torstai 10. tammikuuta 2019

Valehteliko poliisi virkavastuulla Oulun raiskaustapauksissa?

Viime vuosina on keskusteltu paljon valeuutisista ja poliisin tiedotusohjeista mm. humanitaariseen maahanmuuttoon liittyen. Toisaalta myös ns. valtamedia on moneen kertaan jäänyt kiinni asioiden salailusta.

Nyt meillä on tähän asiakokonaisuuteen liittyen käsillä mielenkiintoinen tapaus, joka tulisi aivan ehdottomasti selvittää. Se on PT-median eilinen juttu, jossa väitetään varmana tietona, että "14-vuotias tyttö menehtyi oman käden kautta jo lokakuun lopussa. Tyttö ja hänen kaverinsa houkuteltiin Oulun kauppakeskus Valkeasta useamman arabin joukolla mukaan Tuiraan. Raiskaus tapahtui asunnolla."

Jutussa on oleellista se, että poliisi on nimenomaisesti eli ekplisiittisesti ilmoittanut, ettei sillä ole tietoa tällaisesta itsemurhasta. Tässä tapauksessa on siis niin, että virkavastuulla toimiva viranomainen on joko valehdellut tai epäonnistunut tehtävässään - tai vaihtoehtoisesti PT-media on toiminut valemediana.

Jälkimmäisen osalta joudun toteamaan, etten ole valmis tekemään ainakaan suoralta kädeltä tuollaista johtopäätöstä, koska kyseinen media on useita kertoja julkaissut tietoja, joista valtamedia on Suomessa vaiennut, mutta jotka ovat myöhemmin osoittautuneet oikeiksi. Lisäksi sillä on käsittääkseni läheiset suhteet Oulun raiskaustapausten julkituoneeseen henkilöön.

Poliisinkaan osalta en väitä, että se olisi epäonnistunut työssään tai valehdellut virkavastuulla. Mutta PT-median jutun jälkeen on syntynyt varteenotettava epäily jälkimmäisestä, eikä oikeusvaltiossa hallintoon kohdistuvia vakavia epäilyjä saa jättää selvittämättä.

Toivottavasti sisäministeriö ymmärtää kyseessä olevan poliisin luotettavuudesta kansalaisten silmissä ja selvittää sen tiedotustoiminnan asiallisuuden Oulun tapausten yhteydestä. Mikäli siinä ei ole moitittavaa on se uutisoitava kaikelle kansalle - ja tietenkin myös siinä tapauksessa, että on tapahtunut valeuutisointia virkavastuulla.

PT-median puolestaan toivoisi esittävän perusteet sille, millä perusteella se on tehnyt uutisensa 14-vuotiaan tytön itsemurhasta. Näin itse kukin voisi päätellä sen varmuuden tason, joka kyseisen sivuston uutisella on. Nythän meillä on ainoastaan kyseisen median sana, jossa väitetään tiedon olevan vahvistettu.

Tässä tilanteessa toivon myös, että arvoisa lukijani harkitsisi PT-median uutisen (siis tämän) ja miksei myös tämän oman kirjoitukseni jakamista eteenpäin. Näin kasvaisi paine palata asiaan sekä valtamediassa että sisäministeriössä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
"Ei tarvitse olla vihainen maahanmuuttajille, vaikka he välillä raiskaavat yhden tai kaksi pikkutyttöä"
Oulun tapahtumia ei saa käyttää vihan lietsontaan, vaan maahanmuuttopolitiikan perusteena
Pitäisi tehdä välikysymys Oulun raiskausringin takia

61 kommenttia:

  1. ""Toivottavasti sisäministeriö ymmärtää kyseessä olevan poliisin luotettavuudesta kansalaisten silmissä ja selvittää sen tiedotustoiminnan asiallisuuden ""

    Mutta kun tämä asiallisuuden -- tosiasioiden -- henki ei ole se henki missä viranomaiset toimivat. Viranomaiset toimivat niiden pykälien hengessä, jotka sanovat ettei julki saa saattaa sellaista tietoa, toistan: tietoa, joka voi aiheuttaa mielipiteiden "kiihottumista" jotakin suojeltavaa mutta määrittelemätöntä "kansanryhmää" vastaan.

    Se on se henki, jolla niin viranomaisten kuin valtamedian itsesensuuri luodaan ja kipeiden kysymysten kohdalla ammottavat tabuaukot sivuutetaan. Se on tiedon torjunnan, puhumattomuuden ja niin sanotun "poliittisen korrektiuden" henki.

