maanantai 28. toukokuuta 2018

Välimeren liikenne ylitti uutiskynnyksen hyvässä ja pahassa

Euroopan Unioni on luonut kehitysmaalaisille ihmisille insentiivin kotiseudultaan lähtemiseen tarjoamalla turvapaikkoja löperöin perustein. Varsinainen massaryntäys koettiin vuonna 2015, mutta tulijoita riittää runsaasti edelleen - jopa kaukaiseen Suomeen on löytänyt viimeisten 12 kuukauden aikana tiensä lähes 5 000 turvapaikkahakemuksen jättänyttä. Heistä ylivoimaisesti suurin ryhmä on turvallisesta demokratiasta eli Irakista saapuneita.

Iltalehti kertoi eilen, että espanjalaiset olivat pelastaneet Välimereltä noin 400 paremman elintason piiriin pyrkinyttä afrikkalaista. Nämä ihmiset olivat lähteneet matkaan hengenvaarallisissa veneissä, joista kolme upposi seikkailijoiden päästyä turvaan.

Mainitut 400 tulijaa ovat vain pisara meressä, sillä samaisen jutun mukaan viime vuonna Espanjaan oli saapunut yli 22 000 ihmistä. Heidän turvapaikkahakemustensa käsittelystä ei mainittu sen enempää - eikä edes sitä onnistuivatko he jatkamaan matkaansa kohti pohjoista. Suomeen heitä lienee saapunut varsin vähän, koska mustan Afrikan tulijoille ei meillä juurikaan myönnetä turvapaikkoja.

Iltalehti kertoi myös Libyassa sattuneesta episodista, jossa EU:n luomaa insentiiviä noudattaneet nuorukaiset olivat yrittäneet paeta heidän kustannuksellaan miljoonia tekeviä ihmissalakuljettajia, jotka olivat avanneet tulen. Paikalla edelleen ihmisiä kuolemaan houkutteleva Lääkärit ilman rajoja -järjestö on pyrkinyt hoitamaan vammoja saaneita.

Edellä olevat ovat synkkiä uutisia luettavaksi täällä Pohjolan perukoilla. Hiukan valoa pimeyteen tarjosi kuitenkin Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz, joka - edelleen Iltalehden mukaan - halusi EU:n lopultakin tukkivan rajansa ja pysäyttävän Eurooppaan pyrkivät jo Pohjois-Afrikkaan.

Näin toimien voitaisiin säästää Välimereen nyt hukkuvien henget, lopettaa ihmisiä ammuskelevien salakuljettajien miljoonabisnekset ja kaikista tärkeimpänä saada kehitysmaalaiset suunnittelemaan elämänsä kotimaihinsa, joiden elintason nostamiseksi heidän työpanoksensa olisi korvaamaton. Samalla syntyisi ympäristöteko, sillä kotiseudulleen jääneen kehitysmaalaisen ekologinen jalanjälki on monin verroin pienempi kuin EU:n alueelle saapuneen.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Onko eurooppalaisten elätettäväksi pääseminen suurin ihmisoikeus?
Ehdotan Nobelin rauhanpalkintoa Libyan rannikkovartiostolle
Ihmissalakuljetus Välimerellä

9 kommenttia:

 1. Vaikka Itävallan ja Visegrád-valtioiden tapaista rakoilua rintamassa on tapahtunyt, niin useimmissa Euroopan maissa vallassa ovat edelleen EU-diktatuurin korruptoimat maanpetturihallitukset, jotka toteuttavat parhaillaan kansojensa valkoista kansanmurhaa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaisesti:

  ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’”,
  http://www.breitbart.com/london/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  ”Kilpailu kulttuuripääkaupungin tittelistä: Unkarilainen kaupunki on liian valkoinen eikä siellä ole tarpeeksi maahanmuuttajia”,
  https://www.kansalainen.fi/kilpailu-eun-kulttuuripaakaupungista-unkarilainen-kaupunki-liian-valkoinen-eika-siella-ole-tarpeeksi-maahanmuuttajia/

  Alkoholisoitunut jesuiitta Juncker pitää tiukasti kiinni EU-diktatuurin valkoisen kansanmurhan suunnitelmasta:

