lauantai 4. elokuuta 2018

Vihreä realismi

Vihreät puolueena syntyi aikanaan ihmisten huolesta ympäristön tilaa kohtaan. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja nykyinen puheenjohtaja linjasi eilen sen, mitä olen jo pitkään epäillytkin. Touko Aalto nimittäin alleviivasi, että hänelle "ihmisoikeudet ja vähemmistöjen arvojen kunnioittaminen on kaikkein tärkein asia".

Näin ollen Vihreät asettavat ainakin nykyisen puheenjohtajansa aikana esimerkiksi seksuaalivähemmistöjen, elintasopakolaisten ja rikollisten tavoittelemat asiat niiden mahdollisten ympäristövaikutusten edelle. Toki se on näkynyt muutenkin erityisesti turvapaikkakysymyksissä, joissa länteen saapuvien kehitysmaalaisten kasvavalla ympäristöjalanjäljellä ei ole ollut merkitystä, eikä puolue ole vastustanut yhdenkään maahamme saapuneen kehitysmaalaisen asettumista maahamme. Ei edes silloin, kun heidät on viranomaisten ja oikeuden käsittelyissä todettu saapuneen tänne ainoastaan elintasoaan parantaakseen.

Minusta onkin äärimmäisen mielenkiintoista, että Vihreät nauttivat edelleen ympäristöasioista huolestuneiden ihmisten kannatusta. Kyse lienee toisaalta vanhalla maineella ratsastamisesta, mutta ehkä myös siitä, etteivät muut puolueet ole haastaneet Vihreitä ympäristöasioissa. Eikä media ole katsonut tarpeelliseksi ahdistella toimittajakunnan suosikkipuoluetta ikävillä kysymyksillä.

Vihreä realismi paljastuu parhaiten, kun huomioidaan puolueen liukuminen muissakin poliittisissa kysymyksissä vasemmalla, aivan Li Anderssonin johtaman äärivasemmiston kylkeen. Siitä huolimatta puoluetta äänestävät edelleen vaaleista toiseen ihmiset, joiden ajatukset esimerkiksi yritysten sosialisoinnista, verotuksesta tai maahanmuuttokysymyksistä ovat kaukana sosialistisesta realismista.

Näyttääkin siltä, että myös Suomessa Vihreät lepäävät tyhjän päällä. Näin lienee ollut myös Ruotsissa, missä ympäristöpuolueen kannatus on romahtanut ja se saattaa tulevissa vaaleissa jopa pudota pois parlamentista. Nähtäväksi jää, oivaltavatko myös suomalaiset jossain vaiheessa Vihreiden todellisen luonteen - ja toimivatko äänestyskopissa sen mukaisesti.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Aino Pennanen ruotsalaisnaisen jalanjäljillä
Tiedostava etujoukko ei välitä kansan tahdosta
Vihreät on luovien mielikuvien mestari

9 kommenttia:

 1. Minä epäilen, ettei Vihreille ole tärkeintä edes ihmisoikeudet tai vähemmistöjen arvot.

  Tärkeintä on päästä vallan kamareihin ja pysyä siellä. Sen varmistamiseksi voidaan vaikka hyväksyä ydinvoiman lisärakentaminen.

  VastaaPoista
 2. Ihmisoikeudet, tasa-arvo, jne. koskevat myös vähemmistöjä. Mitä Touko oikein tarkoittaa "vähemmistöjen arvojen kunnioittamisella"! Vähemmistöillä saattaa esimerkiksi olla erittäin poikkeavat arvot ihmisoikeuksista ja tasa-arvosta ja kun nämä arvot ovat ristiriidassa lakien kanssa, niin kuinka kukaan yleensäkään voi "kunnioittaa" kyseisiä arvoja! Arvot, mitkä ovat ristiriidassa demokraattisten käsityksien kanssa, niin nämä arvot tulee vain hävittää yhteiskunnasta. Jollain kummalla tavalla tulee mieleen kirkuvat paviaanit tuosta Toukon perseelle läpsyttelystä. Haluaako Touko viedä meidät takaisin puuhun oppimaan jo unohdettuja paviaani-rules. (Anteeksi paviaanit).

  VastaaPoista
 3. Touko Aallon eroottissävyiset lähentymiset homoklubin muihin asiakkaisiin eivät olleet huumoria vaan ilmeisesti vakavasti otettava kaapistatulo. On siinä räikeä tyyli ero Pekka Haavistoon.

  VastaaPoista
 4. Monikulttuurisuus on erilaisten arvojen ja tapojen rinnan eloa. Kuten New York jossa asuu noin 35% eurooppalaisten jälkeläisiä, jotka tekevät 1%:n ampuma-aserikoksista. Monikulttuurisessa New Yorkissa valkoiset ovat siis heikentäneet omaa viihtyvyyttä ja turvallisuutta jotta värillisten viihtyvyys ja turvallisuus vastaavasti nousee siitä, mitä se olisi ilman valkoisia.

  En tiedä onko uhraus sen arvoinen, mutta sitähän monikulttuurisuus on. Suomessa monikulttuurisuus tarkoittaa pyrkimystä "kotouttaa" muslimit sosiaalidemokraateiksi.

  Sosiaalidemokratiassa valtaa pitävät keski-ikäiset panteistiset feministit, jotka ovat patriarkaalisen monoteismia harjoittavien nuorten miesten vihan kohde. Voisiko joku perustella, miksi nuori muslimimies vapaaehtoisesti luopuisi valta-asemastaan jonkun päivilipposen hyväksi?