    Emme ymmärrä millaisia tiedollisen ja älyllisen epärehellisyyden oikeuttajia nuo lait "kansanryhmää vastaan kiihottamisesta" ja "uskonrauhan rikkomisesta" ovat. Ne lait tekevät tyhjäksi lopulta kaikki yritykset yhteiskunnallisen luottamuksen ylläpitämiseksi. Nytkin on lopulta sama, miten viranomaiset reagoivat -- jälleen on pala luottamusta syöty.

    VastaaPoista
  2. Minä uskon ihan aikisten oikeasti, että Oulun polliisi salaa/on salannut tietoja mamujen raiskausringeistä Oulussa. Siitä on julkisuudessa jo niin paljon näyttöä, PT-media, Asyl valtuutettu/varavaltuutettu Oulussa ja monet muut asioista ovat kertoneet. Ja kun vertaa herra isoherra polliisn juttuihin, niin paskaa puhuu. Vaan siellähän oulussa on jo perinteitä salata mamujen rötöstelyjä, mm- tämä demarivaltuutetun tapaus, jossa hän nai omaa tytärtään, ja jolle tehtiin muutama aborttikin sen takia. Eipä siitäkään polliisi tai muut viranomaiset juurikaan hiiskuneet.
    Huru-ukko

    VastaaPoista
  3. Kuolintodistus riittänee ? Semmonen on Junes Lokalla ainakin jos käsitin oikein...kuolinilmoitus ollut lehdessä. Jaksamis/tsemmpitoiveita uhrin isän fb-sivulla, mm oulun valtuuston puheenjohtaja Hänninen on käynyt kirjoittamassa uhrin isän fb-sivulla. Ei tässä valitettavasti ole mitään epäselvää arvon professori. Professori voit itse ottaa yhteyttä näihin ihmisiin joka paljasti tämän asian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ei ole oleellista se, onko minulle tai jollekin muulle yksityishenkilölle jokin epäselvää. Oleellista on se, että asia selvitettään julkisesti ja siitä tehdään sen jälkeen tarvittavat johtopäätökset.

      Poista
  4. Thanks for sharing, this is a fantastic blog post. Much thanks again.

    VastaaPoista
  5. Ehkä vaalien läheisyys saa Mykkäpojan ja Häkkäpojan käynnistämään selvityksen Oulun poliisin toiminnasta. Itsemurhan aiheuttaja oli kuitenkin raiskaaja, ei poliisi.

    VastaaPoista
  6. "Toivottavasti sisäministeriö ymmärtää kyseessä olevan poliisin luotettavuudesta kansalaisten silmissä ja selvittää sen tiedotustoiminnan asiallisuuden Oulun tapausten yhteydestä."

    Kyse on paljon merkittävämmästä asiasta kuin poliisin luotettavuudesta kansalaisten silmissä. Kyseessä on Suomen kansalaisten turvallisuus, jonka turvaamiseksi poliisin tulisi kaikin keinoin toimia. Turvallisuus ei lisäänny sillä, että gallupit osoittavat kansalaisten "luottavan" poliisiin tai sisäministeriin apulaisineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomalaisten turvallisuus ei ole ollut kolmen viimeisen sisäministerin agendalla. Orpo seisoi tumput suorina, kun Suomeen saapasteli 32000 elintasosiirtolaista, mutta laittoi sentään varusmiehet kantamaan tulijoiden laukkuja. Risikon suurin huoli oli vihapuhe. Hän oli Kolehmaisen kanssa sitä, että no nyt on tekemisen meininki, kun laittoi poliisit kyyläämään vihapuhetta. Mykkänen nyt on aivan omaa luokkaansa, päätavoite tuntuu olevan haalia niin paljon sosiaalipummeja maahan kuin mahdollista, ja pitää täällä nekin, jotka ovat saaneet kielteisen päätöksen. Nyt vaalien alla sitten aletaan esittää maahanmuuttokriittistä, kuten Risikko tv-haastattelussa. Pikkuisen myöhäisherännäiseltä vaikuttaa.

      Poista
  7. Slovakian demari-sisäministeri Denisa Saková ei ole Brysselin korruptoima maanpetturi:

    "Slovakiassa Euroopan viimeiset järkevät demarit?

