi perille:

  "Valtava poliisioperaatio vastaanottokeskuksessa Saksassa – sadat aseistautuneet poliisit iskivät voimalla"

  "– Emme salli lain ulkopuolisten alueiden syntymistä, sanoi poliisin edustaja Bernhard Weber."

  https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/247836-valtava-poliisioperaatio-vastaanottokeskuksella-saksassa-sadat-aseistautuneet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettava päinvastainen tapaus:

   "Saksa: 200 pakolaista esitti uhkavaatimuksen – poliisi vetäytyi",
   https://www.kansalainen.fi/saksa-200-pakolaista-esitti-uhkavaatimuksen-poliisi-vetaytyi/

   Jos poliittista tahtoa olisi ollut, niin asiaan olisi ollut yksinkertainen ratkaisu: poliisille olisi annettu valtuus vaatia vaatia armeijalta virka-apuna tulemaan paikalle muutaman panssarivaunun kanssa.

   Poista
 4. sinänsähän se on totta että kaikki maailman ihmiset mahtus inarin järven jäälle, jos seisosivat metrinvälein ...

  VastaaPoista
 5. Ei olisi Petra Olli Euroopan mestari jos oltaisiin muslimi-komennossa.
  Sitä kannattaa oikeasti miettiä kuinka hyvä maa Suomi nyt on.
  Ollaan pärjätty ja pärjätään ilman muslimeja sekä autojen polttamisia jatkossakin, raiskauksista puhumattakaan.
  Poliitikkojen herääminen Ruotsissa ei tapahdu kevään johdosta vaan vaalien lähestymisestä.
  Sen saamme huomata myös Suomessa viimeistään syksyllä.
  Tärkeintä on kuitenkin, että äänestäjät ymmärtävät äänestävänsä Suomen tulevaisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Tärkeintä on kuitenkin, että äänestäjät ymmärtävät äänestävänsä Suomen tulevaisuudesta."

   Äänestäjien pitäisi ymmärtää, että heidän pitäisi vaihtaa poliitikot, ennenkuin nämä vaihtavat meidät koko KANTA-suomalaisen kansan!

   Poista
 6. Ruotsin vittumietintämyssyhallitus on luvannut eläkeläisille 600 kr. ylimääräistä, jos he äänestävät ..hallitusta syksyn vaaleissa. ..hallitusta kyrsii vallan mahdottomasti, että esimerkiksi Unkari ei halua ottaa vastaan terrorismirikastusta. Jos ..hallitus voittaa syksyn vaalit niin EU tulee selittämään ..hallitukselle että maahanmuutto on rikkaus ja ..hallitus sanoo että niinpäs onkin. Sen pituinen se.

  VastaaPoista
 7. Joko Löfvenin hallitus on jo karkottanut ne 80 000 laitonta maleksijaa, joista piti päästä eroon?

  Persujen turvapaikkapolitiikka olisi Suomen ja suomalaisten etujen mukaista, mutta sitä ryhdytään toteuttamaan liian myöhään.

  Tosin Eero Heinäluoma (sd.) ilmaisi pelkonsa mamu-tilanteen kärjistymisestä. Läheneväthän vaalit.

  VastaaPoista
 8. Toiselle proffalle, tuo " ilmasta katsottuna maahan mahtuu vaikka kuinka paljon uusruotsalaisia" taisi olla sen edellisen muslimien aisankannattajan ( joku perkeleen reimsfeld tai jotain) aivopieru.

  VastaaPoista
 9. No ilmasta katsellen Arabiassa sitä vasta onkin tyhjää lääniä. Todella tyhjää. Ja jos ei riitä, Afrikan puolelta löytyy lisää täysin tyhjää aluetta.

  VastaaPoista
 10. Pitäisi kysyä paljonko populaa Suomen pellot
  pystyvät elättämään jos itämeri suljettaisiin
  huomenna.

  VastaaPoista
 11. Ilmeisesti vain pieni osa suomalaisista (ja muista eurooppalaisista) on tietoinen siitä, että kysymyksessä on MASINOITU elintasopakolaisten massamaahantunkeutujaja-invaasio, jonka ylikansallisten takapirujensa korruptoimat poliitikot sallivat tapahtuaa.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 12. Unkari näyttää taas mallia EU-diktatuurin korruptoimille poliitikoille Suomessakin:

  "Unkarin Viktor Órban vannoo – Emme hyväksy EU:n matutus-budjettia – ei toteudu ilman meitä!
  EU:n budjettiehdotuksesta, jossa muun muassa halutaan lisää varoja vuolaan maahanmuuton tukemiseen, ollaan monta mieltä. Viktor Órban uhkaa käyttää veto-oikeuttaan estääkseen tällaisen budjetin toteutumisen...",
  https://mvlehti.net/2018/05/05/unkarin-viktor-orban-vannoo-emme-hyvaksy-eun-matutus-budjettia-ei-toteudu-ilman-meita/

  VastaaPoista
 13. Kaikille monikulttuuria ihannoiville kysymys:
  Olisivatko tämän uutisen kaksi päähenkilöä sopivia meidän kulttuuriimme?
  Entä kyläneuvosto tai sen antama "tuomio"?
  Ihan vaan esimerkkinä, että minkälaisia kulttuureja maa päällään kantaa... Ei ihan taidettais sopia yhteen jos joku sitä yrittäis?