  VastaaPoista
 5. Oletteko valmiit luovuttamaan kotinne kehitysmaalaisten elintasopakolOisten asunnoksi?

  Tällaiseen tilanteeseen on syytä varautua, mikäli viherkommunisti-toimittajien dominoiman valtaVALEmedian tyhmentämien suomalaisten hyödyllisten idioottien enemmistö antaa seuraavissakin vaaleissa edelleen äänensä nykyisille maanpetoksellisille, suomalaisvihamielisille valtapuolueille tai peräti maailmoja halaaville viher- ja muille kommunisteille.

  'Kansalainen'-sivuston artikkelin mukaan "Sisäministeriö valmistautuu kriisitilanteissa massamaahanmuuttoon MUTTA EI RAJOJEN SULKEMISEEN", https://www.kansalainen.fi/sisaministerio-valmistautuu-kriisitilanteissa-massamaahanmuuttoon-mutta-ei-rajojen-sulkemiseen/:

  "Sisäministeriö julkaisi vuoden 2017 lokakuussa raportin, jossa käsiteltiin turvapaikanhakijoiden vastaanottoa kolmen eri skenaarion näkökulmasta: Suomeen saapuu korkeintaan 10 000, 100 000 tai jopa yli miljoona turvapaikanhakijaa vuodessa (sivulta 179 alkaen sisäministeriön raportissa).

  Raportin mukaan alle 10 000 turvapaikanhakijaa vuodessa olisi normaali tilanne, 100 000 hakijaa vuodessa olisi vuoden 2015-2016 kaltainen “iso episodi”, ja huomattavasti suurempi tilanne, 1 000 000 turvapaikanhakijaa vuodessa liittyisi vakavaan globaaliin tai alueelliseen kriisiin.

  Raportti käsitteli Suomen sisäisiä tilanteita, jotka aiheutuisivat erilaisten turvapaikanhakijamäärien maahantulosta sekä tilanteen vaatimia toimenpiteitä."

  Erityistä huomiota vaatii seuraava kohta:

  "“Vakava kriisi”, tulijoita jopa 1 000 000 tai enemmän
  Raportin mukaan on olennaista, että kun kriisi on vakava ja tulijoita on miljoona vuodessa tai enemmän, otettaisiin käyttöön muun muassa kotimajoitukset. Suomessa on noin 3 000 000 asuntoa, joissa useimmissa on runsaasti neliöitä asuttaa ihmisiä. Lisäksi lämmitettyjä varastoja on runsaasti. Vaikka vastuu vastaanotosta on valtiolla, kapasiteettien ylittyessä tilanne kysyisi kuitenkin kansalaiskulttuuria ottaa vastaan turvapaikanhakijoita..."

  Vaikka sanoilla "tilanne kysyisi kuitenkin kansalaiskulttuuria ottaa vastaan turvapaikanhakijoita" viitataan vapaaehtoisuuteen, niin vallankahvaan edelleen päässeet Brysselin korruptoimat maanpetturit voisivat EU-diktatuurin tuella PAKOTTAA ihmiset ottamaan koteihinsa asumaan noita kehitysmaalaisia elintasopakolOisia.

  Suomessa valtaapitävien suomenkansan vihollisten suunnitelmat avointen rajojen politiikasta kehitysmaalaisille elintasopakolOisille ovat näinollen Unkarin kansan puolesta toimivalle Unkarin hallitukselle täysin vastakkaiset:
  ""Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”",
  http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

  Kalergi-suunnitelma


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Em. pahin skenaario on varsin realistinen mahdollisuus:

   "950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä",
   https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

   Poista
  2. Tanskan antamaa esimerkkiä olisi muidenkin, varsinkin Euroopan maiden syytä noudattaa:

   "Tanska lahjoittaa 12 miljoonaa euroa Afrikkaan syntyvyyden ehkäisyyn helpottaakseen Euroopan siirtolaiskriisiä",
   https://www.kansalainen.fi/tanska-lahjoittaa-12-miljoonaa-euroa-afrikkaan-syntyvyyden-ehkaisyyn/

   Lisäksi tarvitaan tietysti tiukka kontrolli siitä, että rahat todella päätyvät mainittuun tarkoitukseen tehokkaasti toteutettuna, eikä korruptoituneiden poliitikkojen taskuihin.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 6. Tuhka muistaa miten koulussa ollessaan vielä puhuttiin miten väestönkasvu pitäisi saada hallintaan ettei maapallon kantokyky ylittyisi. Siitä ei enää paljon puhuta, nyt puhutaan vain milloin vuoden luonnonvarat on syöty, kukaan ei halua puuttua siihen. Se olisi liian vaikeaa kai puuttua väestöräjähdykseen, koska silloin joutusi mittimään miten siinä tulee käymään.

  Tuhka pettyi aika pahasti vihreisiin kun ne hylkäsivät luonnonsuojelun ja lakkasivat puhumasta väestönkasvusta.

  VastaaPoista
 7. Ei ihmiskunta opi. Muistan uutisista Biafran pallomahaiset lapset kärpäsiä silmissään. Sikiäminen on mennyt vain pahemmaksi kun kehitysavun kautta on saatu enemmän puuroa ja vettä. Pahus että tässä on iän myötä alkanut tulla Linkolalaisia ajatuksia.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!