torstai 29. elokuuta 2019

Valmistellaanko Välimerellä uutta pakolaisvyöryä?

Yleisradio kertoi, että turvapaikanhakijaralli Turkista Kreikkaan on jälleen vilkastunut. Liikkeellä ovat ennen kaikkea afgaanit ja syyrialaiset.

Koko Välimeren alueella vastaavaa lisäystä ei kuitenkaan ole tapahtunut - kiitos siitä kuulunee Italian paljon mediatilaa saaneelle jämäkälle toiminnalle. Nyt kun saapasmaan hallitus on vaihtumassa on siis syytä toivoa, ettei maan politiikka tässä suhteessa muutu.

Riski tähän on kuitenkin varsin suuri, koska hallitusta Viiden tähden liikkeen kanssa muodostavan Demokraattisen puolueen johtaja Nicola Zingaretti tunnetaan vasemmistolaisena sosiaalidemokraattina ja vihreän politiikan ajajana. Lisäksi hän on pullikoinut Italian aiempaa tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa vastaan.

Jos Italian uusi hallitus tuhoaa edeltäjänsä maahanmuuttopoliittiset saavutukset - kuten lienee todennäköistä - on luultavaa, että Eurooppaan vyöryy uusi vuoden 2015 tapahtumia muistuttava kehitysmaalaisten kansainvaellus. Kysymys tässä tilanteessa kuuluu, että miten  viherpunamultahallituksemme suhtautuu sen Suomeen johtaviin haaroihin.

Vuoden 2015 Suomeen saapuneiden vyöryllehän oli kaksi pääsyytä. Niistä ensimmäinen oli pääministerin järjetön "asuntokutsu" ja toinen Ruotsin törkeä toiminta ihmisvirtojen ohjaamiseksi maahamme. Siten on toivottava, ettei Antti Rinne (sd) tai muu hallitus ryhdy edeltäjänsä mallin mukaisiin kutsuihin. Ja että se toimii tehokkaasti myös silloin jos Ruotsi jälleen ryhtyy aktiivisesti ohjaamaan ihmisiä kohti Torniota.

Valitettavasti Rinteen hallituksen tähänastiset toimet eivät juuri herätä luottamusta. Erityisesti sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) näyttäisi tässä suhteessa olevan täysin ymmärtämätön ja siten kyvytön hoitamaan tehtäväänsä mahdollisesti tulossa olevassa kriisitilanteessa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
EU-poliitikkojen toimet johtavat radikalisoitumiseen
"Ei tarvitse olla vihainen maahanmuuttajille, vaikka he välillä raiskaavat yhden tai kaksi pikkutyttöä"
Ketkä ovat syyllisiä Lesboksen leirin kauhuihin?

11 kommenttia:

 1. Miksi käytät termiä pakolainen yleisnimityksenä? Vai ajatteletko, että kaikki tulijat olisivat tosiaan pakolaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läheskään kaikki eivät ole pakolaisia, eikä se ole mielipidekysymys vaan fakta. Siten sanavalintani otsikossa oli lapsus, jota ei esiinny itse tekstissä. Eli en käyttänyt itse kirjoituksessa lainkaan sanaa pakolainen.

   Poista
 2. Eppujen Martti Syrjä kehoitti kaikkia aloittelevia alkoholisteja juomaan lisää. Jotta sitä kautta löytyisi se pohja, josta paraneminen voi alkaa. Pitäisikö tässäkin elintasosiirtolais asiassa antaa koko paskan lävähtää oikein kunnolla,jotta vihdoin nähtäisiin mitä nyt ollaan menettämässä. Montako sukupolvea tervehtymiseen menisi, ja alkaisiko se koskaan. Mietinpä vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se paska jo lävähtänyt oikein kunnolla - seuraa Ruotsin tapahtumia!

