lauantai 21. huhtikuuta 2018

Kulttuurieroihin liittyviä väärinkäsityksiä Tanskassa

Tanskassa on MTV3:n mukaan ollut "kulttuurieroihin liittyviä väärinkäsityksiä", joiden seurauksena "ryhmä lasten vanhempia käveli paikalle ja hyökkäsi lastenhoitajien kimppuun". Tarkempia tietoja sen enempää väärinkäsityksistä kuin uutisessa mainittujen vanhempien tai lastenhoitajien identiteetistä ei ole käytettävissä - ei edes alkuperäisissä tanskalaisissa uutisissa (tässä ja tässä).

Joka tapauksessa MTV3:n uutinen kertoo siitä yhteiskunnallisesta murroksesta, jota läntinen Eurooppa käy parhaillaan läpi alkuperäiskansojen vastustuksesta huolimatta. Suomessa tämä murros on viime aikoina näkynyt parhaiten oikeudenkäynnissä, jossa julkisuutta on hallinnut suomalaista oikeutta pilkkanaan pitävä hymyilevä suklaasilmä.

Lopuksi lukijalleni tiedoksi, että kuluvan vuoden aikana maahanmuuttoviraston tutkimista 1 755 turvapaikkahakemuksesta 760 eli noin 43% on päätynyt hakijalle suotuisasti. Tapauksista 11 on ollut hymyilevän suklaasilmän maanmiehiä eikä heistä ensimmäisellekään ole myönnetty turvapaikkaa Suomessa.

Samaan aikaan maahamme on ilmaantunut 1 010 uutta turvapaikanhakijaa. Heidän hakemuksensa käsitellään kun ehditään, mutta sitä ennen nämä maahanpyrkijät asutetaan, elätetään ja terveystarkastetaan suomalaisten verovaroilla. Ja lopulta myös tutkitaan samaisen rahoittajan tukemana.

Nämä kansan karttuisasta kädestä kerätyt rahavirrat eivät kuitenkaan mene kokonaan hukkaan, koska ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Onhan nimittäin selvää, että aika moni tästäkin kaikesta hyötyy, sillä turvapaikkaruljanssi synnyttää lukuisia uusia työpaikkoja ja bisnesmahdollisuuksia aina juristeista maahanmuuttokoordinaattoreihin ja tilojen vuokraustoiminnasta tulkkauspalveluihin.

Eikä kenenkään mieleen juolahda vertailla, mitä samojen rahavarojen vaihtoehtoisilla käyttötavoilla voitaisiin saavuttaa. Ei edes sellaisen tutkivan journalistin, joka ilmoittaa tehtäväkseen toimimisen vallan vahtikoirana vahtimassa sitä, käytetäänkö maassamme poliittista valtaa oikein.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Tuhoaako maahanmuutto ihmisten tasa-arvon Tanskassa?
Onnellisen maan tulevaisuus
Poliitikkomme osoittivat jälleen kuinka viisas mies oli Axel Oxenstierna

20 kommenttia:

 1. Ja terveystarkastuksen jälkeen hoidetaan esim. hammaskalusto kuntoon - ja veronmaksaja maksaa!

  VastaaPoista
 2. Suomen miehittämistä noilla suklaasilmillä ajavat rikolliset vallanpitäjät vainoavat näin totuudenpuhujaa, joka paljasti paljon näihin liittyviä totuuksia:

  ”Ilja Janitskinin putkakidutus jatkuu jo kuudetta vuorokautta”,
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2018/04/ilja-janitskinin-putkakidutus-jatkuu-jo.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lienee Orwell-Sipilä käyttänyt polpolaisensa opintomatkalla Pohjois-Koreassa!

   Poista
  2. Janitskinin kohtalo osoittaa, että vastustettaessa poliittis-oikeudellisia väärinkäytöksiä on huolehdittava äärimmäisen tarkoin siitä, ettei oman toiminnan seuraksena synny täkyjä "imperiumin vastaiskulle". Se kylllä hyödyntää ne täysimittaisesti.

   Tämä ei tarkoita, etteikö Janitskinilla olisi ollut äärimmäisen suurta ja positiivista vaikutusta maamme maahanmuuttoasioissa. Päinvastoin, hänen nykyinen tilanteensa osoittaa, että asia on ollut juuri näin.

   Poista
 3. Sipilä on uskomattoman raivostuttava tyyppi. Aiheutti vaimonsa neuvomana järjettömät taloudelliset kustannukset ja turvallisuusongelmat suomalaiselle veronmaksajalle sallimalla laittoman maahantunkeutumisen, vaikka olisi sen voinut estää. Nykyinen demokratian irvikuva, jossa hallituksessa istuu neljä ministeriä 1,5 % kannatuksella, ei tunnu tätä uskovaista miestä mitenkään vaivaavan. Päinvastoin, koska nyt täytyy hirvittävällä kiireellä ja keinoja kaihtamatta saada ajettua läpi maakuntauudistus keskustan valtapyrkimysten vuoksi.
  Ketku mikä ketku.

