perjantai 16. elokuuta 2019

Onnittelurunoja viisivuotiaalle PT-medialle

PT-media kertoi täyttäneensä viisi vuotta. Toimintansa aikana se on noussut korvaamattoman arvokkaaksi tietolähteeksi, joka pitää lukijansa ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu muissa pohjoismaissa - erityisesti Ruotsissa - sekä myös Suomessa silloin kun maamme vero- ja markkinarahoitteiset valtamediat vaikenevat.

PT-median syntymäpäivän kunniaksi päätin muistuttaa arvoisaa lukijaani erään François-Marie Arouetin eli valistusfilosofi Voltairen aikanaan tiivistämästä sananvapauden keskeisimmästä ja tärkeimmästä piirteestä, joka tuntuu nykyisin unohtuneen jopa korkeimmilta oikeusoppineilta ja laadukkaimmilta journalisteilta. Se kuuluu näin: "en ole samaa mieltä mistään mitä sanot, mutta puolustan täysin oikeuttasi ilmaista sanomasi".

Sananvapauden merkityksestä puolestaan lausui yksi aikamme merkittävimmistä suomalaispoliitikoista äskettäin, että "sananvapaus länsimaisessa merkityksessä nimenomaan sisältää oikeuden ilmaista mielipiteitä, vaikka ne loukkaisivat jotakuta ja ilman pelkoa oikeudellisista tai hallinnollisista seurauksista".

Itse olen puolestaan nostanut tämän blogin tunnuslauseeksi sen huomion, että "niin kauan kuin yhteiskunnassa on todellinen sananvapaus, se ei voi olla läpeensä mätä. Sen sijaan jokaisesta läpeensä mädästä yhteiskunnasta puuttuu todellinen sananvapaus."

Näiden "onnittelurunojen" myötä toivotan parhaat onnitteluni PT-medialle ja toivotan sille pitkää ikää ja loistavaa menestystä tärkeässä tehtävässään.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Toimiiko Itä-Helsingissä väkivaltainen maahanmuuttajajengi?
Uusi ulottuvuus totuuden jälkeiselle ajalle
Blogin syvin olemus

10 kommenttia:

 1. Jo pelkästään vallanpitäjiemme palkkaamat nettikytät ja Polpo "vihapuhujia", "rasisteja" ja muita "väärinajattelijoita" vaientamaan löyhkäävät vahvasti mädältä, samoin kuin noitaoikeudenkäyntejä järjestämään käytetyt kommunistiset Demla- ja vapaamuurarisatanisti-tuomarit.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyinen viherpunikki-hallitus jatkaa edellisen porvarihallituksen linjalla sananvapauden tukahduttamisessa:

   "Natsittaja Ohisalon pitää vastata puheistaan",
   https://oikeamedia.com/o1-111811

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Juha Ahvio: "Sananvapaus on entistäkin uhatumpi Suomessa", https://oikeamedia.com/o1-117909

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Jaa-a. Historiaa luen paljon ja täytyy todeta, että jotain tuttua tässä on. Edellä oleviin kommentteihin viitaten.

   Poista
 2. Kiitokset Paavolle minultakin. Esitän kiitokset täällä, koska jostain syystä (spammifiltteri tms..?) en ole voinut kommentoida PT-mediaan useaan kuukauteen.

  Erityisen mielenkiintoisia ovat olleet hänen selvityksensä Ruotsin jengien tilanteesta ja taustoista.

  Levittäkää suomalaisten vaihtoehtomedioiden linkkejä väsymättä jotta saadaan lisää lukijoita! Lahjoittakaa heille rahaa! Tukekaa heitä varojenne mukaan! Edes 10€ silloin tällöin!

  Toiminnan jatkon ja kehittymisen lisäksi bonuksena saa suvakit kihisemään voimattomasta raivosta kun eivät millään käsitä, että nämä uudet mediat eivät ole kovista yrityksistä huolimatta menossa minnekään!


  t: Vee-tuuntunut Stadilainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästäkin Suomen läpeensä valheellinen, viherpunikki-toimittajien dominoima valtamedia vaikenee:

   "Sverige kollapsar medan 7-klövern fortsätter idealisera sina visioner

   Det är tragiskt, ett mycket tryggt, lugnt och välmående rikt land krossas på mindre än 10 år. Sverige har nu en befolkningsexplosion. Svenskarna är det mest skuldsatta folket på jorden. 110 av 290 kommunerna lider av ekonomisk förlust. Allt leder till en försämrad välfärd och samhällsservice till medborgarna. Sverige kollapsar.
   ...
   “Asylsökande driver på ekonomisk tillväxt”, enligt SCB 2016, men samma SCB uppger 2019 att BNP sjönk med 0,1 procent. Detta trots att migranter ökar kraftigt med anhöriginvandring. Asyl-business drev upp BNP, men nu är slut på den. Business har övergått till offentlig kostnad. Du ska nu betala medan Sverige kollapsar.

   Sverige kollapsar genom en hänsynslös befolkningsexplosion
   Siffrorna än mer alarmerande. Sverige har en befolkningsexplosion av aldrig skådat slag i västvärldens historia. Den utgörs av migranter, en för kunskapssamhället Sverige improduktiv och hårt belastande befolkningsexplosion.
   ...
   Sverige kollapsar när 110 av 290 svenska kommuner lider av ekonomisk förlust
   ...
   Anhöriginvandring ökar trycket på Sveriges samhällsfunktioner
   ...
   Bakom allt ligger 7-klöverns ambition att i lönndom, bakom svenska folkets rygg, kollapsa nationalstaten Sverige. Beslutet är sedan länge fattat att Sverige ska upplösas som nation för att uppgå som region i globalisternas nya världsordning. Sveriges politiska ledning i världsledande position på genomförandet av denna plan.
   Våldtäkterna – ett svar på Reinfeldts öppna hjärtan
   Det sönderfall och vansinne du upplever i Sverige sedan länge är bara symptom på vägen mot denna kollaps. Makabert nog – massvåldtäkterna ingick tydligen i denna destruktionsplan..."