   Poista
 3. Saksan päätös mittavasta velkaelvytyksestä kertoo sekin mistä tässä masinoidussa kansainvaelluksessa on kyse. Numeerisen rahan kulisseiksi tarvittavista väestömassoista -- käytännössä uusien, keinottelutarpeisiin perustettavien valtioiden perustamisesta, de facto väestönvaihdosta.

  ""Valtionvelka on uusi demokratian jälkeinen hallitusmuoto.""

  "" "Turvapaikka" on Troijan hevosen nimi.""

  Mitä tuhon anon 9.28 esittämään kysymykseen tulee, eurooppalaisen uuden ajan kulttuurikognitio, joka on hyvin erityinen ja hyvin ohuiden tiedollista hallintaa ylläpitävien lankojen varaan ripustettu, voidaan romauttaa täydellisesti muutamassa sukupolvessa, eikä nähdäkseni ole mitään takeita siitä että sellainen pystyttäisiin koskaan synnyttämään uudelleen.

  Valitettavasti suuren historiallisen sosiopsyykkisen taantuman mahdollisuus ei vain ole aina ilmassa, vaan aika vääjäämättömästi täydellisessä ymmärtämättömyydessämme olemme ajautumassa sellaista kohti. Se on good-bye, rouva Ohisalo ja herra Rinne.

  VastaaPoista
 4. Edelleenkään EU:ssa ei tulkita Geneven pakolaissopmusta niin, että turvapaikkaa hakeva voitaisiin toimittaa YK:n pakolaisleirille. Järjestelmä on siis edelleen korjaamatta. Ilmeisesti puuttuu poliittinen tahto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poliittinen tahto puuttuu kokonaan, sillä ongelma on valtava ja pahenee koko ajan monien kehitysmaiden väestön kasvaessa hallitsemattomasti. Helppoja ratkaisuja ei ole.

   Poista
  2. EU:n poliittinen tahto on EU:n aatteellisen isän kreivi Coudehove-Kalergin suunnitelman mukainen kantaeurooppalaisten tuhoaminen, etninen kansanmurha:

   "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be "New Norm"",
   https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

   ”Kilpailu kulttuuripääkaupungin tittelistä: Unkarilainen kaupunki on liian valkoinen eikä siellä ole tarpeeksi maahanmuuttajia”,
   https://www.kansalainen.fi/kilpailu-eun-kulttuuripaakaupungista-unkarilainen-kaupunki-liian-valkoinen-eika-siella-ole-tarpeeksi-maahanmuuttajia

   ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

   Olisi jo aika nähdä elefantti olohuoneessa!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. "– Tämä hallitus ei ole syntynyt Roomassa. Se syntyi Brysselissä tarkoituksenaan rutistaa Salvinin pallit."
   https://www.kansalainen.fi/italiaan-vasemmistohallitus-salvini-ette-te-minusta-palatsipelillanne-eroon-paase/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 5. Lisää väkeä tulee "paljon", "vähemmän", "vähän" jne. Mutta lisää kuitenkin.

  VastaaPoista
 6. Natsittaja-sisäministeri, viherkommunisti Ohisalo ainakin, ellei koko viherpunikki-hallitus, näyttää olevan kantasuomalaisten etnisen kansanmurhan asialla, minkä johtopäätöksen voi vetää Tytti Saleniuksen artikkelista: https://beta.oikeamedia.com/o1-119313

  Kommenttina Saleniuksen artikkeliin voi sanoa, että siinä mainittu "tyrmistynyt" kokoomuksen Rydman näyttää "unohtaneen", että syksyllä 2015 hänen puoluetoverinsa ja silloinen sisäministeri Orpo päästi maahamme n. 30000 kehitysmaalaista vapaamatkustajaa, joista n. 80% oli nuoria miehiä. Toinen Rydmanin puoluetoveri Mykkänen, Ohisalon edeltäjä kävi puolestaan syksyllä 2018 Marokossa allekirjoittamassa GCM-sopimuksen, joka on käytännössä mm. eurooppalaisten etnisen kansanmurhan mahdollistava asiakirja.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!