  "Teini-ikäisen raiskanneet saivat rangaistukseksi sata vatsalihasliikkettä Intiassa - suuttuivat ja polttivat uhrinsa elävältä"

  https://yle.fi/uutiset/3-10192281

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikille monikulttuuria ihannoiville:

   "Kouluesimerkki Taqiyyasta – Islamin ja jihadin vuoksi toteutetusta petoksesta
   Taqiyya, yksi islamin opin kulmakivistä, tarkoittaa että pitää luopua kunniallisuudesta, rehellisyydestä, ystävyydestä ja omastatunnosta, ja syyllistyä jopa vakaviin petoksiin, jos vaakalaudalla on islamin levittämisen tai islamin maineen vaarantaminen..."
   https://mvlehti.net/2018/05/05/kouluesimerkki-taqiyyasta-islamin-ja-jihadin-vuoksi-toteutetusta-petoksesta/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 14. EU paljastaa taas lisää rumia diktatuurin kasvojaan:

  "PS:n Tavio: EU:sta on tulossa mafia

  Euroopan unionissa harkitaan EU-tukien tulevan sidotuiksi siihen, että jäsenmaassa harjoitetaan EU:n arvoille suotuisaa politiikkaa.

  Kansanedustaja Ville Tavio (ps.) näkee tämän kehityksen lipuvan kohti totalitaarista liittovaltiota, jossa aktiivisesti torjutaan ja rangaistaan jäsenvaltioiden isänmaallisuutta ja kansallismielisyyttä.

  – EU-jäsenmaksuista on tulossa samanlaista suojelurahaa kuin mafiassa. EU-myönteiset puolueet tekevät politiikkaa, jolla maksetaan aina vain lisää rahaa EU:lle ja vastineeksi näille puolueille EU pyrkii estämään EU-kriittisten puolueiden nousun, Tavio ihmettelee.

  – Perussuomalaiset ovat mielestäni ainut selvästi EU-kriittinen voima Suomessa, joten meidän vastuullamme on pyrkiä herättämään tästä uhkaavasta tilanteesta älykästä keskustelua. Toivottavasti ihmiset alkavat kiinnittää enemmän huomiota EU-politiikkaan, Tavio pohtii.

  – Suomen komissaari Jyrki Katainen (kok.) ja ulkomaankauppaministeri Anne-Mari Virolainen (kok.) ovat jo kehuneet tätä uutta EU-mafian mallia. Sinänsä se ei yllätä, sillä en muista kuulleeni heiltä ikinä poikkinaista sanaa EU:n toimista, Tavio sanoo.

  Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)"

  https://pt-media.org/2018/05/04/psn-tavio-eusta-on-tulossa-mafia/

  Ks. myös "Expose the EU dictatorship and its police state", https://eutruth.org.uk/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 15. Ajatuksia herää toki.. ainakin, että vaalit lähestyvät kovaa vauhtia ja tyhjät paskapuheet lisääntyvät ruotsin mediassa. Ruotsista ei tule mitään kansojen sulatusuunia vaan kansojen vessanpönttö ja sitä ei voi enää mikään luultavasti estää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ’Failed State’-tilaa lähestyvässä Ruotsissa on osa kansasta todella heräämässä siihen, että läpimädäksi korruptoitunut poliittinen johto on ohjaamassa maata tuhoon. Siitä on osoituksena eilen 5.5. Tukholmassa tapahtunut naisten johtama, ilman minkään puolueen tai muun ryhmittymän tunnuksia tapahtunut mielenosoitus, johon kadulta spontaanisti liittyi lisää osanottajia:

   ”Kvinnopower bakom spontan demonstration mot Sveriges förfall, folket har börjat protestera på gatan”,
   http://whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/2095.html
   Artikkelissa on linkki videoon.

   Milloinkahan Suomessa nähtäisiin vastaavanlaisia mielenosoituksia meidän, mm. EU-diktatuurin läpimädäksi korruptoimaa politiikan & korkeamman virkamiehistön establismenttia vastaan, joka näyttää seuraavan Ruotsin esimerkkiä, tietyllä viiveellä vain.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 16. Enää ei näytä olevan mitää epäilyä, etteikö EU-diktatuuri ole todenteolla toteuttamassa Kalergi-suunnitelmaa, http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/
  Tietynlaisena kantona kaskessa on aikoinaan toisesta poliisivaltiosta, Neuvosto-diktatuurista kantapään kautta oppinsa saanut Unkari:

  "Unkari torjuu EU:n ja Afrikan julistuksen ‘maahanmuuttoon kannustavana’

  Unkari on hylännyt Euroopan Unionin ja Afrikan välisen maahanmuuttosopimuksen, jonka se katsoo “edelleen kannustavan maahanmuuttoa”. Kansalaisen toimitus ei löytänyt tietoa Suomen edustajasta Marrakechin kokouksessa, mutta Viron ulkoministeriön sivulla oleva valokuva viittaisi siihen, että Suomea edustaisi “takakonttikohusta” kuuluisaksi tullut ulkoministeri Timo Soinin valtiosihteeri Samuli Virtanen

  Keskiviikkona Marokon Marrakechissa yli 50 Afrikan ja EU-maiden edustajaa allekirjoittivat julkilausuman viidennessä muuttoliikettä ja kehitystä käsittelevässä EU:n ja Afrikan ministerikonferenssissa, kertoi Digital Journal..."

  Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/unkari-torjuu-eun-ja-afrikan-julistuksen-maahanmuuttoon-kannustavana/

  Ei liene paljoa epäilyä petturi-Soinin takakontti-Virtasen esittämästä kannasta asiaan.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!