  VastaaPoista
 4. Itse olen veikannut, että Euroopassa nähtyjen vaarallisten esimerkkien (väärin äänestämisien) johdosta, ennen eduskuntavaaleja, käynnistyy ennennäkemättömän raju kampanja nuivuutta vastaan.

  Asiaa edesauttaa takavuosiin verrattuna väsähtänyt nuiva blogiskene ja hommafoorumiinkiin on soluttautunut ilmiselviä suvakkitrolleja.

  Sitten on tietenkin tämä Janitskin-tapaus enkä ihmettelisi jos MV-lehden uusi vetäjä otetaan seuraavaksi kohteeksi. Onko osana tässä myös tapaus "Hra. Kukkaruukku" :-), eli Tuukka Kurun heivaus Lapin Persunuorista? Tapaus Rebekka Härkönen? Jatkuvat ilmeisesti ilmiantoihin perustuvat Youtubettajien kanavien sulkemiset?

  Nyt jos koskaan, ennen seuraavia Isoja vaaleja, on nettinatsien todella terästäydyttävä ja jatkettava tiedonvälitystä näistä asioista. Jakavaa väsymättä linkkejä uutisiin ja asiallisiin nuiviin medioihin, kuten Oikea Media, Kansalainen.fi, PT-media, jne.!

  VastaaPoista
 5. Jos geelitukka raiskaa ja vetää siinä ohella huolella pataan ole mitään verrattuna niihin jäätäviin rikoksiin mihin Ilja on väitetysti syyllistynyt. Edellinen on uusi normaali ja merkki laajemmasta seksuaalisesta käsityksestä, jälkimmäinen taas vallankumouksellista toimintaa.
  Olen sata varma, että ajatusrikosten kyttääminen tulee vaan lisääntymään. Joidenkin arvioiden mukaan meillekkin saattaa ensi kesänä pamahtaa jopa 350 000 juhlapaikkashoppailijaa.
  Suomeen astuu samantien voimaan korpilaki koska ei poliisi pysty sitä härdelliä hoitamaan.
  Mulle käy korpilaki ihan mainiosti mutta veikkaan, että valtaosa suvakeista on ihan kusessa. Sitä saa mitä tilaa.

  VastaaPoista
 6. Sarjahukuttaja pääsi vastaamaan vapaalta jalalta, Ilja ei, valtaapitävät ovat täysmätiä.

  VastaaPoista
 7. Itserakas "vastuullinen" media voi edelleenkin sanoa olevansa vallan vahtikoira, mutta ”kehityskeskusteluissa” he ovat määritelleet tehtävänkuvansa uudelleen: Media vahtii, että globalistiset poliitikot ja virkamiehet voivat toteuttaa agendaansa mahdollisimman suojattuina kritiikiltä. Poliitikot ovatkin lämmenneet sinisiä myöten toimittelijoiden vetoomuksiin olla arvostelun yläpuolella.

  Media haukkuu, leimaa, sensuroi, boikotoi sekä painostaa irtisanomaan työpaikoistaan kansalaisia, jotka ilmi tuovat mm. väärinkäytöksiä , sisäpiirikauppoja, veronkiertoa, jääviyssääntöjen rikkomisia ja poliittisia näytösoikeudenkäyntejä. Samoin se pimittää päättäjien ja virkamiesten mielivaltaisten päätösten tuhoisia ja kohtalokkaita seurauksia. Tiedonvälitys on syvässä rappiotilassa.

  VastaaPoista
 8. Turvapaikanhakijoiden terveyden- ja sairaudenhoitoon upotetaan paljon enemmän rahaa, kuin pystymme pelkistä terveydenhuollon tunnusluvuista tulkitsemaan. Tarkoitan siis esimerkiksi terveystutkimusten hintoja, laboratoriokokeiden hinnoittelua tai vaikkapa kuvantamisten hintaa. Eräässä yksityisessä yhtiössä, nimettäköön nyt kierteisesti vaikka "Sairausnavetaksi" (päätelkää itse oikea nimi), otetaan turvapaikanhakijat ym. jotain päätöstä odottavat henkilöt erillismääräyksellä jonojen ohi hoidettavaksi. Tiedän tapauksia, joissa ihmiselle on jo tehty kielteinen päätös turvapaikan suhteen, mutta silti yhtiö on jatkanut hoidon toteuttamista "lääketieteellisin perustein". Nyt ovat kyseessä siis jo raskaat ja vaativat hoidot, kuten vaikka skolioosikirurgia, johon uppoaa kuusinumeroinen summa rahaa koko hoidon kuluessa. Maksajan tiedämme kyllä. Näitä tapauksia riittää jo omassa kokemuspiirissäni, tiedä sitten mitä muut osaavat kertoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaisuus luo - ellei varkaan, niin ainakin - hyväksikäyttäjän.