  “Tulemme turvaamaan Italiassa olevien afrikkalaisten oikeudet”,
  https://www.kansalainen.fi/eu-komission-juncker-italialle-tulemme-turvaamaan-italiassa-olevien-afrikkalaisten-oikeudet/

  Varsinainen muta-tsunami Afrikasta on kuitenkin vielä edessäpäin:

  "Prof. Heinsohn: Maahanmuuttajien vyöry lopettaa Euroopan vuoteen 2050 mennessä",
  https://vaestotiede.wordpress.com/2015/12/01/prof-heinsohn-maahanmuuttajien-vyory-lopettaa-euroopan-vuoteen-2050-mennessa/

  Tässä on kuitenkin syytä muistaa Unkarin antama esimerkki:

  "Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”",
  http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 2. Professori kirjoitti eilen tyhmyydestä. Tätä lukiessa tuli mieleen, ovatko johtavat poliitikot tyhmiä, vai ahneita vai tyhmiä ja ahneita.
  Aikoinaan kun orjia lastattiin Afrikasta Eurooppaan ja Amerikkaan, tavoitteena oli taloudellinen hyöty, ilmainen työvoima.

  Nykyisin varsinainen orjuus on kiellettyä mutta saahan sitä halpaa työvoimaa matuttamalla Euroopan.
  Ahneudessaan tai tyhmyydessään matuttamista ajavat eivät tunnu millään ymmärtävän sen aiheuttavan pysyviä muutoksia yhteiskunnassa kuten Ruotsissa nähdään.

  Ja muutoksethan eivät ole kantaväestön kannalta positiivisia. Entä mitä tapahtuu kun tulijat sikiävät runsaasti? Miksiköhän Ruotsissa on palautettu yleinen asevelvollisuus? No, nämä nyt on näitä mitä äänestäjät taitavat Ruotsissakin miettiä kun Ruotsi-demokraattien kannatus nousee vaalien lähetessä.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Aikajana_orjuuden_lakkauttamisesta

  VastaaPoista
 3. "paremman elintason piiriin". Ruotsin SVT:n tekstiteeveessä on tänään juttu paperittomien hoitokustannuksista kolmella suurkaupunkialueella. Vuonna-14 hoidot maksoivat 90,2 miljoonaa kruunua ja vuonna -17 196,9 miljoonaa kruunua. Ruotsin Kokoomus ja SD haluavat rajoittaa laittomasti maassa olevien hoitokustannuksia. Muutama vuosi sitten maahanmuutto oli pelkkää rikkautta ja onnea ja tänään se on taakanjakoa, mutta se muuttuu taas rikkaudeksi (määrättyjen tahojen mukaan) jos maahanmuuttajat saadaan töihin ja jos heidät saadaan integroitua yhteiskuntaan. Jos tätillä olisi munat niin se olisi setä ja jos lehmällä olisi siivet niin se osaisi lentää ja jos jos-poliitikolla olisi aivot niin se osaisi ajatella. Eikös Helsingissä paperittomat saa myös ilmaista hoitoa ja Ruotsia mukaillen niin se tulee maksamaan maltaat ja juomat.

  VastaaPoista
 4. Rikkautta!

  Itä-Helsingissä kiehahti: Pahoinpitely toi jopa 200 ihmistä paikalle – Alanya Market pahoittelee välikohtausta


  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/249831-ita-helsingissa-kiehahti-pahoinpitely-toi-jopa-200-ihmista-paikalle-alanya-market

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei puhdisteta ketään kuin korkeintaan saippualla ja harjalla.

   Poista
 6. Viherpunikkien kommunistista internationaalia?

  "Vihreät: Lisää pakolaisia ja alempi äänestysikä
  Vihreät ovat julkaisseet uuden poliittisen tavoiteohjelmansa.

  Puolue haluaa muun muassa laskea äänestysikää niin, että jatkossa 15-vuotiaat voisivat äänestää ja tehdä kansalais- ja kunta-aloitteita. Tämän lisäksi puolue haluaa moninkertaistaa Suomen pakolaiskiintiöt..."

  https://mvlehti.net/2018/05/28/vihreat-lisaa-pakolaisia-ja-alempi-aanestysika/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ihmiset ymmärtävät mihin vihreä politiikka johtaisi ajan myötä. Ja jättäisivät äänestämättä heitä.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!