    Vuonna 2018 EU-maa Slovakia myönsi ennätyksellisen pienen määrän turvapaikkoja. Maan sisäministeri Denisa Saková (demari) perustelee tätä sillä, että kaikki turvapaikkahakemukset käsitellään tiheän seulan läpi ja lukuisat matut, erityisesti syyrialaiset, ovat matkalla taloudellisin eikä humanitäärisin perustein..."
    https://mvlehti.net/2019/01/10/slovakiassa-euroopan-viimeiset-jarkevat-demarit/

    Brysselin Kalergi-suunnitelman mukainen diktaatti:

    "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be "New Norm"",
    https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

    Kalergi-suunnitelma

    VastaaPoista
  8. Punainen polpo on kansan vihollinen.On aika aseistautua ellei ole sitä vielä tehnyt jotta voi puolustautua tehokkaasti sen mielivaltaa ja sen tukemia tunnuksettomia vihollistaistelijoita vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmisten aseistautuminen ei johda mihinkään hyvään. Sen sijaan oikeusvaltio on saatava noudattamaan periaatteitaan.

      Poista
    2. Oikeusvaltio meni jo kauan sitten ihmisoikeuksien,ihmisarvon ja kansainvälisten sopimusten nimissä eikä se tule takaisin lässyttelemällä.Tuo toivotaantoivotaan linjasi toki ei ole mitään uutta.Montako vuotta olet toivonut että hesari muuttuu journalismiksi?10?15?Ikävä kertoa että siinä vaiheessa kun punaisen polpon toiminta alkaa erehdyttävästi muistuttamaan nkvd:n toimintaa on todellakin korkea aika aseistautua.Siitä ei toki seuraa mitään hyvää - mutta aivan varmasti vähemmän pahaa kuin siitä että niin ei tee.

      Poista
  9. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin ei näistä Oulun tapahtumista kirjoitettu ennen kuin tulivat oikeudessa käsittelyyn ja silloinkin vasta Junes Lokan toimesta. Herää siis kysymys, yritettiinkö asia pimittää ns. suurelta yleisöltä brittiläiseen tapaan rasismn pelossa? Jos näin on, media ja poliisi ei hoida tehtäväänsä.

    VastaaPoista
  10. Kyllä "raiskatuksi tuleminen" on tässä tapauksessa täysin näiden pikkupissisten omaa syytä. Kuka pakottaa niitä lähtemään ostoskeskuksesta jonkun ventovieraan ählätin asunnolle polttamaan tupakkaa ja vetämään pään täyteen viinaa? Kun leikkii tulella tarpeeksi kauan, siinä polttaa näppinsä. Olihan antiikin Rooman mytologian raiskatuksi tullut ja sen vuoksi itsemurhan tehnyt hyveellisyyden perikuva Lucretiakin tunnettu siitä, että lähti vapaaehtoisesti raiskaajansa Sextus Tarquinius Priscuksen asunnolle polttamaan pilveä ja harrastamaan pettingiä. Raiskatuksi tultuaan oli vielä pitänyt yhteyttä Priscukseen somen välityksellä ja jatkanut kontaktia niin, että oli säännöllisin väliajoin käynyt Priscukseen kämpillä antamassa tämän "raiskata" itseään, niin kuin nämä Oulun prinsessat ovat tunnetusti tehneet.

    Sanontahan kuuluu, että niin makaa kuin petaa ja ennen maa repee ennen kuin huora häpee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä se Oulun Komissaario täällä itkee?
      Siehän jo 'vastuullisessa mediassa' tuon ruikutit kaikelle kansalle.

      Poista
    2. Mietin, että poistanko kommentin. Päätin kuitenkin jättää sen tekemättä. Sen sijaan totean, etteivät uhrit ole tässä raiskanneet ketään eikä heitä pidä syyllistää itseensä kohdistuneesta rikoksesta.

      Ainoat syylliset tapahtuneeseen ovat maahanmuuttajataustaiset rikolliset. Sekä epäsuorasti heidät tänne päästäneet poliitikot. Jälkimmäisten vastuulla on yhteiskunnan pitäminen turvallisena ja sen yhtenä osana rikolliset tulee saattaa oikeuteen ja sen jälkeen poistaa Suomesta.