   Poista
 9. Onkohan rajat auki kehitysmaalaisille miehittäjille pitävillä vallanpitäjillämme tarkoitus varmuuden vuoksi tai pelkästä kostonhimosta lopullisesti eliminoida Ilja Janitskin?

  "Iljan äiti, Marjatta Janitskin, oli puhunut tänään poikansa kanssa puhelimessa ja kuulumiset olivat todella pöyristyttävät.

  Mies, joka sairastaa vakavaa neljännen asteen syöpää, ei saa tällä hetkellä asianmukaista hoitoa eikä kohtelua.

  Suomeen tulon jälkeen Iljalle ei ole suoritettu minkäänlaista lääkärintarkastusta, mikä selvittäisi hänen tämänhetkisen terveydentilansa. Hän on ainoastaan käynyt verikokeissa, joiden tulokset lääkäri on käydessään Iljan luona kääntymässä suunnilleen lätkäissyt pöydälle tulkitsematta laboratoriotulosten vastauksia lääkärikieleltä niin sanotulle kansankielelle. Todella ala-arvoista ja täysin väliinpitämätöntä toimintaa lääkäriltä vakavasti sairaan potilaan kohdalla. Voisi puhua jopa heitteillejätöstä.

  Ilja on myös edelleen vailla tarvitsemiaan syöpälääkkeitä, jotka olisivat hänen sairautensa kannalta elintärkeitä. Andorran lääkäri oli määrännyt hänelle kymmentä eri lääkettä hoitoihin, jotka hänellä siis oli mukanaan, mutta joita hänen ei annettu ottaa selliin mukaan. Lääkereseptit ovat katalaanin kielellä. Helsingin Polpo siis valehtelee törkeästä twiittaamalla, että espanjaa osaava lääkäri käy Iljan luona ja ymmärtää reseptit..."

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/04/21/ilja-on-edelleen-ilman-laakkeitaan-laakari-taysin-valiinpitamaton/

  VastaaPoista
 10. Akkipaata luulisi etta Sipila suhtautuu nuivasti maahanmuuttoon lestatiolaisena.
  Kuinkahan paljon tassa talon lupauksessa oli Merkelin johdatusta eli taytyi tehda jotain saadakseen Merkelin sympatiat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vallanhimon merkitystä ei luultavasti ole mahdollista yliarvioida. Mutta saattoi siinä toki olla myös sinislmä typeryyttäkin. Eihän sitäkään liene mahdollista yliarvioida.

   Poista
 11. Kulttuurieroja maailmalta:

  "Naisten kuntosali suljettiin "säädyttömän" videon takia Saudi-Arabiassa"
  "Saudi-Arabian viranomaiset ovat sulkeneet naisten kuntosalin, jota on niiden mukaan mainostettu säädyttömällä videolla.
  Videolla naishenkilö harjoittelee tiettävästi kehoa myötäilevissä treenivaatteissa hiukset auki."

  https://yle.fi/uutiset/3-10171359
  -------------------------

  On siis turha kuvitella, että ym. mainitun maan "kulttuurin" omaava henkilö koskaan sopeutuisi länsimaiseen kulttuuriin tai kukaan muukaan siltä suunnalta tuleva vaikka jotku niin kuvittelevat.
  -------------------------

  "Intia ottaa käyttöön kuolemanrangaistuksen lapsen raiskaamisesta"
  "Myös vankeustuomioita pidennetään ja oikeudenkäyntejä nopeutetaan."

  https://yle.fi/uutiset/3-10171796

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä yksittäiset ihmiset voivat oivaltaa oman kulttuurinsa surkeuden nähdessään sitä oleellisesti onnistuneemman verrokin. Yhteisönä se ei kuitenkaan liene mahdollista ainakaan yhdessä sukupolvessa.

   Poista
 12. Janitskin, suomalaisen äidin poika esiintynyt tässäkin ketjussa. Pakottaa muistuttamaan: Unkarin tai Puolan Venäjä-historia on traagisempi kuin Suomen, silti siellä on syntynyt potentiaalisesti Venäjää hyödyttävä "kansallinen käänne". Suomessa ei synny koska EU-kriitikko on liian monen mielestä Putinin trolli. -jussi n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kirjoittaa Janitskinin asian omakseen ottanut MVlehden lukija:

   "Kirje Mäntyniemen Gestapolle ja Polpolle – ”Sananvapauden hinta Suomessa on kuolemantuomio”
   Suomessa syntynyt Suomen kansalainen päätti puhua suoraan Mäntyniemen Gestapolle ja poliittisin tarkoitusperin toimivalle poliisille. Hän kertoo diktatuurin tehosta. ”Sananvapauden hinta Suomessa on kuolemantuomio”..."

   Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/04/21/kirje-mantyniemen-gestapolle-ja-polpolle-sananvapauden-hinta-suomessa-on-kuolemantuomio/

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!