sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Osallistu maahanmuuton rahoittamiseen

Tämän päivän uutinen koskee suomalaisen väestörakenteen korjaukseen liittyvien varojen keräämistä eli Suomeen ja muualle länsimaihin suuntautuvan kansainvaelluksen tukemista, johon myös arvoisa lukijani voi osallistua. Käytännössähän toiminta on ollut jo vuosikausia ihmissalakuljettajien ja muiden rikollisten hallussa.

Nyt on ollaan kuitenkin tultu tilanteeseen, jossa hyvien ja kunnollisten ihmisten liike on lähtenyt maailmanlaajuiseen toimintaan heidän tulolähteidensä kuivattamiseksi. Tähän toimintaan osallistuminen tuottaa hyvän mielen ja samalla helpottaa kehitysmaiden väestöräjähdyksen aiheuttamien ongelmien ratkaisemista.

Jos arvoisa lukijani klikkasit tämän kirjoituksen alussa olevaa linkkiä, tulit lahjoittaneeksi automaattisesti 100 euroa somalialais-arabialaisen maahanmuuton edistämiseen. Jos taas jätit klikkaamatta, voit tehdä sen myös tästä. Lahjoitusilmoitus on sitova ja peritään seuraavasta palkastasi.

Varat tullaan käyttämään suoriin lentoihin uussuomalaisten lähtömaista Lappeenrannan lentokentälle sekä asuntojen hankkimiseen tulijoille. Lisäksi varoilla taataan heille kaikille 1500 euron kuukausittainen kotoutumisraha, jonka he voivat käyttää kuten haluavat.

Uuden aloitteen tavoitteena on tulijoiden kotoutumisen edistäminen poistamalla heiltä monia uussuomalaisia rassaavat taloushuolet. Mikäli jaksoit lukea tämän kirjoituksen tänne asti, olet ansainnut kunnon aprillia-huudahduksen. Mukavaa huhtikuun alkua!

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Albaanit kusettivat suomalaisnaista ja veronmaksajaa
Kehitysmaalaista menoa
Ahneus sokaisi oululaismiehen

10 kommenttia:

 1. Rotschild-agentti George Soros on tukenut jo n. 15 miljardilla eurolla mainittua toimintaa tukevia erilaisia ns. kansalaisjärjestöjä. Soros on ansainnut
  miljardinsa mm. suuren mittakaavan, esim. Britanniaa keikuttaneella valuuttakeinottelulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, ettei ole olemassa ylärajaa sille, kuinka paljon kyseiseen tarkoitukseen voi käyttää rahaa.

   Poista
 2. Somalialais-arabialaisesta maahanmuutosta vielä.
  "Me elätetään teitä eikä toisinpäin. Sä tarviit meitä ja tää maa tarvii meitä. Ala siis elää sen mukaisesti ja osoita jotain kunnioitusta." Husu Husseinin tekstiä.
  Suomeen on rantautunut eläteiksi maapallon röyhkein ja k..ipäämäisin populaatio. Kukaan länsimaalainen ihminen ei tuossa asemassa esiintyisi noin, vaan saattaisi olla jopa kiitollinen kaikesta saamastaan.
  Ei noilla järjettömillä puheilla ainakaan lisätä suomalaisten empatiaa maahanmuuttajia kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nuo röyhkeät törkimykset ovat Brysseliä kumartavien, omaa kansaansa vastaan sotaa käyvien vallanpitäjiemme erityissuojeluksessa!

   Poista
  2. Jos Suomi maanantai-aamuna ottaisi vastaan kaikki Etelä-Afrikan brittiperäiset ja buurikansalaiset myöntäen heille turvapaikan, he varsin suurella todennäköisyydellä olisivat vuoden kuluttua integroituneet suomalaiseen yhteiskuntaan ellei nyt täydellisesti, niin kiitettävän hyvin.

   Afrojen käsiin jäänyt Etelä-Afrikka, josta intialaisperäinen väestö olisi vuoden mittaan mitä todennäköisimmin muuttanut jonnekin muualle, olisi samassa ajassa luhistunut matemaattisella varmuudella Zimbabweakin huonommin toimivaksi Paskastaniksi.

   Jos kaikki suomalaiset muuttaisivat tämän vuoden aikana Somaliaan, josta kaikki somalit rahdattaisiin Suomeen...

   Siinäpä olisi Husulle ajatusleikkiä.

   Poista
  3. Neuvosto-Siperiaan karkotettujen virolaisten elintaso oli aikanaan korkeampi kuin siellä elävien venäläisten.

   Poista
 3. Aika raakaa pilaa kirjoittaa, että "...monia uussuomalaisia rassaavat taloushuolet."
  Ei todellakaan rassaa. Valtiohan koko ajan ottaa velkaa, että saa rahoitettua heidän elämäänsä!
  Toista se on aktiivimallin hampaisiin joutuneilla ja ruokajonoissa jonottaville.
  Em. huolimatta hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Eeh-hjuu. Meinasin itsekin toivotella.

  VastaaPoista
 5. Kun Husu tuli nyt mainittua niin nettiä selattuani olin huomaavinani erään seikan. Hän ei nähdäkseni ole ikinä tehnyt päivääkään rehellistä työtä. Näin ollen puheensa elättämisestä ja tarpeellisuudesta ovat lähinnä sairasta pilaa.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!