      Poista
    3. Pretenders-yhtyeen laulaja Chrissie Hynde puhui melko viisaasti naisen omasta vastuusta raiskatuksi tulemiseensa omaelämäkertansa julkaisun yhteydessä vuonna 2015. Kirja käsitteli muiden muassa moottoripyöräjengiläisten suorittamaa joukkoraiskausta, jonka uhriksi Hynde joutui 21-vuotiaana lähdettyään huumeiden vaikutuksen alaisena näiden matkaan "bilettämään". "Katsoitpa asiaa miltä kannalta hyvänsä, se oli kaikki minun tekemisiäni ja kannan siitä täyden vastuun," Hynde sanoi. Hän lisäsi myös, että keskiyöllä alusvaatteisillaan kadulla kännissä kukkuva nainen kerjää tulla raiskatuksi. "Jos olisin vaatimattomasti pukeutunut, pysyttelisin omissa oloissani enkä käyttäytyisi seksuaalisesti provosoivasti, silloin sanoisin, että se on täysin raiskaajan vika." Kuten odottaa saattaa, Hynden lausunnot herättivät valtavan raivon häntä "uhrien syyllistämisestä" syyttäneiden feministien keskuudessa. Samanlainen dynamiikka toimii pitkälti tässäkin tapauksessa.
      Se, että raiskaaminen on laitonta ei tarkoita, etteikö sitä tapahtuisi. Siksi on holtitonta riskinottoa lähteä päihtyneenä moottoripyöräjengin matkaan tai mennä ilmaisen alkoholin toivossa matun kämpille, koska molempien ryhmien edustajat ovat tunnettuja väkivaltaisuudestaan ja arvaamattomuudestaan. Ei liene liian vaikeaa ymmärtää? Gramma ennaltaehkäisyä vastaa tonnia hoitoa. Ei se uhrista syyllistä tekijän tekoihin tee, mutta joissakin tapauksissa raiskaus olisi ollut täysin uhrin itse ennalta ehkäistävissä.

      Poista
    4. (jatkoa edelliseen)
      Pahan valtamedian mukaan kaikissa Oulun seksuaalirikosjupakan tapauksissa ei ollut kyse raiskauksista vaan alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joka oli jatkunut kuukausitolkulla. Mistään pakotetusta kontaktista ei siis ollut kyse, vaan molemminpuolisesta viestittelystä ja etukäteen sovituista tapaamisista. Monet tytöt ovat jo 13-15-vuotiaina seksuaalisesti aktiivisia ja he varmaan aidosti kokivat, että läpsyt olivat heidän poikaystäviään. Ajatus näiden tyttöjen passiivisesta objektimaisuudesta on kaikessa naiiviudessaan huvittava.
      Muutenkaan ei voi kuin ihmetellä, että mitä ihmettä näiden tyttöjen päässä on liikkunut silloin kun he päättivät lähteä ostarista ventovieraiden arabien kämpille juomaan alkoholia ja tupakoimaan. Ns. "kunniallisen tytön" käytöstä tuollainen ei ainakaan ole. Jos minua olisi tuonikäisenä joku mamu alkanut ostarissa lähentelemään ja kinuamaan lähtemään hänen kämpilleen illanviettoon, olisi minulle ainakin tullut ensimmäisenä mieleen "mitäköhän vittua tuokin minusta oikein mahtaa haluta?" (pun intended) ja ottanut ritolat. On tärkeää, että tekijöitä rangaistaan, mutta eivät uhritkaan mitään neitsytmarttyyrin kruunua kantavia pyhimyksiä ole, eikä heitä sellaisina tule esittää. Tärkeää olisi, että ottaisivat tapahtuneesta opiksi sen verran minkä pystyvät ja välttäisivät vastaavaa tolloilua jatkossa.

      Poista
  11. Mikä vitun Oulun komissaari? Vähentäisit sinäkin sitä liiman haistelua, niin et näkisi salaliittoja joka puolella. Miksi sellainen tyttö, joka menee ventovieraan äijän asuntoon naimaan ja kännäämään itkee ja ruikuttaa raiskauksesta julkisesti? Kai sellaisellekin kuuluu jokin vastuu ja roti omasta käytöksestään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi olla että vastuullista mediaa lukemalla ovat pikkutytöt saaneet liian ruusuisen kuvan näistä aavikkokulttuurien casanoovista. Syy ei näin pelkästään lepää näiden sinisilmien hartioilla

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Eiköhän asia tullut jo selväksi. Pidetään keskustelu asiallisena.

      Poista
  12. Asiassa on se puoli, että poliisi ei ole pakosti suoraan valehdellut, sillä puheenaiheena olivat myöhemmät joukkoraiskaukset mahdollisen itsemurhan liittyessä aikaisempiin tapahtumiin. Tietoista harhaanjohtamista se tietysti on, jos itsemurha pitää paikkansa.