   Koko artikkeli: https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/08/15/sverige-kollapsar-medan-7-klovern-fortsatter-idealisera-sina-visioner/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 3. Vaikka minä usein moitin juristeriaa ja joskus juristejakin, niin laitetaan tähän nyt sellaista juristien tekstiä sananvapaudesta, josta voi olla vankasti samaa mieltä. Vaikka Euroopan ihmisoikeussopimuksessa luetellaan useita tapauksia, joissa sananvapautta voidaan rajoittaa lailla, Euroopan yhteisöjen tuomioistuin (nykyinen Euroopan unionin tuomioistuin) on ratkaisuissaan korostanut, että näitä rajoituksia on tulkittava suppeasti:
  »Ihmisoikeustuomioistuimen oikeuskäytännön mukaan sananvapaus on eräs demokraattisen yhteiskunnan keskeisistä perustoista, eräs sen edistyksen ja jokaisen yksilön kehityksen perusedellytyksistä. Ellei ihmisoikeussopimuksen 10 artiklan 2 kohdasta muuta johdu, sananvapaus ei koske pelkästään sellaisia "tietoja" tai "ajatuksia", joihin suhtaudutaan myötämielisesti tai joita pidetään vaarattomina tai yhdentekevinä, vaan myös sellaisia, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät.
  Sananvapautta voidaan rajoittaa siten kuin siitä on määrätty ihmisoikeussopimuksen 10 artiklan 2 kohdassa, mutta tällaisia rajoituksia on kuitenkin tulkittava suppeasti. Tämän sopimuksen 10 artiklan 2 kohdassa mainitulla adjektiivilla "välttämätön" tarkoitetaan pakottavaa yhteiskunnallista tarvetta, ja vaikka sopimuspuolilla on tiettyä harkintavaltaa sen arvioinnissa, onko tällainen tarve olemassa, oikeuksiin puuttumisen on oltava asianmukaisessa suhteessa tavoiteltuun lailliseen päämäärään ja syiden, joihin kansalliset viranomaiset vetoavat rajoituksen perusteluksi, on oltava asiaankuuluvia ja riittäviä. Lisäksi etukäteen tapahtuva sananvapauden rajoittaminen edellyttää erityistä tutkimusta.»
  Kuivan asiallista tekstiä, jossa avainkäsitteitä ovat suppeasti, laajasti ja pakottava tarve. Sananvapautta on siis tulkittava laajasti. Rajoituksiakin käytännössä tarvitaan, mutta oikeutta rajoituksiin on tulkittava suppeasti ja rajoittamiseen on oltava pakottava tarve. Jostakin syystä meidän ihmisoikeusjuristiksi tituleerattavien tulkinta tuntuu valitettavasti olevan se, että sananvapautta on tulkittava suppeasti ja rajoitusperusteita laajasti.
  Ja niin. Onnittelut 5 vuotiaalle, joka jaksaa kantaa omalla sarallaan sananvapauden lippua kaikista vaivoista ja vastuksista huolimatta.

  VastaaPoista
 4. "
  "en ole samaa mieltä mistään mitä sanot, mutta puolustan täysin oikeuttasi ilmaista sanomasi".
  "
  Juurikin näin. Näin persvakoäijänä tämä on minulle tärkeää.

  Ei maailma ole kohdallaan jos asema, olipa se sitten akakoominen, sosiaaliekonominen, kultturelli taikka "vedän tähän jotain stetsonista" mallinen, oikeuttaa olemaan enemmän oikeassa.

  Näin persvakoäijänä olen kokolailla sitä mieltä, että terve yhteiskunnallinen kekustelu kostuu, mites se menikään, "teesi, aniteesi, hypoteesi". Olen ymmärtänyt niin, asioita Scanian ohjaimissa pohtiessani, että asiat on kokolailla persiellään jos yhteiskunnassa sallitaan vain tietyn yhteiskuntaryhmän ajatukset. Eli jaellaan yhteiskunta ryhmiin jotka osaavat ajatella, (nykyään vihervasemmisto) ja ryhmiin jotka eivät osaa (persvakoäijät, persut ja professori ;D).

  Olin vuosian poissa täältä kotisuomesta. Vuonoilla ja autobahneilla. Pari vuotta sitten palasin kotiin ajamaan ihan rekkapena hommia helsinki, Turku, Tampere kolmioon. Onhan tämä ollut rajua. Suomi on muuttunut. Asenteesta riippunee mihin suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttaja näkee paremmin. Tietysti voi olla että joku puoli vuosisataa poissa ollut näkee niin hyvin että mykistyy täysin. Siis ilman PT-mediaa elänyt. Tai mainiota Professorin blogia. -jussi n

   Poista
 5. PT-media on äärimmäisen tärkeä: On edes joitain lähteitä, joissa kerrotaan, mihin tämä itsetuhoinen etnopalvonta johtaa. Miten vähän Ruotsin tilanteesta olisikaan tietoa ilman PT-mediaa! Kiitos ja onnea!

  Tuo Voltairen lausahdus (, joka tosin taitaa virheellisesti olla liitetty häneen) on ollut aina suosikkini: ja sen henki ei täysimittaisesti toteudu tämän päivän Suomessa.

  Valtsu

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!