    Joka tapauksessa joku leikkii nyt maineellaan, ja vaikka toivoisi sen yleisesti ottaen olevan mieluummin yksityishenkilöt kuin suomalainen turvallisuusorganisaatio, niin PT-median tiedot vaikuttavat todennäköisiltä. Tällaista väitettä ei ilman vankkoja taustatietoja esitetä ja Oulun poliisi ei tuonut julki joukkoraiskauksiakaan ennen kuin sen tekivät samat piirit, jotka ovat myös itsemurhasta kertoneet.

    Se että lapsia ja nuoria raiskaavat äijäringit koetetaan vaieta, on häpeällistä. Lähinnä miettii, onko viestinnällinen suunnittelu tehty Oulussa vai - mitä pidän todennäköisempänä - Helsingissä. Meillä kun on vaalit tulossa ja nämä uutiset eivät ole valtaapitävien eduksi. Synkkää toimintaa joka tapauksessa.

    -Valtsu-

    VastaaPoista
  13. This is a great post and enjoy the look of your blog very much. Thanks for sharing. 온라인경마

    VastaaPoista
  14. Super, ᴡhat a web site it is! Thiiѕ web site gives helpfcul facts to us, keep it up. 바둑이사이트

    VastaaPoista
  15. I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! 카지노사이트

    VastaaPoista
  16. I needed to thank you for this great read!! I definitely enjoyed every little bit of it. I’ve got you book-marked to look at new stuff you post? Feel free to visit my website; 바카라사이트

    VastaaPoista
  17. Hello, I am one of the most impressed people in your article. 슬롯사이트 If possible, please visit my website as well. Thank you.


    VastaaPoista
  18. I hope you can help me. I've been thinking about this for a long time, but I'm not getting it resolved.온카지노


    VastaaPoista
  19. I've been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, 우리카지노 and I'm really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks :D


    VastaaPoista
  20. I read this post 안전사이트 about the comparison of hottest and previous technologies, it’s remarkable article.

    VastaaPoista
  21. It’s really a great and helpful piece of info. 메이저검증 good performance of your site. You can also check my article

    VastaaPoista
  22. https://gamebegin.xyz You may process by yourself. A pitching equipment allows you to set the speed in the golf ball. By packing numerous baseballs in to the device, it is possible to practice striking without needing a pitcher. This electronic digital equipment is great for individuals who would like to process baseball on your own. Pitching equipment may be found at the local wearing goods shop.

    VastaaPoista
  23. https://gameboot.xyz You see them on periodicals and so on Television, people who look like their hands and legs will explode as his or her muscle tissue are incredibly huge! There is not any require for you to consider your whole body to that level should you don't prefer to, as the simple strategies in this post will assist you to create muscle tissue in the wholesome way.

    VastaaPoista
  24. https://gamezoom.xyz Acquiring a exercise lover can substantially increase your muscles-developing final results. Your spouse might be a valuable method to obtain determination for adhering to your workout treatment, and forcing one to improve your initiatives while you figure out. Using a trustworthy partner to determine with can also help help you stay safe since you will invariably use a spotter.

    VastaaPoista
  25. I’m very pleased to discover this site. I want to to thank you for ones time for this particularly wonderful read!! I definitely savored every part of it and i also have you saved as a favorite to see new information on your blog. 먹튀사이트

    VastaaPoista
  26. russell christmas coat, i can't assist considering why i failed to peruse it prior. I continue to be tuned and aware of the following. 토토핫꽁머니

    VastaaPoista
  27. Your post is very interesting to me. Reading was so much fun.

    VastaaPoista
  28. Thanks for sharing your knowledge and opinion with us.

    VastaaPoista
  29. Everyone an extremely breathtaking chance to read from this blog.

    VastaaPoista
  30. Many thanks for the article, I have a lot of spray lining knowledge but always learn something new.

    VastaaPoista
  31. Keep up the pleasant job. Thank youu!!

    VastaaPoista
  32. that’s what this site is providing. Thank you!!

    VastaaPoista
  33. Great Post! I look forward to seeing more from you in the future.

    VastaaPoista

  34. Valuable info. Fortunate me I discovered your website by chance

    VastaaPoista

  35. Thankyou for this wonderful article. I regularly read your article, all are very amazing

    VastaaPoista
  36. Know about the latest interesting update on your site

    VastaaPoista


  37. You are providing wonderful information, it is very useful to us.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!